Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Δημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2017, 4:11 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 20, 2017 στις 11:51 πμ

 ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα σχολεία, τα κολέγια, οι επιχειρήσεις και όλες οι κοινότητες θα υλοποιήσουν σχέδιο εκκένωσης σε ολόκληρη  την πολιτεία. Θα κινητοποιηθούν συνολικά πάνω από 10,4 εκατομμύρια κάτοικοι.

Για το λόγο αυτό και μετά από σοβαρές «ενδείξεις» οι αρχές της Καλιφόρνια προχωρούν  σε κινητοποιήσεις τεραστίων διαστάσεων για την προσαρμογή του πληθυσμού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εγείροντας όμως  πλήθος ερωτηματικών για τις προθέσεις τους .

Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν ταυτόχρονα και τα σενάρια περί έκρηξης του Yellowstone και της ευρύτερης περιοχής που το περιβάλει στην πολιτεία της Montana σημαίνοντας συναγερμό σε όλες τις αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες όπως η FEMA.

Οι επιστήμονες κατέγραψαν ένα συνεχιζόμενο κύμα από 2500 σεισμούς μέσα σε τρεις μήνες, σύμφωνα με ειδική μελέτη του Πανεπιστήμιο της Montana στις ΗΠΑ, και αποτελεί το μεγαλύτερο αριθμό που καταγράφηκε ποτέ.


Οι ειδικοί προειδοποιούν για 90.000 θανάτους άμεσα και ένα «πυρηνικό χειμώνα» σε όλες τις ΗΠΑ, αν το σούπερ ηφαίστειο εκραγεί. Θα μπορούσε να απελευθερώσει στρώμα λιωμένης τέφρας 1.000 μίλια από το Εθνικό Πάρκο.

Μια ελαφριά ομίχλη θα υπήρχε πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτρέποντας τις ακτίνες του Ηλίου προκαλώντας χαμηλές θερμοκρασίες.

Συνολικά 115 σεισμοί αναφέρθηκαν στο πάρκο το Σεπτέμβριο σύμφωνα με την μηνιαία ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα στο Yellowstone.

Από αυτούς, 78 προκλήθηκαν στα βορειοδυτικά του Yellowstone. Ο σεισμός με το μεγαλύτερο μέγεθος ήταν μεγέθους 2,3 και προκλήθηκε προχθές στην περιοχή.

Προκειμένου να προετοιμαστούν οι κάτοικοι για τα χειρότερα, το  Κέντρο πρόληψης σεισμών της Νότιας Καλιφόρνιας πραγματοποιεί ασκήσεις σε όλη την πολιτεία σήμερα  19 Οκτωβρίου.

Οι ειδικοί ασφαλείας συστήνουν να  συμμετέχουν όλοι στην μεγάλη άσκηση  για να αποφευχθούν πολλά θύματα,  τραυματισμοί και θάνατοι μετά την υλοποίηση ενός μεγάλου  σεισμού.

«Ο καθένας, παντού θα πρέπει να γνωρίζει πώς να προστατευθεί από το  σεισμό», δήλωσε ο Mark Benthien, συντονιστής του  κέντρου Global ShakeOut  που ανήκει στο Σεισμικό Κέντρο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Η κινητοποίηση και οι ασκήσεις αφορούν περισσότερους από 10,4 εκατομμύρια κατοίκους και σχετίζεται με πιθανό σεισμό μεγέθους 7 και άνω της κλίμακας Ρίχτερ.

Επιφανείς σεισμολόγοι πιστεύουν ότι το αμερικανικό κράτος δρα πολύ καθυστερημένα μετά από  δεκαετίες, στην πιθανότητα εκδήλωσης «MEGA-σεισμού» άνω των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που θα εξαφάνιζε  τα πάντα στην περιοχή που «κάθεται» ως γνωστόν πάνω από ένα τεράστιο ρήγμα,  αυτό του «Αγ. Ανδρέα».

 

 

 

Αυτό που φοβούνται οι σεισμολόγοι είναι οι  συνεχιζόμενες πυρκαγιές στη Βόρεια Καλιφόρνια, οι σεισμοί του Σεπτεμβρίου στο Μεξικό μαζί με τους πρόσφατους τυφώνες, οι οποίοι θα μπορούσαν  να κινητοποιήσουν μεγάλες γεωλογικές ανακατατάξεις στην περιοχή .

Πιο πολύ όμως φοβούνται μετά τον σεισμό στην Πόλη του Μεξικού  μεγέθους 7,1 ο οποίος προκάλεσε δεκάδες νεκρούς.

Υπάρχουν σαφείς σεισμογενείς ενδείξεις τελευταία σε  μια τεράστια ζώνη  στον Κόλπο της Νότιας Καλιφόρνιας και ο τρόμος είναι αρκετά μεγάλος μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, η περιοχή Bay Area του Σαν Φρανσίσκο καταστράφηκε από σεισμό μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σκότωσε περισσότερους από 67 πολίτες και προκάλεσε 3,7 δισ δολάρια ζημιές .

