Βόρεια Ήπειρος

Με...λεξοτανίλ οι Αλβανοί: Τα F-16 ανάβουν μηχανές - Τελεσίγραφο Ράμα - Αλβανοί-Τούρκοι-Σαουδάραβες διώχνουν τους Έλληνες της Β.Ηπείρου


Με λεξοτανίλ είναι οι Αλβανοί από το πρωί. Ολα τα φόρουμ και τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για την εικονική προσβολή και φοβούνται ότι τα ελληνικά  F-16 ζεσταίνουν ξανά μηχανές.

Βρώμικο και εξοντωτικό σχέδιο Αλβανών-Τούρκων και Σαουδαράβων μεγαλοεπενδυτών  κατά της περιουσίας  των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου , έχει προκαλέσει την "κραυγή' των Ελλήνων της περιοχής προς την Αθήνα και τις Βρυξέλλες , οι οποίες κάνουν ότι δεν "ακούν και δεν γνωρίζουν  τίποτα" για τα απίστευτα σχέδια του Έντι Ράμα με την υφαρπαγή κατοικιών.

Οι Βορειοηπειρώτες της Χιμάρας πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση σήμερα Δευτέρα για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση των αλβανικών αρχών να κατεδαφίσουν πολλά σπίτια που ανήκουν σε ελληνικές οικογένειες στην εθνοτικά ελληνική παραθαλάσσια πόλη.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhimara1%2Fvideos%2F1837065279656875%2F&show_text=0&width=560

 

Οι  αρχές της Αλβανίας απέστειλαν σε πολλές ελληνικές οικογένειες επιστολή- προειδοποίησης  να εκκενώσουν τα σπίτια τους μέσα σε πέντε ημέρες λόγω ενός έργου ανασυγκρότησης των πόλεων, το οποίο  θα μετατρέψει την πόλη σε τουριστικό προορισμό.

Η απόφαση θεωρείται αντισυνταγματική  και οι Βοειοηπειρώτες ετοιμάζουν αγωγές ενάντια στην απόφαση.

Έλληνες διπλωμάτες  φέρονται να  προειδοποίησαν με αυστηρό τόνο τα Τίρανα ότι οι φιλοδοξίες ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ θα  τεθούν σε άμεσο κίνδυνο από την απόφαση να προχωρήσει το παράνομο και αυθαίρετο σχέδιο κατεδάφισης οικιών αλλά ο Ράμα "κωφεύει" επιδεικτικά .

Η κυβέρνηση του αλλοπρόσαλλου και λίαν «επικίνδυνου» Έντι Ράμα προχωρά σε κατεδαφίσεις οικιών Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου , υλοποιώντας σχέδιο υφαρπαγής παρουσιών, με σπόνσορα Τούρκους και κυρίως Σαουδάραβες  επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην χώρα.

Σκοπός τους ο εξανδραποδισμός των    Ελλήνων που αποτελούν «εμπόδιο» στα ανθελληνικά σχέδια που απεργάζονται Τίρανα  Άγκυρα και Ριάντ από κοινού.

https://youtu.be/Ob76Nf1C2Oc?t=2

Το σχέδιο αυτό έτυχε σφοδρών αντιδράσεων από τους ντόπιους κάτοικους τον περασμένο Ιούνιο, η οποία αντίδραση καταγράφηκε άπω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει τον παραλογισμό και την σκοπιμότητα αυτού του σχεδίου.

Είναι ένα σχέδιο που δεν έγινε για να ωφελήσει τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά για την υφαρπαγή τις περιουσίας τους και την μεταβίβαση σε τρίτους.

Δίπλα από τις περίφημες 11οροφες πολυκατοικίες, αποφασίστηκε να γκρεμιστούν οι κατοικίες των οικογενειών Κονόμη και Μπολάνου, κτίρια 200 ετών, μόνο και μόνο για να αναβαθμιστούν τα συγκεκριμένα πολυώροφα κτίρια.

Πρόκειται για ωμό βανδαλισμό έξω από κάθε λογική, που στόχο έχει να εκτοπίσει τους αυτόχθονες Χιμαριώτες εις όφελος ύποπτων κατασκευαστικών εταιριών.

