Πυρετός ενεργειακών εξελίξεων για την Ελλάδα: Πέφτουν οι υπογραφές για την κατασκευή του EastMed – Μπαίνει γεωτρύπανο στα κοιτάσματα του Ιονίου

Δημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2017, 10:58 πμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 11, 2017 στις 9:39 μμ

Όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές κατασκευής του αγωγού East Med που θα συνδέει το Ισραήλ, την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ιταλία και θα μεταφέρει το φυσικό αέριο από την ανατολική Μεσόγειο στην κεντρική Ευρώπη. Όπως ανακοινώθηκε η διακυβερνητική συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων χωρών θα υπογραφεί τον Δεκέμβριο στην Κύπρο.

Την ίδια στιγμή, μία άλλη σημαντική εξέλιξη που αφορά στους υδρογονάνθρακες εντός της ελληνικής ΑΟΖ συνιστά το γεγονός ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ολοκλήρωσε τον προσυμβατικό έλεγχο της παραχώρησης του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων δυτικά της Κέρκυρας από το Ελληνικό Δημόσιο στην κοινοπραξία των εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Total και όλα πλέον είναι έτοιμα για το στήσιμο της πλατφόρμας γεώτρησης.

Μιλώντας στο συνέδριο του Economist ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης παρουσίασε το πλαίσιο των ενεργειακών επενδύσεων που υλοποιούνται ή είναι στη φάση του σχεδιασμού. Σε αυτές περιλαμβάνονται ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός φυσικού αερίου IGB, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει το 2018 και να ολοκληρωθεί το 2020 μαζί με τον αγωγό φυσικού αερίου TAP.

Περιλαμβάνεται επίσης η αναβάθμιση του σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα με την προσθήκη τρίτης δεξαμενής που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη του 2018, καθώς και ο πλωτός σταθμός Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Αλεξανδρούπολη για τον οποίο αναμένεται σύντομα η οριστικοποίηση του επενδυτικού σχήματος. Και για το νότιο διάδρομο μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου ο υπουργός είπε ότι “ανοίγουμε το διάλογο” ενώ επανέλαβε ότι τα επενδυτικά σχέδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με τους ίδιους κανόνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι εξ ορισμού χώρα-κλειδί για τη μεταφορά φυσικού αερίου και παρουσίασε τους τέσσερις πυλώνες της ενεργειακής στρατηγική της κυβέρνησης που περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της χονδρικής και λιανικής αγοράς φυσικού αερίου, την ανάδειξη της χώρας σε διαμετακομιστικό κόμβο, τη δημιουργία πολλαπλών εισόδων φυσικού αερίου και την επιδίωξη της προοπτικής να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα παραγωγής με τις παραχωρήσεις περιοχών για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων που είναι σε εξέλιξη.


Στο ίδιο συνέδριο ο τομεάρχης ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε πολιτικές επιλογές παρελθόντων ετών να καταρρεύσουν μαζί με το ενεργειακό σύστημα της χώρας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις τόσο ο κ. Σταθάκης όσο και ο κ. Σκρέκας τάχθηκαν κατά της προοπτικής κατασκευής πυρηνικής μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στη χώρα. “Το θέμα, είπε ο κ Σταθάκης, δεν είναι στην ατζέντα”.

Ο αντιπρόεδρος της Rothschild, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Ιταλικής ΕΝΙ τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να βρει εναλλακτικές πηγές προμήθειας φυσικού αερίου και πρόσθεσε πως το υγροποιημένο φυσικό αέριο από τις ΗΠΑ θα βοηθήσει αλλά δεν είναι πανάκεια. “Χρειάζεται, είπε, μία λογική πολιτική για εναλλακτικές πηγές που δεν αντικρούονται μεταξύ τους. Όποιο σχέδιο και αν ακολουθηθεί θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις. Χρειάζεται στρατηγική για τη διασφάλιση ενεργειακής ανεξαρτησίας της ΕΕ”.

Ο γενικός διευθυντής του National Energy Security Fund της Ρωσίας, Konstantin Simonov ανέφερε ότι στα τέλη του 2019 θα γίνουν οι πρώτες παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου στην Κίνα. Παρουσίασε επίσης στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι τιμές του ρωσικού αερίου είναι σημαντικά φθηνότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές του υγροποιημένου φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Τέλος η εκπρόσωπος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Kate Marie Byrnes ανέφερε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι τριών ηπείρων. “Η γεωγραφία, ανέφερε χαρακτηριστικά, ορίζει το πεπρωμένο”, προσθέτοντας ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για να προσφέρει διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ΗΠΑ, τόνισε, ήταν είναι και θα είναι εταίρος της Ελλάδας στην προσπάθεια διαφοροποίησης των πηγών εφοδιασμού και επανέλαβε την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης στα έργα που συνδέονται με αυτό το στόχο και με τον περιορισμό της εξάρτησης από έναν προμηθευτή.

Την ίδια στιγμή τον προσυμβατικό Έλεγχο, για την παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια «Περιοχή Παραχώρησης 2», που βρίσκεται δυτικά της Κέρκυρας, από το Ελληνικό Δημόσιο στην κοινοπραξία των εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Total, ολοκλήρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η απόφαση αναφέρει πως «δεν συντρέχει λόγος που να κωλύει την υπογραφή του υποβληθέντος προς έλεγχο σχεδίου σύμβασης μίσθωσης». Έπεται άμεσα η υπογραφή της σύμβασης και ακολουθεί η κύρωση της στη Βουλή.

Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για την περιοχή 10, στον Κυπαρισσιακό Κόλπο, για την οποία έχει αναδειχθεί ως επιλεγείς αιτών η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ…

  • Deadpool_Nikeus

   έχουμε καλά κρασιά…καλό μάρκετινγκ δεν έχουμε για να τα προωθήσουμε

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    και μαρκετινγκ εχουμε, αλλα εχω ζησει το μπουλινγκ των νταβατζηδων εμπορων του εξωτερικου.

