ΕΚΤΑΚΤΟ – Πεθαίνει ο γεμάτος καρκίνο Ρ.Τ.Ερντογάν – Ξεκίνησε η συζήτηση για τον διάδοχο του στις ΗΠΑ- Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Δημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2017, 9:52 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 17, 2017 στις 8:59 πμ

Ερντογάν, τέλος δυστυχώς για την Ελλάδα! Η πληροφορία που μετέδωσε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στην Ελλάδα ήδη από τις 26 Μαΐου 2017 στο άρθρο Νεκροζώντανος ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Εκανε μετάσταση ο καρκίνος παχέος εντέρου – Η περίεργη ματιά του Ν.Τραμπ – Ποιος του είπε ότι αν πάει στις ΗΠΑ δεν θα γύριζε πίσω, επιβεβαιώθηκε πριν λίγο με τον πλέον ηχηρό τρόπο. Σε ειδική συνεδρίαση στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε ότι όντως ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι γεμάτος καρκίνο και έγινε μεγάλη κουβέντα για τον διάδοχο του. 

Eπίσης επιβεβαιώνονται και όλες οι πληροφορίες που είχαμε μεταφέρει σχετικά με την παραστρατιωτική ομάδα SADAT και την ομοιότητα της με τους ισλαμιστές Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν!

Μόλις προχτές το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε τονίσει στο άρθρο Σοκ στην Τουρκία: Ο Ερντογάν σε άθλια κατάσταση καταρρέει ενώ ο Ποροσένκο μιλάει – Βίντεο, ότι ο Ερντογάν δεν ήταν καθόλου καλά… Φάνηκε στο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ας δούμε τι λένε οι Αμερικανοί.

Εκθεση-αναφορά του Michael Rubin, πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου και αναλυτή των Υπηρεσιών Πληροφοριών.


….»Τα τελευταία χρόνια, ο Erdogan προωθεί μέλη της οικογένειάς του, όπως ο γιος του Bilal και ο γαμπρός του Berat Albayrak εις βάρος παλιών συνεργατών και ηγετών του κόμματός του όπως ο Abdullah Gul και ο Ahmet Davutoglu. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από τον Mustafa Kemal Ataturk και το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) του, κανένα τουρκικό κόμμα που πέτυχε να κυβερνά μόνο του τη χώρα δεν επέζησε τον θάνατο του χαρισματικού του ηγέτη. Για παράδειγμα, το Δημοκρατικό Κόμμα του Adnan Menderes διαλύθηκε μετά την εκτέλεσή του και το Κόμμα της Μητέρας Πατρίδας του Turgut Ozal σταδιακά εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο του ηγέτη του από καρδιακή προσβολή.

«Κι αυτό μας φέρνει πίσω στον Erdogan. Κατά την σχεδόν δεκατετραετή του διακυβέρνηση, ο Erdogan αντιμετώπισε διάφορα θέματα υγείας. Σε ένα περιστατικό πριν από μια δεκαετία, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να τον βγάλουν από το κλειδωμένο του αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο όπου είχε χάσει τις αισθήσεις του. Πριν από πέντε χρόνια, μια ηλεκτρονική αλληλογραφία που διέρρευσε ανέφερε ότι ο Τούρκος ηγέτης έπασχε από καρκίνο και είχε μόλις δύο χρόνια ζωής.

Ενώ όντως ο Erdogan είχε καρκίνο, νίκησε τις προγνώσεις.

Και νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, λιποθύμησε ενώ προσευχόταν. Αυτά τα επεισόδια δεν προμηνύουν αναγκαστικά την καταστροφή.

Ο Erdogan είναι 63 ετών, νεότερος από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στην Τουρκία και επίσης νεότερος από πολλούς από τους προηγούμενους ηγέτες της χώρας.

Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες οι ίδιες πηγές που με πληροφόρησαν ότι μπορεί να επίκειται πραξικόπημα αρκετούς μήνες πριν αυτό εκδηλωθεί, υποδεικνύουν ότι ο καρκίνος του Erdogan επέστρεψε και έχει επεκταθεί.

Μια επισήμανση: είναι πάντα επικίνδυνο να γίνονται υποθέσεις για την υγεία δικτατόρων.