Αυτό όμως που φαίνεται ότι κινητοποίησε τους σεισμολόγους στις ΗΠΑ και μαζί με αυτούς τις αμερικανικές  αρχές είναι οι συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα σε αρκετές περιοχές του Ειρηνικού η οποία  έχει προκαλέσει φόβους ότι η Καλιφόρνια θα μπορούσε να είναι ο  επόμενος στόχος.

Μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες, η Καλιφόρνια χτυπήθηκε από 671 σεισμούς, σύμφωνα με το αμερικανικό σεισμολογικό ινστιτούτο .

Ο David Schwartz, γεωλόγος επιστήμονας που εργάζεται στο αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο έρευνας δήλωσε ότι,  η πιο ανησυχητική γραμμή των σεισμών  περνάει κάτω από το «πιο πυκνοκατοικημένο τμήμα του Bay Area».

Περισσότεροι από 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κοντά στο Hayward Fault,μία από τις πολλές σεισμογόνες περιοχές.

«Η Περιοχή Bay βρίσκεται στη μέση της οριακής ζώνης της πλάκας της Βορείου Αμερικής και της πλάκας Ειρηνικού», δήλωσε ο Schwartz.

«Το Bay Area έχει την υψηλότερη πιθανότητα εκδήλωσης μεγάλου σεισμού ανά τετραγωνικό μίλι από οποιοδήποτε αστικό κέντρο των ΗΠΑ», κατέληξε ο ίδιος .

Ο σεισμός είναι ένα γεωλογικό φαινόμενο κατά το οποίο ο άνθρωπος δεν δύναται να κάνει απολύτως τίποτα παρά μόνο να το προβλέψει ίσως μερικούς μήνες πριν για να προστατευθεί.

Για ποιο λόγο όμως εσπευσμένα κιόλας οι ΗΠΑ διενεργούν τέτοιες ασκήσεις, και ποιες ακριβώς «πληροφορίες» έχουν για να ξεσηκώσουν από τα σπίτια τους εκατομμύρια πολίτες στην πολιτεία της Καλιφόρνια ;

Μετά τους  τρομερούς  τυφώνες που χτύπησαν πρόσφατα  την Αμερική,  τις πλημμύρες που κατέστρεψαν  την Ινδία, τον μεγάλο σεισμό που χτύπησε το Μεξικό πριν 25 ημέρες , καθώς και τις  πυρκαγιές  που μαίνονται στην Β.Καλιφόρνια , φαίνεται να έχουμε μια αλληλουχία  ισχυρών φαινομένων και ενδείξεων στην περιοχή . 

Πρόκειται, σύμφωνα με κάποιους ίσως για τον πόλεμο των καιρικών συνθηκών, ο οποίος πιθανόν να είναι σε  ημερήσια διάταξη, όλων  αυτών των «σκοτεινών κέντρων» που θέλουν να ελέγξουν πλήρως  τον πλανήτη και τα δισ των κατοίκων του.

Πρόκειται για τα γνωστά σενάρια , της παγκόσμιας διακυβέρνησης , της μιας θρησκείας , που αναφέρονται σε γραφές εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Τα σεισμικά φαινόμενα ίσως λέμε…να  «χρησιμοποιούνται» πλέον ως «όπλο» για τα υποχθόνια σχέδια αυτής της ελίτ που θέλει να ελέγξει  τα πάντα .

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, το 1997: «[Οι τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμα και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, όπου μπορούν να αλλάξουν τον καιρό, να προκαλέσουν σεισμούς και να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Υπάρχει λοιπόν μια αφθονία από ευφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται ώστε να βρουν τρόπους να σπείρουν τον όλεθρο στα έθνη. Είναι αληθινό, γι’ αυτό και πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας».

Εδώ όμως φαίνεται να απειλούμεθα από  συνεχόμενους σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς στην οικουμένη και άλλα καιρικά καταστροφικά φαινόμενα «μαζί» , τα οποία πυροδοτούν σίγουρα   συνωμοσιολογικά σενάρια , για όλα αυτά που «βιάζονται» να ετοιμάσουν  όσο γίνονται πιο γρήγορα …οι «γνωστοί άγνωστοι αληθινοί σκοτεινοί ηγέτες του πλανήτη» .

ΒΙΝΤΕΟ

 • politis_1

  2ος

  • Γιώργος fs.

   Άξιος!!

  • TheELLINAS1 .

   Άξιος , άξιος !!

 • Captain Wanted

  Φιρί φιρί το πηγαίνει να γίνει εκεί..Το έλα να δείς.

  • TheELLINAS1 .

   Καπετάνιο μου εκεί που δεν μπορεί να τιμωρήσει ο άνθρωπος τιμωρεί ο θεός κρίμα για τους αθώους ανθρώπους που όπως πάντα την πληρώνουν αυτοί πρώτοι !!!

 • LuckyLuke

  3ος !
  »Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν »
  Eρπετοσιωνιστικες ΗΑΑRP-ιες !

  • Γιώργος fs.

