Κορυφώνονται οι ζυμώσεις για τον νέο «Παπαφλέσσα» – «Βράζει» ο λαός, οι Ιεράρχες και ο…Β.Λεβέντης – Νεα άγρια επίθεση κατά Παυλόπουλου: «Θα σας τινάξω όλους»

Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2017, 8:10 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 12, 2017 στις 8:13 μμ

Ισχυρές ανακατατάξεις σε πολιτικό και εκκλησιαστικό επίπεδο σημειώνονται τις τελευταίες ώρες καθώς ο Β.Λεβέντης επανήλθε με νέα ανακοίνωση και στην ουσία ανακοινώνει παραίτηση ενώ εξαπολύει και σφοδρή επίθεση κατά του ΠτΔ, Π.Παυλόπουλου ο οποίος του απάντησε…αρνητικά. Παρέμβαση υπάρχει και από τη ΝΔ η οποία επιβεβαιώνει της πληροφορίες του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για το ν/σ για τη κάνναβη. «Τι πίνετε και δεν μας δίνετε» τονίζει η ΝΔ.

«Μια Κυβέρνηση που:

Υπερφορολογεί τους πάντες και τα πάντα
Φυλλορροεί υπό το βάρος της πίεσης των οικονομικών αδιεξόδων που ίδια προκάλεσε
Αδυνατεί να προσελκύσει επενδύσεις
Έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα νοσοκομεία και τη δημόσια υγεία
Φέρνει στην Βουλή ένα νομοσχέδιο για την κάνναβη» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ταυτόχρονα εντείνονται οι ζυμώσεις στους Κόλπους της Εκκλησίας για την ανάδειξη ενός νέου «Παπαφλέσσα» που θα σηκώσει το λαό στους ώμους του. Ήρθε η ώρα για την “ιερά αντίσταση” στα αισχρά νομοθετήματα της άθεης κυβέρνησης! Και η “ιερά” αυτή αντίσταση δεν μπορεί να ξεκινάει από πουθενά αλλού παρά από τις εκκλησιές!

Ο λαός «βράζει» κατά της Κυβέρνησης, «βράζουν» όμως και οι Ιεράρχες οι οποίοι βλέπουν έναν ανθελληνικό οδοστρωτήρα να ισοπεδώνει-πρακτικά να αποτελειώνει- το Εθνος.

Εκ πρώτης όψεως, όλη η προσοχή έχει πέσει στον Β.Λεβέντη ο οποίος φαίνεται ότι προετοίμαζε το έδαφος εδώ και ημέρες ενώ πριν λίγο επανήλθε ξανά με σφοδρή επίθεση και κατά του ΠτΔ, Π.Παυλόπουλο. 

Πάντως αν παραιτηθεί ο Β.Λεβέντης ουσιαστικά δεν προκαλεί η κίνηση του κόστος στην Κυβέρνηση αλλά στριμώχνει το Λαϊκό Σύνδεσμο και τη ΝΔ. Θα παραιτηθούν και άλλοι; Και μετά τι; 


Νέες δηλώσεις Β.Λεβέντη

«Εγώ είμαι σκυλοντόγκ» δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα»

Σκοπό να τα «τινάξει όλα στον αέρα» έβαλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ανακοινώνει την παραίτησή του από βουλευτής, εκφράζοντας παράλληλα «αηδία».

Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο κ. Λεβέντης εξαπολύει βολές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας,
Προκόπη Παυλόπουλου, με αφορμή την κύρωση του νόμου για την αλλαγή φύλου στα 15.

«Πιο πολύ από τον Τσίπρα, χρεώνω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που είναι θεματοφύλακας της ενότητας του λαού» δηλώνει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λεβέντης έχει ζητήσει την αναπομπή του νόμου που ψηφίστηκε την Τρίτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι, διαφορετικά, «κινδυνεύει η χώρα να συρθεί σε ένα επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό».

«Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο» δήλωσε στους δημοσιογράφους και συνέχισε ότι η άποψη αυτή είναι κατασταλαγμένη, για να προσθέσει: «Αηδιάζω εδώ μέσα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συνέχισε να αφήνει αιχμές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο καθένας γράφει ιστορία με τη συμπεριφορά του.

«Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα, τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν θέλω ρε παιδί μου» είπε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στέλνει μήνυμα, μέσω των κοινοβουλευτικών συντακτών: «Δεν θα το αφήσω έτσι».

Και συνεχίζει: «Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί, για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους… εγώ είμαι σκυλοντόγκ».

Προέβλεψε, δε, εκλογές μέχρι το Μάρτιο και εξήγησε: «Αφού πρέπει να δώσει μποναμά, πρέπει να κόψει 2,5 δισ. ακόμη (σ.σ. η κυβέρνηση. Αρα μήπως γι αυτό παραιτείται; ).

Τόνισε ότι «δύο χρόνια παλεύω για κάποια πράγματα, να μειωθεί ο μισθός και ο αριθμός των βουλευτών, οι αποσπασμένοι, οι μετακλητοί και με γράφουν εκεί που δεν έχει μελάνι. Να βγει το συμπέρασμα ότι παίρνω το μισθό μου; Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Αν κάνω πίσω, θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου, αυτό κάνει η ΧΑ, ενώ έλεγε θα πελεκάει, παίρνει το μισθουλάκο».

 Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης για «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»: Η συνθήκη της Λωζάνης μιλά για θρησκευτική μειονότητα

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, μέσα στο οποίο υπήρχε και η τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος, με δήλωσή του, θέλησε να εκφράσει τους προβληματισμούς του, αναφορικά με το θέμα:

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, μέσα στο οποίο υπήρχε και η τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος, με δήλωσή του, θέλησε να εκφράσει τους προβληματισμούς του, αναφορικά με το θέμα:

«Η πρόσφατη ψήφιση από τη Βουλή τροπολογίας με την οποία υιοθετείται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με την αναγνώριση σωματείων και η οποία επιτρέπει πλέον την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» να υποβάλει εκ νέου αίτηση για τη νομική αναγνώριση της μου δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και προβληματισμούς.

Η μεταφορά της ευθύνης λήψης μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης στα Ελληνικά δικαστήρια μοιάζει με δύσκολο και δισεπίλυτο γρίφο. Υπερβαίνοντας τις ρυθμίσεις της Συνθήκης της Λωζάνης που αναφέρεται ρητά σε θρησκευτική και όχι εθνική μειονότητα θα πρέπει να τεκμηριώνεται η απόρριψη του αιτήματος σε λόγους εθνικής η δημόσιας ασφάλειας και όχι στην ουσία της υπόθεσης.

Φοβάμαι ότι η χώρα μας θα βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα». Θα πρέπει να μας προβληματίσει και η υπόθεση της Καταλονίας και να αναρωτηθούμε τι μπορεί να συμβεί και στην Ελληνική Θράκη».

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης δεν άφησε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον ασπαστεί επειδή ψήφισε την αλλαγή ταυτότητας φύλου

«Οι ασπασμοί δεν χρειάζονται όταν ψηφίζονται τα αισχρά. Αυτό φέρεται να είπε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη μια μέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, όπως αναφέρει το kozan.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε μετά τη λήξη της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χθες, για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό, όταν ο βουλευτής Κοζάνης παίρνοντας το αντίδωρο, επιχείρησε να ασπαστεί τον Μητροπολίτη.

Αντιδράσεις για σημαιοφόρο που έχει πάρει απαλλαγή από τα Θρησκευτικά

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις κληρώσεις σε ότι αφορά τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις ξεκίνησαν…στην Αχαΐα.
Συγκεκριμένα φωνές διαμαρτυρίας ακούγονται έντονα σε χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Εκεί, σε δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες, για μια από τις δύο παρελάσεις κληρώθηκε μια μαθήτρια της ΣΤ τάξης με αλβανική καταγωγή και ελληνική ιθαγένεια. Όπως μετέφεραν στο tempo24.news, η αντίδρασή τους δεν αφορά τόσο την καταγωγή της κοπέλας, ούτε αν πρόκειται άριστη μαθήτρια. Αλλά, ισχυρίζονται ότι το εθνικό σύμβολο της χώρας δεν μπορεί να το σηκώνει μια μαθήτρια η οποία – όπως μας είπαν – έχει πάρει απαλλαγή στο μάθημα των θρησκευτικών και από τον εκκλησιασμό. «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει στον Σταυρό της σημαίας να την κρατά…», μεταφέρει γονέας εκφράζοντας τη δυσφορία του.

Για την άλλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου κληρώθηκε μια μαθήτρια από την περιοχή. Οι γονείς όπως μας σημειώνουν, αν και εκτιμούν ότι θα έπρεπε τη σημαία να σηκώνουν οι άριστοι μαθητές, αν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συνύπαρξης και συμβίωσης με τους αλλοδαπούς, άλλωστε πολλές οικογένειες στηρίζουν τα χωριά με την εργασία τους, παρόλα αυτά, υποστηρίζουν ότι κάποια πράγματα πρέπει να ξεχωρίζουν και να έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Από τη στιγμή που με ύπουλο τρόπο οι εξουσιαστές πέρασαν με το έτσι θέλω το νομοθέτημα για την αλλαγή φύλου και έχουν πάρει αέρα για χειρότερα ο πιστός λαός και το ράσο δεν μπορούν, δεν δικαιούνται, να μείνουν άπραγοι!

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος έκανε την αρχή, αφού παρουσία πολλών πιστών αρνήθηκε τον ασπασμό στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου λέγοντας πώς «οι ασπασμοί δεν χρειάζονται όταν ψηφίζονται τα αισχρά».

Χρειάζεται όμως και δυναμική συνέχεια!

Καταρχάς είναι υποχρέωση της Ιεράς Συνόδου να δραστηριοποιηθεί επιτέλους και να ενημερώσει τον λαό. Επομένως θα έπρεπε να εκδώσει σχετικό φυλλάδιο ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ.

Επίσης περιμένουμε τις αντιδράσεις και από άλλους Μητροπολίτες που έστειλαν μήνυμα στους πολιτικάντηδες που ψήφισαν το νομοθέτημα να μην πατήσουν στις εκκλησιές .