 • Vam Pir

  Οσο και να γουστάρω να γίνουμε όλοι σεΐχηδες (που δεν πρόκειται, φτωχοί θα μείνουμε) δεν μπορώ παρά να ανησυχώ για πιθανό πρόβλημα όχι μόνο από τις πλατφόρμες εξόρυξης άλλα και από τα παρελκόμενα πλοία στο τοπικό τουρισμό του Ιονίου. Ο εν λόγω πλούτος (τουρισμός) όχι μόνο είναι πολύ πιο αποδοτικός αλλά διασπείρεται σε πολύ περισσότερο κόσμο απ ότι 3-4 πολυεθνικές

  • Deadpool_Nikeus

   εδώ ένα πλοίο μόνο βυθίστηκε και είδες τι ζημιά έκανε στο Σαρωνικό…
   φαντάσου από μια απροσεξία τι μπορεί να γίνει

   • Vam Pir

    Αμα σκασει ενα ανάλογο εκει πέρα πανε από Πάργα μέχρι Λευκάδα, Κερκυρα κτλ …. μιλάμε για μεγάλη καταστροφή σε όλα τα παράκτια και φυσικά στους ανθρώπους που ζουν τις οικογενειες τους απο τα έσοδα των ενοικιαζόμενων και των λοιπών επιχειρήσεων (διατροφής, καφέ κτλ)

    • Deadpool_Nikeus

     νομίζω αν ανατρέξεις στην ιστορία, είχανε εκεί κάποια ατυχήματα με μεγάλα δεξαμενόπολοια που «αδειάσανε» το φορτίο τους….

    • Deadpool_Nikeus

     * Ζάκυνθος

     Σαράντα εκατομμύρια τόνοι πετρελαιοειδών διακινούνται ετησίως από το Ιόνιο Πέλαγος. Μεγάλο μέρος αυτών των μεταφορών γίνεται σε απόσταση κοντινή στις ακτές της Ζακύνθου, όπου βρίσκεται ο πλέον σημαντικός βιότοπος αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα Καρέτα στη Μεσόγειο, καθώς και σημαντικού πληθυσμού της μεσογειακής φώκιας.

     * Πύλος

     Τα ναυτικά ατυχήματα που έχουν συμβεί στην Πύλο έχουν θέσει επιτακτικά το αίτημα για απαγόρευση της προσέγγισης πετρελαιοφόρων στον όρμο του Ναυαρίνου. Ο όρμος αυτός αποτελεί σημαντικό βιότοπο (λιμνοθάλασσα Γιάλοβας, ακτές Σφακτηρίας), αλλά και περιοχή εκτεταμένων ιχθυοκαλλιεργειών. Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα του «Irenes Serenade» στην Πύλο το 1980 συνέβη λόγω έκρηξης μέσα στον όρμο, κάτι που μπορεί να συμβεί εκ νέου ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Στην Πύλο δεν γίνεται φορτοεκφόρτωση πετρελαιοειδών, αλλά μόνο ανεφοδιασμός των πλοίων. Ο ανεφοδιασμός αυτός μπορεί να γίνει και εκτός όρμου, χωρίς να θίγονται σοβαρά τα τοπικά οικονομικά ή εργασιακά συμφέροντα.

     • Vam Pir

      Να συμπληρώσω ότι απέναντι από τη Ζάκυνθο υπάρχει μια τεράστια παραλία απο Κυπαρισσία μέχρι τέρμα πάνω όπου και εκεί είναι τόπος της χελώνας

     • Deadpool_Nikeus

      σωστός

 • Deadpool_Nikeus

  μιλάμε για το πολύ μέλλον…

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ολα μαυρα σαν την πισσα πανω στα βραχια, τα βλεπεις.

   • Deadpool_Nikeus

    θέλει χρόνια πάντως να προετοιμαστούν τα πάντα…δεν είναι από την μια μέρα στην άλλη….
    εξάλλου, με ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε πόσο αργόστροφοι είναι στο θέμα των επενδύσεων…είδες τι έκαναν για το Ελληνικό (παρόλο που είναι και μνημονιακή δέσμευση), φαντάσου τώρα για αυτό

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     γνωριζω πολυ καλα.
     η λυση και η οποια βοηθεια παντως δεν ειναι το πετρελαιο, πιστεψε με.

     • Σ αυτό ως κι εγώ σε πιστεύω ;-)

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      :-) μουτσας γκρατσιες.

  • Και βάλε..

 • Deadpool_Nikeus

  Irenes Serenade, 1980. Διαρροή πετρελαίου: 100.000 τόνοι

  Το μεγαλύτερο ναυάγιο στη Μεσόγειο συνέβη στον κόλπο της Πύλου, τον Φεβρουάριο του 1980, όταν βυθίστηκε το ελληνικής ιδιοκτησίας Irenes Serenade. Υστερα από μια τρομερή έκρηξη που προκλήθηκε από σπινθήρα κατά τον ανεφοδιασμό του πλοίου, το πετρέλαιο που μετέφερε, συνολικού όγκου 102.600 τόνων, άρχισε να διαρρέει στη θάλασσα. Πέρα από την απώλεια δύο μελών του πληρώματος, τις ζημιές που προκλήθηκαν στο λιμάνι της Πύλου και τη νήσο Σφακτηρία, η ρύπανση από το πετρέλαιο που μετέφερε το Irenes Serenade έφτασε σε απόσταση έως και 100 χιλιομέτρων από το σημείο του ναυαγίου. Το κουφάρι του τάνκερ πήρε τη θέση του στο βυθό, ανάμεσα στα απομεινάρια της τουρκο-αιγυπτιακής αρμάδας, ύστερα από την πανωλεθρία που υπέστη στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου, το 1827.

 • Deadpool_Nikeus

  Aegean Sea, 1992. Διαρροή πετρελαίου: 74.000 τόνοι

  Σχεδόν στην ίδια περιοχή όπου, περίπου μία δεκαετία αργότερα, θα βυθιζόταν το Prestige, τον Δεκέμβριο του 1992 ναυάγησε το υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιο Aegean Sea. Το πλοίο είχε συγκρουστεί σε ύφαλο, καθώς είχε εκτραπεί της πορείας του εξαιτίας πολύ ισχυρών ανέμων. Μεγάλο μέρος του πετρελαίου που διέρρευσε κάηκε στην πυρκαγιά που ακολούθησε της προσάραξης, η επιβάρυνση του περιβάλλοντος όμως ήταν εξαιρετικά εκτεταμένη.

 • SHAKA_ZULU

  Γατάκια, εμείς το έχουμε άπλετο στο Σαρωνικό. Αγωγοί και μ@λακίες!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   καβαλαω το R1 και φευγω αμεσα για Σαρωνικο
   ο καυστηρας ειναι στεγνος.