   Εύγε!!

 • SHAKA_ZULU

  Νομίζω ότι θα θέλετε να το δείτε αυτό….

  Τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για την ευθανασία προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

  http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b4%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1/

 • Ταξίαρχος

  We have already eaten the camel, we now have the queue!

  • Δημητρης1980

   We have already eaten the long, we now have the balls!

 • Captain Wanted
 • Deadpool_Nikeus

 • Spyros Spyropoulos

  Πολλα δεινα προμηνυονται στις ΗΠΑ…..

  • Deadpool_Nikeus

   όλα τα δεινά, όπως και στις ταινίες, στις ΗΠΑ γίνονται….

 • LuckyLuke

  Η Siemens βάζει λουκέτο το 2018 στο ιστορικό εργοστάσιο της πρώην Pitsos στο Ρέντη

  Την απόφασή της, να κλείσει το εργοστάσιο της στου Ρέντη, γνωστοποίησε η BSH Hellas (Pitsos).

  Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της χώρας, το οποίο μετονομάστηκε σε BSH Hellas, μετά την εξαγορά της Bosch-Siemens Hausgerate Gmb της ελληνικής Pitsos που ιδρύθηκε το 1865.

  Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η μονάδα θα λειτουργεί για ένα ακόμη έτος – έως το τέλος του 2018-και στη συνέχεια να κλείσει. Έχει ήδη δρομολογηθεί ένα πρόγραμμα μείωσης του προσωπικού με στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων του κλεισίματος.
  Η διοίκηση ενημέρωσε τους 250 υπαλλήλους ότι μπορούν να εισέλθουν σε ένα προαιρετικό πρόγραμμα εξόδου με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου.

  Σύμφωνα με τη δήλωση της διοίκησης, «από την 1η Ιανουαρίου 2018, το εργοστάσιο στην Αθήνα δεν θα μπορεί να υποστηρίξει την κατασκευή οποιουδήποτε από τα προϊόντα του Ομίλου με αποτέλεσμα την απόφαση την αναστολή της παραγωγικής του δραστηριότητα».

  πηγη: protothema.gr

  ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ !!!! ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ ?

 • skeptomenosellin

  Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους….

 • Doctor

  Ρε παιδια εχει αλλαξει ο πλανητης θεση,γιατι πολυ ψυλα τον βλεπω τον ηλιο για την εποχη;

  • skeptomenosellin

   Μέχρι τον Δεκέμβρη στις 21 θα μικραίνει. Τότε θα είναι στην πιο χαμηλή τροχιά του…. Προς το παρόν φυσιολογικό τον κόβω με βάση την εμπειρία μου…

   • Και θα παγώνει :-)) μπρρρρρ κρύο κρύο

    • skeptomenosellin

     Κουμτέλ και κουβέρτες Μερκουράκο….. :-))

     • Και όσο σιχαίνομαι την παγωνιά

     • skeptomenosellin

      That makes two of us… :-))

     • Καπετάν Γαρέφης

      Να πατε στην βραζιλια να ζησετε παλιογκαντεμηδες που φτασαμε 19 οκτωμβριου και ειναι σαν τελη αυγουστου…ΑΗΔΙΑ!
      Παρα την ερμου και φυγετε😜

     • skeptomenosellin

      Και δεν βρέχει κι από πάνω για να ποτιστούν τα δένδρα… :-/
      Δράμα μιλάμε…

    • Doctor

     Καιρος για δυο

     • Εγώ και ο Σκεπτόμενος θα μετακομίσουμε στην Αφροδίτη

     • Deadpool_Nikeus

      Στον Ερμή βρε…

     • Απαπα, γυρίζει ανάδρομος αυτός, άσε που θα μας ζαλίσει το κεφάλι για΄τι και ανάδρομος να μην είναι, είναι ανάγωγος

     • Deadpool_Nikeus

      ε θα αφήσεις την «πατρίδα» για την ξελογιάστρα την Αφροδίτη?

     • Θα βάλω αυτόματη πληρωμή μέσω Τραπέζης για τον ΕΝΦΙΑ, δεν θα φύγω για να σας φεσώσω..

     • skeptomenosellin

      Είσαι των άκρων ή μου φαίνεται? Εκεί έχει πολύ ζέστη…

     • Θα ψήνουμε το φαϊ χωρίς ηλεκτρισμό, οικονομία

     • Deadpool_Nikeus

      το τρίο είναι καλύτερο από άποψη «θερμότητας» :P

     • Νάτα μας

     • skeptomenosellin

      Ανέβασε θερμοκρασία το σάϊτ…
      Ας την κατεβάσουμε λίγο…… :-))

     • Deadpool_Nikeus

      οκ…ώρα για aircondition

     • Σε πρόλαβα, προτείνω zerohedge για τον απογευματινό καφέ, πιο κρυάδα δεν έχει :D
      l8rz!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Επειδή έχω εφαρμογή που ειδοποιεί για σεισμούς σε όλο τον πλανήτη, όντως είχε καταγραφεί σεισμός με πολύ μικρό εστιακό βάθος, αλλά στην Αλάσκα