Σε κοινωνίες ήδη αδιαφανείς, η υγεία των ηγετών είναι ένα από τα πιο στενά φυλασσόμενα μυστικά. Η σχετική δημοσιογραφική κάλυψη μπορεί μάλιστα να έχει ένα στοιχείο γελοιότητας: Σκεφτείτε τον πρώην ηγέτη της Συρίας, Hafez al-Assad. Για τρεις δεκαετίες, οι αναλυτές προέβλεπαν τον επικείμενο θάνατό του.

Όταν εντέλει πέθανε το 2000, οι ίδιοι αυτοί αναλυτές υποστήριξαν ότι όλο αυτό το διάστημα είχαν δίκιο. Δεν έχω βεβαίως μιλήσει με τους γιατρούς του Erdogan και δεν μπορώ να γνωρίζω αν οι φήμες ισχύουν, πέραν του ότι επισημαίνω ότι οι πληροφορίες που μου δίνουν οι πηγές μου έχουν βγει τις περισσότερες φορές αληθινές.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, η θνητότητα των δικτατόρων δεν θα πρέπει να θεωρείται θέμα ταμπού, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις υποθέσεις για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

Ο διάδοχος του Erdogan θα αναδειχθεί από την οικογένειά του ή από το κόμμα;

Κι αυτό μας φέρνει πίσω στον Erdogan.

Τι θα συμβεί όταν ο δυνατός άνδρας της Τουρκίας πεθάνει, υποθέτοντας ότι δεν θα απομακρυνθεί στο μεταξύ από την εξουσία με άλλα μέσα;

Δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό ο γιος τού ή ο γαμπρός του να διατηρήσουν από μόνοι τους το ανάστημα που απαιτείται έναντι του στρατού και τους πιο υψηλόβαθμους αξιωματούχους ώστε να καταφέρουν να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας, ακόμη κι αν έχουν πρόσβαση σε μέρος των χρημάτων που καταχράστηκε ο Erdogan κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Με άλλα λόγια, ο Bilal και ο Berat μοιάζουν περισσότερο στον Gamal Mubarak ή τον Σαΐντ Κατάφι παρά στον Bashar al-Assad.

Θα μπορούσαν να αναλάβουν το πηδάλιο οι βετεράνοι του ΑΚΡ;

Εδώ υπάρχουν βασικά δύο πιθανότητες: ο πρώην Πρόεδρος Abdullah Gul, και ο πρώην αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών Ali Babacan.

Ο Gul έχει συμπάθειες στο κόμμα, και κατάφερε να αποφύγει την εκκαθάριση του Erdogan έναντι όσων έχουν δεσμούς με τον εξόριστο θεολόγο Fethullah Gulen, ίσως γιατί έχει παραμείνει τόσο ήσυχος στην αποστρατεία. Ο Gul όμως είναι ολιγόλογος και εδώ και καιρό αποφεύγει τα ρίσκα. Δεν είναι σαφές αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει ισχύ ώστε να ανασυνταχθεί και να περιθωριοποιήσει τους ανταγωνιστές του στη μάχη που θα ακολουθήσει τον θάνατο του Erdogan.

Στο μεταξύ ο Babacan έχει καταφέρει να μείνει σχετικά καθαρός εν μέσω της διαφθοράς που έχει σημαδέψει την εποχή Erdogan, και έχει αποφύγει τον συσχετισμό του με τις δικτατορικές υπερβολές του τελευταίου. Δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό πάντως ο Gul ή ο Babacan να συγκεντρώσουν ποσοστό άνω του 30% στη μετά Erdogan εποχή, το οποίο ακόμα και με τη λαθροχειρία του ΑΚΡ πιθανότατα δεν θα επαρκέσει για την εμπέδωση του ελέγχου.
Θα μπορούσε να κερδίσει τον έλεγχο ένας αντιπολιτευόμενος;

Κι αυτό μας φέρνει στους εκτός του κόμματος παράγοντες.

