Στον αέρα όλη η Μ.Ανατολή: Ακυρώθηκε η πυρηνική συμφωνία του Ιράν – Τέλος και η UNESCO για Ισραήλ-ΗΠΑ για να ανεγερθεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017, 8:37 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 14, 2017 στις 10:26 πμ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή καθώς ο Ν.Τραμπ επιβεβαίωσε πριν λίγο πως η πυρηνική συμφωνία με το Ιράν λαμβάνει τέλος ενώ μέσα στη βδομάδα θα παρουσιάσει τη νέα Στρατηγική της χώρας του. Η σκλήρυνση της στάσης και η ολική μεταμόρφωση της στρατηγικής των ΗΠΑ είχε διαφανεί από χτες όταν το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ αποσύρονται από την UNESCO και η αποχώρησή τους θα ισχύσει από τις 31 Δεκεμβρίου λόγω μεροληπτικής στάσης κατά του Ισραήλ.

Η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης είναι «μία από τις χειρότερες» που υπήρξαν, δήλωσε πριν από λίγο ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα επικυρώσει εκ νέου τη συμφωνία.

Επιπλέον, ο Αμερικανός ηγέτης κατήγγειλε τη συμπεριφορά της «ιρανικής δικτατορίας», την οποία θεωρεί ως έναν από τους βασικούς «υποστηρικτές της τρομοκρατίας» στον κόσμο.

Η Τεχεράνη «σπέρνει τον θάνατο, την καταστροφή και το χάος σε ολόκληρο τον κόσμο» και «η επιθετικότητα της ιρανικής δικτατορίας συνεχίζεται έως σήμερα» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Λευκό Οίκο.

Ο μεγιστάνας ανακοίνωσε ότι θα επιβληθούν «σκληρές κυρώσεις» και σε βάρος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.


Μέσα σε 24 ώρες οι ΗΠΑ έδειξαν πως «σέρνονται» πίσω από το Ισραήλ κάνοντας στον Μ.Νετανιάχου δύο απανωτές κινήσεις που απεγνωσμένα ήθελαν.

Ομως στη Μέση Ανατολή έχουμε ιστορική συμφωνία καθώς Χαμάς-Φατάχ τα βρήκαν σε όλα.

Η επιτροπή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO είχε εγκρίνει ψήφισμα τον Οκτώβριο του 2016 , χωρίς να κάνει καμία αναφορά στους εβραϊκούς  δεσμούς με το Όρος του Ναού, αναφερόμενη αποκλειστικά στον ιερό χώρο όπως είναι γνωστός  στο Ισλάμ, δηλαδή το Τζαμί του Al-Aqsa Mosque / Al-Haram Al-Sharif.

Ο γγ του ΟΗΕ όμως έβαλε στην συνέχεια τα πράγματα στην θέση τους προδικάζοντας τις μελλοντικές εξελίξεις για την κατασκευή του Τρίτου ναού από τους Εβραίους.

Την ίδια στιγμή ο Fayez Abu Eitah,  γενικός γραμματέας του επαναστατικού συμβουλίου της Φατάχ, δήλωσε ότι οι δηλώσεις του γγ του ΟΗΕ είναι απαράδεκτες πολιτικά και ηθικά.

 

«[Οι δηλώσεις] είναι μια άμεση επίθεση στο δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού στην ιερή πόλη, μεροληπτεί υπέρ της θέσης της κατοχής, και μοιάζει να χορηγεί νομιμοποίηση στην παράνομη παρουσία του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ» δήλωσε ο ο  Fayez Abu Eitah .

Επιπλέον, ο Παλαιστίνιος εκπρόσωπος της UNESCO Mounir Anastas απέρριψε τις δηλώσεις Γκουτέρες με τις οποίες υποστηρίζει  ότι το Όρος του Ναού είναι ιερός τόπος για την σημιτική θρησκεία, σύμφωνα με τα επίσημο ραδιόφωνο της Παλαιστίνης .

Παρόλα αυτά η UNESCO  δεν άλλαξε γνώμη και έτσι οι ΗΠΑ αντέδρασαν με εμφατικό τρόπο.

Η επικεφαλής της UNESCO (Εκπαιδευτική Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών) δήλωσε πως ενημερώθηκε επισήμως σχετικά από τις ΗΠΑ.

Η UNESCO υπογράμμισε πως η απόφαση αυτή των ΗΠΑ συνιστά μια απώλεια για «την οικογένεια των Ηνωμένων Εθνών» και για την πολυμερή συνεργασία.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η αιτιολογία της απόσυρσης της χώρας από τον Εκπαιδευτικό Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών είναι η «συνεχιζόμενη προκατάληψη εναντίον του Ισραήλ».

Η UNESCO δημιουργήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1947.

Στόχος του Οργανισμού, είναι η παγίωση της παγκόσμιας ειρήνης μέσα από την επικοινωνία των λαών δια της εκπαίδευσης, των φυσικών και κοινωνικών επιστημών και του πολιτισμού.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια η UNESCO αποτελεί ένα διεθνές κέντρο επικοινωνίας αλλά και εργαστήριο ιδεών στη δημιουργία προτύπων στη συνομολόγηση διεθνών συνθηκών σε πλείστα αναδυόμενα προβλήματα όπως ηθικής τάξης, καθώς και τον σεβασμό και τις κοινές αξίες κάθε πολιτισμού των λαών. Μέλη της UNESCO είναι σχεδόν όλα τα κράτη του ΟΗΕ.

Το Ισραήλ χαιρετίζει την αποχώρηση ΗΠΑ

Μάλιστα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, μετά την απόφαση των ΗΠΑ για αποχώρηση από την UNESCO ανακοίνωσε ότι διέταξε τις αρμόδιες υπηρεσίες να ετοιμάσουν και την δική τους αποχώρηση από τον διεθνή οργανισμό.​

Το Ισραήλ χαιρέτισε σήμερα την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αποχωρούν από την UNESCO, υποστηρίζοντας ότι σηματοδοτεί την έναρξη μιας «νέας εποχής» για τα Ηνωμένα Έθνη και αποτελεί απόδειξη ότι θα πληρώσουν «ένα τίμημα» για τις αντιισραηλινές θέσεις τους.

«Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στα Ηνωμένα Έθνη: εκείνη όπου, όταν κάποιος κάνει διακρίσεις σε βάρος του Ισραήλ, θα πρέπει να πληρώνει το τίμημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ντάνι Ντάνον, ο Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ.

Μετά την απόφαση των ΗΠΑ, η Βρετανία γνωστοποίησε ότι παραμένει δεσμευμένη στην Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών.

«Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη να παραμείνει μέλος της UNESCO και να εργαστεί με τις άλλες χώρες μέλη στηρίζοντας το σημαντικό έργο της» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι. «Αλλά προφανώς η σχέση των ΗΠΑ με την UNESCO είναι δικό τους θέμα», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Γαλλία, όπου εδρεύει η UNESCO, εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση των ΗΠΑ και εκτίμησε ότι η απόφαση αυτή της Ουάσινγκτον προσδίδει «νέα σημασία» στη γαλλική υποψηφιότητα για την προεδρία της Οργάνωσης.

«Λυπούμαστε για την αμερικανική απόφαση να αποσυρθούν (οι ΗΠΑ) από την UNESCO σε μια περίοδο κατά την οποία η υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας σε αυτήν την Οργάνωση είναι πρωταρχικής σημασίας» δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας Ανιές Ροματέτ-Εσπάνιε.