Και βέβαια δεν αρκεί το “μπλόκο” στους ναούς. Πρέπει να υπάρξει μεθοδευμένη δράση, να δοθεί σχετική οδηγία στις ιερατικές συνάξεις προς τους κληρικούς, να δυναμώσουν την φωνή τους τα κατηχητικά και να γίνουν σύγχρονα “κρυφά σχολειά” .

Συνάμα πρέπει να καταπολεμηθούν “παιδικές ασθένειες” που γίνονται βούτυρο στο ψωμί των πολέμιων της Εκκλησίας όπως το φακελάκι για τους γάμους και τις βαπτίσεις στους ναούς.

Ο λαός προδομένος από τους άθλιους πολιτικούς είναι έτοιμος να ακολουθήσει τους πνευματικούς του ποιμένες αρκεί αυτοί να αποδειχθούν άξιοι των περιστάσεων.

Οι ναοί γεμίζουν! Χθες για παράδειγμα υπερπληρωμένος από ευσεβείς πιστούς κάθε ηλικίας υπήρξε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας κατά το τελεσθέν Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου. Και το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο!

Το Μυστήριο ετέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος συμπαραστατούμενος από όλους τους Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφερείας Λαμίας και τους διακόνους.

Προ της αναγνώσεως της συγχωρητικής ευχής ο Ποιμενάρχης εξέφρασε την χαρά του για την αθρόα συμμετοχή των πιστών στο Ιερό Ευχέλαιο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας για να ευλογηθούν και να αγιαστούν με την χρίση του Αγίου Ελαίου και να ενισχυθούν πνευματικά.

Ο κ. Νικόλαος αναφέρθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το Ιερό αυτό Μυστήριο στις ψυχικές και σωματικές ασθένειες και χαρακτηριστικά ανέφερε:

« Βλέπουμε όλοι αδελφοί μου ότι τα σημεία των καιρών είναι πολύ δύσκολα. Ο λαός μας υποφέρει και ψυχικά και σωματικά. Έχει απηυδήσει από την οικονομική και την ευρύτερη πνευματική κρίση και υπάρχει μια αναταραχή. Ορίσαμε το Ιερό αυτό Μυστήριο για να τονωθεί η ψυχή όλων μας. Δεν έχουμε άλλη ελπίδα σωτηρίας εκτός του Θεού».

Στη μεγάλη μάχη της “ιεράς αντίστασης” όμως μεγάλο ρόλο παίζουν και οι φιλανθρωπικές δράσεις της Εκκλησίας. Εκεί που πονάει η κοινωνία η Εκκλησία δίνει το χέρι δεν κλέβει το υστέρημα όπως οι εξουσιαστές!

Με παντιέρα τα στοιχεία που δόθηκαν τις προάλλες στη δημοσιότητα περί του απολογισμού των Δαπανών για τη Φιλανθρωπική Διακονία κατά το έτος 2016 και τα 124.416.599,67 € για φιλανθρωπικές δράσεις η Εκκλησία οφείλει να αποδείξει εκ νέου ποιος πραγματικά είναι δίπλα στον λαό και ποιος τον πολεμάει…

Με τα συσσίτια, τα γηροκομεία, την δράση της “Αποστολής” και κάθε μικρή ή μεγαλύτερη πρωτοβουλία θα ισοπεδώσει την προπαγάνδα των εξουσιαστών!

 

 • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

  Ο Θεός να βάλει το χέρι του με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει…

 • Γατονι

  Ο Χριστόδουλος έπρεπε να είναι να δεις τι θα πάθαιναν.

  • Captain Wanted
   • Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Άσχημα γυαλιά …

    • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

     Είναι ειδική παραγγελία για να δέχονται υαλοκαθαριστήρες γιατί μάλλον η νεαρά τα τρώει όλα στη μάπα…

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      χαχαχαχαχαχαχααα

  • RED OR DEAD

   Άξιος αδελφέ!;)

 • Spyros Spyropoulos

  2ος! ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!

  • Γιώργος fs.

   Εύγε αδερφέ Σπύρο!!

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχαριστω αδελφε Γιωργο!

  • RED OR DEAD

   Άξιος Σύγγαυρε και αδελφέ Σπύρο!!!;)

 • Spyros Spyropoulos

  Η μοναδικη ευκαιρια του Λεβεντη να εκλεγει στις επομενες εκλογες ειναι αυτα που λεει τωρα…..σιγουρα θα εχει και την υποστηριξη της Εκκλησιας ωστε να ανεβασει το ποσοστο του και να αυξησει τις εδρες του κομματος του…..

  • Πτολεμαίος

   Ετσι ακριβως…προσμένοντας τον «κασιδιαρη»

  • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

   Πιό παλιά είχα μια αμυδρή ελπίδα και γι’ αυτόν γιατί μέσα στο πολλά κουλά που έλεγε και έκανε υπήρχαν και πολλά σωστά…
   Πλέον ότι και αν πεί ότι και αν κάνει όσο σωστό και αν είναι αυτό δύσκολα θα ανατρέψει την εικόνα που έχω σχηματίσει για το άτομο του…

  • Γιώργος fs.

   Πονηρουλης λοιπόν ο Λεβέντης; 😉😉😉😉

   • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

    Γριά αλεπού…

 • Jedai

  Φρόντισαν να εξοντώσουν τον χριστοδουλο πρώτα γιατί θα είχαμε εδώ και καιρό πιθανών κυβέρνηση ιεραρχών

 • ταξιδευτής

  για τον Λεβεντη δε μου καιγεται καρφι……..ηρωικη εξοδο ψαχνει

  …..εναν Παπαφλεσσα που θα ξεπεταχθει μεσα απτον κληρο κ θα μας ενωσει ομως……….πολυ θα τον γουσταρα

 • Captain Wanted

  ΧΑΜΟΣ

  • Γιώργος fs.

   Και χαλασμός.

 • Γιώργος fs.
  • Captain Wanted

   ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

  • Spyros Spyropoulos

   Να παει και να μην γυρισει……….

   • Γιώργος fs.

    Αμήν…αδερφέ Σπύρο!!

  • BABIS

   ΩΠΑ….ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.
   Κουραστηκα να πληρωνω ρε φιλε

 • Captain Wanted
 • Γατονι

  Ο Λεβέντης την έχει κάνει γυριστή και μας δουλεύει.

 • Captain Wanted

  Ο Άθεος_Ανθέλληνας Ιερώνυμος έδειξε τις προθέσεις του..Με το καλημέρα απο την πρωθυπουργία του Γαπ..Αλλά εμείς τα λέγαμε εμείς τα ακούγαμε..

 • © Proud to be Greek

  Εαν παραιτηθεί επειδή αηδιαζει (και καλά κάνει) ο Λαός θα τον ξαναστείλει εκει που αηδιάζει.

  Το παραδειγμα προς αποφυγή είναι το Κόσσοβο και οχι η Καταλονία που είχε ανεπισημη αυτονομία χρόνια πριν.

  Ολα αυτά τα χρόνια χρειαζομασταν εναν Παπαφλέσσα επειδή ο Ιερωνυμος είναι απελπιστικά χαμηλων τόνων.

  υγ
  Proud to be skylodog too 😊

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  Πλήρης αποπροσανατολισμός … έπρεπε να βουίζει ο τόπος για την αναγνώριση Τουρκικών σωματείων και ασχολούνται με λίγους ανώμαλους.
  Και ο Λεβένταρος ο «λαγός» ….

  • Captain Wanted

   Βλέπει οτι είναι στο πουθενά & θέλει να βγεί στον αφρό

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Και αποπροσανατολίζει .. παίρνει εύσημα και «πόντους» για συνεργασίες αλα Καμμένο.

    • Captain Wanted

     Θέλει να πάρει κανένα υπουργείο..

 • Captain Wanted

  Ο Ιερώνυμος ανήκει στον χώρο Της Ψευτό_Αναρχικής_Αριστεράς_Προοδευτικής
  &
  Οχι στον Χώρο Της Εκκλησίας..

 • Γατονι

  Διαβάστε αυτό και θα καταλάβετε ότι ο Λεβέντης μας δουλεύει ψιλό γαζί όλους.

  http://www.protothema.gr/politics/article/538727/levedis-gia-sumfono-sumviosis-kapoioi-stin-ekklisia-zoun-sto-mesaiona/

  • Γατονι
  • Captain Wanted

   Αμά δεν ήταν μαζί με τους Νεόταξίτες..Θα έμπαινε στην βουλή ;;;;

   Έγλειφε εκεί που έφτυνε τόσο καιρό.

   • Γατονι

    Δε ξέρεις ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα πλέον

    • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

     Όπως και το αφεντικό τους…αυτός τον οποίο πιστεύουν και υπηρετούν τόσο θερμά…
     Διάβολος = διαβάλλουν οτιδήποτε σωστό και φυσικό και επικροτούν ότι ανώμαλο και λανθασμένο…

 • Anatόlιa

  ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ
  Δείτε τι έλεγε για το σύμφωνο συμβίωσης και εκκλησία πριν δυο χρόνια…
  Μεγάλο καρναβάλι !!!

  • Γατονι

   Μας απογοήτευσες Βασίλη.

   • Anatόlιa

    :)))

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ερχετε η λοταρια του αβαπτιστου..

  Κληρωνει και πληρωνη…….σανο..

  • skeptomenosellin

   Μην πληρωθούμε εμείς Βλαδίμηρε και με τρόπο μη αναμενόμενο……. ;-))

 • SHAKA_ZULU

  Θέλετε ηγέτη? ΘΕΛΕΤΕ ΗΓΕΕΕΕΕΕΕΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????????????????

  Ε-Γ-Ω!

  • BABIS

   shaka θεε παρε την παε.

  • Γιώργος fs.

   Ψηφίζω Ζουλού για πρωθυπουργό!!

  • Peacemaker reloaded

   ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!

   • RED OR DEAD

    Μη λες τέτοιες λέξεις γιατί δεν το έχει και πολύ να σε βράσει στο καζάνι…Χαχαχαχαχα!!!;)

  • Deadpool_Nikeus

   με τα δυο μου χέρια σε ψηφίζω…

  • Spock

   εισαι η ελπιδα μας
   πηδα πηδα πηδα μας

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    χαχαχαχαχαχαχαχχαχχαααααα

   • Spyros Spyropoulos

    Αυτο το συνθημα το λεγαμε για τον γιγαντα Αντρεα……χαχαχαχα

  • Spyros Spyropoulos

   ΖΗΤΩ ο Ζουλου!!!