  • Doctor

   Και η Αλασκα να ξεκολλησει δεν μας χαλαει

   • Βρε μανία να ξεκολλήσει κάτι

 • Είναι μια παλιά ταινία που δείχνει ακριβώς αυτό, το μεγάλο ταρακούνημα στο Καλιφορνέζικο ρήγμα και απόσχιση κομματιού παραλίας και δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Στο μεταξύ ο σεισμός για κινηματογραφικούς λόγους κράτησε κανένα εικοσάλεπτο …

   • Έδειχνε το τι συνέβαινε σε πολλές περιοχές και ανθρώπους /ήρωες της ταινίας γιαυτό τράβηξε τόσο

  • Doctor

   Εχουν βγαλει καμια χιλιαδα τετοιες οι Αμερικλανοι

  • Deadpool_Nikeus

   2012

   • Όχι, πρέπει να είναι ΄90s η ταινία

    • Deadpool_Nikeus

     πάντως στο 2012 είναι πιο «εντυπωσιακό»

 • TheELLINAS1 .

  Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα !!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Καλησπέρα πρε

  • Καλώς τον

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα Έλληνα!!

 • Γιώργος fs.

  Προκειμένου να προετοιμαστούν οι κάτοικοι για τα χειρότερα, το Κέντρο πρόληψης σεισμών της Νότιας Καλιφόρνιας πραγματοποιεί ασκήσεις σε όλη την πολιτεία σήμερα 19 Οκτωβρίου.
  Επομένως μιλάμε για άσκηση και όχι για μετακίνηση 10,4 εκ ανθρώπων!!

 • How The Elite Dominate The World – Part 3ωραίο , ευχάριστο, ελαφρύ ανάγνωσμα
  http://www.zerohedge.com/news/2017-10-18/how-elite-dominate-world-%E2%80%93-part-3-90-what-you-watch-tv-controlled-just-6-giant-corpo

 • Genesis

  O ευρωβουλευτης της ΝΔ Κυρτσος ζηταει απο την ΕΕ να παρει μετρα για την αναβαθμιση των F16.Υπαρχει αραγε καποιος που αντιπροσωπευει την Ελλαδα σε αυτην την χωρα?Τοσο προοδευτικοι ειμαστε πια?

  • PatmosI

   Είαπα και εγώ…. δεν θα πετιόταν η ΝΔουλη κάργια…..

 • ;Έλα, νάτο, η ορίτζιναλ είναι του 1974. Όποιος θέλει ας την δει

  • Τι ξανθιά κι εγώ … ο τίτλος ήταν «Σεισμός» LOL

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Και το ντεκαπάζ μετράει !!

    • Ποτίζει το άτιμο

     • Είναι ωραία τανία, κλασσική, παλαιάς κοπής βέβαια

  • Deadpool_Nikeus

   κάτι πιο πρόσφατο:

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Στην εξάρθρωση σπείρας που αφαιρούσε ρόδες από καρότσια σούπερ μάρκετ και τις αντικαθιστούσε με ελαττωματικές
  προχώρησαν σήμερα άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας…

  Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού και ενός 40χρονου Έλληνα που αντικαθιστούσαν ρόδες καροτσιών με χαλασμένες
  προχώρησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης.
  Μετά από ανώνυμη πληροφορία, αστυνομικοί εισέβαλλαν το πρωί σε αποθήκη στην περιοχή του Μεταξουργείου,
  όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω από 10.000 ρόδες που είχαν αφαιρεθεί από καρότσια σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα !
  Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα αφαιρούσε μία ρόδα από κάθε καρότσι και τις αντικαθιστούσε με χαλασμένη,
  ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η δράση της…
  Στη συνέχεια διοχέτευε τις καλές ρόδες στην παράνομη αγορά ποδηλάτου, όπου μετατρέπονταν σε βοηθητικές για παιδικά ποδήλατα !

  Η δράση της σπείρας που επί μήνες αποτελούσε «πονοκέφαλο» για την αστυνομία είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών,
  αφού οι περισσότεροι πελάτες σούπερ μάρκετ δεν ήταν σε θέση να κινηθούν σε ευθεία γραμμή,
  με αποτέλεσμα να προκαλούνται ατυχήματα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τραυματισμοί…!

  http://tovatraxi.com/social/crime/exarthrothike-speira-pou-topothetouse-xalasmenes-rodes-se-karotsia-super-market/#.WeiviI-0M2w

  https://uploads.disquscdn.com/images/846c015750e9bb84782dc96213fd7b09cf500b3df0f1b60f72c7219f8ec5dd08.jpg

 • Γιώργος fs.

  Ωραίο θέμα και απουσιάζει ο φίλος μου ο Τζόνη ….Χαααρπ!!

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Κώστας ο υπομονετικός

   Το πούρο είναι Αβάνας ;;

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    XAXAXAXAXAXA Ε ΤΙ ΑΛΛΟ;;

   • Γιώργος fs.