Ο Erdogan φαίνεται να έχει ξεφύγει από τον πρώην μαοϊκό και εθνικιστή Dogu Perincek.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin υπονόμευσε τον πρώην σύμμαχό του όταν συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Erdogan αντί να χρησιμοποιήσει τον Perincek εναντίον του. Ενώ ο Perincek ακόμη απολαμβάνει την υποστήριξη κάποιων υψηλόβαθμων αξιωματούχων του στρατού, ο στρατιωτικός σύμβουλος του Erdogan, ισλαμιστής Adnan Tanrıverdi δημιουργεί νέα δεδομένα με την παραστρατιωτική ομάδα SADAT, που μπορεί να είναι μικρή αλλά θυμίζει τους ισλαμιστές Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, τουλάχιστον στα πρώτα τους χρόνια.

Με απλά λόγια, κάθε μέρα που περνά, ο Tanrıverdi και η SADAT ενισχύονται και η επιρροή του Perincek φθίνει.

Ο ίδιος το Tanrıverdi δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά θα μπορούσε να ασκήσει επιρροή, ανάλογα με την κατεύθυνση που θα δώσει στη SADAT.

Άλλοι πολιτικοί ηγέτες του κατεστημένου πιθανότατα δεν θα κερδίσουν το πηδάλιο της χώρας.

Ο ηγέτης του κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Devlet Bahceli δεν υπήρξε ποτέ χαρισματικός και πάντα λάμβανε μικρά ποσοστά στις εκλογές, κοστίζοντας στο ΜΗΡ από πέντε ως οκτώ ποσοστιαίες μονάδες. Με τις πρόσφατες μάλιστα κινήσεις του να γίνει ο Κουίσλινγκ του Erdogan, σφράγισε την έλλειψη πολιτικής σημασίας του ΜΗΡ.

Ούτε ο ηγέτης του CHP Kemal Kılıcdaroglu είναι χαρισματικός και έκανε το λάθος στο ξέσπασμα του πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016 να προσφέρει υποστήριξη στον Erdogan ο οποίος, πρέπει να πούμε, πιθανόν ενεπλάκη περισσότερο στο πραξικόπημα απ’ όσο ο ίδιος αναγνωρίζει.

Παρ’ όλα αυτά, η “Πορεία για τη Δικαιοσύνη” του Kılıcdaroglu το καλοκαίρι του 2017 ήταν πετυχημένη. Κλόνισε τον Erdogan, καταδεικνύοντας πόση μεγάλη είναι η επιθυμία στην Τουρκία για επιστροφή στη νομοκρατία. Για να είμαστε δίκαιοι, αν ο Kılıcdaroglu μπορέσει να μείνει εκτός φυλακής, μπορεί να προτιμήσει να παραμείνει αρχηγός κόμματος από το να γίνει Πρόεδρος, επιτρέποντας σε κάποιον ταλαντούχο αξιωματούχο του CHP όπως ο İlhan Kesici, που συνδυάζει τις κεντρώες θέσεις με θρησκευτικά διαπιστευτήρια, να αναλάβει την πρόκληση.

Ο δυναμικότερος ηγέτης στην Τουρκία σήμερα είναι με διαφορά ο Selahattin Demirtas, ένας από τους ηγέτες του κεντροαριστερού και φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP). Υπό την ηγεσία του, το HDP έχει διευρύνει την απήχησή του πέρα από τους Κούρδους της Τουρκίας, αλλά το κόμμα δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την πλειοψηφία, ή έστω περισσότερες από το ένα τέταρτο των ψήφων. Το γεγονός όμως ότι ο Erdogan κατάφερε να φυλακίσει τον Demirtas χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρές διαμαρτυρίες ή πολιτικό κόστος, υπογραμμίζει το πόσο αδύναμη είναι συλλογικά η αντιπολίτευση.

Τι επίκειται λοιπόν;

Πλέον, λίγοι πολιτικοί, ακαδημαϊκοί ή εξωτερικοί αναλυτές προσποιούνται ότι ο Erdogan δεν είναι ένας αυταρχικός ηγέτης. Κάποιοι μετριάζουν την κριτική τους φοβούμενοι ότι χάσουν τις δουλειές ή τις προσβάσεις τους, ενώ κάποιοι άλλοι, που κλίνουν περισσότερο στο να αγνοήσουν την συμπεριφορά του Erdogan λένε ότι, παρά τις αδυναμίες του, η Τουρκία είναι απλά υπερβολικά σημαντική για να την εγκαταλείψουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι Αμερικανοί πολιτικοί οφείλουν να αναλογιστούν τι μπορεί να συμβεί στην Τουρκία την επομένη του θανάτου του Erdogan, ιδίως αν αυτή η μέρα έρθει νωρίτερα απ’ ό,τι πολλοί διπλωμάτες υποθέτουν.

Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί, είναι ένας πολιτικός διαγκωνισμός. Η σφραγίδα του Erdogan ως ισχυρού άνδρα μπορεί να μην επαρκέσει για να διασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση, ιδίως καθώς ο ίδιος δεν θα διακινδυνεύσει να αντιμετωπίσει την πολιτική αμφισβήτηση που μπορεί να προκληθεί αν ονομάσει τον διάδοχό του. Ακόμη, δεδομένων των διαιρέσεων που ο Erdogan επέτεινε αλλά φίμωσε, οι εβδομάδες και οι μήνες μετά τον θάνατο του Erdogan μπορεί να χαρακτηριστούν από βίαια ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Οι Τούρκοι θα απαιτήσουν οι αγαπημένοι τους να απελευθερωθούν από τις πολιτικές φυλακές της χώρας και να αναλάβουν ξανά την θέση που δικαιούνται στην κοινωνία, και πολλοί θα απαιτήσουν την επιστροφή των περιουσιών που τους αφαιρέθηκαν αυθαίρετα με το προκάλυμμα των τεχνοκρατικών και δικαστικών σωμάτων που κυριαρχούνταν από το ΑΚΡ.

Ακόμη και αν εμφανιστεί μια νέα ηγεσία με σχετικά ειρηνικό τρόπο, θα είναι δύσκολο μια κυβέρνηση συνεργασίας να επιλύσει τα εσωτερικά της ζητήματα προκειμένου να διοικήσει αποτελεσματικά τη χώρα.

Δυστυχώς, όπως ο καρκίνος μπορεί να κατατρώει έναν ασθενή που εξωτερικά φαίνεται υγιής, έτσι και τα χρόνια του ερντογανισμού έχουν προξενήσει ζημιά που μπορεί να είναι αδύνατο να διορθωθεί στο μέλλον της Τουρκίας. Μπορεί να εμφανιστεί μια νέα ηγεσία, αλλά δεν θα λειτουργήσει ως κάποιο θαυματουργό φάρμακο για τα δεινά που επισώρευσε ο Erdogan, κλείνει τo δημοσίευμα του liberal.gr

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στα αγγλικά στις 3 Οκτωβρίου 2017 και παρουσιάζεται στα ελληνικά με την άδεια του American Enterprise Institute (ΑΕΙ) και τη συνεργασία του ΚΕΦΙΜ “Μάρκος Δραγούμης”.

 • Assurbanibal

  Αυτά είναι. Έχει πεθάνει πέντε φορές μέχρι τώρα.

  • Spyros Spyropoulos

   Παναξιος φιλε Ασσουρ!!!

  • paris georgiou

   ΑΞΙΟΣ Ασσουρ

   • Assurbanibal

    Πάρι τί γινεται?

    • paris georgiou

     Ολα καλα φίλε στο μαγαζί είμαι είχε λίγο τρέξιμο μέχρι το απόγευμα

  • Γιώργος fs.

   Άξιος Ασσούρ!!

 • Spyros Spyropoulos

  2ος! ΨΟΦΑ!!!

  • paris georgiou

   Σπύρο ΑΞΙΟΣ

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχαριστω φιλε που σπανια σε βλεπουμε τελευταιως…….

    • paris georgiou

     Έχει λίγο τρέξιμο τώρα το χειμώνα στο μαγαζί

     • Spyros Spyropoulos

      Αν ειναι για δουλεια……παντα τετοια!!!

  • Γιώργος fs.

   Άξιος αδερφέ Σπύρο!!

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχαριστω αδελφε Γιωργο!

 • Αντύπα

  πάει ο σουλτάνος!

  • Assurbanibal

   Πού πάει?

   • Αντύπα

    για πιλάφια και παρθένες

   • Spyros Spyropoulos

    Στον αγυριστο………

  • Spyros Spyropoulos

   Θα βαλω την γατα μου να λκαψει……

 • ΚΩΝΚΑΡ
 • Assurbanibal

  Αν πεθάνει ο Έρντο δεν πρόκειται να μας δώσουν την Πόλη ποτέ!