  • RED OR DEAD

   Φάτους όλους αδελφέ φύλαρχε μαζί με τα λιοντάρια σου!!!;)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες.

  Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

  π.Παΐσιος, αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

  Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.

 • Γιώργος fs.
 • Peacemaker reloaded

  Μπιλαρα θεε παρε την παε !!!!

 • Γατονι

  Τι περιμένεις εδώ ο Τσίπρας τη Δευτέρα φέρνει νόμο να κόβει το πουλί σε ανήλικα και τη Πέμπτη το παίζει Τομ Κρουζ

  • Deadpool_Nikeus

   λάθος ταινία:

 • Spock

  ακομα εχουμε να δουμε πολλα…συντομα νομοσχεδιο για την υιοθεσια παιδιων απο ζευγαρια ομο….

  • skeptomenosellin

   Αλίμονο, να μείνει η κάστα χωρίς μελλοντικούς αντιπροσώπους?

 • Captain Wanted

  Μόνο ένας πολιτικός υπάρχει αυτήν την στιγμή.Η απάντηση στην παρακάτω εικόνα
  https://uploads.disquscdn.com/images/7d5bc18313c7450003e250b51f30bea362776b849b56c5712879d33ae6afd5b7.jpg

  • Peacemaker reloaded

   Ψιλο-μπαγιατεψε και αυτη ρε φιλος…

   • Captain Wanted

    Μιλφάρα Αδερφέ..Όνομα και πράμα.

    • RED OR DEAD

     …για πολλές μαστογραφίες η Ολγάρα Καπετάνιο!;)

     • Spyros Spyropoulos

      Ειμαι ακτινολογος Ρεντ…..την περιμενω!!!

     • RED OR DEAD

      Μια χαρά Σύγγαυρε και αδελφέ Σπύρο!θα την περάσω και γώ τότε από τις υπέρυθρες ακτίνες μου!!!χαχαχαχαχα!!!;)

  • Γιώργος fs.

   Στηρίζουμε φανατικά Ολγάρα!

   • Captain Wanted

    Έχεις εξαιρετικό γούστο ΣυνΑγωνιστή Γιώργο

    • Γιώργος fs.

     Ευχαριστώ πολύ Καπετάνιε!

  • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

   Ένας όχι μία;
   Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε με τους λοατκι και τα π0υστρ0ν0μοσχέδι@…

   • Captain Wanted

    Με την ΟΛΓΑΡΑ ξεχνάς τα πάντα.

  • RED OR DEAD

   Βρε μελαχρινάκι
   με πότισες φαρμάκι
   με πότισες φαρμάκι
   βρε μελαχρινάκι!

   Τηπηδάει τηπηδάει τηπηδάει τηπηδάει τηπηδάει τηπηδάει τηπηδάει τηπηδάει!!!;)Χαχαχαχαχα!!!;)

   • Captain Wanted

    ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧ

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   ήθελα να μάθω τι καλό βλέπετε επάνω της ..

   • Captain Wanted

    Τα πάντα..
    Απο τις ΜΑΤΑΡΕΣ μέχρι το ΜΥΑΛΟ της

   • Γιώργος fs.

    Βλέπουμε τον εσωτερικό κόσμο της …τα πνευματικά της χαρισματαω!!😆😆😆

    • Spyros Spyropoulos

     Και τον εξωτερικο της Γιωργο!!!

   • Spyros Spyropoulos

    Ακομα και ο Κουρουμπλης βλεπει καλα επανω της……χαχαχαχα

   • Assurbanibal

    Της αρέσει η μπουγάτσα.

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Μάλλον γουρουνόπουλα τρώει … φαίνεται.

  • Spyros Spyropoulos

   Μιλαμε για ΤΟ ατομο!!! Τελικα θα την κανουμε Δημαρχο Αθηναιων!!!

   • Captain Wanted

    Πρωθυπουργό..
    Να μας φέρει στον ίσιο δρόμο..

    • Spyros Spyropoulos

     Πρωτα Δημαρχος να την χαρουμε στην Αθηνα………και μετα πρωθυπουργο!!!

 • Γατονι

  Εχει χαθεί το τόπι. Φάπες θέλουν όλοι… Ξύλο, πολύ ξύλο όμως.

  • Captain Wanted

   Κρεμάλα..Να τελειώνουμε μια και καλή με όλους αυτούς.

   • Γατονι

    Σύρσιμο έξω στο προαύλιο στο δρόμο στο Σύνταγμα και κλωτσομπουνίδια μέχρι να βραδιάσει. Μετά αλάτι στις πληγές.

    • Captain Wanted

     Ωραία λύση μας προτείνεις Γατόνι

     • Γατονι

      Αυτό θέλουν και θα στρώσουν.

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Δεν θέλουν στρώσιμο, εξαϋλωση θέλουν !!!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Πολύ ήπιος μου φαίνεσαι .. . αυτό θέλουν!!
   http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2017/05/28/795723/facebook/xeirobombida.jpeg

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΆΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ …

  ΗΓΓΗΚΕ ΓΑΡ Η ΩΡΑ …

  • Captain Wanted

   Που το είδες;;;
   Επειδή βγήκε ο χαζο λεβέντης ;;;
   Αφού δεν του δίνει σημασία κανείς.

   • Κώστας ο υπομονετικός

    ΑΥΤΟΣ ΑΝΝΑΨΕ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ …

    • Captain Wanted

     Τι να ανάψει τον κακομοίρη..Ούτε μια τρίχα απο τα τέτοια τους δεν είναι.

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Συνήθως λοιπόν αγαπητέ μου, πάντα υπάρχει ένας τέτοιος που σκοπίμως βρίσκεται εκεί για να του ρίξουν όλες τις ευθύνες για όλα …

      Ο λεγόμενος αποδιοπομπαίος τράγος, ο αδύναμος κρίκος, αυτός που στην ουσία θα σηκώσει το βάρος χωρίς να φταίει …

  • Peacemaker reloaded

   Η ωρα για το νομο του Λυντς…

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Η ώρα για το νόμο της ζούγκλας ..

    • Peacemaker reloaded

     Μην σε ακουσει ο Σακα και αμολυσει τα λιονταρια του…

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ
 • skeptomenosellin

  Αφού έφτασε στο σημείο εκπρόσωπος της βουλής να λέει ότι αηδιάζει, τότε φανταστείτε τι γίνεται εκεί μέσα.
  Όχι πως δεν υποψιαζόμασταν βέβαια……

  • Deadpool_Nikeus

   δεν έχει και 23/24 ώρες η Βουλή τις κάμερες ανοιχτές…ένα Survivor Vouli Secret ας πούμε

   • skeptomenosellin

    Κλαυσίγελως…..

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ…
  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ,

  • Γιώργος fs.

   Το δεύτερο!!

   • Captain Wanted

    Μεγάλος Μάλιστα.

 • ΚΩΝΚΑΡ

  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ F15 … ΑΥΤΟΣ;
  https://uploads.disquscdn.com/images/f4fae2f0ccacfa7e15d3e0ebd1c0b008235fbfd4bfe4ac12f9b4869b281197f4.jpg

  • Deadpool_Nikeus

   άντε ρε να τηλεφωνήσει κι αυτός ο ET μπας και φύγουν μαζί

   • Peacemaker reloaded

    εξωγηινος ειναι οχι μακακας…τι να τον κανει…να τον παρει στον πλανητητου να του φερει μνημονια απο τους Κλιγκον…?

    • Deadpool_Nikeus

     αφού φύγει από Ελλάδα, ας βάλει τα μνημόνια και στον Άλφα Κενταύρου…their problem

  • Γιάννης πήγε..Γιάννης ήρθε

   Το ίδιο ακριβώς πόστ, έκανα κι εγώ στο (.. ξέρετε που),αγαπητέ μου Κωνσταντίνε!
   Τα μεγάλα πνεύματα,τελικά συναντώνται,χαχαχα!!!

   Edit:Με f16 ,έκανε τη βόλτα του ο Τσίπρας αγαπητέ φίλε.F15,δυστυχώςδεν διαθέτει η ελληνική ΠΑ,αν και υπήρξε κάποια στιγμή η δυνατότητα..

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΑΛΘΟΥΣΙΑΝΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  καλησπερα!ο Λεβεντομουρης βλεπει τον γκρεμο και θελει να κανει ηρωϊκη εξοδο,και φυσικα δεν παρελειψε να ριξει λασπη στην Χ.Α,ΜΗΠΩς ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ

  • BABIS

   Καλωστον HARALD.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ,ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΕς ΕΠΟΧΕς

    • BABIS

     Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας.

  • Captain Wanted

   Καλώς μας ήρθες ΣυνΑγωνιστή HaraldHadrada MERCYLESS.
   Έτσι ακριβώς.

  • Γιώργος fs.

   Καλώς τον αδερφό!!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλησπερα φιλε Χαραλντ!!!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    καλησπερα Σπυρακλα και σε ολους!ενα πραγμα θελω,ουτε φ35,ουτε αρλεϊ μπουργκ,κυβερνηση πατριωτικη και οι κλεφτες φυλακη!τ αλλα θα τα βρει το Ελληνικο πνευμα και θα τα λυσει ολα

  • pentapostagma

   Μπα αλλο θελει

  • sotos nik

   Συγνώμη αλλά .. για την ΧΑ έχει απόλυτο δίκαιο…

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    «opinions are like assholes,everybody has one» Klint Eastwood

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Ναι την άτιμη .. δεν ψήφισε ούτε ένα βρωμονομοσχέδιο.