 • Το γεωτρύπανο μπαίνει στις τσέπες μας καθημερινά… Από χθες σε 2-3 είδη είδα διαφορά ως και 1 ευρώ

  • SHAKA_ZULU

   Εννοείς 0,99.

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    προσλαμβανεσαι στο γραφειο προπαγανδας, αμεσως.

    • Deadpool_Nikeus

     είναι κάτι άλλοι σε αυτή τη θέση…δεν νομίζω το Μαξίμου να έχει τη δυνατότητα για άλλες επιταγές

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      για εκει, λεφτα υπαρχουν.

     • Deadpool_Nikeus

      κουπόνια ή bitcoins?

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      €υρα, δεν μασσαμε απο υποκαταστατα.

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   50% κατω τα εσοδα και ανω του 45% αυξηση στα ειδη διατροφης την 7ετια που περασε.
   δεν βαζω ΔΕΗ 100% κλπ τελη.

   • Γατονι

    Εγώ σε ένα σπιτάκι 50 τμ μου έρχεται 200 ευρώ το 3μηνο με 2 φώτα και 1 πλυντήριο.

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     αυτο ακριβως.

     • Γατονι

      Εντάξει από την άλλη ζούμε την ευρωπαική ολοκλήρωση

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      για καποιον λογο δεν αισθανομαι και πολυ ευρωπαιος.

     • SHAKA_ZULU

      Να το κοιτάξεις άμεσα!

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      ισως γιατι δεν εχω €υρω στην τσεπη.

     • Γατονι

      Εξ ορισμού δεν είμαστε Ευρωπαίοι. Ευρασιάτες ήμασταν πάντα.

     • Deadpool_Nikeus

      προπαγάνδες των αούγκανων επιστημόνων για να μειώσουν την Ελληνική υπεροχή

     • Γατονι

      Η φυσική μας θέση είναι στον ελλαδικό χώρο και στη Μ.Ασία. Στη διασταύρωση 2 ηπείρων

     • Deadpool_Nikeus

      αν είχαμε την Πόλη σήμερα, τότε ναι…. αλλιώς δεν μας συνδέει κάτι με την Ασία

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      βασικα επι αυτοκρατοριας μας «ευρωπη» ονομαζοταν ο χωρος που σημερα ονομαζεται «Ελλας». Και μονο αυτος.

    • Για 400 κιλοβατώρες – τίποτα δηλαδή- που κοστίζουν 38 ευρώ νομίζω μου ρχεται 110 ευρώ στο σύνολο με φόρους κλπ

   • Ο καφές , σήμερα 1 ευρώ πιο πάνω απ ό,τι 2 βδομάδες πριν.

    • Deadpool_Nikeus

     είναι που ακρίβυνε το πετρέλαιο…

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      φυσηξε και βοριας

     • Μήπως θα μας φέρνουν βουτημα με κάθε φραπεδάκι που θα χτυπάμε σπίτι?

     • Deadpool_Nikeus

      μόνο αν είναι light -25% λιπαρά, για να τα «σηκώσει»

     • ΣΩΣΤΑ

 • Γατονι

  Όλα για τους αγωγούς γίνονται.

  • ΝΑΙ

   • SHAKA_ZULU

    …..αυτό?……ναι?……τίποτα άλλο?….

   • Πρόταση: Αυτό το άρθρο πρέπει να ξαναμπεί βράδυ με πιο αιχμηρή γλώσσα αλήθειας.

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Να θυμηθω να σφαξω τον κοκκορα τον Δεκεμβρη.
  Να μου το θυμησετε ρεμαλια!!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Παστιτσάδα ;;

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    κατι αλλο σημαινει αυτο …

    • Deadpool_Nikeus

     κόκορας κρασάτος με χοντρό μακαρόνι είναι…
     μην πάει το μυαλό αλλού…είναι και πρωί ακόμα

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Είσαι βέβαιος ότι είναι κόκκορας ;;;

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Τον ειδα καβαλα στην κοτα

  • Assurbanibal

   Να σε πάρω ένα τηλέφωνο?

   • Παπαγαλος ο Παιχταρας

    Χτυπα ενα Siemens

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Kαθε φορα που το κρατος εχει ενα εσοδο, αυτο χανεται σε μια μαυρη τρυπα.
  Μηπως πρεπει πρωτα να βουλωσουμε τις τρυπες και μετα να στηθουμε για εσοδα;

  • skeptomenosellin

   Δεν θα με πείραζε να αρχίσουν οι εισπράξεις και σιγά σιγά να βουλώνουν και οι τρύπες….

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    μα δεν βουλωνουν οι ατιμες !

    • Ολοκάθαρο μπαν

     • skeptomenosellin

      Πονηρό πλάσμα.

     • Όχι, τσεκάρω πότε θα κλείσετε το τηλέφωνο, μου το ζήτησε ο Ασσούρ

     • Τώρα θα μας πείτε τι είπατε. ΟΛΑ ομως

     • skeptomenosellin

      Νυχτοπερπατήματα…. :-))

     • Deadpool_Nikeus

      offside ήταν

   • εεπ

 • skeptomenosellin

  Καταλάβατε τώρα ή θελετε να κάνω και κακά μου? :-))

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   μπορεις να παρεις τηλ;

   • skeptomenosellin

    Φυσικά…

  • Assurbanibal

   Χεσε μέσα

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ…

    • Assurbanibal

     Για να καταλάβουμε, όχι τίποτ΄άλλο…

 • Assurbanibal

  Τώρα ο lalakis θα μιλάει στο τηλέφωνο με τον skeptomenoselin. Τί να λένε άραγε?

  • Κάτι θα κανονίζουν

   • Assurbanibal

    Θα μας πουν, είμαι σίγουρος.

    • Κάπου θα νυχτοπερπατήσουν αυτοί, στο λέω

 • Jorge Melissa

  Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του Αμερικανικού Κολεγίου.
  Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους,τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.
  – Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία; λέει η δασκάλα. Ποιος είπε…
  «δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο»;
  Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούργιο :
  – Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια, απαντά.
  – Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε «Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό»; ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
  – Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ, απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
  Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει :
  – Ντροπή σας. Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας
  Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία :
  – Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι, μ@λάκες γιαπωνέζοι!!!!
  – Ποιος το είπε αυτό;;; ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
  Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει :
  – Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά, και ο Λι Ιακόκα το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.
  Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
  – Ποιος το είπε αυτό;;; ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
  Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι :
  – Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991.
  Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει :
  – Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω γω.
  Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα :
  – Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
  Δυο-τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν :
  – Α γ@μήσου ρε μ@λακισμένο, Σουζούκι.
  Ατάραχος ο γιαπωνέζος :
  – Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002.
  Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής :
  – Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπouρδέλο.
  Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι :
  – Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, το 2011, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του!!!!