«Η υποψηφιότητά μας για τη γενική διεύθυνση της Οργάνωσης αποκτά, υπό τις παρούσες συνθήκες, νέα σημασία», πρόσθεσε.

Όλοι οι ορθόδοξοι, Έλληνες, Ρώσοι , Βούλγαροι , Αρμένιοι κά.  γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου αποτελεί η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού κράτους από τις ΗΠΑ.

Ο αποκαλούμενος «Τρίτος Ναός στην Ιερουσαλήμ» θα είναι ο χώρος προσευχής για όλα τα έθνη (!).

Κάθε  Ραβίνος  του Ισραήλ, χωρίς καμία εξαίρεση, «προφήτευε» ότι ο ναός αυτός θα ανακατασκευαζόταν σύντομα εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή παγκόσμιας αρμονίας και ειρήνης .

Το «κίνημα» για την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού γεννήθηκε περίπου  πριν 2.000 χρόνια , κατά τη στιγμή της καταστροφής εκ θεμελίων του Δευτέρου Ναού  από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο  το 70 μ.χ., αναφέρει εβραϊκό άρθρο για το θέμα αυτό που «καίει» το Ισραήλ εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Τρίτος ναός σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχεδιαστεί και ετοιμάζεται να ανεγερθεί στο «επόμενο» διάστημα ανοίγοντας παράλληλα τους «ασκούς του Αιόλου» για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Την ίδια στιγμή ευχάριστα μαντάτα έρχονται από την Παλαιστίνη.

Οι οργανώσεις Φάταχ και Χαμάς τα βρήκαν και η Παλαιστίνη ζει ιστορικές στιγμές.

Πώς ήρθε η παλαιστινιακή συμφιλίωση, τι θα γίνει με την Λωρίδα της Γάζας, τι θέλει το Ισραήλ.

Το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς και η αντίπαλή του παλαιστινιακή οργάνωση Φάταχ ανακοίνωσαν μια πρώτη συμφωνία έπειτα από μια δεκαετία καταστροφικών διενέξεων.

Πρόκειται να αποκαλύψουν τους όρους της συμφωνίας τους αργότερα στο Κάιρο.

Σε μια θεαματική επίδειξη αυτής της προσέγγισης, ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς θα μεταβεί «μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα» στη Γάζα.

Αυτό δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζακαρία αλ-Αγά, επικεφαλής του κόμματος Φάταχ του Αμπάς στη λωρίδα της Γάζας.

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  1oς …

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ
   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Ευχαριστώ καλόκαρδε Άρχοντα Αρχιμαλαγάνα !!!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΠΙΝΩ ΧΥΜΟ ΡΟΔΙ!!!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!ΜΜ..

  • Γιώργος fs.

   Άξιος Περικλή ηηηηηηηηηηηηηηηη!

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Μερσί Γιώργηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

  • Spyros Spyropoulos

   ΑΞΙΟΣ Περικλη!

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Ευχαριστώ Σπύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

 • Γιώργος fs.

  2ος

 • SHAKA_ZULU

  Τρίτος στο ναό.

 • Γιώργος fs.

  Τα κομάντα του 5Απ να πιάσουν τα γιοφύρια!!

 • SHAKA_ZULU

  Λοιπόν για θυμήστε μου. Ο ακατανόμαστος θα φανεί σύντομα ή μετά το τέλος του χτισίματος?

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΔΕΝ ΕΙΞΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥ ΑΚΟΜΑ.ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ..

   • SHAKA_ZULU

    Δε γίνεται αυτό. Αφού γεννήθηκε τη δεκαετία του 80.

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ 82 Η 83 ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΤΛ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ Ο ΛΕΛΕΣ.

     • SHAKA_ZULU

      Ά οκ!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΦΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!

  • Γιώργος fs.

   Να ακούς τι λέει ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ, γιατί γνωρίζει πολλά πράγματα!

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Ετοίμασε το καζάνι εσύ … και δώρο από εμένα..

   https://www.hellas-tech.gr/images/products/2014/09/rlkt12new.jpg

   • SHAKA_ZULU

    ωωωωωωω!!!! Ευχαριστούμε! Κερνάμε Ιεραπόστολο!

  • Assurbanibal

   Πόσο λες να πάει το μεροκάματο του μάστορα?

   • SHAKA_ZULU

    Θα είναι αλβανός? Αν ναι, μια τυρόπιτα τη μέρα.

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Άσε μας ρε, τόσο παίρνει ο Έλληνας, ο Αλβανός θέλει 35 ευρώ, πολλά έχασες εκεί στην ζούγκλα.

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Κάθε βράδυ είχαμε τα ΕΚΤΑΚΤΑ και τον πόλεμο της βραδιάς…
  ΟΜΩΣ,
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ με το Ιράν, τότε θα τολμήσω για πρώτη φορά στα σοβαρά να πω ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τρομερά γεγονότα

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΙΚΡΕ!!!!!!!!!!

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Αυτό λέω μικρέ!!!!!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ☑️☑️☑️☑️☑️

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Ωχ ωχ!!!
  Αν δεν είναι δηλώσεις για εντυπώσεις και μόνο και έσπασε πράγματι η συμφωνία για τα πυρηνικά με το Ιράν, τότε μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των γεγονότων… Προετοιμαστείτε!
  Και δεν είναι σαν τα καθημερινά έκτακτα με τα γιοφύρια αυτή τη φορά…. Αν έσπασε πράγματι (επαναλαμβάνω)

  • SHAKA_ZULU

   Δηλαδή έφτασε η ώρα?

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Είπα αν πράγματι, γιατί καμιά φορά διαβάζουμε διάφορα και είναι μούφες…
    Αν ναι λοιπόν, δρομολογούνται οι εξελίξεις

   • Assurbanibal

 • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  ΠΑΩ ΤΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΩ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΟΛΛΑ

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Πρόσεξε μην πουλάς χοιρινό …

   • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

  ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΑΜΕΡΙΚΗ ;;;

  https://youtu.be/Fvq9nEPQ8oE

 • Assurbanibal

  Ωράιο το μακετο!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Καλώς το τρυφερούδι …

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Βρε θα αρχίσει το Μπαμ κι εσύ θα κυνηγάς το χοίρο… χαχαχαχα

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Αοριστίες … το γουρουνόπουλο είναι χειροπιαστό !!!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αφού είναι χειροπιαστό, γιατί ακόμα δεν το έβαλες στη σχάρα? Από πριν το Πάσχα το κυνηγάς και τότε έλεγες να περάσει η νηστεία…

     • Assurbanibal

      Ευσεβείς πόθοι…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      θα μείνει με τη λιγούρα μου φαίνεται αυτός… άσφαιρος είναι χαχαχα

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Χαχαχαχχαχαχαχααχα … με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι βαζέλιον ::

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Με τα λόγια φτιάχνω ανώγεια και κατώγεια ;-)

     • Assurbanibal

      Να σου στείλω κάνα κοτόπουλο να ξενοστίσεις?

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μόνο κοτόπουλο του επιτρέπει ο γιατρός

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Μοιάζω για ΠΑΣΟΚτζής γουρουνάκι ;;;

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Καλάαααααα !!! Που θα μου πας ;;

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Για τα Χριστούγεννα είπα, εκτός και αν κρυφτεί πάλι το άτιμο ..