  • RED OR DEAD

   Καλησπέρα Σύγγαυρε και αδελφέ Πολέμαρχε! κέρνα καμιά φραπεδούμπα τον πρόεδρο να ξελαμπικάρει!Χαχαχαχαχα!!!;)

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    αμεεεεσωωωςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οταν υπηρετουσα τις χρυσες εποχες στην Ομονοια καθε λιγο τρεχαμε στο καναλι του προεδρου ν ακουμε τα παραπονα του,περιττο να σας πω το γελιο πουχω ριξει,ο ανθρωπος ειναι τερμα φαιδρος

 • SHAKA_ZULU
 • Γατονι

 • Peacemaker reloaded

  ΑΡΧΗΓΕΕΕΕΕΕ….ετοιμασε τις «γατουλες» μας ερχεται επανασταση…(λεμε τωρα)

  https://uploads.disquscdn.com/images/84a81de3254ffada3c5298c53e4ee3ed40e1439819170de28fe85e8ade98f307.jpg

 • Assurbanibal

  Αηδίασε ο Βασιλάρας…
  https://media.giphy.com/media/3oEdv8EdOATmWJDCNO/giphy.gif

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Χασίσι κι άγριες αδερφές, αριστερές και δεξιές,
  γελάνε εις βάρος του λαού, του ευνουχίζουν την τσουτσού,
  ο καναπέ είναι βαρύς, ο οπλισμός τηλεκοντρόλ,
  και τι να κάνει ο φτωχός, γέμισε η Ελλάδα τρολλ !

  Προφητικό & επίκαιρον !

 • Αντύπα

  30 χρόνια περίμενε για να μπει στη βοθροβουλή ,μασαμπούκωσε 2 χρόνια και τώρα αηδίασε. Ασε μας ρε μ@κ@κα !

 • Αντύπα

  σκυλοντόγκ χοτ ντογκ από σκύλο;

 • GrandRus

  Σαν σημερα, στις 12 Οκτωβριου 1359, γεννηθηκε ο Ρωσος ηγετης Ντμιτρι Ντονσκόι. Ο Μητσάρας ηταν μέγας αρχοντας για 4 λόγους:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Dmitry_Donskoi_%28Millennium_Monument_in_Novgorod%29.jpg

  1. Ηταν ο πρώτος Ρωσος ηγετης που τα έβαλε ανοιχτα με το Μογγολικο κατεστημένο
  2. Νίκησε τους Βουλγαρους του Βολγα (οταν οι Βουλγαροι ήταν τουρκικο και οχι Σλαβικος λαός) κατα τον πόλεμο τους το 1376
  3. Ξεκίνησε να χτίζει το Κρεμλίνο της Μόσχας.
  4. Αντιμετωπισε με επιτυχια το πολεμο κατα της Λιθουανιας κατά τον Μοσχο-Λιθουανικο πολεμο το 1368-1372

  Η μεγαλύτερη του προσφορά ομως, ηταν η ενδοξη μάχη του Κουλίκοβο (φωτο) το Σεπτεμβριο του 1380. Σε αυτή τη μάχη, οι Ρωσοι για πρώτη φορά νίκησαν σε μεγαλη και σημαντική μάχη τους Μογγολους, ενώνοντας απο 30.000 μέχρι 60.000 στρατό, αντιμετωπιζοντας και νικώντας εναν εχθρο γύρω που κυμαινοταν μεταξυ 30.000-130.000.

  https://image.prntscr.com/image/AYGLa6UsQKGjV28jZSyD2w.png

  Ο Ντμίτρι είχε 12 παιδιά (8 γιούς και 4 κόρες). Κληροδότησε το μεγάλο πριγκιπάτο του Βλαντίμιρ και της Μόσχας στο μεγαλύτερο γιο του Βασίλι Α’, πρώτη φορά χωρίς την επιδοκιμασία του χαν της Ορδής.

  Ο Ντμίτρι απεβίωσε στις 19 Μαΐου 1389 και κηδεύτηκε στο Κρεμλίνο της Μόσχας, στο ναό του Αρχαγγέλου. Ανακηρύχθηκε άγιος το 1988. Το όνομά του με τον καιρό έγινε το σύμβολο της ρωσικής δόξας.

 • Peacemaker reloaded

  Aπο οτι βλεπω κανεις σας δεν τον πιστευει τον ανθρωπο…καλα σας ρε…μονο τον αλεκο πιστεψατε και μαλιστα 2 φορες…προσποιηθειτε τουλαχ. ρε αναλγητοι μεγαλος ανθρωπος ειναι δεν στοιχιζει τιποτα οτι ηταν να πληρωσετε το πληρωσατε…

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …Μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας,
  (…πολιτικοὺς τε καὶ θρησκευτικοὺς…)
  ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων,
  οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία…

  «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις»
  (Πράξ, 5:29 ).

  Στὸν ἀγῶνα,
  σύμμαχός μας Kραταιὸς ἔστω ὁ Θεός.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΣΤΕ
  ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
  ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ
  ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

 • Captain Wanted

  Πρόσεξε Βασίλη Επαναστάτη της Φακής..
  Μην σχίσεις κανένα καλσόν.

 • SHAKA_ZULU
  • Peacemaker reloaded

   Αρχηγε αυτον ειδικα ετσι οπως ειναι στην φωτο…. θα τον φοβηθουν και τα λιονταρια…:-)

   • SHAKA_ZULU

    Ναι γιατί αυτός όχι απλά το τερμάτισε αλλά το μάτωσε!

    • Peacemaker reloaded

     ΛΟΛ…

  • RED OR DEAD

   Σιγά μην κόψεις κάνα δάκτυλο ρε Αρτέμη…;)

 • Jorge Melissa

  Μένουμε στην Ελλάδα ή φεύγουμε;..
  Δεν θα μπορούσα να συμβουλεύσω κανέναν να μείνει σε μία χώρα που βαδίζει προς το απόλυτο χάος – ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μετατραπεί σε γερμανικό προτεκτοράτο, συνεχίζοντας να βιώνει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη την οδυνηρή κυλιόμενη χρεοκοπία.

  http://www.analyst.gr/2017/10/11/menoume-stin-ellada-i-fevgoyme/

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   τελικά αυτός είναι Δούρειος Ιππος σε ειδική αποστολή Γιώργο? Δεν τον διαβάζω αλλά από τα άρθρα που ανεβάζεις αυτό καταλαβαίνω… Θα τον «βόλευε» να αδειάσει η Ελλάδα ή να μείνει και να αντισταθεί? Να ξέρουμε δηλαδή τί ρόλο πρεσβεύει ο κύριος αυτός!!!!

  • Spock

   δεν συμφωνω ,εγω τουλαχιστον ειχα και εχω τις ευκαιριες αλλα και τελευταιος να μεινω
   εδω θα με θαψουν…μακρυα απο μας τετοιες σκεψεις

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΕΔΩ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!!

 • Μέχρι να περάσει η τρίτη αξιολόγηση ο Λεβέντης παίζει να παντρευτεί γοργόνα εις ένδειξη διαμαρτυρίας

 • Assurbanibal

  Αηδία σκέτη!

  • Δεν θυμάμαι να δοκίμασες από το μεσημεριανό μου

 • Assurbanibal

  Αηδιάζω.

 • Assurbanibal

  Μπόχα!

  • Λίγο το έκαψα τι φωνάζεις?

 • Αντύπα
  • Captain Wanted

   Παιδί του πα_ΣΟΚ

   • Αντύπα

    ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟς

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    κλασικος περιφερομενος πολιτικαντης

 • Jorge Melissa

  Η δραματική ηττοπάθεια των Ελλήνων
  Όταν οι Πολίτες δεν διαμαρτύρονται, σκύβουν δουλικά το κεφάλι, θεωρούν πως είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την εθνική τραγωδία που βιώνουν, εθελοτυφλούν και παραμένουν απαθείς, το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο – χωρίς καμία ελπίδα να αποφύγουν τη αναξιοπρεπή σκλαβιά τους στο διηνεκές..
  «Η τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή: Συνίσταται στο να κάνεις ένα άτομο να πιστεύει ότι, είναι το μόνο υπεύθυνο για τα δεινά του – λόγω της έμφυτης διαφθοράς του, της εγγενούς οκνηρίας του, της διανοητικής ανεπάρκειάς του, των μειωμένων ικανοτήτων του ή των προσπαθειών του.
  Έτσι, αντί να εξεγείρεται εναντίον του συστήματος, απαξιώνει τον ίδιο του τον εαυτό, αυτοενοχοποιείται και υποτάσσεται – κατάσταση που εμπεριέχει τα σπέρματα της νευρικής κατάπτωσης η οποία έχει, μεταξύ άλλων, το αποτέλεσμα της αποχής από οποιασδήποτε δράση. Χωρίς τη δράση βέβαια, δεν υπάρχει αντίδραση, οπότε επικρατεί μία εκκωφαντική σιωπή των αμνών – η οποία «προσλαμβάνεται» από την εξουσία ως συμφωνία με τα μέτρα εξαθλίωσης που επιβάλλει. Τίποτα όμως δεν διαρκεί αιώνια».

  .http://www.analyst.gr/2017/10/12/i-dramatiki-itopathia-ton-ellinon/

 • Captain Wanted

  Εκεί που έλεγε οτι μιλάει καθημερινά με τον τσίπρα.
  Τώρα αηδιάζει..

  ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

  • Λες να θέλει τίποτα σκόρπιους άστεγους ψηφοφόρους?

   • Captain Wanted

    Αφού τα ποσοστά του κόμματος του είναι στον πάτο..
    Τι να κάνει ;;;

    • Το αυτονόητο κάνει

  • RED OR DEAD

   Κλείστε το τηλέφωνον στον κύριον!!!;)

 • Assurbanibal

  Σιχαμάρα κι εμετός!

  • RED OR DEAD

   Γι’αυτό σου λέω…μόνο πασοκ σύντροφε!Χαχαχαχαχα!!!;)

 • © Proud to be Greek

  Χρειαζόμαστε εναν ουσιαστικό Ιεράρχη καί οχι τυπικό που θα καμαρώνει επειδή φοράει τον Σταυρό και που δεν θα τον νοιαζει αν…..προκληθούν οι πρόσφυγες και να τον αφαιρεί.

 • Αντύπα
 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Λεβέντηηη ,,, γύρνα πίσω ,,, τώρα σ’ έχουμε ανάγκη !
  Ζήτω του Λεβέντη μας ,,, Κάτω οι φραπεδούμπες ,,, Πάνω οι πίτσες οι ξέκωλες !

  https://uploads.disquscdn.com/images/0377af6d3ed75b2f177b1b9fa72999e2a72452c52c733dfa4d1f4aec92015f9a.jpg

 • Assurbanibal

  Μία είναι η λύση!

  O I K O Y M E N I K H

  • Πρωθυπυργός ο / η?

   • SHAKA_ZULU

    …….