 • Assurbanibal

  Πόσο θα κρατήσει αυτό το τηλεφώνημα?

  • Πάρε με τηλ να σου πω

 • Vam Pir

  ♫ Tον χάνουμε τον Ντέισελμπλουμ μάτια πολλά το λένε ♫

  Ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ θα αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή της χώρας του όταν η νέα κυβέρνηση αναλάβει τα καθήκοντά της σε περίπου δύο εβδομάδες, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε σημερινή επιστολή του.
  «Αποχωρώ από την ολλανδική πολιτική. Δεν είναι εύκολο» αναφέρει στην επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κόμμα του.

  Και κλάμα ……

 • ταξιδευτής

  πω πω ολη η χωρα ειναι γεματη αεριο
  ….θα δειξω αυτο το αρθρο στη γυναικα να σταματησει να παραπονιεται καθε βραδυ οταν κοιμομαστε
  «ρε τι ειν αυτο που βρωμαει?»

 • Deadpool_Nikeus

  – Γιατρέ, όταν ακουμπάω τη γλώσσα μου πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο οποίο έχω συνδέσει δυο ηλεκτρόδια, νιώθω ένα ρυθμικό τσίμπημα, αλλά μόνο αν πρώτα έχω φάει μηλόπιτα και έχω κάνει γαργάρα με βότκα. Έχω κάτι;
  – Ναι! Πολύ ελεύθερο χρόνο.

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ΧΑΧΑΧΑΧ

 • skeptomenosellin

  Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μοντ….

  • ταξιδευτής

   ποιοι ειναι ?

   • Εμένα εν πρώτοις με ανησυχεί ο πληθυντικός

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     σε καθε κλικ, κι ενας mod

     • Πωωω

     • Deadpool_Nikeus

      σε λίγο πιο πολλοί mod θα είναι

     • χαχα :-) Θέλω να βρω τρόπους να τους κάνω ολους – που όσο ναναι ΄θα είναι διαφορετικοί- να απλώνουν το χεράκι στο μπαν, εκεί θα είναι η νέα ίντριγκα

    • ταξιδευτής

     μας εκανε ολους κ συ θα μεινεις να σε μπαναρουμε, λεει

     • Δεν βαριέσαι , έτσι κι αλλιώς έχω γυμναστήριο και μπωτέ

     • Deadpool_Nikeus

      και εσύ πολύ ελεύθερο χρόνο?

     • Ίσα που καταφέρνω να κάνω ντεμακιγιάζ στο μάτι το βράδυ.

     • ταξιδευτής

      κ εγω μπαλα,τεννις, γυμναστηριο αλλα εχω 3 μηνες ενα διαστρεμμα κ χτυπαω 2 γυρους με απολα πλεον

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      κανεις διατροφη, που λεμε …

     • ταξιδευτής

      στο σπιτι τρωω σαλατα.(φωναζει η κυρα)

   • skeptomenosellin

    Δωριέας, και Ντισκάσιονερ…

    • Assurbanibal

     Ορκίσου!

     • skeptomenosellin

      Απεταξάμην… :-))

     • Assurbanibal

      Της μουρλής θα γίνει!

     • skeptomenosellin

      Μια χαρά θα πάνε όλα…

     • ΑΕΚ ΟΛΕο, ΑΕΚ ΟΛΕο ΑΕΚ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ -ο

    • Θέλω ένα μπάννερ της ΑΕΚ με το που θα μπαίνω για να σε πιστέπσω

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     ΕΣΧΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ !!!!!!

    • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

     ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΔ ΑΣΣΟΥΡ…

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Σικέ … πάλι βαζέλα, δάκτυλος μπήκε στην μέση ..

  • Ασσούρ! έλα εδώ

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    κατω τα χερια απο τις πανσετες.

  • Assurbanibal

   Συγχαρητήρια!

   • skeptomenosellin

    Τι λες βρε?

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     F5

    • Assurbanibal

     Εγώ ή εσύ?

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      χαχααχ δεν το ξερει
      το 5 κινειται σε ρυθμους αστραπης.

     • skeptomenosellin

      Συγχαρητήρια ώς προς τι?

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      κανε λογκιν και λογκ αουτ

     • skeptomenosellin

      Ευχαριστώ πολύ Ασσούρ…
      Μόλις το είδα… :-)

     • Assurbanibal

      Ούτε που το ΄ξερες δηλαδή?

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      εγιναν «πισωπλατες» διαβουλευσεις.

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Ξανά μανα ΕΣΧΟΖΖΖΖΖ !!!!!

     • skeptomenosellin

      Τώρα η σειρά σου…

  • Assurbanibal

   ‘Ελα λέγε τί είπατε στο τηλέφωνο και δεν θα το μάθει κανείς υπόσχομαι.

  • Άργησα γιατί δεν έκανα φ5,. Συγχαρητήρια -))

   • skeptomenosellin

    Να είσαι καλά μον αμί… :-))

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Άξιος !!!!!

     • skeptomenosellin

      Ευχαριστώ Καρντάσι… :-)))

    • Κομφούκιος sayz, » Οι «ίσες αποστάσεις» σε άνιση
     πραγματικότητα,δεν ειναι «αντικειμενικότητα» όμως. Αυτό μόνο εκ μέρους μου.

     • skeptomenosellin

      Χάρης says. Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό… ;-))

     • Δεν έχει να κάνει με καλωσύνη, καμμία σχέση.

     • skeptomenosellin

      :-))) Δεν θα κάνεις γυριστές μόνο εσύ… ;-))

     • Τι εννοείς με το «γυριστές» ?

     • skeptomenosellin

      Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω… :Ρ

     • Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο.

     • skeptomenosellin

      Σε πειράζω καλοπροαίρετα…. :-))

     • Ο λόγος?

     • skeptomenosellin

      Πρέπει να υπάρχει. Σε θεωρώ φίλη και σε πειράζω.
      Νομίζω τώρα με πειράζεις εσύ… :-))

     • Αυτό που κανείς δεν έχει καταλάβει είναι οτι πάντα είμαι τέρμα σοβαρή.