    Για να μην ξεχνάμε και τις αριστερές καταβολές!!😁😁😁😄😄

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Χθες αν παίζατε 11 εναντίον 11 ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα ;;

     • Γιώργος fs.

      Χάσαμε τεράστια ευκαιρία να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
      Αν δεν έκανε ο Νικολάου το φάουλ σε εκείνο το σημείο πιστεύω πως θα είχαμε ισοφαρισει. https://uploads.disquscdn.com/images/4cdce11892c57613a573badb5a53a0ec061b0d0e0df2f2bd749137140e8c5740.jpg
      Βέβαια δίκαια νίκησε η Μπαρτσελόνα γιατί ο Μέσι είναι μάγος με τη μπάλα.

   • PatmosI

    Πα πα ρας

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο Ιησούς προλέγει το τέλος το κόσμου

  Λουκ. 21,9 Οταν δε ακούσετε, ότι γίνονται πόλεμοι και αναταραχαί και διασάλευσις της τάξεως, μη ταραχθήτε. Διότι πρέπει, σύμφωνα με το θείον σχέδιον, να γίνουν αυτά πρώτον, αλλά δεν θα έλθη αμέσως το τέλος”.

  Λουκ. 21,10 Και έλεγεν πάλιν εις αυτούς· “θα εξεγερθή και θα επιτεθή το ένα έθνος εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου.

  Λουκ. 21,11 Και θα γίνουν σεισμοί μεγάλοι εις διαφόρους τόπους και πείνα και επιδημίαι, σημεία που θα προκαλούν φόβον, και άλλα μεγάλα σημεία από τον ουρανόν.

  Λουκ. 21,12 Αλλά πριν γίνουν όλα αυτά, θα σας συλλάβουν και θα σας καταδιώξουν και θα σας παραδίδουν εις τας συναγωγάς, δια να δικασθήτε και εις τας φυλακάς και θα σας οδηγούν ως υποδίκους εμπρός εις βασιλείς και ηγεμόνας, μόνον και μόνον επειδή πιστεύετε στο όνομά μου.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο Ιησούς προλέγει το τέλος το κόσμου

  Λουκ. 21,9 Οταν δε ακούσετε, ότι γίνονται πόλεμοι και αναταραχαί και διασάλευσις της τάξεως, μη ταραχθήτε. Διότι πρέπει, σύμφωνα με το θείον σχέδιον, να γίνουν αυτά πρώτον, αλλά δεν θα έλθη αμέσως το τέλος”.

  Λουκ. 21,10 Και έλεγεν πάλιν εις αυτούς· “θα εξεγερθή και θα επιτεθή το ένα έθνος εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου.

  Λουκ. 21,11 Και θα γίνουν σεισμοί μεγάλοι εις διαφόρους τόπους και πείνα και επιδημίαι, σημεία που θα προκαλούν φόβον, και άλλα μεγάλα σημεία από τον ουρανόν.

  Λουκ. 21,12 Αλλά πριν γίνουν όλα αυτά, θα σας συλλάβουν και θα σας καταδιώξουν και θα σας παραδίδουν εις τας συναγωγάς, δια να δικασθήτε και εις τας φυλακάς και θα σας οδηγούν ως υποδίκους εμπρός εις βασιλείς και ηγεμόνας, μόνον και μόνον επειδή πιστεύετε στο όνομά μου.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ήδη το όλο σκηνικό έχει πάρει τν κάτω βόλτα …

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Σενάρια επί σεναρίων…

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Μάλλον ετοιμάζουν καμία νέα ταινία και θέλουν να το ζουν, όπως πάντα …

   • Heaven and Hell


    Μέσα είσαι…

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Και φυσικά θα έρθουν οι Αμερικάνοι να σώσουν τον πλανήτη

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ειναι ισως το μονο σεναριο που εχει πραγματικες βασεις.

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Και το vesuvio είχε αληθινές βάσεις, αλλά πολλή φαντασία.

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Αγγλοσαξονες ειναι ολοι/ολες στην φωτο πριν τα βιντεο;

  • Καπετάν Γαρέφης

   Ε ναι, δεν φαινονται;
   Μια αγγλοσαξων απο αφρικη που αγκαλιαζει μια αγγλοσαξων ρωσομπλιετ😂

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Μα γιατί να πρέπει να αλλάξω ταυτότητα ;;;

   Αυτή που έχω είναι από τις παλιές τις μεγάλες αλλά με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες πάνω

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Δεν εισαι τρεντι ..με αυτην

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Αύριο έχω δικαστήριο.

  Είμαι κατηγορούμενος για ψευδορκία

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Τι ,,, κατηγόρησες τον Τσίχλα ως ειλικρινή & έντιμο πολιτικό;

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Το 2004 η συγχωρεμένη γιαγιά μου μου είχε πάρει ένα καινούριο αυτοκίνητο κι εγώ είχα στην κατοχή μου ένα παλαιότερο … Μου έκλεψαν το παλαιότερο και πήγα στην ασφάλεια να δηλώσω την κλοπή. Εκεί επειδή είχαν πολλές υποθέσεις δεν ασχολήθηκαν και πολύ μαζί μου και έκανα ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ δήλωση. Πίστεψα πως όλα είναι ΟΚ.