    • Μετά από μισό λεπτό αφωνίας, χειροκρότα και λίγο, ε? Όπως μετά την ανακοινωση του ΌΣκαρ

   • Assurbanibal

    H M e r c u r y

    • Αυτό ομολογώ οτι δεν το περίμενα

     • Assurbanibal

      Εϊναι το καλλιτεχνικό της Μελινας Μερκουρη

     • Για χάρη σου θα το αλλάξω

  • Γιώργος fs.

   Ασσούρ βρήκαμε πρωθυπουργό!!

   • Assurbanibal

    Πρωθυπουργός ο Κουρουμπλής ο ανοιχτομάτης!

    • Γιατί μου το χαλάς τώρα?

     • Assurbanibal

      Πάω με το ρεύμα.

     • Το ρεύμα σκοτώνει αν δεν προσέξεις

    • Γιώργος fs.

     Ψηφίζουμε για πρωθυπουργό Ζουλού .

     • Assurbanibal

      ΝΑΙ

     • Μπορεί κάποιος μοδ να του πατήσει σίγαση για περίπου ως το επόμενο θέμα ακριβώς? Ευχαριστώ

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος
 • Δεν πιστεύω να τσιμπήσετε και να ψηφίσετε Λεβέντη….

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Απειλή πυρηνικής κρίσης στο υψηλότερο επίπεδο από τον ψυχρό πόλεμο.
  Η Βόρεια Κορέα ισχυρίζεται ότι ο Tραμπ έχει ανάψει το φυτίλι του πολέμου.
  Οι ΗΠΑ στένουν και δεύτερο πυρηνικό αεροπλανοφόρο μαζί με 7.500 πεζοναύτες για να κτυπήσουν τη Β.Κορέα.
  O Τραμπ κάλεσε τους κορυφαίους στρατηγούς για να τους ενημερώση για τη Β.Κορέα.
  O υπουργός άμυνας των ΗΠΑ Μάτις, δήλωσε ότι ο αμερικανικός στρατός θα πρέπει να είναι έτοιμος εάν απαιτηθεί η στρατιωτική επιλογή.
  H Μ.Βρετανία καταρτίζει σχέδια μάχης για τον πόλεμο με τη Β.Κορέα.
  Βρισκόμαστε σε τεντωμένο σκοινί. O Τραμπ είναι έτοιμος να καταργήση την πυρηνική συμφωνία του Ιράν.
  O υπουργός εξωτερικών του Ιράν προειδοποιεί για σκληρή απάντηση αν ο Τραμπ δράσει ενάντια στην πυρηνική συμφωνία του Ιράν.
  To Ιράν έχει 4 πυρηνικά εργοστάσια αν ανατιναχτεί η πυρηνική συμφωνία.
  Οι Γερμανοί παρακολούθησαν 32 προσπάθειες του Ιράν να αγοράσει πυρηνικά και τεχνολογία ICBM.
  Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει ο πόλεμος Ισραήλ -Ιράν.
  Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ δήλωσε ότι ο επόμενος πόλεμος θα ξεσπάσει σε βορρά(Λίβανο) και νότο(Γάζα).

  http://corfiatiko.blogspot.gr/2017/10/blog-post_579.html

 • Assurbanibal

  Στηρίζουμε Λεβέντη μέχρι τελευταίας ρανίδος της ρετσίνας Κουρτάκη μας!

  • RED OR DEAD

   Στηρίζουμε Λεβέντη μέχρι τελευταίας ρανίδος του φραπέ μας!!!χαχαχαχα!!!;)

 • SHAKA_ZULU
  • Να τα ακούνε αυτά όσοι δεν τον πιστεύουν

  • Captain Wanted

   Με πρόλαβες..
   Αυτο ήθελα να ρίξω..
   ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Assurbanibal

   Τι εστί Μιχάλης Ζαφειρόπουλος?

   • Spyros Spyropoulos

    Νομιζω πρωην δημαρχος στο Χαλανδρι…..γυιος του πρωην βουλευτη Αθηνων της ΝΔ Νωντα Ζαφειροπουλου!

    • Assurbanibal

     Κάτω απο τ΄αυλάκι?

     • Spyros Spyropoulos

      Η καταγωγη σιγουρα!

     • Assurbanibal

      los poylos…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Λίγα για τους καταυλακιώτες χοίρε μη σε δω στη σχάρα ;-)

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     σωστα

  • Captain Wanted

   Ποιος είναι αυτός πάλι ;;

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

    • Captain Wanted

     Σώπα ;;;;;
     Για να δούμε τι θα βγεί απο αυτήν την υπόθεση..
     Αν θα βγεί τίποτα δηλαδή.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      επαγγελματικο χτυπημα σε δικηγορο?χμμμμμμ!!!!!

     • Captain Wanted

      Ποιος ξέρει..
      Πάντως εκεί είναι άστα να πάνε.

  • Αντύπα

   συλλάβετε τον μιχαλολιάκο!

   • Captain Wanted

    Η Χ.Α φταίει..Αυτήν κάνει κουμάντο στο κράτος των Εξαρχείων.

    • Αντύπα

     είναι εγκληματική οργάνωση το είπε και ο κοντονης

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ο Κοντονης!!!!!!εξεχουσα προσωπικοτητα,τα κανε μανταρα στην ζωη του,(τον χωρισε η γυναικα του εντος 24 ωρων,κι αποτι λενε βαραγε και την μανα του),τα κανε μανταρα στα αθλητικα τωρα τον εβαλαν αλλου να κανει το κοκορι

     • Αντύπα

      ο Αχρηστος

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μα εντελως!!!!!!!!!!!!!

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Σοβαρά ;;;

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ετσι μου λενε κατι «πουλακια»!!!συνηθως δεν πεφτουν εξω γιατι ειναι διπλα τους,τους φυλανε

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Όλα να τα περιμένεις …

     • Αντύπα

      ο Λαγός είναι ο αλ καπόνε των εξαρχείων

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 5ΠΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ;;;

  ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

  ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ,

  Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Ο ΕΝΦΙΑ, Ο ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ΜΕ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ …

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΩΝΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ …

  ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ …

  • Captain Wanted

   Συμφωνώ..

  • Εκτός και αν είναι μόνο η αρχή ;-)

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Αυτό είναι ένα καλό σενάριο, αλλά πολύ καλό για να είναι αληθινό !!

    • Το χω στο μυαλό μου μετά από τις Γερμανικές εκλογές και κάτι περίεργα γκουκ μουκ του Αλέκση. Θα δόύμε

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Πάντως ο Λαλάκης λέει για εκλογές πολύ πριν την άνοιξη …

      Για να δούμε λοιπόν τι παίζει..

 • Captain Wanted
 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΑΚΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΤ ΑΠΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΡΩΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ.

 • Assurbanibal

  Σιχαίνομαι τη ζωή μου μ΄αυτά που διαβάζω. Ξερνάω! Vomit!

 • Assurbanibal

  Ένας ποταπός μοντερέητορ να μου ελευθερώσει ένα σχόλιο κάτωθι παρακαλώ!

  • ΌΧΙ

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Δεν υπάρχει ,,, ή όλοι ή κανείς τους μέσα !

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Νομίζεις….

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Που είναι το σήμα κατατεθέν σου;

     • Καθαριστήριο

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Είμαι undercover χαχαχαχαχαχα

    • Αν λέει για πρωθυπουργούς άσχετους με μένα να του κάνεις μπαν

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μπριζολάκια έλεγα να τον κάνω μη μου το χαλάς!…

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Done

   • Spyros Spyropoulos

    ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Σπύροοοοο Κάτι είπε για τους καταυλακιώτες… Να τον ρίξω στο αυλάκι να τον φάνε τα ψάρια?…

     • Assurbanibal

      Ο Σπύρος μου έχει δώσει την πιο αφοπλιστική απάντηση να ξέρεις. Με κόλλησε στον τοίχο μια μέρα…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Εχω χάσει… ρίχτην ;-)

     • Assurbanibal

      Έχεις σκάσει απο τη ζήλια σου.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Σε είπε και ζηλιαρογ…ούρουνο?

     • Assurbanibal

      Παίζει να ισχύει κατά βάθος.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Σε έπιασε η αυτογνωσία σου τώρα… λολ

     • Assurbanibal

      Ήταν ένας άλλος και μου έλεγε για Κολοκοτρώνηδες και λοιπούς, κι εκεί που τον έπαιζα μπαλλα τί ωραία και του έλεγα για τις Πελοποννησιακές κυβερνήσεις των τελευταίων εκατονταετιών, πετιέται ο Σπύρος και μου λέει οτι έχω σκάσει απο τη ζήλια μου!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      χαχαχαχα… Εντάξει τώρα κι εσύ… Μετράς τις πελοποννησιακές κυβερνήσεις όταν η Ελλάδα έφτανε μέχρι το αυλάκι?… Αντε και λίγο από Στερεά? :-Ρ

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Τον Αντρίκο εννοούσε βρε, ΠΑΣΟΚ και πάσης Ελλάδος …

   • Assurbanibal

    Τό ΄χεις!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Είμαι ποταπός γι’ αυτό….. χαχαχαχα

  • Γιώργος fs.

   Κάτω τα χέρια από τον Ασσούρ!!

  • skeptomenosellin

   Μισό…

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Τι μισό ρε Χάρη, ποταπό σε είπε το γουρούνι …

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Γι αυτό τον «μισεί» χαχαχαχα

  • skeptomenosellin

   Δεν έχει κάτι στην αναμονή Ασσούρ…
   Δεν βλέπω κάτι.δικό σου…

   • Assurbanibal

    Σε πρόλαβε η Πανάθα! Πήξε…

    • skeptomenosellin

     Φρουράααααααα… :-))

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Υποτάξου και συ στην Πράσινη Αυτοκρατορία ;-)))))))))))))))))))

     • RED OR DEAD

      Υποτάξου στην Ερυθρόλευκη Αυτοκρατορία και θα παραμείνεις στην Α’Εθνική!!!;)Χαχαχαχαχα!!!;)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Όπου και να παίζω εγώ φίλε γαύρε, η ιστορία μου είναι τεράστια και δεν διαγράφεται…
      Ένας Τελικός Πρωταθλητριών Ευρώπης
      Δύο (αριθμός 2) Ημιτελικούς Ευρώπης
      5-6 (έχω χάσει το μέτρημα χαχα) Προημιτελικούς….