     • skeptomenosellin

      Το ξέρω…. :-))
      Για αυτό σε πειράζω…

     • Δεν μου άρεσε αυτό που έκανες προχθές . Τελεία και παύλα.

     • skeptomenosellin

      Αλλά με συγχωρείς, έτσι δεν είναι?
      Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει για να σταματήσουν τα πράγματα εκεί.
      Να σε προφυλάξω ήθελα…………. :-)))
      Έρχονται μπαν….

     • Δεν είναι ζήτημα δικής μου υποκειμενικής συμπάθειας στο πρόσωπό σου που μέσα από το μέσον διάδρασής μας είναι δεδομένη και αισθητή.. Θα ήθελα δε, να επαναδιατυπώσω: Δεν μου αρέσει η ουδέτερη στάση σε άνισες πραγματικότητες όταν, τροφοδοτούν αυτήν που δημιουργεί την διαφοροποίηση στην πραγματικότητα. Συγγνώμη που το διατύπωσα σε δεύτερο πρόσωπο.
      Όλες δε οι προσωπικές διατυπώσεις σε πρώτο ή δεύτερο πρόσωπο είναι άκαιρες. Δεν είναι εδώ το σωστό βήμα για αυτές.

     • Σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά έκλεισα την σελίδα και την ξανάνοιξα για την διόρθωση που όφειλα. Την ξανακλείνω.

     • Όσο για τα μπαν, δεν βαριέσαι, κάνε με…γιατί για κάτι άλλο δεν νομίζω οτι θα μπορέσεις

     • skeptomenosellin

      Όταν ξαναχρειαστεί θα διαπιστώσεις ότι ξέρω να μοιράζω καλά την πίτα.. Ειδικά τώρα.. ;-))

     • ΘΑ.
      Από προχθές ως σήμερα τι μεσολάβησε δηλαδή ?

     • skeptomenosellin

      Χθες δεν μπορούσα να επιβάλλω αυτό που έπρεπε να επιβληθεί.
      Προσπάθησα λοιπόν με όποιον τρόπο μπόρεσα να ηρεμήσω τα πνεύματα. Από σήμερα αλλάζουν όλα… Αν κάποιος αρνηθεί να συμμορφωθεί θα προχωρήσει προς την έξοδο.
      Πέραν τουτου όπως κατάλαβες ο λόγος μου είναι ενωτικός και όχι διχαστικός. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να ηρεμήσω τα πνεύματα. Το ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ….

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      δεν υπηρξε τετοιο θεμα.

     • skeptomenosellin

      Διάβασε παρακάτω. Την πειράζω…

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      υπαρχουν και καποιες προσφατες ευαισθησιες φυσικα ! οκ.

     • skeptomenosellin

      Εσύ γνωρίζεις ποιος είμαι και ξέρεις…. :-))

     • Ε όχι και πρόσφατες μοδ, είναι κανας 1,5 μήνας που έχει γίνει το αίσχος , αλλά η μέση λύση ουδετερότητας είναι να βγάζω ΕΓΩ τον σκασμό

 • Deadpool_Nikeus

  Πάει ο Τάκης στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς του:
  – Θέλω 2 πίτες με σουβλάκι και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι στεγνό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με ντομάτα. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι.
  – Ρε συ φίλε, είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου, του λέει ο σουβλατζής.
  Και ο Τάκης απαντά:
  – Μπα; Προχτές δηλαδή που μου την έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολη;

 • Deadpool_Nikeus

  -Το καλοριφερ το αναβεις καθολου?
  – Αλλοιωνει το χειμωνα ρε φιλε !!!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ετσι ! Πρεπει να ζουμε με την φυση και οχι να προσπαθουμε να την φερουμε στα μετρα μας.

   χαλασα το αστειο;

   • Deadpool_Nikeus

    όχι….

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Αυτό ισχύει όταν δεν υπάρχει σάλιο για πετρέλαιο … το κλέβω !!!

 • Deadpool_Nikeus

  Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ένα ζευγάρι αφού έχουν κάνει ότι έχουν κάνει γυρνάει η κοπέλα και λέει στον άντρα :
  – Εσύ πρέπει να σαι καταδρομέας.
  – Γιατί; την ρωτάει όλο απορία ο άντρας.
  – Μπήκες, βγήκες και κανείς δεν σε πήρε χαμπάρι…!!!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   η ατακα μου ειναι «ηρεμησε, δεν θα καταλαβεις τιποτα»

   • Deadpool_Nikeus

    σωραίος

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ηρέμησε δέν θά καταλάβεις τίποτα
    ή
    ηρέμησε καί δέν θά καταλάβεις τίποτα;
    υπάρχει τεράστια διαφορά )))

    • Deadpool_Nikeus

     σωραίος^2

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Έβαλε το κόμα ..

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      καί πάλι υπάρχει μιά απορία

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος
  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Τι έκαναν, τι έκαναν ;;;

   • Deadpool_Nikeus

    έπεσε λογοκρισία…δεν ξέρω….είμαι αθώος

 • ταξιδευτής

  εγω παντως σας παω για ενα τσίπουρο όποτε μπορειτε….εισαστε καλη παρεα
  …πεταμε κ τον ασσουρ στο τραπεζι…… να μην το πιουμε ξεροσφυρι

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   νά καλέσεις καί τόν χρήστο νά πληρώσει.Ή τόν μανάβη.Καί τόν σπάρτακο νά μάς εξηγήσει τά ανεξήγητα.

   • Assurbanibal

    Ο μανάβης πέθανε. Ο Σπάρτακος χαροπαλεύει.

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     εσύ φταίς γκαντέμη.Εσύ καί τά κόλλυβά σου.

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

  • Deadpool_Nikeus

   πότε και που

   • ταξιδευτής

    θετε σημερα………….θετε Κυριακη απογευμα??
    …θα εχουμε ολοι σηκωμενη κ ορθανοιχτη τη μουτζα……να καταλαβουμε ποιος ειναι απτο 5

  • Assurbanibal

   Γιατί ξηγιέσαι έτσι?

   • ταξιδευτής

    ελα ρε θα σαι το επικεντρο της παρεας

    • Assurbanibal

     Αυτό ονομάζεται ρατσισμος!

     • ταξιδευτής

      να πας στο «Πιτσιρικος» να γραφεις που ειναι ολοι αδερφια

     • Assurbanibal

      Δώσε λινκ και πήγα επι τόπου.

  • conan

   ενα φυσικο χυμο αναμεικτο παρακαλω.