    Το 2015 όμως μου ήρθαν τέλη κυκλογφορίας απλήρωτα από το 2009, δηλαδή όποιος το είχε πήγαινε και πλήρωνε τα τέλη μέχρι τότε τα τέλη στο όνομά μου.
    Έτσι κι εγώ πήγα το 15 και δήλωσα κλοπή.

    ΄Ομως κατηγορούμαι πως δήλωσα κλοπή εφόσον πλήρωνα έως τότε τέλη κυκλοφορίας, πράγμα που δεν έκανα.

    • Καπετάν Γαρέφης

     Δηλαδη ο κλεφτης πληρωνε τελη κυκλοφοριας για κλεμενο αμαξι; Και πως ηξερε οτι εσυ δεν ειχες δηλωσει σωστα την κλοπη και αρα δεν κινδυνευε;;;;😳
     Θα παλαβωσουμε τελειως εδω μεσα!

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Κι όμως, μπορεί κάποιος να πληρώνει κανονικά εφοσον δεν δηλωθεί σωστά η κλοπή …Είναι μπέρδεμα και η Ρόδος επειδή είναι μικρή, ίσως ο κλέφτης και να παρακολουθούσε κινήσεις και να είχε και δικά του άτομα

     • Καπετάν Γαρέφης

      Για να το κανει αυτο ο κλεφτης επρεπε να ειναι σιγουρος οτι δεν εχεις δηλωσει κλοπη.
      Πως ηταν σιγουρος;;;
      Ειχε τον διοικητη της ασφαλειας ροδου αδερφο;;
      Ολοκληρη συνομωσια για να κλεψουν ενα αυτοκινητο;😳
      Μηπως ο κλεφτης ηταν λαλημενος ρε φιλε;😂

     • Κώστας ο υπομονετικός

      όλα παίζουν ….

     • lion 77

      Ρε φιλε δεν κολλαει η ιστορια σου.
      Δεν λεω οτι λες ψεματα αλλα μεχρι και πριν 3-4 χρονια ερχοντουσαν ειδοποιητηρια για τα τελη κυκλοφοριας.Σου ερχοντουσαν ειδοποιητηρια στο σπιτι?

     • Κώστας ο υπομονετικός

      ερχόντουσαν από ένα σημείο κι έπειτα …

      Δεν ήταν από πάντοτε όλα μέσω taxis net …

     • lion 77

      Απο την στιγμη που σου ερχοντουσαν ειδοποιητηρια για ενα αυτοκινητο που δεν εχεις στην κατοχη σου επρεπε να πας στην εφορια.Εσυ μαλλον τα αφησες να ερχονται….
      Και ο αλλος πως πληρωνε την εφορια χωρις να εχει το ειδοποιητηριο στο χερι του?Και βασικα ακουω πρωτη φορα για κλεφτη με φορολογικη συνηδειση….

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Κι εγώ δεν θα ήμουν χαζός να πληρώνω για ένα αυτοκίνητο που δεν έχω από το 2004 έως το 2009. Ξέρεις, μπορεί ο οποιοσδήποτε με την αστυνομική του ταυτότητα να πηγαίνει και να πληρώνει σε τράπεζα τέλη κυκλοφορίας χωρίς να γίνεται ταυτοποίηση .. ‘Ισως από ένα σημείο και μετά να το έκαναν κοτέτσι, να χάλασε, να άλλαξε χέρια και να θεώρησαν πως δεν χρειάζεται να πληρώνουν..

      Μα εμένα κυνηγάνε τώρα όμως …

      Πήγα στην εφορία και δήλωσα την κλοπή, και έκανα διακοπή παύση των τελών λόγω κλοπής μέσω ενός νέου νόμου, αλλιώς θα έπρεπε να παραδώσω στο συγκοινωνιών πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας που φυσικά δεν υπήρχαν..

      Μα κόλλησαν στα τέλη !!

     • lion 77

      Τα τελη,αν δεν ειχες το ειδοποιητηριο στα χερια σου πληρωνε προστιμο αλλο ενα 50%.Δλδ αν τα τελη σου ηταν 200 ευρω με το προστιμο πηγαιναν στα 300.Στο λεω γιατι μια χρονια τα ειχα χασει τα χαρτια.Οποτε το βλεπω λιγο δυσκολο να πηγαινανε ετσι απλα με την ταυτοτητα και να τα πληρωνανε.Ασε που και αυτο να γινοταν,σιγουρα η τραπεζα εχει αρχειο και ξερει ποιος τα πληρωσε….

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Αν λοιπόν έχει αρχείο, τότε γιατί κυνηγάνε εμένα οέο ;;

     • GyoR

      Μπερδεμένα τα λες.Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μας εμπιστευθείς και να μας πεις την αλήθεια.Από ότι κατάλαβα είχες 2 ίδια αυτοκίνητα και σου έκλεψαν το 1 ?