      ΥΓ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ!!…. (φιλάκιααααα)

     • RED OR DEAD

      Ετοιμάσου λοιπόν να γράψεις ιστορία και στα καταπράσινα λιβάδια της γ’Εθνικής!Χαχαχαχαχα!!!;)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αν θέλεις λίγη δόξα ακολούθα με… ;-)
      Αλλιώς κάνε 17 χρόνια το σάκο του μποξ στους Χερενφέιν και Μόλντε χαχαχαχαχα

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Δεν είμαι από κινητό τώρα, γι αυτό! Χτες είχα ένα θέμα…. χαχαχαχαχα

    • RED OR DEAD

     Χαιρετίσματα στα καταπράσινα λιβάδια της γ’ Εθνικής αδελφέ και σύντροφε Σαρδανάπαλε!!!;)Χαχαχαχαχα!!!;)

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ζητεῖται ἐπειγόντως ἕνα…θαῦμα!

  Ζῶντας στὴν ἐθνική μας ἀποτυχία, ποὺ διεῖδαν,
  ὁ καθένας μὲ τὸν τρόπο του,
  ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς καὶ ὁ Μακρυγιάννης,
  δὲν μᾶς μένει τίποτε ἄλλο ἀπὸ τὴν ταπεινὴ ἱκεσία:

  Χριστὲ καὶ Παναγιά μου,
  καὶ σύ, Ἅγιε Κοσμᾶ,
  Βοηθῆστε τὴν Ἑλλάδα,
  νὰ ἀναστηθεῖ ξανά!

  Καλὴ Ἀνάσταση στὴν Πατρίδα τῶν ΟΝΕΙΡΩΝ μας…

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΜΠΡΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ($$$$$$$$) ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ Θ’ΑΝΑΠΝΕΕΙ
  Ο Ερντογάν προς ΗΠΑ: Δεν σας χρειαζόμαστε!
  http://cosmostatus.blogspot.it/2017/10/blog-post_12.html

  • skeptomenosellin

   Ψηλά αν σου μέλει ν’ ανεβείς
   βήμα με βήμα ανέβα
   τα χνάρια σου να ξαναβρείς
   άμα σου πουν κατέβα….

 • Γατονι

  Ο Λεβέντης αποθέωνε το Τσίπρα στην αρχή, τότε που περίμενε να πάρει τη θέση του παιδοβούβαλου. Μόλις έφαγε τα άκυρα του και είδε ότι ο Τσίπρας μετράει μέρες, άρχισε να βλέπει ότι είναι βόθρος η Βουλή.

  • skeptomenosellin

   Αφέντη γλύψει κοκαλάκι κι εγώ (σαν σκυλοντόγκ που είναι) ?

 • American Kotal

  23 μηνες ακομα.

  Μετα, Κουλης.

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

   • American Kotal

    Ποιος θα τους προλαβει αγαπητε Χρηστο?

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΚΡΕ!!!!!!!!!!!

     • American Kotal

      Μπορει.

      Τα 555 χρονια απο την αλωση παντως που μετα γινανε 560 και το 2012 που μετα εγινε 2017 δεν εγινε κατι.

      Δεν λεω οτι γεγονοτα δεν θα συμβουν, απλα δεν ξερουμε ποτε.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΙΜΑΣΤΕ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ.ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΛΑ.

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Γρουσούζη ..

   • American Kotal

    Ο κυριαρχος λαος φταιει…

    • ACBOC o ANAΦENTOC

     Φταιει που δεν ειναι πραγματικα κυριαρχος

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Απο τον Αννα στον Καιαφα!!!

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Από την Σκύλα στην Χάρυβδη …

  • Αντύπα

   η Σαρα και η Μαρα

  • Spyros Spyropoulos

   Μας……κουλανες………..

  • 2 μήνες ακόμα…μετά, μελομακάρονα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Κώστας ο υπομονετικός

   ΟΥ ΡΕ !!

   ΕΞΩ ΕΣΥ !!

   ΠΙΘΗΚΙ !!

 • Ένα μπάχαλο γίιναμε.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Πάντα ήμασταν, απλώς; δεν έβγαινε στην επιφάνεια όλο αυτό ……

   Το βαρέλι είχε σκατά και από πάνω μέλι …

   Όταν τελείωσε το μέλι τι έμεινε ;;

 • paylos

  μην σας κοροιδευουν, ολοι στο κολπο ειναι πολιτικοι ιεραρχες και ολα τα σιτιζοντα απο το κρατος.

  • Ο Λεβέντης κατάφερε να μπει στην Βουλή όμως..

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    50 χρόνια το πάλευε, τον βαρέθηκαν απέξω και τον έβαλαν κι αυτόν ;-))

    • Τσιμπητός μπήκε

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Τον λυπήθηκαν το γεράκο βρε… Έκανε και κάτι περίεργους χειμώνες τελευταία… θα ψόφαγε απ το κρύο..

     • Εμάς ποιος θα μας λυπηθεί?

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ο Θεός μόνο!…

     • Δωριεύς

      Δὲν εἴμαστε οἱ ΕΛΛΗΝΕΣ γιὰ λύπηση, γλυκειά μου.

     • RED OR DEAD

      Εσμέν η εσχάτη αντίστασις εις των κυβερνώντων την εσχάτην προδοσίαν εμέ αδελφέ Δωριεύ… https://uploads.disquscdn.com/images/56fcca74996a854c853e93428bfa3222cb34ceceb9ab599cec85ab7ab6841d4f.jpg

   • Αντύπα

    σπρωχτός μπήκε οταν τον χρειάστηκαν

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

 • Αντύπα

  μετά τις διακοπές οι συριζοψεκασμένοι γυρίσαν φορτωμένοι, την μια μΑκ@κια μετά την άλλη κάνουν

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Πέρασαν κι από Μύκονο κι έγιναν πελεκάνοι !

   • Αντύπα

    δεν χρησιμοποίησα την λέξη κ@βλωμ3νοι γιατί δεν είναι αρσενικοί

    • Δωριεύς

     Ἦταν ἀνάγκη νὰ χρησιμοποιήσεις τὸ 3 ;

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      χαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Δωριεύς

      Ἔχει κάτι ὁ Assur…μὲ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ ;

     • Assurbanibal

      Έλα αδερφέ μου, πες μου! Ποιοί είναι οι Έλληνες?

     • Δωριεύς

      Οἱ ἀπόγονοι τῶν Λακεδαιμονίων, τοῦ Κολοκοτρώνη, τοῦ Μητροπέτροβα, τοῦ Παπαφλέσσα, τῶν Ντρέδων κλπ.

     • Assurbanibal

      Για τον Λαλιώτη και τον Σαμαρά τα λες αυτά?

     • Δωριεύς

      Κάθε σπίτι ἔχει καὶ τὸν ἀπόπατὸ του…

     • Assurbanibal

      Όλοι οι απόπατοι της Πελοποννήσου μαζεύτηκαν στην έρμη τη βουλή και την κατάντησαν λουτροκαμπινέ…

     • Δωριεύς

      Ὄχι μόνον τῆς Πελοποννήσου, ἀδελφέ. Ὄχι μόνον…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μην τον ακούς γιατρέ, απ’ τη ζήλεια του τα λέει (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Γενικά με τους ανθρώπους έχει ο χοίρος… Τον ονειρεύονται στη σούβλα…

     • RED OR DEAD

      Φοβούμεθα την υπό σου διαγραφή των ημετέρων σχολίων και την πάταξιν της συντάξεως περαιτέρω(μπαν)…Εύγε δια τα σα καινά ασκούμενα καθήκοντα Μοδεράτορος εμέ αδελφέ Δωριεύ!!!:)

     • Δωριεύς

      Οἱ εὐχὲς σου, ἀδελφέ RED μὲ συγκινοῦν. Εἴθε ὁ καλὸς Θεὸς νὰ σοῦ χαρίζει ὑγεία.

     • RED OR DEAD

      Αντεύχομαι εμέ Μοδεράτωρ αδελφέ Δωριεύ!;)

  • Είπανε να κατεβάσουν λιγάκι τον πήχυ της Ελληνικής τεστοστερόνης, δεν πειράζει, σαν ποταμός κυλάει, έχουμε άφθονη

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΦΑΤΑΧ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!!!!!!!!ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Αρμαγεδων.

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!ΜΑΖΙ ΦΑΤΑΧ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΝΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     σιϊτες ή σουνιτες?καλησπερα Χρησταρα!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αρα θα γινει μυλος?

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Τα βρηκανε?

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΝΑΙ!!!!!!!!!!ΟΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

    • Δωριεύς

     Καλησπέρα Ἅρχοντα, ΧΡΗΣΤΑΡΑ.

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΟΧΙ

  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

  ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

  ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

  ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΜΗ !!

 • Peacemaker reloaded

  Μολις εφαγα κατι γεμιστα…αριστουργημα!

  • Captain Wanted

   Απο τα αγαπημένα μου φαγητα

   • Peacemaker reloaded

    Ελληνικη κουζινα καπτεν….απλα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ!!!

    • Captain Wanted

     Ναι σωστά

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Για να φτιάξεις καλό φαγητό, εκτός από καλά υλικά, πρέπει να βάλεις ΑΓΑΠΗ μέσα !!

   Αυτό είναι το κυριότερο υλικό !

   • Peacemaker reloaded

    Με αγαπαει η πεθερα μου το χει αποδειξει πολλακις και εμπρακτως!!!! Μεχρι και αμαξι μας χαρισε!

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Είσαι καλό παιδί, γι αυτό !!!

     • Peacemaker reloaded

      Απο τους χειροτερους ο καλυτερος..τεσπα..!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΕΙΧΑΜΕ!!!!!!!!!!!!

   • Peacemaker reloaded

    Και αυτο ..ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ! Κανεις δεν φτιαχνει καλη καρμποναρα…ΜΟΝΟ ΕΓΩ φτιαχνω καλη καρμποναρα…λοιπον για κρατησεις.69….

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     Χ Χ ΧΣΕΦ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΙΝ!!!!!!!!!!!!

     • Peacemaker reloaded

      Φιλαρακι δεν παιζομαι σε αυτο το φαγητο…θα φανει υπερβολικο αλλα μεχρι και την γυναικα μου με την καρμποναρα μου στο πρωτο τραπεζι μας την καταφερα…!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΑΚΑΣ!!!!!!!!!ΜΜ..ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!