Το καλά κρυμμένο σχέδιο στα συρτάρια του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, αποτελούμενο από 86 σελίδες, αποκαλύπτει τη δραματική διάσταση του  εθνοτικού πογκρόμ και της επιχείρησης εξανδραποδισμού  που εφαρμόζουν οι Αλβανοί με την υποστήριξη του άξονα Τουρκίας - Σαουδικής Αραβίας.

Κομμάτια του σχεδίου έχουν διαρρεύσει σκοπίμως τμηματικά, προκειμένου να μην υπάρξει γενική αντίδραση της ελληνικής ομογένειας και των χριστιανικών πληθυσμών που ζουν από αιώνων στα νοτιοδυτικά παράλια της Αδριατικής.

Το κείμενο  φέρει τον τίτλο «Κανονισμοί και ποιοτικές παράμετροι για στρατηγικές επενδύσεις σε εθνικά σημαντικές περιοχές τουριστικής ανάπτυξης στη νότια παράκτια ζώνη της Αλβανίας» («Regulloret dhe parametrat cilesore per investimet strategjike ne vendet e rendesise kombetare per zhvillimin e turizmit ne Zonen Bregdetare Jugore te Shqiperise»).

Μήπως όμως τα σχέδια Ράμα- Τούρκων και Σαουδαράβων για την  εκδίωξη των Ελλήνων αφορούν κάτι άλλο ακόμα πιο βρώμικο που αφορά την διακίνηση ναρκωτικών από την Ασία  προς την Ευρώπη ;

Σύμφωνα με  έκθεση του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα (UNODC)  με τίτλο «Το εμπόριο παράνομων ναρκωτικών μέσω της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», αναφέρεται ότι :

«Η  νοτιοανατολική Ευρώπη αποτελεί από καιρό κρίσιμο σταυροδρόμι  της «βαλκανικής διαδρομής». Πρόκειται για μια κύρια  οδό εφοδιασμού με ηρωίνη που ξεκινά από  δυτικά και το έδαφος του Αφγανιστάν για να φτάσει στις κερδοφόρες αγορές  της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης».

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν ότι η Αλβανία είναι ένας «βασικός παίκτης» στην ευρύτερη περιοχή και ένα σημαντικό σημείο όπου τα ναρκωτικά  συγκεντρώνονται και μεταφέρονται στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η  Αλβανία σημαίνει  πολλά για τους λαθρεμπόρους σε διεθνές επίπεδο, καθώς είναι η κυριότερη χώρα μεταξύ των χωρών διαμετακόμισης, ειδικά για την ηρωίνη, ενώ  θεωρείται ευρωπαϊκό "σημείο συλλογής"  ηρωίνης που διακινείται .

 Οι εγκληματικές ομάδες χρησιμοποιούν κάθε είδους μεταφορικό μέσο για να βρουν τα "καλούδια" τους στον προορισμό τους. Τα φορτηγά, τα τουριστικά λεωφορεία,  και τα αλιευτικά σκάφη συχνά εκμισθώνονται από διακινητές.

 Η έκθεση αναφέρει ότι εγκληματικές ομάδες από  την Αλβανία, καθώς και από άλλες βαλκανικές χώρες, είναι συνήθως ψηλά στον κατάλογο των εμπλεκομένων εγκληματιών. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί Τούρκοι, Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί, και Σαουδάραβες που  εξάγουν την πλειοψηφία της κάνναβης που φτάνει στην Ευρώπη.

Η Αλβανία διατηρεί τα ηνία στο εμπόριο κοκαΐνης, αποτελώντας προορισμό όλων τωνβ παράνομων διακινητών της ΕΕ. 

Πρόκειται όμως και για μια ανίερη συμμαχία Τούρκων και Αλβανών αλλά και Σαουδαράβων από τα παλιά με σκοπό να προσβληθεί  ο ελληνισμός  σε μια πανάρχαια κοιτίδα στην οποία υπάρχει αδιάλειπτη ελληνική παρουσία από το 5000 π.χ. σε συνέχεια σχεδίων ανάλογων των Οθωμανών κατά την διάρκεια των τελευταίων 100 ετών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=120&v=j9BfbbINRQ4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...