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
    • Assurbanibal

     Άσ΄τα φίλε μου…

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Που θα πρωτοχτυπήσει ο Τρόμπας; Στο Ιράν, στην Κορέα, στην Τουρκία, στην Κίνα, στην Ρωσία;
  Ο ευρών αμειφθήσεται σε ρούβλια !
  Όσο για τους Οβριούς, βράστε κόλλυβα !

  • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

   ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΡΑΝ

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Εγώ λέω ότι ο Τρόμπας θα χτυπήσει την ίδια του την χώρα… θα τους βάλει κι άλλες διχόνοιες, οι πρώτες δεν έπιασαν!

    • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

     ΜΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΗΠΑ ΠΡΩΤΑ

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Έχεις δίκιο, δεν το ‘πιασα !

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Επειδή η Τουρκία είναι ένα ακριβές αντίγραφο των ΗΠΑ, μπορείς από τη στάση της να καταλάβεις που θα πρωτοχτυπήσουν οι ΗΠΑ …

   Ένα χτύπημα θα κάνουν για τα μάτια τοπυ κόσμου και μετά απειλές ..

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Θα τον συμβουλεύσει ο Αλέξης και θα μάθουμε από πρώτο χέρι …

 • SHAKA_ZULU

  Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ???????????

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΑΝΙ ΚΑΝΟΥΝΕ.

  • Spyros Spyropoulos

   Ο πληθυντικος του «μακετο», ειναι «μακετα?»…….αληστου μνημης Σημιτης!

 • Assurbanibal

  Χωρίς πλάκα τώρα. Τι σχέση έχει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν με το ναό του Σολωμόντα?

  • SHAKA_ZULU

   Έχει! ΈΧΕΙ! Αλλά δεν ξέρω.

  • Spyros Spyropoulos

   Πολυ αχταρμας αυτο το ΕΚΤΑΚΤΟ……….

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Πρέπει να γίνει ο …»συνδυασμός»… Και λείπει και μια έκλειψη ακόμα… ;-)

  • pentapostagma

   το ιραν ειναι αντιθετο με την ανεγερση του Ναου. εχει προειδοποιησει για Γ ΠΠ

   • Assurbanibal

    Δεν γίνονται αυτά. Λίνκ.

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ☑️☑️☑️☑️☑️

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Εξακριβωμένο ότι έσπασε η συμφωνία? Αυτή είναι το κλειδί…

    • pentapostagma

     ΝΑΙ. ΕΙΠΕ εντος της εβδομαδας θα παρουσιασει νεα στρατηγικη με σκληρες κυρώσεις και για Ιρανους Φρουρους

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Τότε, μάλλον αυτή τη φορά θα δικαιωθεί ο τίτλος σας ;-)
      Θα δούμε τον τράμπα να υψώνει το πρόσωπο στον ουρανό και…..
      (τα υπόλοιπα στην οθόνη) ;-)

     • pentapostagma

      IRGC designated a Terrorist Organization in its entirety – entities in Iraq, Syria, Lebanon, and Yemen will be impacted as well.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Χμμμμ είναι ΄αναμμένα τα κάρβουνα δηλαδή… ;-)

    • pentapostagma

     UK, France and Germany are against Trumps nuclear deal decision.

  • Spock

   εσυ διαβαζε μονο ….για να το γραφει ετσι θα ειναι

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   «Τὴν Κυριακὴ ξημερώνοντας, ἦρθε ὁ ἀφέντης μας,
   ὁ Χριστός, ἡ Θεοτόκο καὶ ὅλοι οἱ ἅγιοι,
   μὲ ὅλη αὐτείνη τὴν φωτοχύση,
   καὶ πολὺ χαρούμενoς μοῦ λέγει τρεῖς φορές:
   Γιάννη, Γιάννη, Γιάννη, τώρα, στοχάζομαι, μὲ εἶδες καὶ
   μὲ τοὺς ὀφθαλμούς σου καὶ μὲ ἀπόλαψες καὶ μὲ γνωρίζεις.
   Ἀσφάλισες ὅσα νύχτα καὶ ἡμέρα περικαλιέσαι περὶ τῆς Πατρίδος σου,
   τῆς Θρησκείας σου καὶ γενικῶς τῆς ἀνθρωπότης.
   Σᾶς ἄκουσα διὰ τῆς παράκλησης τοῦ Μονογενοῦ μου
   καὶ τῆς Μητρός του καὶ τῶν ἁγίων μου.
   ἡ γὴς καὶ ἡ θάλασσα σαλεύει, ὄχι οἱ λόγοι μου.
   εἶδες τὸν πιτροπό μου, σᾶς ἀνάστησα ὀπίσου.
   Ὅποτε θὰ ΄ρθεῖ ἡ διορισμένη ἡ ὥρα, ὅλα αὐτὰ
   θὰ τ΄ ἀπολάψετε, καὶ τὴν μεγάλη κορόνα»

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  «…Τότε μοῦ λέγει :
  Μὴν κλαῖς, Γιάννη, καὶ ὅσα περικαλιέσαι,
  καὶ τὴν Πατρίδα σου θ’ ἀναστήσω
  καὶ τὴν Θρησκεία σου καὶ γενικῶς τὴν ἀνθρωπότη,
  μὲ τὸν καιρό τους, Γιάννη,
  δὲν εἶναι ἡ ὥρα ἡ διορισμένη ἀκόμα.

  Kαὶ θὰ ἰδεῖτε, ὅλοι ὅσοι πηγαίνουν κόντρα τῆς θελήσεώς μου.
  καὶ δικούς σας καὶ ἄλλους, θὰ σᾶς λευτερώσω
  ἀπὸ τοὺς ἀναθεματισμένους
  καὶ θὰ σᾶς δώσω τὴν μεγάλη κορόνα»!

  †Βασιλεία Ῥωμαίων Ἑλλήνων Ῥωμανῶν

  Christus Deus noster conservet imperium vestrum per multos annos et bonos

  «Χριστὸς ὁ Θεὸs ἠμῶν, φυλάξη τὴν Bασιλείαν ὑμῶν ἐπὶ πολλοῖς ἔτεσι καὶ καλοῖς».

  …«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  Καλὰ σαράντα…προσωρινοὶ γείτονες._

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Και να θυμάστε ένα ονοματάκι…. Μπαρζανί!…..
  Να το θυμάστε αυτό ;-)))

  • Spyros Spyropoulos

   Το σημειωνω Δασκαλε!!!

  • Assurbanibal

   Μοντέλο?

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    χαχαχαχαχαχαχχχαχααααα

 • Διγενης ακριτας

  Παμε ναο?

  • Spyros Spyropoulos

   Εγω παω πλατεια σε λιγο για μπυρες και μεζε…….

   • SHAKA_ZULU

    Πλατεία προσκόπων?

    • Spyros Spyropoulos

     Μαγος εισαι Φυλαρχε!!!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Αριστοτέλους;; Κουμουνδούρου;;; Συντάγμστος ;;

    • Spyros Spyropoulos

     Οχι και Κουμουνδουρου…..εκει μονο λαθρομεταναστες και συριζαιους εχει…..

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Παίζει Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός ή το αντίστροφο ;;

   • Διγενης ακριτας

    Εχε χαρη που εχω φιλους γαυρους. χαχαχα

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Χαχχαχαχαχαχα δηλαδή ακατάλληλο δια ανηλίκους ;;

 • Διγενης ακριτας

  Μετα μου λες ρε σκεπτομενε.