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Άφησε τον Ασσουρ, ακόμη τον παχαίνω …

 • Deadpool_Nikeus

  Πάει ο επιθεωρητής σ’ ένα σχολείο, μπαίνει στην αίθουσα και ρωτάει:
  – Ποίος σκότωσε την Λερναία Ύδρα; Πες μου εσύ Ελενίτσα.
  – Πάντως εγώ κύριε, όχι.
  – Για πες μου εσύ, Γιαννάκη.
  – Σας το ορκίζομαι κύριε, ούτε εγώ την σκότωσα.
  Γεμάτος απορία για την άγνοια, ρίχνει μια άγρια ματιά στον δάσκαλο κι αυτός του λέει:
  – Δεν πιστευω κύριε επιθεωρητά να υποψιάζεστε εμένα!!!!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Δεν είναι ανέκδοτο … έτσι έχουν τα πράγματα.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    τελικά
    τί- σκό-τωσε ο- αη γιώργης;;;; τί:τί;τί;

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Μύγες ;;;

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

 • Διγενης ακριτας

  Μπραβο!

  • conan

   ευχαριστω φιλε

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    χαχαχαχαχαχαχαχχααχχχαχααα

  • Deadpool_Nikeus

   καλώς ήρθατε

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ… ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΤΡΟΦΙΚΑ ΤΟΥ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ 15… ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ 17…
  http://www.protothema.gr/files/1/2017/10/10/mrb1.jpg
  http://www.stoxos.gr/2017/10/8-10-15-17.html

 • conan

  ειναι ενας στο σκαι και λεει οτι βρεθηκε ραδιενεργεια στην ατμοσφαιρα ξερουμε κατι?

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   χθεσινο αρθρο εδω στο 5γμα

   • conan

    επιβεβαιωση 5αποσταγμα

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     ναι !

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ακόμη ψάχνουμε αυτόν πού τήν έχασε

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  «ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η YENI SAFAK…!
  https://3.bp.blogspot.com/-l2FbGwO_loI/WdyLgNTblVI/AAAAAAAADZg/YLqPbXTcZh0_Huoa6D1H09eLemRO_-JXgCLcBGAs/s1600/%25CE%2597%25CE%259E%25CE%259A%25CE%2597%25CE%259E%25CE%259A%25CE%2597%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2597%25CE%2593%25CE%259E%25CE%259A.JPG
  http://www.stoxos.gr/2017/10/yeni-safak.html

 • ταξιδευτής

  ΚΥΡΙΑΚΗ απογευμα στις 8 για τσίπουρα…καπου στο κεντρο
  (ακριβεις πληροφοριες το Σαββατο)
  …………….γραψτε απο κατω ποιος θαρθει……

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   πολύ νωρίς

   • ταξιδευτής

    στις 04:00 για πατσά τοτε
    (τι ωρα θες?)

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     πολύ αργά ))))

     • ταξιδευτής

      ελα εσυ κ θα φαμε κινεζικο (παπια πεκινου)

     • Deadpool_Nikeus

      δεν είναι ωραία

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μέ πορτοκάλι;

  • conan

   στα καλυτερα θα τους πας.καπου στο κεντρο -)

   • ταξιδευτής

    Πετραλωνα θα τους παω…αλλα δε λεω

  • Assurbanibal

   Δεν έρχομαι

   • ταξιδευτής

    καλα χεστο…………ας κανονισει ο λαλακης τοτε που σας ξερει καλυτερα

    • Assurbanibal

     Δώσε ένα τηλέφωνο να σε πάρω.

     • ταξιδευτής

      πως να στο δωσω?

     • Assurbanibal

      Αντικαταβολή, κατάθεση στην τράπεζα, πως προτιμάς?

     • ταξιδευτής

      αμα το γραψω κοινη θεα κ με αυτα που εχουμε πει …………θα με παιρνει ολη νυχτα η ΑΝΤΑΡΣΙΑ να μου κανει κανταδα

     • Assurbanibal

      λολ

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      στειλε το μου σε εμαιλ, ειναι στο αβαταρ

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Πώς να στο δώσω;;; Ωχ! Ακόμα δεν υπογράφηκε το νομοσχέδιο κι αρχίσαμε τα υπονοούμενα…

     • νατα ναταααααα μας…

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Στείλε «παντσέτα» στο 901169669 …

     • θα στείλω ΟΜΕΝ στο 9999666-66699999999

    • conan

     θα ερθω με fullface θα πιω τον χυμο μου και θα φυγω.

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΙΡΗΝΗΣ» ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ»
  https://2.bp.blogspot.com/-nNvxIde1BUQ/WdvzlrEilXI/AAAAAAAJdPg/zVALv0Jiq5MtjoDNgGcPCAkXxly4i6E3QCLcBGAs/s1600/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE.JPG
  http://www.stoxos.gr/2017/10/blog-post_970.html

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΘΡΟΝΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Χ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ?
  ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

  • conan

   κατσε μην εχουμε καμια εκπληξη

  • Assurbanibal

   Θα πέσουμε σε κατάθλιψη όπως πάμε…

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Μην φοβάσαι ωρε, έχεις χρόνο μέχρι τα Χριστούγεννα …

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Μάλλον πήγε να πάρει σειρά …

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Θα διορθώσει και το nick σε Παράγοντας Υ, άκουσα…

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    χαχαχαχααα

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Assurbanibal

   Πάρε με τηλέφωνο επειγόντως.

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    ;;;;;

    • Assurbanibal

     Τί? Δεν το χεις?

     • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

      OXI

     • Assurbanibal

      Απίστευτο!

     • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

      AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Ιστορικός με αξιοπρέπεια και κύρος. Να αγιάσει το στόμα του.

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Που είσαι Βουγιούκλω, τελείωσες με το μακιγιάζ ;;;

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Άσε ρε γατάκι τους ανδρισμούς… Σε καταλάβαμε🤣🤣🤣

 • ταξιδευτής

  αντε ρε ακυρο αφου δεν θετε
  ….μπαινω διπλα στο pro να τους παω για τσαι τοτε

  • Deadpool_Nikeus

   σε περιμένω….στο θέμα με την δολοφονία

  • Assurbanibal

   Πλάκα κάνω, θα έρθω φίλε.

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Προδότη καιροσκόπε…

  • skeptomenosellin

   Θα γίνει κι αυτό. Απλά είμαστε λίγο πηγμένοι…. Πεστο στο τέλος της βδομάδας.