 • Assurbanibal

  Έχει μείνει μισή τούρτα μπανόφι απο χθες. Να τη φάω ή θα ψοφήσω?

  • paris georgiou

   Φατη δεν παθαινεις τίποτα εσυ

   • Spyros Spyropoulos

    Παρηηηηηηηη…………..

    • paris georgiou

     Γειά σου φίλε μου Σπύρο

   • Assurbanibal

    Το πρωί είχα καούρες ρε Πάρι. Πήρα σόδα μαγειρική και την έχω καβάντζα όμως…

    • paris georgiou

     Αστη τότε, μην φας

     • Assurbanibal

      Δεν μπορώ να την αισθάνομαι μόνη της στο ψυγείο. Την λυπάμαι…

     • Spyros Spyropoulos

      Μπορει να κρυωσει…..κριμα ειναι, φατην!

     • paris georgiou

      Τότε φίλε μου, ΟΡΜΑ

  • Spyros Spyropoulos

   Ακομα δεν την εχεις φαει?????????????

  • Γιώργος fs.

   Ωραία δίαιτα κάνεις Ασσούρ!!

   • Assurbanibal

    Χθές βράδυ έφαγα τη μισή και της υποσχέθηκα οτι σήμερα θα φάω και την υπόλοιπη. Πρέπει να κρατήσω το λόγο μου Γιώργο.

    • Γιώργος fs.

     Πολύ σωστά!!!!

   • Spyros Spyropoulos

    Κανει την διαιτα «Μπανοφι»……τρωει τα παντα πλην μπανοφι!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Μααλόξ Πλας πήρες??….

   • Assurbanibal

    Σόδα, ρέψίματα, ωραία πράματα.

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Maalox Plus είπαμε και τέρμα τα δάκρυα…. σαν το Ultrex ένα πράμα ;-)

     • Deadpool_Nikeus

      και το Simeco κάνει εξαίρετη δουλειά…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Στις καούρες δεν κάνει…σε μένα τουλάχιστον…;-)

     • Deadpool_Nikeus

      στο φούσκωμα μόνο…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Καούρες είχε το γρούνι…

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Στο λούσιμο;

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Φάτη…YOLO!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Όταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…»

  http://hggiken.pblogs.gr/2013/05/otan-tha-fygei-o-erntogan.html

  • Assurbanibal

   Οι φακές δε χαλάνε. Ούτε και τα ρεβύθια.

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Χαλάνε κι αυτές… γεμίζουν μπαμπουγέρια…. ;-)

    • Spyros Spyropoulos

     «Μπαμπουγερια?»……..νομιζα οτι γεμιζουν μαμουνια…….

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      ναι, τελος πάντων, κάτι τέτοιο χαχαχα

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Πώς ανέχεσαι να σου κάνει υποδείξεις;
      Ρίχτου ένα μπαν να στανιάρει!!!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Με το ζόρι κρατιέμαι ναυτάκι, άσε…σαν τον Κιμ με το κουμπί είμαι έτοιμος να το πατήσω χαχαχα

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Χαχαχα

     • Deadpool_Nikeus

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      χαχαχα

     • Deadpool_Nikeus

      πετυχημένο ε?

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Τολμάς να αντιμιλάς στον κύριο Μοντ;

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Φασολια. Θα γεμιζεις και τους αναπτηρες

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Χαχαχα, καλό.

 • Γιώργος fs.

  Πάει…το χανουμε το παλικάρι;
  Κλαίω. 😂😂😂😂😂😂😂😋

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Α να χαθείς…μας συγκίνησες…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «…όταν τον σκοτώσουν, μέσα σε ένα μήνα να περιμένεις πόλεμο!»

  Χθες τα μεσάνυχτα είχα ακόμη μία ευκαιρία να συνομιλήσω με νεαρό ασκητή. Είναι αυτός που πριν τέσσερα χρόνια πρώτος αναφέρθηκε στην φυγή του Ερντογάν ως ορόσημο μεγάλων εξελίξεων. Τότε μας είχε αναφέρει…

  «Όταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…»

  (Σημείωση: ο γέροντας δεν είναι αγιορείτης όπως μερικοί γράψανε προσθέτοντας τα …δικά τους…)

  http://hggiken.pblogs.gr/2016/07/otan-ton-skotwsoyn-mesa-se-ena-mhna-na-perimeneis-polemo-.html

 • Γατονι

  Εάν φάνε τον Ερντογάν και έρθει ένας δυτικοφιλος στα πράματα τη βάψαμε.
  Θα προχωρήσει η παράδοση της Κύπρου και της Θράκης.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ροδο καστελοριζο

   • Γατονι

    Βάλε και Λέσβο, Κω.