  • skeptomenosellin

   Πες μου τι έγινε… :-))

   • Διγενης ακριτας

    Το θεματακι.

    • skeptomenosellin

     ? Είμαι σε sleep mode….
     Τι εννοείς?

     • Διγενης ακριτας

      Εχουμε θεμα. Με το θεματακι. Δεν το βλεπω και πολυ σοι.

     • skeptomenosellin

      Άσε να λέγεται και τίποτα προχω……
      Ένα στο τόσο για να έχουμε παραστάσεις.
      Άλλωστε δεν είναι και κάτι που ξεφεύγει από την σύγχρονη πραγματικότητα. Δεν ξεφεύγει πολύ τουλάχιστον… :-)

 • SHAKA_ZULU

  Κομμάτι κομμάτι θα μεταφερθεί από τη Βραζιλία?

  • SHAKA_ZULU

   Αν ναι, είναι όντως ΜΑ-ΚΕ-ΤΟ.

  • Assurbanibal

   ΣΑΜΠΑ

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    ΜΑΜΠΑ

   • SHAKA_ZULU

    Ώπα. Ο Καμμένος στη Βραζιλία ήταν. Μήπως πήγε να προσκυνήσει?

    • Assurbanibal

     Το λύνουμε το κουβάρι! Συνέχισε…

   • Spyros Spyropoulos

    ΣΑΛΣΑ…..

   • Spock

    ΤΣΑΜΠΑ

 • Assurbanibal

  Λέγεται οτι ο Τίτο, αφού κατέλαβε το ναό μπήκε στα άδυτα προκειμένου να βρει τα μυστικά της εβραϊκής θρησκείας και τί λέτε οτι βρήκε?

  «ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΟ»…

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ε τι άλλο θα έβρισκε …

   Εβραίοι παιδάκι μου …

   • Assurbanibal

    Σ΄ αυτόν το θεό πιστεύουν.

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Με βάση τον απελευθερωτή από τους Ρωμαίους και τα 30 αργύρια πρόδωσαν το Χριστό …

     Μα πριν φτιαχτεί ο ναός του Σολομώντα, η οργή του Θεού δεν θα ξεχειλίσει όπως νομίζουν κάποιοι, αλλά θα σπάσει το ποτήρι ..

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Μετα απο αυτες τις εξελιξεις προκυπτει ενα μεγαλο ερωτηματικο, ειναι τα ουσεοκιπα κουκια μπαγλαν;;;;;;

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΙΑΣΜΕΝΟΣ.

 • SHAKA_ZULU

  Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα.

  • Assurbanibal

   Ότι γράφουμε χάνεται…

   • kraser

    scripta manent

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟ ΒΑΡΒΑΡΟ!!!!!!!!!!!

     • kraser

      Καλως σας βρηκα φιλε

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΓΚΡΡΡ..

   • SHAKA_ZULU

    PETRUS ROMANUS.

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΝΤΑΤΣΕΡ.

 • SHAKA_ZULU
  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΠΑΤΑΤΑ ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ.

 • Spock

  υποθεση…μοντυ παιθονς…η ζωη του μπραιαν

 • Γιώργος fs.
 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΟΙ ΚΟΖΑΚΟΙ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

  • Assurbanibal

   Χαμός!

   • Spyros Spyropoulos

    Και στο ισωμα και στο Βατικανο!

 • © Proud to be Greek

  Εχει τρομερό χιούμορ τελικά ο Τράμπ………τον ευχαριστώ!! Με έκανε και γέλασα!
  «Η Τεχεράνη σπέρνει τον θάνατο, την καταστροφή και το χάος σε ολόκληρο τον κόσμο» και «η επιθετικότητα της ιρανικής δικτατορίας συνεχίζεται έως σήμερα»

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Λες και είναι τζιχαντιστές ..

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΕΝΟΙ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ.

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Το ίδιο δεν έκανε και ο Κιμ? χαχαχαχαχα

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ!!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

  • RED OR DEAD

   Και ερωτώ:
   Η γ…χώρα του κάνει κάτι διαφορετικό;

   • © Proud to be Greek

    «Eίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Οι Ρωμαίοι είχαν την Pax Ρομανα όπου για 200 χρόνια είχαν ειρήνη με όλους και πολιτογραφούσαν ως Ρωμαίους τους Έλληνες που το επιθυμούσαν..

  Μετά από 200 χρόνια, άρχισαν οι προστριβές και σε πολλές περιπτώσεις οι στρατηγοί ανέτρεπαν τους αυτοκράτορες …

  Η Αμερική ούτε μια Pax Americana δεν είναι ικανή να κάνει ..

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   θα την κάνει μια και καλή…

   • pentapostagma

    υπαρχουν δηλωσεις απο ισραηλ και ιραν. χαμος

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Να έχουμε το νου μας, δεν είναι ίδια σαν της Β. Κορέας η περίπτωση εδώ….

  • Spock

   ΤΙ ΛΕ ΡΕ? ΧΑΧαααα

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Το διόρθωσα μη γκαρίζεις ΛΟΛ

    • Spock

     χαχαχ οταν δουλευουμε δεν πινουμε…εσυ χαλασες το ψυγειο τελικα

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Αυτό ίσχυε βρε

      Η κόρη μου τα κάνει στην ιστορία τώρα

 • Μανιάτη Βηρσαβεέ

  Είναι γνωστό ότι θέλουν να κατασκευάσουν τον τρίτο ναό και ότι ο Τραμπ έχει αναλάβει προεκλογική δέσμευση για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Εβραϊκού κράτους και τη κατασκευή του Γ΄ Ναού. Μήπως η επίσκεψη του Τσίπρα στην Αμερική έχει σχέση και με αυτό. Βέβαια και με άλλα. Για αυτό οι Ρότσιλντ, Ροκφέλλερι και γενικά ο Διεθνής Σιωνισμός έφερε τους άθεους αριστερούς στην εξουσία για να κυβερνούν αυτοί στα κοσμοϊστορικά για το Ισραήλ γεγονότα του Γ΄ Ναού και της έλευσης του αντίχριστου. Βέβαια σημασία δεν έχει ποιο είναι το σχέδιο αυτών, αλλά το σχέδιο του Θεού. Τώρα που τα βρίσκουν όλοι είναι ευκαιρία για εμάς να δημιουργήσουμε το ορθόδοξο τόξο με τη Ρωσία και τους Ορθόδοξους λαούς της Βαλκανικής και με σύνθημα ότι είμαστε γνήσιοι χριστιανοί ορθόδοξοι εναντίον του αντίχριστου, αποφασισμένοι να πεθάνουμε για τη πίστη μας στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, που είναι η μοναδική Αλήθεια. Το Α και το Ω. Η Αρχή και το Τέλος

 • Jorge Melissa

  Τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης είπαν γιατί το ρωσικό S-400 αγοράζει ‘όλος ο κόσμος’https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/10/s-400_11.html

 • Jorge Melissa

  Έκθεση Saxo Bank: «Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στο πανίσχυρο δολάριο» – Απειλή η πολιτική της Κίνας
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/saxo-bank.html#more

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Δημήτριος : Αυτά, Γέροντα, είναι σημεία των καιρών;

  Γέροντας : Σημεία, σημεία των καιρών, δεν βλέπετε…; Πρέπει να΄ναι βόιδι – να με συγχωρείτε – κανείς, για να μηνκαταλαβαίνει με όλα αυτά που γίνονται … Πολλοί από τους άγιους πατέρες θα ευχόντουσαν να ζήσουν στην εποχή μας, γιατί είναι εποχή ομολογίας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε. Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια. Θα ρωτάνε σε λίγο για τους χριστιανούς, όπως παλαιότερα ρωτούσαν για τα πολιτικά φρονήματα .