  • lion 77

   Βαρυ αδικημα.Κακουργημα….

  • brοukios

   ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.
   ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΗΛ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
   ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Έχω βάλει δικηγόρους αλλά δες πιο κάτω το περιστατικό

  • Γιώργος fs.

   Εύχομαι να αθωωθεις φίλε Κώστα!!

  • ταξιδευτής

   ειπες οτι ο Τσιπρας ειναι πατριωτης?

  • King_ Egbert

   Με αυτούς τους συριζαίους αγιογδύτες που μπλέξαμε, την υπομονή μάλλον θα την χρειαστείς εις την ψειρού, αγαπητέ.

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Αναβολή θα πάρει…

 • brοukios

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ??

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Θα ενοικιασουμε f22.

   • brοukios

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΚΧΟΙ

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Ανεκδοτο

     • brοukios

      ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Αφου ειμαστε στο μαντρι την νεας ταξης

  • lion 77

   Δεκα-δεκα θα τα στελνουμε…

  • PatmosI

   Εεε καλά δεν θα πάνε όλα μαζί… Πρώτα θα πάνε δϋο από κάθε έκδοση που θα χρησημοποιηθοϋν για να φτιαχτεί, να οριστικοποιηθεί το η διαμόρφωση και εν τέλη να πιστοποιηθούν. Αυτό είναι το ποιό χροβόρο.

  • King_ Egbert

   Όλα μαζί μονοκούκι θα πάνε για ρεκτιφιέ;

  • Spock

   τσιπροκαμμενος δεν ειμαι. Οταν αποφασιστει πια μπλοκ θα εκσυγχρονιστουν, θα σταλουν 2 απο καθε μπλοκ, ενα μονοθεσιο και ενα διθεσιο για πιστοποιηση συστηματων, με βαση αυτα θα γινουν οι υπολοιπες εργασιες στα υπολοιπα αφη στην ΕΑΒ

  • Kwstas Megas

   Με σαιτες φιλε μ.

 • brοukios

  ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΏ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

  Στο επίκεντρο τεράστιου ναρκοσκανδάλου ο Ράμα έπειτα από έρευνες των Ιταλικών αρχών- «Σεισμός» στην Αλβανία

  http://www.eglimatikotita.gr/2017/10/blog-post_363.html?m=1

  • Καπετάν Γαρέφης

   Εγω τους σκοπιανους ακομα περισσοτερο απο ολους.βουλγαροπουστοι

   • brοukios

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΓΥΦΤΟΓΑΛΟΤΣΕΣ

    • Καπετάν Γαρέφης

     Το μισος και η απεχθεια δεν εξαρτωνται απο την επικινδυνοτητα φιλε…

   • skeptomenosellin

    Παρακαλώ λίγο πιο κόσμια καπετάνιε μου. Το ίδιο νόημα αποδίδεται με πολλούς τρόπους. Την κατανόησή σου… :-)))

    • Spock

     ετσι ειναι οι καπετανεοι, αστον ανθρωπο ….χαχαχαχ

     • skeptomenosellin

      Είναι συμπαθέστατος Φίλε μου…. :-)))

  • Γιώργος fs.

   Κανένας δεν πέφτει από τα σύννεφα με το λαμόγιο τον Ράμα!!

  • King_ Egbert

   Βρούκιε, άμα δεις Τουρκαλβανό φαντάζομαι θα βγάζεις αμέσως το κουμπούρι.

 • lion 77

  Ειχα διαβασει παλιοτερα κατι αμερικανικα σαιτ που ελεγαν οτι φοβουνται πολυ οτι το Γελοουστουν μπορει να ενεργοποιησει ταυτοχρονα τα δυο μεγαλα ρηγματα San Andreas στα δυτικα και New Madrid στα ανατολικα.Θυμαμαι ελεγε συγκεκριμενα οτι αμα ενεργοποιηθουν τα 2 ρηγματα και το ηφαιστιο μαζι,θα αλλαξει ολη η γεωγραφια της β.Αμερικης.
  Ειχα δει και εναν χαρτη που εδειχνε την μιση Καλιφορνια βυθισμενη και την αλλη μιση σαν νησι,το Λας Βεγκας παραθαλασσιο ενω απο τα ανατολικα ειχε αποκοπει ολη η ανατολικη ακτη.

  • Καπετάν Γαρέφης

   Εγω ειδα περσυ ενα ντοκυμαντερ που ελεγαν καποιοι αμερικανοι επιστημονες οτι αν εκραγει το γελοστοουν μπορει να αφανισει ολη την βορειο αμερικη και μα αλλαξει το κλιμα του πλανητη

 • Διγενης ακριτας

  Ασχετο. Να με συμπαθατε. Η Αναπτυξη εχει ερθει.

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  Δεν μας εφτανα οι πακιστανοι θα γεμισουμε κ αμερικανακια…
  Ευτυχως με φουσκωτα δε διασχιζουν ωκεανο οι φτωχοι…

 • Γιώργος fs.