 • Deadpool_Nikeus

  – Πως πέθανε η τελευταία πόντια αρκούδα?
  – Αντί να πέσει σε χειμέρια νάρκη έπεσε σε Γερμανική.

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Χαχαχα. Καλόοοοο…

 • brοukios

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Assurbanibal

  Όλοι για τσάι στα Πετράλωνα!

  • Deadpool_Nikeus

   τσάι? για ΚΑΠΗ μας πέρασες?

   • Assurbanibal

    Εγώ ή ο ταξιδευτής?

    • Deadpool_Nikeus

     γενικότερα…αυτός που κερνάει το τσάι

     • Assurbanibal

      Δηλαδή θεωρείσαι νιάτο? Πιτσιρικάς?

     • Deadpool_Nikeus

      νταξ, όχι και νιάτο …33 χρονώ

     • Assurbanibal

      Πρέπει να ξεκινήσεις τα τσαγάκια σιγά σιγά…

     • Deadpool_Nikeus

      λες γιατρέ μου? ή να το πάω κατευθείαν στα φασκόμηλα?

     • Assurbanibal

      Βάζε και λίγο ούζο μέσα.

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      33 εγω βυζαινα παντως.

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος
     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μήπως είναι εναλλακτική ονομασία; τώρα πού όλα αλλάζουν γύρω μας,νά εκσυγχρονίσουμε καί τά πιώματα.

  • conan

   του βουνου?

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Πάει το τσάϊ με παντσέτα ρε ;;;

   • Assurbanibal

    Εσένα θα σου κα΄νουμε φλισκούνι.

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Αααα .. καλά τότε.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   θά έχει τουλάχιστον ρούμι μέσα;

   • Assurbanibal

    Και ρούμια και ρακές κι απ΄ούλα!

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     έτσι τό συζητάμε.Τί ώρα τελικά;

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Μιάς και εκεί που είσαι δεν έχει, κάλλεσε και τον Πάτμιο για να φέρει καμμία τσιπούρα …

    • Deadpool_Nikeus

     ρακόμελα? σχίνους?

     • Assurbanibal

      Ναι ναι

  • δεν αφήνεις να χειμωνιάσει να πάρουμε καμια μερίδα κάστανα στα χέρια και να κανονίσουμε σε τίποτα παγκάκια να τα πούμε;

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    πού νά ψάχνεις νά βρείς χαρτόκουτα ρέ σύ;

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Προσοχή σε όλους – Ο Internet Explorer διαρρέει ότι πληκτρολογείτε σε ιστότοπους (vid)

  Εάν
  χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer της Microsoft αυτήν τη στιγμή, ό,
  τι πληκτρολογείτε στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης
  μπορεί να διαρρεύσει στις ιστοσελίδες.

  Το ζήτημα αποκαλύφθηκε από τον ερευνητή ασφαλείας Manuel Caballero την Τρίτη στην ιστοσελίδα Broken Browser.

  Το διαβάσαμε από το: Προσοχή σε όλους – Ο Internet Explorer διαρρέει ότι πληκτρολογείτε σε ιστότοπους (vid) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/internet-explorer-vid.html#ixzz4vBt1xX1D

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   τα win10 δινουν ολα τα αρχεια σου, φωτο, καμερα, ηχο/φωνη, email και οτι πληκτρολογεις και το αποδεχεσαι στην αδεια χρησης. Τα λογια ειναι περιττα.

  • Deadpool_Nikeus

   ποιος Explorer….ούτε τον Edge δεν χρησιμοποιώ..
   Explorer 20 χρόνια πριν…

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  • Assurbanibal

   Πάρε με τηλέφωνο οπωσδήποτε!

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    πές μάρκα,όβερ!

    • Assurbanibal

     Ντάτσουν

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      έχω μιά βολβάρα τού ΄11.Δέν μπορώ νά κάνω τίποτε άλλο γιά σένα.

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Κι αυτή ακόμη βυζαίνει…

  • Assurbanibal

   Κάτι δεν μου κολλάει…

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    ΜΠΡΕΕΕΕΕ ΣΑΝ ΤΙ;;;; ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ

    • Assurbanibal

     Σε παίρνω τώρα, σήκωσέ το.

     • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

      ΜΠΡΕΕΕΕ ΕΠΕΣΕ

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Η γραμμή να φανταστώ…

     • Assurbanibal

      Πάρ΄τον και πες του να το σηκώσει γιατί με γράφει.

     • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

      ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ

     • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

      ΜΠΡΕΕΕΕΕ ΤΙ ΑΛΛΟ;; ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΓΡΑΜΜΗ

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Ατό το «μπρεεε» κάτι μου θυμίζει …

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Να σου έρθει αυτή στα ουρητήρια και να σου πετάξει κάνα βουρστ στη φόρα… Χαχαχαχαχαχα

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Φτού σου !!!!

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Φιρί φιρί το πας να μου χαλάσεις το μακιγιάζ εσύ…

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Ωχ … ευτυχώς που δεν έπινα καφέ … χαχαχαχαχαχαχαχαααα

 • Διγενης ακριτας

  Καλοκαιρι. Ελληνικο. Μονο.https://www.youtube.com/watch?v=4Hn2-tgSxfg

  • Assurbanibal

   Πάρε με ένα τηλέφωνο έχω να σου πω κάτι σοβαρό.

   • Διγενης ακριτας

    Δωσε νουμερο, χεχεχε!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Διαφημηστικό για να διαλέξουν οικόπεδα οι «δανειστές» …

   • Διγενης ακριτας

    Ολα πιασμενα ειναι

 • Assurbanibal
 • Assurbanibal

  Ντάξει λες και βάλαμε τίποτε σόκινγκ…

  • Θαλασσόλυκος

   Βρε τσοντάκηδες!

  • Γιώργος fs.

   Δεν κάνουμε τέτοια εμείς…..μην μας βγει και κανένα όνομα .😆😆😆

 • BABIS

  Καλησπερα σας.

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα σύγγαυρε Μπάμπη!!

 • Assurbanibal

  O lalakis όταν βλέπει σόκινγκ…

  https://giphy.com/gifs/xiAqCzbB3eZvG/html5

 • BABIS

  Τελικα θα ξεχρεωσουμε απο τα πετρελαια ?

  • Γιώργος fs.

   Όχι μόνο θα ξεχρεωσουμε αλλά θα γίνουμε και πλούσιοι!!

   • TheELLINAS1 .