  Νικόλαος : Θα μας κάνουν φάκελο, Γέροντα;

  Γέροντας : Α, μπράβο! Φακέλους.

 • ουφ

  Οι εβραιοι δεν χαμπαριαζουν απο τα μοχαμεντια, ειτε με το βουρδουλα, ειτε σπερνοντας διχονοιες και βαζοντας τους να τρωγονται μεταξυ τους κραταν ψηλα την χωρα τους

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ.

   • ουφ

    Το αποτελεσμα μετραει ,αφου ειναι λιγοι ετσι και αλλιως

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ.

 • Γιώργος fs.
 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ποῦ ἐστιν Ἰησοῦς, ὃν ἑλογίσασθε φυλάττειν;
  εἴπατε Ἰουδαῖοι, ποῦ ἐστιν,
  ὃν ἐθήκατε ἐν τῷ μνήματι, τὸν λίθον σφραγίσαντες,
  δότε τὸν νεκρόν, οἱ τὴν ζωήν ἀρνησάμενοι,
  δότε τὸν ταφέντα, ἢ πιστεύσατε τῷ ἀναστάντι,
  κἂν ὑμεῖς σιγήσητε τοῦ Κυρίου τὴν Ἔγερσιν,
  οἱ λίθοι κεκράξονται,
  μάλιστα ὁ ἀποκυλισθεὶς ἐκ τοῦ μνήματος.

  Μέγα σου τὸ ἔλεος!
  Μέγα τὸ μυστήριον τῆς οἰκονομίας σου!
  Σωτὴρ ἡμῶν δόξα σοι.

  …«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Δημήτριος : Γέροντα, ο ηγέτης αυτός του πολέμου θα είναι Εβραίος;

  Γέροντας : Ναι Εβραίος θα΄ναι. Θα συνεργαστεί πολύ και ο πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει ν΄ακολουθούν τον αντίχριστο. Γι΄ αυτό κι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε : «τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία.»

  Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπατης συγκεκριμένης εποχής, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του αντιχρίστου. Οι άλλοι πάπες σε σχέση με εκείνον θα φαίνονται σαν καλοί.

  «Σκεύος Εκλογής», Σελ : 219

 • Jorge Melissa

  Η Ιστορία της Μανιάτισας με το δρεπάνι – Άραγε αυτό γιατί δεν μας το δίδαξαν στο σχολείο …;
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/blog-post_976.html#more

  • Γιάννης the Doctor

   Για μια ακόμα φορά ένα εξαιρετικό λινκ….

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΑΓΚΑΠΑΩ

  ΑΓΚΑΠΑΩ

  ΑΓΚΑΠΑΩ ΤΖΑΜΠΟ !!

  ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΕΙ ΟΙ ΒΛΕΔΥΡΟΙ !!

  • Γιώργος fs.

   ΕΣΧΟΖ Η ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ!!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Τα βδελυρά γένη… ;-)

 • Assurbanibal

  Η Βαρδινογιάννενα δεν είναι πρέσβειρα της Ουνέσκο στην Ελλάδα? Τον μπουλον τώρα?

  χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Τί θυμήθηκες ορέ χοίρε!! χαχα

   • Assurbanibal

    Της μάμησαν τα όνειρα!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Πάει η καριέρα της κοπέλας….

     • Γιάννης the Doctor

      η καριέρα της …ποιας; ;;;;

     • Assurbanibal

      Μεγαλοκοπέλα εννοούσε…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αυτό! ;-)

    • Γιάννης the Doctor

     και την ψυχολογία θα έλεγα.

  • Γιώργος fs.

   Σωστός όπως πάντα ο Ασσούρ!!

  • King_ Egbert

   Λάθος. Η Βαρδινολάρισα είναι.

   • Assurbanibal

    Θετικάρα!

  • © Proud to be Greek

   Δεν διαλύεται η unesco, οι ΗΠΑ αποχωρούν.

   • skeptomenosellin

    Απλά ο Ασσούρ κάνει δημιουργικές ασάφειες…

   • Assurbanibal

    Υπάρχει κάποιος οργανισμός παγκόσμιας εμβέλειας που να αντέχει δίχως την υποστήριξη του εβραϊκού παράγοντα?

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Χάριν της Unesco κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς δεν έχουν γίνει κοτέτσια και γκαράζ …

   Δεν διαλύεται η Unesco

   • Assurbanibal

    Μάλιστα… πάμε λίγους μήνες πίσω στη Συρία? Να φωνάξω τον χρονοταξιδιώτη?

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Δεν θα διαφωνησω μαζί σου, αλλά μην ξεχνάς ποιος τους έβαζε να τα κάνουν …

     Δεν μπορούν συνεπώς οιΑμερικάνοι να στηρίξουν κάτι με το οποίο δεν είχαν ποτέ ουδεμία σχέση !

     • Assurbanibal

      Τους έβαζαν αυτοί που τώρα «φτύνουν» την Ουνέσκο. Δε λέω ποιοί είναι.

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Το ίδιο πράγμα λέμε, γι αυτό σου λέω πως δεν έχουν ουδεμία σχέση, και στην τελική χ’εστηκαν, τι έχουν ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς ;;; Το Λευκό Οίκο και το Άγαλμα της Ελευθερίας ;;;

      Μόνο αυτά σε ολόκληρη Αμερική …

      Μια Ελλαδίτσα τι έχει ;;;; Μια Συρία τι είχε ;;

      Που τον βρήκαν τον πολιτισμό ;;;

      Δεν αγοράζεται με dollars …

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Οχι ρε φιλε!!! Δηλαδη δεν θα την ξαναδουμε στολισμενη σαν λατερνα με 30 σειρες μαργαριταρια???? Οχι ρε δεν θα το αντεξω

 • Γιάννης the Doctor

  Τί έγινε, ετοιμάζεται να πουλήσει και τους S-500 ο βλαδίμηρος στον τούρκο….
  Ε, ρε γλέντια…

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟ!!!!!!!!!

  • Spock

   μακαρι

   • skeptomenosellin

    Πως το σκέφτεσαι? Υπονοείς απομάκρυνση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ εξαιτίας αυτού? Και αδυναμία σύνδεσης στο σύστημα αμύνης της?

    • skeptomenosellin

     Φ5

    • Spock

     υπαρχουν πολιτικοι και τεχνικοι λογοι….ενα τετοιο συστημα θα αποτελεσει την αιτια αμμεσης δρασης
     απο καποιους γειτονους που δεν θα ηθελαν να το δουν να δρα αποτρεπτικα απεναντι στις δικες
     τους δυνατοτητες …εχεται υπ οψιν σας επισης οτι ολα αυτα τα συστηματα δρουν και σχεδιαζονται με βαση
     τις ιδιαιτεροτητες της χωρας που τα παραγει, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ιδανικα η μπορουν να αξιοποιηθουν
     απο χωρες με διαφορετικο επιπεδο απειλων και διαφορετικη γεωγραφια πχ η Ρωσσια με τα Α/Α αυτης της
     κατηγοριας αποσκοπει στην αναχαιτηση βαλλιστικων-εξωατμοσφαιρικων απειλων κυριως η σε απειλες αερ. προσβολων
     μεγαλου η μεσου υψομετρου σε συνδυασμο οπλων μακρου πληγματος,δεν την απασχολουν λογω τεραστιου
     στρ. βαθους εχθρικες προσβολες πχ αφων σε επιπεδο πτησεων low-low, γι αυτου του ειδους τις απειλες διαθετει
     εξισου αξιολογα συστηματα εγγυς προστασιας…..χρηζει η απαντηση μου τεραστιας αναλυσης που ειναι δυσκολο να γινει
     απο δω. ελπιζω απλα να δινω αφορμη για σκεψεις περαν των τετριμμενων

     • skeptomenosellin

      οκ ευχαριστώ φίλε μου…

  • Γιώργος fs.