    • Deadpool_Nikeus

     βάλτε όλη τη θάλασσα μέχρι τον 25ο μεσημβρινό

     • Γατονι

      Δεν ήθελα να γίνω υπερβολικός.

     • Deadpool_Nikeus

      αυτές είναι οι αξιώσεις τους

     • Γατονι

      Εντάξει οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα είπαν κάποιοι. Και τι έγινε σιγά

     • Deadpool_Nikeus

      οπότε η «διαπραγμάτευση» θα κρατήσει πιο λίγο

  • Αντύπα

   Λέσβο και Μυτιλήνη

 • Deadpool_Nikeus

  μάλλον πρέπει να φοβόμαστε τον επόμενο που έρχεται

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !!!

  ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΟΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

  ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΕΙ ;;

  https://uploads.disquscdn.com/images/ee7885edef74aef714e79e4d8c6ea30b11d5d2ff6a2170e49ea5ae4295093096.jpg

 • © Proud to be Greek

  Εύχομαι η είδηση να είναι παραπλανητική – λανθασμένη, και ο Ερντογάν να ζήσει και να μακροημερέυσει οσο το δυνατόν περισσότερο.
  Αν πεθάνει σύντομα θα είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ατυχία για την Ελλάδα σε αυτή την κρισιμη στιγμή που η τουρκιά συγκαταλέγεται έστω άτυπα προς το παρόν στα Κράτη – Παρίες και σύντομα στον Αξονα του Κακού.

  Τρέμω (για ευνόητους λόγους) την στιγμή που θα κυβερνήσει την τουρκιά ενας σοβαρός και μετρημένος Πρόεδρος

  • Πραγματικά θα ήταν μεγάλη ατυχία κάτι τέτοιο, ωστόσο κι αν ακόμα αυτά ισχύουν, δεν υπάρχει συνέχεια του ρεύματος Ερντογάν στην Τουρκία σε κάθε περίπτωση;

   • © Proud to be Greek

    Γι αυτό κόπτωνται τόσο οι αμερικανοί –> για να μην υπάρξει συνέχεια.

    • Και μην ξεχνάμε πως στην Αμερική υπάρχει πάντα ο Γκιουλέν…

     • © Proud to be Greek

      Και μην ξεχνάμε πως στην Αμερική (στην φυλακή) υπάρχουν και οι τραπεζίτες του που παρέκαμπταν το Ιρανικό εμπάρκο, όπως να μην ξεχνάμε οτι οι αμερικάνοι είναι πολύ καλοί στα ντίλ με τους κρατούμενους…….

 • Κυρ Μέντιος

  Να μην ξεχνάμε και την επιτυχία της είδησης περί καθαίρεσης του Ντόναλντ..
  Καλχας…

  • pentapostagma

   Οταν εχει αλλαξει ολη την 11καδα, έχει μεινει μονος του και εχει κάνει άπειρες κωλοτουμπες, μιλάς ακομα; Ο γιος του καταθετει ακομα ε;;

   • © Proud to be Greek

    kolotoumba

   • Κυρ Μέντιος

    Χαχα
    Παραδέχομαι αντανακλαστικά.
    Ανάψτε κανένα κεράκι και ίσως γίνει κάτι στο τέλος.
    «Μιλάς ακόμα?»
    Σάμπως χάνουμε την ψυχραιμία μας..?
    Μήπως έχει γίνει κάτι που διέφυγε της προσοχής μου και λέω πράγματα που δεν ισχύουν?
    Άντε να έρθει η Χίλαρι να σας φύγει ο σεβντας αν και βλέπω να μην χαίρεστε σύντομα…
    Όσο για το αν θα μιλάω δεν το σχολιάζω γιατί δεν το θέλεις.
    Την καλησπέρα μου.

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Για CNN και πάνω σε κόβω αδερφέ…!

     • Κυρ Μέντιος

      Φτωχός πλην τίμιος γιαδαρακος.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Χάθηκαν και οι …σαμαράδες!…

 • Γιώργος fs.

  Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!!

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Αυτό θα σπάσει το σερί…

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Και πήγε στο αμέρικα να συζητήσουν τη διάδοχη κατάσταση?… Και είναι και κράτος παρίας η τουρκιά?… Και πέρασε στο άλλο μπλοκ, του πούτιν?…. Και είναι αντίπαλοι?….
  (τί απορίες έχω κι εγώ!…)

 • Γατονι

  Μόνο να πω ότι οι Έλληνες πολιτικοί παρέδωσαν τη Κύπρο στους Αγγλοσάξωνες και ο Ερντογάν χάλασε το ντιλ.

 • Πολύ καλή ανάλυση απο τον Σ. Καλεντερίδη!
  ————————————————————

  Σ. Καλεντερίδης στο Θράκη Νετ – Η Μυστική Δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ

  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/10/2013.html

 • Αντύπα

 • Γατονι

  Αν τον φάνε και έρθει ένας πρόθυμος τύπου Νταβούτογλου, θα ανακαλύψει ο Τσίπρας ότι όχι μόνο οι θάλασσες έχουν σύνορα αλλά και ο αέρας ακόμα.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Κάθε πρωί θα κάνει κάμψεις και δέκα χιλιόμετρα για ζέσταμα, ενώ θα προσεύχεται ( ! ) ω ναι, στο Μεγαλοδύναμο !

 • lliben

  σωσίας…

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Υποπτεύομαι πως ο Τραμπ του ζήτησε να παραιτηθεί…

  • Θυμάσαι πόση λατρεία και θαυμασμό του είχε ο Δονάλδος μετά την νίκη του στις εκλογές? Και η Ιβάνκα επίσης… ;-)

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Έτσ’ !!!!

 • Η κακή του υγεία μπορεί να δώσει εκπλήξεις στο άμεσο διάστημα-άσχετα με το πόσο θα ζήσει ακόμα

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Ας μην ξεχνάμε κι αυτό όμως:

   Μια επισήμανση: είναι πάντα επικίνδυνο να γίνονται υποθέσεις για την υγεία δικτατόρων.

   Σε κοινωνίες ήδη αδιαφανείς, η υγεία των ηγετών είναι ένα από τα πιο στενά φυλασσόμενα μυστικά. Η σχετική δημοσιογραφική κάλυψη μπορεί μάλιστα να έχει ένα στοιχείο γελοιότητας: Σκεφτείτε τον πρώην ηγέτη της Συρίας, Hafez al-Assad. Για τρεις δεκαετίες, οι αναλυτές προέβλεπαν τον επικείμενο θάνατό του.

   • H υγεία του είναι κακή. Τελεία. Παύλα. Δεν σημαίνει οτι θα αφήσει αυτόν τον μάταιο κόσμο…αλλά μπορεί να σημαίνει άλλα πράγματα όπως προσωπική του αδυναμία να χειρίζεται όσα θα έπρεπε, ορισμός ενός «πολύ κακού» ή «πολύ άσχημου» » στο πλευρό του που θα είναι ας το πούμε απρόβλεπτος και άγνωστος νοοτροπίας κλπ

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Δεν είναι ο τύπος που θα αποσυρθεί για να αφήσει σε άλλον τη χαρά της επιτυχίας( όπως νομίζει)…

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Πάντως, αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ακόμα δεν του ζητήθηκε να αποχωρήσει από το νατο, ούτε απομακρύνθηκε η βάση από το Ιντσιρλίκ (που έχει επισήμως 200 πυρηνικές κεφαλές)…

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Πρώην ηγέτη της Συρίας ;;;

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Για το μπαμπά Ασσαντ λέει

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Α.. εντάξει !!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Το υπόλοιπο είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο ..

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Εν ολίγοις,

  δεν θα είναι η γενιά μας που θα ζήσει τα γεγονότα που αναφέρουν οι πατέρες της ορθοδοξίας . ..

  Όχι ακόμα,

  αυτό προμηνύεται εάν πεθάνει ο Ερντογάν .

  Ήταν μια καλή ευκαιρία να διαλυόταν η Τουρκία,

  και ίσως η αρρώστια του να τον έκανε τόσο απολυταρχικό και εν τέλει δικτάτορα ..