    Αδερφε Γιώργο έδωσα Ίδη διαταγή στην κυρά να μου ραψει καινούργιες τσέπες.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  H 341 ΜΟΙΡΑ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ TLP TOY NATO ΣΤΟ ALBACETE ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ…
  Στην εν λόγω εκπαίδευση το ιπτάμενο προσωπικό της Πολεμικής
  Αεροπορίας πρώτευσε για άλλη μια φορά μεταξύ των πληρωμάτων όλων των
  χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν.https://national-pride.org/2017/10/11/%ce%b7-341-%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-3%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%ce%b1%ce%ad%cf%81/

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   στήν ισπανία είναι αυτό ή στήν καταλωνία;

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΕΣΠΑΝΑ…

 • BABIS

  Περιμενετε θερμο επεισοδιο με Αλβανια..

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   πόσους βαθμούς;

   • BABIS

    44

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     24 ώρες αντιβίωση καί πέρασε.

  • Assurbanibal

   Πάρε τηλέφωνο επείγον.

   • BABIS

    Δεν το εχω.

    • Assurbanibal

     Άσε τ΄αστεία και τηλεφώνα, δεν έχω mbytes.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   • Γιώργος fs.

    Άφησε τα τηλέφωνα τώρα, γιατί χάνουμε σχόλια!!😆😆😆

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     ξέρεις τί λογαριασμός θά έρθει; από τά παράθυρα θά μάς βγάλει τό γουρούνι!

  • Γιώργος fs.

   Είμαστε πάντα έτοιμοι.

  • conan

   θα κλεψουν τιποτα?

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    μαζέψτε τίς κόττες!

 • BABIS

  Η Αλβανια θα βγαλει εξω το ΠΝ της.

  • Γιώργος fs.

   Μας πήραν είδηση και τα Αλβανά;

   • BABIS

    Φανταζεσαι να κανουν καμια παρενοχληση στα ερευνητικα, δυτικα της Κερκυρας ?

    • Γιώργος fs.

     Καθόλου απίθανο!!

     • BABIS

      Θα σηκωσει ο Παναρας δυο Απατσι και θα τους ριξει στο ψαχνο.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   χαχαχαχαχααααααα
   έκανα λάθος στό γράμμα καί πετάχτηκα από τήν καρέκλα!!!!!!!!!

  • Γιώργος fs.

   Μόλις γυρίσει ο Πανάρας από τη Βραζιλία….θα επιτεθουμε στην Αλβανία!!😂😂😂😂

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Assurbanibal

  Πάρτε τηλέφωνα αλλιώς…

  https://media.giphy.com/media/spFVqQKvmikKs/giphy.gif

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Assurbanibal

  Μόλις τώρα πέρασαν δύο απάτσι πάνω απο το κεφάλι μου. Δεν λέω πού είμαι, αλλά πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα…

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   κρατούσαν τόμαχωκ;

  • Γιώργος fs.

   Ξεκίνησε η επίθεση. Τα κομάντα του 5 ΑΠ να πιάσουν τις προκαθορισμένες θέσεις τους .😆😆😆😊

   • BABIS

    ΕΤΟΙΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    http://www.ellinikos-stratos.com/images/stratos/m-109-12.jpg

    • Deadpool_Nikeus

     βάλε και τα Pzh-2000 ρίχνουν πιο μακριά

     • BABIS

      Εξαρταται τα βληματα και τα γεμισματα για πιο μακρια.

     • Deadpool_Nikeus

      «έχουμε» με νέα αναγόμωση

     • BABIS

      Μεχρι 40 χλμ. με τα απλα. Υπαρχουν και καποια Ιταλικα(δεν θυμαμαι ονομα) που πανε μεχρι 80χλμ.

    • Γιώργος fs.

     Εύγε αδερφέ Μπάμπη!!

     • BABIS

      Με την Βραζιλιανα παρεα διπλα στην θαλασσα.

     • Γιώργος fs.

      Και οι Βραζιλιανες φημίζονται για τα …οπίσθια τους !!

  • Deadpool_Nikeus

   πάνε Θ….

 • © Proud to be Greek

  Μια είδηση που δεν πέρασε καν στα ψιλά του διαδικτυακού Τύπου είναι οτι ιδρυθηκε (οχι απο μόνο του) Ταμείο για τα έσοδα των υδρογονανθράκων που θα πηγαίνουν στις συντάξεις, κατά τα πρότυπα της Νορβηγίας.
  (Δεν θυμάμαι τον τίτλο του, επιφυλάσσομαι να τον βρώ και να σας τον ανακοινώσω)

  • BABIS

   Θελω και Ταμειο Εθνικης Αμυνας.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    απο το 0,0000006 που θα παρουμε τελικα

    • BABIS

     30 %

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ονειρεψου φιλε,κανει καλο στην υγεια

  • μακάρι κάποιοι να είναι ευτυχείς στο μέλλον αν υλοποιηθεί και δεν μείνει στα χαρτιά, ως γνωστόν έχουμε και υπηρεσία διαστήματος ε;

 • τι έγινε εδώ μέσα; ο Λαλάκης χρησιμοποίησε τεχνολογία ΣΤΑΖΙ και εξολόθρευσε αθώα σχόλια των συναγωνστών;;;; ]
  εσχοζ!

 • Deadpool_Nikeus

  λίγα λεπτά έλειψα, 80 μηνύματα πίσω είμαι

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Αμερικανικά UAV σε Λάρισα και Ανδραβίδα το “έξτρα δώρο” στις ΗΠΑ! Τι θα πάρουμε;
  http://www.militaire.gr/%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-uav-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B1/

  • πλήρης αποικιοποίηση….

  • Deadpool_Nikeus

   Tα Predator ήρθαν?????

  • Γιώργος fs.

   Αν γράψω τι θα πάρουμε…..θα κοπεί το σχόλιο!!😆😆

   • κάνε μια προσπάθεια, μην απογοητεύεσαι…

   • Spyros Spyropoulos

    Ολοι το καταλαβαμε αδελφε Γιωργο……χαχαχαχα

  • Deadpool_Nikeus

   ώπα….διαβάζω για Reaper!!!!
   ακόμα καλύτερα…τέτοια δεν έχουν τα Τουρκάκια…μόνο MALE (άιντε μάλε, τσικουλάτα….)

 • BABIS
 • Spyros Spyropoulos

  Ελα να πεφτουνε οι υπογραφες και να μπαινουν μπρος τα γεοτρυπανα……ελα να ρεει το αεριο!!!