   Οι S-500 δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα!!

   • skeptomenosellin

    Νομίζω πως είναι στο στάδιο των δοκιμών…

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!!!

  • Spyros Spyropoulos

   Ουτε τα S-400 θα παρει…….

 • Jorge Melissa

  Τρανσεξουαλισμός: Ένα παθογόνο meme. Του καθηγητή Ψυχιατρικής Paul McHugh
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/10/meme-paul-mchugh.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  – Γέροντα, πέστε μας κάτι για τον Αντίχριστο

  Ίσως προλάβετε νά ζήσετε και εσείς πολ­λά από τά σημεία πού γράφει ή Αποκάλυψη. Σιγά-σιγά αρκετά αρχίζουν νά βγαίνουν. Φωνάζω ό ταλαίπωρος πριν άπό πόσα χρόνια! Είναι φοβερή, εξωφρενική ή κα­τάσταση! Η παλαβομάρα έχει ξεπεράσει τά όρια.

  Ήρθε ή αποστασία και μένει τώρα νά ερθη «ό υιός της απώλει­ας» Θά γίνη τρελλοκομείο

  Οικουμενισμός, κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στά μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οί Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον γιά Μεσσία. Γι’ αυτούς ό Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θά κυβέρνηση εδώ στην γη.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/o-antihristos.html

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τοῦ θεοδέγμονος τάφου,
  πρὸς τοὺς Ἰουδαίους οἱ φύλακες ἔλεγον·
  Ὢ τῆς ὑμῶν ματαιόφρονος συμβουλῆς!
  φυλάττειν τὸν ἀπερίγραπτον δοκιμάσαντες, μάτην ἐκοπιάσατε,
  κρῦψαι τὴν Ἀνάστασιν τοῦ σταυρωθέντος βουλόμενοι, τρανῶς ἐφανερώσατε.
  Ὢ τοῦ ὑμῶν ματαιόφρονος συνεδρίου!
  Τί πάλιν κρῦψαι συμβουλεύεσθε, ὃ οὐ κρύπτεται;
  μᾶλλον δὲ παρ’ ἡμῶν ἀκούσατε, καὶ πιστεῦσαι θελήσατε τῶν γενομένων τὴν ἀλήθειαν.
  Ἄγγελος ἀστραπηφόρος, οὐρανόθεν κατελθών, τὸν λίθον ἀπεκύλισεν,
  οὐ τῷ φόβῳ νεκρώσει συνεσχέθημεν, καὶ φωνήσας
  ταῖς κραταιόφροσι Μυροφόροις, ἔλεγε γυναιξίν·
  οὐχ ὁρᾶτε τῶν φυλάκων τὴν νέκρωσιν,
  καὶ τῶν σφραγίδων τὴν διάλυσιν, τοῦ ᾍδου τε τὴν κένωσιν;
  Τί τὸν τὸ νῖκος τοῦ ᾍδου, καταργήσαντα,
  καὶ τοῦ θανάτου τὸ κέντρον συντρίψαντα, ὡς θνητὸν ἐπιζητεῖτε;
  Εὐαγγελίσασθε δὲ ταχὺ πορευθεῖσαι τοῖς Ἀποστόλοις τὴν Ἀνάστασιν,
  ἀφόβως κραυγάζουσαι·

  Ὄντως ἀνέστη ὁ Κύριος, ὁ ἔχων τὸ μέγα ἔλεος.

  …«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  – Πιστεύουν, Γέροντα, οι Σιωνιστές τα περί Αντί­χριστου;

  – Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν όλον τον κόσμο. Χρη­σιμοποιούν για νά πετύχουν τον σκοπό τους τήν μαγεία καί τον σατανισμό. Τήν σατανολατρία τήν βλέπουν σαν μια δύναμη, πού θα τους βοηθήση στα σχέδια τους. Πάνε δηλαδή νά κυβερνήσουν τον κόσμο με σατανική δύναμη. Τον Θεό δεν Τόν βάζουν στον λογαριασμό τους. Θα ευλο­γηθούν όμως έτσι από τόν Θεό; Μέσα από αυτό ό Θεός θά βγάλη πολλά καλά. Οι άλλες σατανικές θεωρίες κρά­τησαν τουλάχιστον εβδομήντα χρόνια- αυτοί ούτε επτά χρόνια δεν θά κρατήσουν.

  – Γέροντα, όταν ακούω γιά τόν Αντίχριστο, νιώθω έναν φόβο μέσα μου.

  – Τί φοβάσαι; Πιο φοβερός θά είναι από τόν διάβολο; Αυτός είναι άνθρωπος. ‘Εδώ ή Αγία Μαρίνα έδερνε τόν διάβολο καί ή Αγία Ίουστίνα τόσους δαίμονες διέλυσε. Στό κάτω-κάτω εμείς δέν ήρθαμε νά βολευτούμε σ’ αυτόν τόν κόσμο.

  (ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Β’ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Έρχονται δύσκολα χρόνια· θά έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θά έχουν μεγάλο διωγμό οί Χριστιανοί. Καί βλέπεις, οί άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν οτι ζούμε στά σημεία τών καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα. Είναι σάν νά μή συμβαίνη τίποτε. Γι’ αυτό λέει ή Γραφή οτι θά πλανηθούν καί οί εκλεκτοί. Όσοι δεν θά έχουν καλή διάθεση, δέν θά φωτισθούν καί θα πλανηθούν στα χρόνια της αποστασίας. Γιατί, όποιος δεν έχει την θεία Χάρη, δεν έχει πνευμα­τική διαύγεια, όπως καί ό διάβολος.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/o-antihristos.html

  • kraser

   Γεια σου Βλαντιμιρ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Μην μπερδευεις αδερφε την ληξη εκλεκτος ;) Ειναι οπως την λεει. Εκλεκτοι δεν ειναι οι Χριστιανοι η μη αλλα οι εκλεγομενοι που αντιπροσωπευουν τον Θεο. Κοινως οι Εκκλησια. Το αντιπροσωπευουν βεβαια με «» την σημερον !

   • AETOS 77

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ…ΑΓΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ…

    • Το γνωριζω αδερφε μου αλλα δεν κατανοησες το τι ειπα !

     • AETOS 77

      ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΔΕΡΦΕ?