  Μανόλης Γλέζος: «Ντρέπομαι που ο Τσίπρας παρέδωσε τη χώρα στις ΗΠΑ.»

  • PatmosI

   Τι λέει ο εσχατόγερος…. τα ξέχασε που το έπαιζε προστάτης παπούς του Αλιέκση;;;; …… Α στα διάλα με τον κάθε σαλιάρη…..

   • Γιώργος fs.

    Είναι συνυπεύθυνος ο Γλέζος, γιατί βοήθησε τον Τσίπρα να αρπάξει την κυβέρνηση!!

  • Καπετάν Γαρέφης

   Γιατι ρε παπατζη πιο πριν η χωρα στα χερια των ΗΠΑ δεν ηταν;
   Ο καθε ηλιθιος λεει και μια π@π@ρια…

   • Κων. Συνέσιος

    Φαντάζομαι τὸ » παπατζὴ «ἀναφέρεται στὸν Γλέζο καὶ ὄχι στὸ φίλτατο Γεώργιο , ἔτσι ὅπως τὸ γράφεις διφορούμενο ….Σχετικὰ μὲ τὴν δύναμη τῶν φυσικῶν φαινομένων : ἐδῶ οἱ ΗΠΑ ὑποτάσσονται στὸ Μεγαλεῖο τῆς φύσεως ….

    • Καπετάν Γαρέφης

     Ναι για τον αριστεροβλακα το εγραψα!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  π. ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ [τοῦ Ἀντιχρίστου] ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ. Ἢ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ Ἢ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ»

  -Γέροντα, τὸν ρώτησα, εἴπατε πρὶν στοὺς ἀνθρώπους ὅτι αὐτὰ εἶναι µακρινὰ γεγονότα. Πόσο µακρινὰ εἶναι; Ἂς ποῦµε, ἐµεῖς θὰ τὰ ζήσουµε;
  Ὁ Γέροντας ἔγινε πολὺ σοβαρὸς καὶ µοῦ ἀπάντησε:
  -Ἐγώ, ὄχι. Ἐσύ, ναί.
  -Ὁ λογισµὸς ὅμως µοῦ λέει κάτι: Ὅτι κάθε φαινόµενο ποὺ προηγεῖται τῆς παρουσίας τοῦ Ἀντιχρίστου ὡς προετοιµασία, χρειάζεται καὶ τὸν δικό του χρόνο γιὰ νὰ ὡριµάσει καὶ νὰ ἐπιβληθεῖ φυσιολογικά, ὡς χρόνο προετοιµασίας θὰ χρειαζόµασταν πολλὲς δεκαετίες. Δὲν εἶν᾽ ἔτσι;
  -Ὄχι, ἔκανε αὐτὸς κουνώντας ἀρνητικὰ τὸ κεφάλι του. Ὅσο πλησιάζουµε πρὸς τὰ κεῖ, τὰ πράγµατα θὰ γίνονται ὅλο καὶ πιὸ γρήγορα, ἕως ὅτου καταλήξουν νὰ ἐξελίσσονται µε ἀστραπιαία ταχύτητα. Ἡ τηλεόραση δὲν θὰ προλαβαίνει ν’ ἀνακοινώνει στοὺς ἀνθρώπους τὰ καινούργια γεγονότα. Κι ὅλο αὐτὸ τότε θὰ θεωρεῖται σὰν θρίαµβος τοῦ κακοῦ καὶ τοῦ Ἀντιχρίστου, ἐνῶ στὴν πραγµατικότητα ὁ Χριστὸς θὰ ἐπιτρέψει αὐτὴν τὴν ἐξέλιξη προνοούµενος τὰ δικά Του παιδιὰ καὶ συντέµνοντας τὸν χρόνο ταλαιπωρίας τους. Χαµογέλασε.

  -Πόσο χρόνο θὰ πάρουν; τὸν ρώτησα. Ἐγὼ ὅμως θὰ τὰ προλάβω, ἔ; ζήτησα νὰ τὸ διευκρινίσω.
  -Ναί, ἔκανε ὁ Γέροντας κουνώντας καταφατικὰ τὸ κεφάλι του. Ἐσὺ θὰ τὰ προλάβεις καὶ θὰ τὰ ζήσεις.

  https://proskynitis.blogspot.gr/2012/01/blog-post_16.html

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  ΜΟΝΟ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΒΑΣΕΙΣ …
  ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΡΕΣ» ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΝΕΕΣ!!

 • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

  Ο Βλαδίμηρος «ζεσταίνει» το HAARP…

 • Deadpool_Nikeus
 • Spock

  Πουτινιασμενοι και μη περαστε στο ΝΠΘ ….

 • isonymoi

  Φτανουν μερικοι να πουν οτι ολα τα κανει το HAARP!! Λενε δηλαδη οτι οι Αμερικανοι ειναι τοσο ηλιθιοι που στρεφουν το οπλο τους κατα τους!!Τετοιες μπαρουφες λεει και ο Ερντογαν!!