     • Peacemaker reloaded

      χμμμμ…καλο…!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     πως την φτιαχνεις με κρεμα ή χωρις?

     • Peacemaker reloaded

      Τωρα να να μην τα γραφω ολα…ναι με κρεμα απλα ΔΕΝ βαζω μπεικον αλλα καπνιστο χοιρινο και στην κρεμα προσθετω λιγο γαλα και λιγο κεφαλοτυρι…εξτρα μυστικο λιγο ασπρο πιπερι…μουτσο περφεκτο!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αυτο ειναι μακαρονια αλα κρεμ,η καρμποναρα γινεται μ αυγα ,παστη παντσετα και πεκορινο

     • Peacemaker reloaded

      Αμα ηξεραν οι ιταλοι να φτιαξουν καρμποναρα…πηγα και εγω στο Μιλανο γεματος προσδοκια να φαω καρμποναρα και εφαγα μακαρονια ογκρατεν σε εκδοση σουπας…αστα…!

     • Peacemaker reloaded

      και εγω βαζω αυγα..απλα δεν το ανεφερα ως αυτονοητο..!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κι εγω τα φτιαχνω ή ετσι ή αλλιως για διαφορα

   • Κώστας ο υπομονετικός

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ !!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΑΚΕΣ ΓΜΤ.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ειδικά τις γεμιστές ντομάτες ;;;

   Ολόκληρες τις τρώω,

   μέχρι και το καπάκι !

   • Peacemaker reloaded

    Εγω εςιμαι της πιπεριας αλλα και τις ντοματες δεν τις απαξιωνω…!

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Τα ντολμαδάκια όμως;;

     Μια κατσαρόλα να έχω μπορώ να τη φάω !

     • Peacemaker reloaded

      Εννοεις γιαλντζι με κλιματοφυλλα…ερε μανα μου παροτι χορτατος τα λιγουρευτηκα…!

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Ορφανά ή με κιμά, και τα δύο τρέλα !!!

     • Peacemaker reloaded

      Με ρυζι αδερφε…οχι κιμα…κατι μου κανουν…! Με κιμα λαχανοντολμαδες ναι…!

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Αν είναι και καλό το λάχανο ….. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ τέλεια !!!

 • American Kotal

  Κοριτσια? Ολες ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες!

  https://uploads.disquscdn.com/images/325fb366fa0c796fbc8aa73c5412c73631dc19674037db089835619a917123aa.jpg

  • Αντύπα
   • American Kotal

    Ωχ αμαν…..Την κουρτινα 3 μπορω?

   • Δωριεύς

    Τὶ γυναίκες !!!!

   • American Kotal

    Τελικα οι Ελληνες ανδρες ειναι ΠΟΛΥ αρσενικα.

    Για να μπορουν να πηγαινουν ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ γυναικες, φαντασου.

   • Γιώργος fs.

    Κούκλες- πανουκλες!!

    • Spyros Spyropoulos

     Η μια χειροτερη απο την αλλην!!!

   • Assurbanibal

    Με το ζόρι η θετική…

    • Αντύπα

     εισαι …φασιστοειδές

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    ΜΠΡΕΕΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙΟ

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΩΜΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!!!!!!!!!!!

  • Αντύπα

   οχι άλλα φρίκουλα!

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Ευχαριστως Θα τους το ξυριζα

   • Αντύπα

    θα δώσεις μάχη με το βορίδη!

    • ACBOC o ANAΦENTOC

     Θα τον εδερνα !

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Θηλυκιά είσαι ή άλλαξες με το νομοσχέδιο ;;

   • American Kotal

    Απλα κοτα ειμαι αφεντικο.

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Καλά .. εσένα θα σε φάω μετά το γουρούνι !!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   .«………και αυτη την στιγμη μπροστα απο τους επισημους περνανε ο μητσος ο σοβαντζης,ο τακης ο μπεταντζης και ο στελιος ο σιδερας με τις ολοκαινουργιες στολες τους ,κρατανε περηφανα τα καροτα τους και τα λοιπα οπλικα συστηματα………..»

   • American Kotal

    Η μεσαια με νικαει στο σκουοτ παω στοιχημα.

   • Καπετάν Γαρέφης

    Που χαθηκες εσυ ωρε;

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     εμπαινα λιγο απλα να διαβασω πηγα και κατι βολτες στο βουνο,τιποτα ξερα και αερας

     • Καπετάν Γαρέφης

      Κ δω τα ιδια. Ερημοποιηση. Το πρωι θα παω τα αρσενικα σε ενα εκπαιδευτηριο. Μπας κ δουν λαγο γιατι εξω πλεον μονο αλεπες😔

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      πολλες!!!!!αν δεν βρεξει εχουμε προβλημα,ενας μηνας ενα κομματι κι αυτο χαζο θα τανε

     • Καπετάν Γαρέφης

      Εγω καιγομαι για ενα λαγο. Να δαγκωσει το κουταβι…
      Οι τελευταιες δυο χρονιες ηταν ΧΑΛΙΑ και στον λαγο κ στα ορτυκια.
      Μονο οι μπεκατσες πηγαν καλα περσυ απο οτι εμαθα. Και εχω και ενα φιλο που με δελεαζει καθε βδομαδα για κυνηγι στην αμερικη. Ελαφια γαλοπουλες περδικες φασιανοι…ραβδωτα, τοξα, πιστολια….
      Και εμεις εδω κοπιαζουμε να δουμε κανενα σπουργιτι μια φορα τον μηνα😒

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχει χαλασει και ο καιρος τα πουλια πιαααα….τρυγονια εχω χρονια να δω και οι τσιχλες μπαινουν αργα,αν συνεχιστει αυτο οι μπεκατσες δεν θα στεκονται θα περναν και θα φευγουνγια εξω ειναι πολλα τα λεφτα

     • Καπετάν Γαρέφης

      Τσιχλες δεν εχω κυνηγησει ποτε. Γενικα κυνηγι χωρις σκυλι ποτε!
      Το κλιμα χαλασε νικο. 3-4 βροχες κανει ολο τον χρονο. Πολυ ξερα..
      Μονο τα γουρουνια γενοβολανε.
      Εξω εχει αρκετο κυνηγι. Γιατι το προσεχουν

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ο μπαρμπας της πρωην γυναικας μου ηταν διαχειριστης στο ΚΙΝΓΚΣ ΡΑΝΤΣ 750000 εκταρια,για κυνηγι ,εκει να δεις διαχειριση θηραματων!

     • Καπετάν Γαρέφης

      Που ακριβως ειναι αυτο;
      Σημερα με εψηνε για ενα μερος στον καναδα, λιγο πανω απο σικαγο και μοντανα. Εχει απιστευτο κυνηγι λεει! Τα ελαφοειδη ατελειωτα!!

      Τι να λεμε τωρα, εδω στην νεα υορκη τα ελαφια και οι χηνες μπαινουν μεσα στις γειτονιες. Και ξαναλεω, εμεις εδω κανουμε κρα να δουμε ενα ορτυκι. Και δεν μιλαω για αθηνα και πελοποννησο. Για κιλκις μιλαμε που μεχρι πριν 3-4 χρονια ερχοταν ολη η Ελλαδα να κυνηγησει και τα ορτυκια πριν 15 χρονια δεν τα χτυπουσαμε καν…
      Καταντιαααα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αφου δεν εχι η Β Ελλαδα με τοσα δαση και βροχες….αυτο ειναι καπου στο τεξας,εκει στον βορρα εχει πολυ πραμα αλλα για να βγαλεις αδεια και τετοια ειναι θεμα,επισης απο καποια ειδη δεν μπορεις να χτυπησεις παρα πανω απο δυο-τρια κομματια τον χρονο,καθ ενα που βαρας στο μαρκαρουν στην αδεια

     • DisqussioneR Νεμέτωρ
     • HaraldHadrada MERCYLESS

      περα-δωθε!

     • Καπετάν Γαρέφης

      Εξαρταται απο το ειδος, την πολιτεια, το αν κυνηγας εκτος ρεζερβας ή εντος κτλ
      Στην νεα υορκη επιτρεπουν 6 white tail deers τον χρονο. Με ραβδωτο. Εχουν σεζον για καθε οπλο ξεχωριστα.17 μερες για ραβδωτο. 3-4 μηνες για τοξο. 2 μηνες για λειοκανο κτλ

   • ACBOC o ANAΦENTOC

    Τωρα που τους βλεπω καλυτερα τραβελια μου φαινωνται!

 • Για να σκάσουν οι ψευδογκέϊ της τηλεόρασης και να σταματήσει η αλητεία τους με τα ψέματα και τον φασισμό τους ήρθε ή ώρα των Ελλήνων να φέρουν αντιπολίτευση τον εφιάλτη όλων των ψευτοδημοκρατών.
  Δεν είμαι Χρυσαυγίτης και οπαδός κανενός!!
  Αλλά απο τους χειρότερους ψηφίζουμε τους πιο λίγο, τέρμα τα ψέματα ας φέρουμε την Χρυσή Αυγή απέναντι απο τα αρχιφασισταριά των Ελλήνων που ΄[εχουν ισοπεδώσει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει σε αυτόν τόν μαρτυρικό τόπο.
  Μόλις ανακοίνωσαν απο την κυβερνητική ΕΡΤ 1 για την επίθεση προ ημερών εναντίον των Πακιστανών εργατών πως ευθύνονται ένας Ρώσος ομογενής ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με τον δεξιό εθνικιστικό χώρο.
  Άλλη μια αδικία φανερώθηκε και δικαιώθηκε κερφάδες αλήτες αρχιανθέλληνες.

  • Αντύπα

   σβήσε το δεξιό

   • Έφτασεεε

   • Καπετάν Γαρέφης

    Καλα τα γραφει. Η δεξια ειναι εθνικισμος. Και δεν εχει καμια σχεση με φλωροκεντρωους τυπου νδ

    • Αντύπα

     http://www.xryshaygh.com/kinima
     δεν θα βρεις πουθενα τη λέξη δεξιά

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κατ ουσιαν δεξια,η μονη,απλα δεν τ αναφερουν για να μην γινεται μπαχαλο με τους ψευτικους

     • Καπετάν Γαρέφης

      Ετσι ακριβως

     • Καπετάν Γαρέφης

      Δεν με ενδιαφερει. Ξερω γιατι δεν θα βρω πουθενα την λεξη δεξια. Δεν ειμαι νεουδι στον χωρο…
      Ο μεσος βλαξ απολιτικος νεοελλην εχει καταπιει αμασητη την αριστερη προπαγανδα των τελευταιων δεκαετιων που εχει βαφτισει «δεξια» τους κεντρωους καπιταλιστες και ετσι η ηγεσια της ΧΑ αποφασισε πριν χρονια να μην αναφερει πουθενα την λεξη «δεξια», για να μην γινεται ανεπιθυμητος συνειρμος στα μυαλα των χαζων, με την νδ.

      Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι αφενος η ηγεσια της ΧΑ ειναι φυσικα μεχρι το κοκκαλο δεξια. Πραγματικη δεξια…

      Και αφετερου, οταν δημιουργηθηκαν οι ταμπελες «δεξια» και «αριστερα», περιεγραφαν/προσδιοριζαν τους εθνικιστες και συντηριτικους αφενως και τους διεθνιστες και αναρχικους αφετερου.
      Χρονια αργοτερα μετα την γαλλικη επανασταση, οι πρωτοι κομμουνιστες κατηγορηθηκαν ως «δεξιοι» κρατιστες απο τους αναρχικους και τους φιλελευθερους, οι οποιοι τους παροτριναν να καθησουν στα δεξια μαζι με τους εθνικιστες!
      Οι κομμουνιστες αρνηθηκαν υποστηριζοντας οτι ανηκουν στην αριστερα, οντας διεθνιστες και ετσι τελικα εκατσαν αριστερα…

      Τωρα το οτι η ηγεσια της ΧΑ για «εποικινωνιακους» λογους αποφευγει την χρηση του ορου «δεξια», για να μην μπερδευεται ο χ,ψ ασχετος και ανιστοριτος απολιτικος ψηφοφορος της με παραστασεις απο την νδουλα, εμενα δεν με ενδιαφερει😊

  • Καπετάν Γαρέφης

   Αργησες αλλα ποτε δεν ειναι αργα.
   Ελλας Ελληνων Εθνικιστων

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  666….ολοι θα παρετε

  https://www.imdleo.gr/diaf/2009/img/SYZEFXIS666.jpg

 • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΣΠΟΚΤΑΚΗΣ https://uploads.disquscdn.com/images/45c2a37442301ec4b67204709db75c03a927ad32070432ce776ef6aedaac58ba.jpg
  Ετοιμαστείτε για τηλεμεταφορές ψηφοφόρων ρε κουφάλες τι άλλο θέλετε να κάνω για σας !!

 • BABIS

  ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • Captain Wanted

   Μπήκε ;;;;;;;;;

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Ψήνεται….

    • Captain Wanted

     Με πρόλαβες..Θα τον χαρακτήριζα ψεύτη.

   • BABIS

    Κουρασε αυτο ,φωναζω για το επομενο.

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Για τον Παπαφλέσσα δεν είδα κανένα σχόλιο…

  • Captain Wanted

   Για τον ιερώνυμο εννοείς ;;

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Τον ιστορικό Παπαφλέσσα βρε

  • Γιώργος fs.

   Σωστός!!

  • Αντύπα

   άμπερ αλέρτ ή αμπελαλε

  • BABIS

   Καλο παιδι..

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Τί εννοείς? Οτι δεν ήταν?…

    • Assurbanibal

     (Σκίστον)

     • BABIS

      Γαβ γαβ

    • BABIS

     Φυσικα και ηταν

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ετσι μπράβο! Δεν είδα όμως καμία αναφορά στη μνήμη του γι’ αυτό αναρρωτήθηκα

  • Assurbanibal

   Άξιος πρόγονος του Δισκάκια?

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Είσαι μέγας πειραχτήριος!! λολ

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Η οδός που μένω λέγεται Παπαφλέσσα …

   Παπαφλέσσας ήξταν ένας Καραισκάκης και Κολοκοτρώνης, Μπότσαρης, Ανδρούτσος, ήταν ένας …

   Μην ψάχνετε κολοκοτρωναίους και οπλαρχηγούς ..

   • Assurbanibal

    Αριθμός?

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Θες και αρθιμό … ΛΟΛ

     • Assurbanibal

      Θα σου παραγγείλω σουβλάκια…

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Πάω και τα ντελιβερίζομαι μόνος μου με το μηχανάκι !!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Μιμητής του Παπαμιχαήλ κι αυτός !

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Στηριζω οτι Εθνικο.Χριστιανικο,Πατριωτικο και Ελληνικο.Με ενδιαφερει η Πατριδα και οχι τα κομματα που λογω προσωπικων συμφεροντων εφαρμοζουν ανθελληνικη καταστρεπτικη πολιτικη σε βαρος του Ελληνικου Λαου.Αυτος ητο και ο στοχος των γιαυτο φτωχευσαν την Ελλαδα και την εμπλεξαν με τα μνημονια και την χρεωκοπια για να περναν τα νομοσχεδια που ζητα η παγκοσμοποιηση της ανηθικοτητος και της ντροπης.Θα ξυπνησει καποιος Εθνικος ηγετης να σωσει αυτον τον τοπο απο τους ανικανους πολιτικους και εντολοδοχους της ΝΤΠ;

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!

 • Αντύπα
 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος
 • Captain Wanted
 • Μανιάτη Βηρσαβεέ

  Γιατί σιωπά η εκκλησία και μέχρι πότε. Τι φοβούνται. Χρειάζεται ένας αποφασισμένος που να τους τινάξει στον αέρα. Μόνο ένας γνήσιος, πατριώτης, αποφασισμένος Μητροπολίτης ή Ιερέας μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τη καταστροφή. Να μπει μπροστά ο Σεραφείμ του Πειραιά ή όποιος άλλος έχει το σθένος να απεμπολήσει όλες τις θέσεις και την εξουσία και να γίνει ένας άλλος Παπαφλέσσας, ένας άλλος Μάρκος Ευγενικός, ένας άλλος Φώτιος, ένας άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός. Αλλιώς η Ελλάδα τελείωσε. Όλοι αυτοί αυτό φοβούνται. Το Ορθόδοξο Τόξο μόνο από Ιερείς μπορεί να ξεκινήσει. Όταν το ράσο γίνεται σημαία, τότε η νίκη είναι βεβαία

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Μαλλον φωβουνται μην παθουν καρκινο σαν τον Χριστοδουλο μας.

 • Γιάννης the Doctor

  Ο Λεβέντης δεν κάνει τίποτα που δεν είναι προς συμφέρον του.

  Με 2.2% πρωτογενές πλεόνασμα (πτωτικό σε σχέση με πέρσι γιατί εξαντλήθηκε η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών) δεν ευχαριστείται το ΔΝΤ. Άρα πρέπει να μπουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ φόροι.

  Μια προκήρυξη εκλογών θα βοηθούσε και τον Λεβέντη (θα φαινόταν ως ήρωας στο χαζολαό) και τον Τσίπρα που δεν θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα.
  Τυπικός χαμένος η ΝΔ (αφού αποδεικνύεται μουλάρι ο αστραχάν) και η Χ.Α. )που λόγω εσωστρέφειας και προσωποκεντρισμού δεν κάνει τολμηρές αναδιαθρώσεις στη δομή και τα βασικά μέλη του κόμματος για να απευθυνθεί σε περισσότερο κόσμο).

 • ΙΩΝ 1942

  ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ …ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ‘ΑΙΣΧΡΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …ΕΙΔΑΛΛΩΣ …ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ)…!!!

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Ποιος θα το κανει αυτο ο τζερόνιμο?

 • Lalakis ο αργικέραυνος
  • Lalakis ο αργικέραυνος

   Α οκ, το εχετε δει.

 • Σουταχώνω
 • Dentexkiller

  Φωνάξαμε καί φωνάζομε στούς ἔχοντας τήν εὐθύνη γιά τίς τύχες τῆς Πατρίδος μας, κατά καιρούς. Ἀλλά δέν μᾶς ἤκουσαν καί δέν μᾶς ἀκούουν, διότι

  α) Δέν πιστεύουν στό θέλημα τοῦ Θεοῦ
  β) Δέν ἀγαποῦν τήν Πατρίδα
  γ) Δέν σέβονται τήν ἀνθρώπινη προσωπικότητα
  δ) Δέν λαμβάνουν ὑπ’ ὄψη τους τήν ἠθική τάξη καί τήν συνοχή καί ἑνότητα τῆς κοινωνίας
  ε) Δέν ἔχουν ἠθικές ἀναστολές, διότι δέν πιστεύουν στήν αἰώνια ζωή
  στ) Εἶναι φερέφωνα ξένων συμφερόντων καί δυνάμεων
  ζ) Διότι ὁ Λαός ἀβασάνιστα δίδει τό πηδάλιο σέ κακούς οἰακοστρόφους.

  πηγή: Ι.Μ.Πατρών, Ακτίνες

 • sketos

  Θα μοιράσει 600 εκατ στους συνταξιούχους να φάνε τον σανό και από το νέο έτος θα πάρει μέτρα 2,5 δις και τα πρόβατα θα βελάζουν αμέριμνα

 • Dentexkiller

  Ἒπρεπε νά περάσουν 2.497 χρόνια γιά πάρη μορφή νόμου ἡ ἱστορική ρῆσι
  τοῦ Ξέρξη, ὃταν εἶδε ἀπό τό ὂρος Αἰγάλεω τήν σύμμαχό του βασίλισσα τῆς
  Ἀλικαρνασοῦ Ἀρτεμισία νά διεμβολίζει τρία περσικά πλοῖα γιά νά σωθῆ
  στήν ναυμαχία τῆς Σαλαμῖνος. Δέν ἒβλεπε ὃμως καλά ὁ ἂνθρωπος καί
  νόμιζε ὃτι ἡ Ἀρτεμισία βούλιαξε ἑλληνικά καράβια. Εἶπε:

  Αἱ δέ γυναῖκες γεγόνασί μοι ἂνδρες

  Μόνο πού τό ἑλληνικό κοινοβούλιο μέ τήν δεδηλωμένη τῶν… 148 βουλευτῶν,
  ὑπῆρξε πιό . Ψήφισε γιά τήν καί ἀπό τήν
  ἀνάποδη:

 • Dionisis Mihalopoulos

  skai… plempa…