     • Το λεει η ετυμολογια της λεξης εκλεκτος. «Εκλογες εχουμε λενε». Ποιοι ειναι οι εκλεγωμενοι / εκλεκτοι ; Υπαρχει παρερμηνια στην λεξη αυτη. Λεγωντας εκλεκτος το συνδεουν με την λεξη καλος, αγαθος κ.τ.λ. Δεν ειναι ετσι ομως. Δεν εχει καμια σχεση. Εκλεγεσαι για να κανεις μια δουλεια ;) Εκ του κληρου δλδ βγαινεις. Εκλεγωμενοι ειναι και οι πολιτικοι μας…Στην προκειμενη περιπτωση εκλεκτους εννοει οχι τον λαο που πιστευει αλλα την Εκκλησια. Εαν διαβασεις ολη το κειμενο στην αποκαλυψη μιλαει για ολους και ολα και αναφερει και ξεχωριστα και τους εκλεκτους ;) Η Ελληνικη γλωσσα ειναι μαθηματικη γλωσσα και οτι λεει το εννοει. Εαν ειναι παρομοιωση εννοει την παρομοιωση αυτη με μαθηματικη ακριβεια ως προς την πραγματικοτητα ;) Συγγωμη εαν σε ζαλισα με την πολυλογια μου !

     • AETOS 77

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΣ, ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΣΑΙ οπως κανουν αλλοι, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

     • Τον Θεο αδερφε οχι εμενα ! Να σαι καλα !

  • AETOS 77

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • AthanasiosDeslis

  ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ UNESCO ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΠΑΣΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ… ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ UNESCO.

  • Assurbanibal

   Ζαχαροπλάστης είστε?

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Ποιόν σου θυμίζει?…

    • Assurbanibal

     Ένα ζαχαροπλαστείο στην Κάτω Τούμπα. Φοβερό ξεμεθυστάδικο.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Χάθηκε και ο σαλονικιός… θα μας έδινε ινφο ;-)

     • pentapostagma

      απο θεσ/κη εισαι;

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Οχι, στι κλεινό άστυ βολοδέρνω κάτι χρονάκια ;-)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      (έκανα ένα γρήγορο μπανάκι και άργησα… τώρα το είδα) ;)

   • AETOS 77

    ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ?

    • Assurbanibal

     Δεν ειρωνεύτηκα. Ξέρω ένα ζαχαροπλαστείο μ΄αυτό το ονοματεπώνυμο.

     • AETOS 77

      ΕΛΑ ΡΕ….ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…ΣΥΓΝΩΜΗ…ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ????ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΕ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ….

  • peet14

   Καλημέρα ,κύριε Θανάση ,χθές έμαθα βρισκόσασταν στον Λ.Οικο παρέα με τον Τράμπ και Τσίπρα …

 • «Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στα Ηνωμένα Έθνη: εκείνη όπου, όταν κάποιος κάνει διακρίσεις σε βάρος του Ισραήλ, θα πρέπει να πληρώνει το τίμημα»

  Προκαταβολικα σου λεω π@π@ρα να πας να γ@μηθεις και συ και ο Αντιχριστος σου που θελεις να κατσεις στον βρωμοναο σου κ@λ@παιδο Εβραιε !

  • Assurbanibal

   Αντισημίτης?

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΛΟΡΔΕ ΑΛΑΝΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!

   • Οχι Αντιεβραιος ειμαι βασικα. Ακομα καλυτερα αντιιουδαιος και αντισιωνιστης ! Με τους Σημιτες δεν εχω και προβλημα εαν και εφοσον ειναι νορμαλ οπως οι Ιορδανοι για παραδειγμα!

    • skeptomenosellin

     Καλώς όρισες Φώτη…

     • Καλως σας βρηκα αδερφε !

   • kraser

    Λαιτ

   • RED OR DEAD

    Αντιπαπανδρέου!;)

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΠΕΣΤΑ ΦΩΤΑΡΕ ΑΡΧΗΓΕ!!!!!!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!

   • Καλησπερα Χρησταρα μου ! Προχωρανε κανονικα με το σχεδιο να φανε το ηλιθιο κεφαλι τους !

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

     • Αμην !!!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΕΔΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΩΤΑΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!! http://www.sports-stream.net/ch3.html

     • Ελλας Ελληνων Χριστιανων !

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!!Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!!!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

  Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνη τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορή ούτε να πουλάη ούτε να αγοράζει . Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.

  Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ypoylos-tropos-eisagwghs-toy-sfragismatos.html

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Στην Κίνα στα ΑΤΜ υπάρχει αναγνώριση προσώπου για όσους επιθυμούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων και όχι κάρτες …

   Κάτι παρόμοιο θα γίνει ..

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Πρέπει να είναι πολύ προχώ το μηχάνημα… με τόσα δις κινέζους που είναι όλοι ίδιοι, πώς τους αναγνωρίζει? χαχαχα
    Λες γι αυτό να το έστησαν πρώτα εκεί πειραματικά?….

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Ε ναι, έχουν και παρόμοια ονόματα χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα όλοι από τσιν αρχίζουν !

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αρα του κάνουν τα benchmark tests πριν την παγκόσμια εγκαθίδρυση ;-)

   • ουφ

    Οχι σε ολη την κινα,στον μακαο μονο εχω διαβασει ,εκει παιζει πολυ τζογος και ξεπλυμα χρηματος

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Παίζουμε στην Ισπανία ή στην Καταλονία τελικά ;;

  • ουφ

   Ισπανια μαλλον,ο καταλανος ενας βλαμμενος ειναι που θα τους παρει στον λαιμο του

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τί ἀπεδοκιμάσατε τὸν λίθον τὸν ἀκρογωνιαῖον,
  ὦ παράνομοι Ἰουδαῖοι;
  Οὗτός ἐστιν ὁ λίθος, ὃν ἔθετο ὁ Θεὸς ἐν Σιών,
  ὁ ἐκ πέτρας πηγάσας ἐν ἐρήμῳ τὸ ὕδωρ,
  καὶ ἡμῖν ἀναβλύζων ἐκ τῆς πλευρᾶς αὐτοῦ ἀθανασίαν,
  οὗτός ἐστιν ὁ λίθος,
  ὁ ἐξ ὄρους Παρθενικοῦ ἀποτμηθείς,
  ἄνευ θελήματος ἀνδρός,
  ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου,
  ὁ ἐρχόμενος ἐπὶ τῶν νεφελῶν τοῦ οὐρανοῦ,
  πρὸς τὸν Παλαιὸν τῶν ἡμερῶν, καθὼς εἶπε Δανιήλ,
  καὶ αἰώνιος αὐτοῦ ἡ Βασιλεία.

  …«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…

  • Διγενης ακριτας

   Καλησπερα σεβασμιωτατε!

   • Assurbanibal

    Αν ξαναειρωνευτείς τον Βαγγελάρα θα πώ μπου χέσα τον Κωστάκη.

    • Διγενης ακριτας

     Πεστον.Βαγγελης ειναΙ? Νομισα σεβασμιωτατος Αφου ολο ψαλει.

     • skeptomenosellin

      Ποτέ όμως δεν πίκρανε κανέναν… ;-))

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Assurbanibal

   Τιρμπουσόν?

   • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Στο ποτο το μυαλο σου εσυ!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Στη ουρά του….

     • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Το πιστευεις??😁

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Πάντα πιστεύω ό,τι λέω αδερφέ ;-)

     • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Πολυ σοβαρα το πηρες ρε μοδ!🤔

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μα ήταν πρόκληση για μένα να το πω χαχαχαχα ;-)

     • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Εεε τοτε respect!!!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      ;-)

 • Γιάννης the Doctor
 • © Proud to be Greek

  Αυτή ήταν η σπίθα που θα ανάψει την φωτία: Η ακύρωση της συμφωνίας Ομπάμα.
  Το Ιράν έχει απειλήσει οτι θα αμολήσει τους φρουρούς της επανάστασης και θα δράσουν όπως οι τζιχαντιστές.
  ΤΩΡΑ θα αρχίσει να σκορπάει τον θάνατο το Ιράν κ. Τράμπ, ΤΩΡΑ θα γίνει η ανάφλεξη με το Ισραήλ, όπου θα είναι σχεδόν όλοι ενατίων σχεδόν όλων.

  Κάποιο πρωί -σύντομα πλέον- θα ξυπνήσουμε, θα μπούμε εδώ, και δεν θα πιστεύουμε σε αυτά που διαβάζουμε και έγιναν την νύχτα που πέρασε.

  • Spyros Spyropoulos

   Κατι τετοια ειναι που φοβαμαι………

  • Assurbanibal

   Μη λες τέτοια κι έχουμε γιουβετσάκι στη γάστρα αύριο…

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Που θα μου πας … αναγκάσθηκα και έφαγα μακαρόνια με κυμά.

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Μάλλον έχεις πολύ δίκιο αυτή τη φορά γέροντα επώνυμε!…
   Και θύμισε μου, πότε πήγε ο τσίπρας αμέρικα και ο ερντυ τελευταία φορά? …Επειδή ψιλοξεχνάω… και δεν πρέπει!!! ;-)))

   • © Proud to be Greek

    O Eρντυ προ δεκαημέρου και ο Τσίπρας είναι ηδη εκεί.

    (αυτά τα γράφω καιρό τώρα –> «Κάποιο πρωί θα ξυπνήσουμε, θα μπούμε εδώ, και δεν θα πιστεύουμε σε αυτά που διαβάζουμε και έγιναν την νύχτα που πέρασε, και μάλιστα θα ξεχαστούμε με γουρλωμένα μάτια & το στόμα ανοιχτό ωσπου να τρέξει σαλάκι»)

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Και πώς θα μπούμε εδώ Γιώργη αν δεν έχουμε ιντερνέτι?…

 • kraser

  Νεο θεμα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΕΥΡΩΠΗ

  π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (1927 – 2006)

  60
  12/12/1982
  14, 6 – 8

  Προπαρασκευή τῆς Κρίσεως. Ὁ εὐαγγελισμός τῶν ἐθνῶν. Ἡ πτῶσις τῆς Βαβυλῶνος

  http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_athanasios/apokalych/apokalych_060.mp3

  ——————

  http://www.arnion.gr/hxolhcies/p_auanasioy_mytilhnaioy/iera_apokalycis.html

 • 4B

  Tα λέει όλα..

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΕΔΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!! http://www.sports-stream.net/ch3.html

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ωραίος αλλά έχει ένα σωρρό βλακείες μπροστά που δεν βγαίνουν !

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΕΜΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΩΣΤΑ!!!!!!!!!

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Κι εμένα παίζει αλλά με διαφήμιση του Βασιλόπουλου στο κέντρο

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΒΓΑΛΤΗΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟ Χ Η ΔΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!!! http://www.sports-stream.net/ch3.html

     • Κώστας ο υπομονετικός

      ΛΟΛ το βγαλα !

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

 • ACBOC o ANAΦENTOC

  Τρελαθηκαν οι Ευραιοι παλι και θελουν να ξεκινησουν την μεγαλη σφαγη …

 • AETOS 77

  Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ …»ΑΣΚΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.
  ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ……
  ΕΝΑΣ ΕΙΤΑΝ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ…..Ε Ν Α Σ………..Ε Λ Ε Ο Σ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Ενας αλλά λεων?

   • AETOS 77

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ οπως οι ασκοι. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΟΝΤ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ…..

    • Spock

     που να εβλεπες καπου αλλου και τα κουτια της Πανδωρας….θαχες σαλταρει

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Τί έγινε? ‘Ανοιξαν κι αυτά?….

     • Spock

      μπιζουτιερες ηταν τελικα…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ολο και κανβα χρυσαφικούλι θα είχαν μέσα, όχι μόνο faux ;-)

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Εγώ κοροϊδεύω?… εσύ που ειρωνεύεσαι τον συντάκτη δηλαδή είσαι σωστός?
     Και έχε υπόψη ότι οι μύθοι, οι παραβολές, οι παροιμίες κλπ δεν είναι αποκλειστικής χρήσης φίλε μου… Σωστά το γράφει ο συντάκτης… απλά!

     • AETOS 77

      ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ. εκτος αν απαγορευεται με τους νεους μοντ τωρα πια. ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ, Ο ΑΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
      Η ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΟΧΙ….ΝΑ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ???
      ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      1ον. Θα μπορούσες να σxολιάζεις πιο κόσμια…
      2ον. Δεν έχει να κάνει με τους νέους Μοντ!
      3ον. Η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στο χώρο που μας φιλοξενεί είναι απαραίτητος παράγοντας για διάλογο/σχολιασμό…

      ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΡΘΩΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

      Συχνά Λάθη
      Άνοιξε «ο ασκός» ή «οι ασκοί» του Αιόλου;

      Στην Οδύσσεια αναφέρεται ότι ο Θεός Αίολος είχε κλείσει σε ασκό (και όχι σε ασκούς) όλους τους ανέμους, αλλά οι σύντροφοι του Οδυσσέα τον άνοιξαν από περιέργεια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σφοδρή τρικυμία και να απομακρυνθούν από τον προορισμό τους.

      Κρίνεται σωστότερη η χρήση ενικού επειδή αντανακλά πιστότερα τη μυθική αφήγηση που βρίσκεται στην αφετηρία της.
      «Ο ασκός του Αιόλου»

      Η χρήση της φράσης στον πληθυντικό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί σε περιπτώσεις που δηλώνεται σειρά δυσάρεστων εξελίξεων.

      Παραδείγματα:

      Πολλοί φοβούνται ότι με την αποχώρηση του βουλευτή άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και θα ακολουθήσουν και άλλοι.

      Ο αποτυχημένος ανασχηματισμός άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την κατάρρευση της κυβέρνησης.

      Πηγή:

      Λεξικό Των Δυσκολιών Και Των Λαθών Στη Χρήση Της Ελληνικής, Γ. Μπαμπινιώτης

      Το Λέμε Σωστά; Το Γράφουμε Σωστά; Ίνα Αναγνωστοπούλου, Λία Μπουσούνη-Γκέσουρα

      http://www.sostoslogos.gr/single-post/2016/06/14/%CE%86%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%C2%AB%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%82%C2%BB-%CE%AE-%C2%AB%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85

     • AETOS 77

      ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ???????????????????????
      ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΡΕΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??? ΠΟΤΕ ΕΒΡΙΣΑ????
      ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ και καλα κανουν τα παιδια
      ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ????????????????

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Διάβασες την απάντηση μου?….
      Νομίζω σε κάλυψα

     • AETOS 77

      ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…..
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΟΣΜΙΑ

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Κλείνει το θέμα. Ήδη είχες υφάκι ειρωνικό και επιθετικό κατά του συντάκτη, πιστεύοντας ότι είχε γράψει λάθος. Ενώ σου απέδειξα ότι δεν ήταν λάθος! Τέλος!

     • AETOS 77

      ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αλλο αυτό ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!!!
      Και ηρέμησε…

     • AETOS 77

      ΕΠΙΣΗΣ

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μια χαρά είμαι εγώ… Δόξα τω Θεώ!

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος
 • skeptomenosellin