  Όταν το τέλος της ζωής σου πλησιάζει, δεν υπολογίζεις και πολλά …

 • © Proud to be Greek

  Στο βίντεο που ο Ερντογάν υποτείθεται οτι καταρρέει, χασμουριέται αρα νυστάζει λόγω του φορτωμένου προγράμματος και την αϋπνίας,

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  Ψόφο .. το πιθανότερο είναι να φαγωθούν για την διαδοχή και να δώσουν την ευκαιρία στους εχθρούς τους να διαλύσουν την Τουρκία.
  Το ότι μας συμφέρει ο Ερντογάν είναι αστείο, όποιος άλλος και να αναλάβει θα προσπαθήσει να δείξει «καλή διαγωγή» ασχέτως εάν τα καταφέρει.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Λάθος !!

   Κάθε άλλος πέραν του Ερντογάν, αναγνωρίζει πως η όλη στάση του προκατόχου τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια !!!

   Αν πεθάνει ο Ερντογάν, θα γυρίσει πίαω ο Γκιουλέν,

   και τότε η Τουρκία θα είναι πλήρως αμερικανοποιημένη !

 • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

  Πιάσανε οι κατάρες των μαμάδων των κοριτσιών που έχουν σφαγιαστεί στο όνομα της τιμής (my a s s) ή έχουν βιαστεί στις βάρβαρες επαρχίες του Σουλτανάτου…

 • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

  Τσίπρα επωφελήσου. Ζητά από τον Τράμπα να αναλάβεις και τη διάσωση της Τουρκίας ως διάδοχος… Είμαστε δίπλα σου…

  • © Proud to be Greek

   Για την τουρκιά θα προτιμούσα ΓΑΠ ή Σιμήτη

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Κρυφοπασόκος κι εσύ;

    • © Proud to be Greek

     Οχι
     Φανεροαντιτούρκος.

 • Spock

  Σαββατο κι αποβραδο
  και ασετυλινη….

 • Δημήτριος

  Πρός όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας.
  Μπορείτε να το σχολιάσετε όπως θέλετε αλλά θα σας θυμήσω μία προφητεία που αφορά την έκδοση των νέων ταυτοτήτων. Οταν έρθει η ώρα να αρχίσουν να εκδίδονται οι νέου τύπου ταυτότητες θα συμβούν τόσα γεγονότα με τα οποία όχι μόνον θα αναβάλουν αλλά δεν θα υπάρχουν και αυτοί οι πολιτικοί που είναι τώρα . Αυτό το λέω διότι ανακαινήθηκε και πάλι το θέμα μέσω τον Μ.Μ.Ε.

 • Θυμίζω την πορεία των εδώ πραγμάτων και γεγονότων όταν άρχισε να ασθενεί ο Α. Παπανδρέου και την δραματική του διαδοχή από τον Κ. Σημίτη..
  Ο Μοιραίος Σημίτης. Με το στίγμα των Ιμίων παράλληλα με την εκλογή του ως πρόεδρος του κόμματος κλπ κλπ κλπ

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Πασοκτζού!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Την αλήθεια λέει !!

    Εξάλλου κάποτε η μισή Ελλάδα Πασόκ ήταν,

    έλα, μην ντρέπεσαι, κι εσύ το ψήφισες, το ξέρω !!

    Κι εγώ !

    • Εγώ ποτέ. Ψήφισα οτιδήποτε περπατάει, πετάει και κολυμπάει αλλά όχι ΠΑΣΟΚ, χαχα

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Ακόμα και ΚΚΕ ;;

     • ΝΑΙ

     • Ξέρεις οτι τα λευκά / άκυρα μετράνε στο πρώτο κόμμα, έτσι? επομένως, αν δεν θέλεις να ψηφίσεις κάτι που μπορεί να βγει, ψηφίζεις κάτι που ξέρεις οτι δεν θα βγει….όχι όμως άκυρο φίλε, όχι

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Ποτέ άκυρο, απλά ψηφίζεις κάτι .. άκυρο, εντελώς όμως !

     • Αυτό κάνω τελευταία

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Κι εγώ Τζήμερο ψήφισα χαχαχαχαχαχαχα
      άσχετο όμως ;;;

     • απαπαπα, αυτόν δεν τον μπορώ ούτε στην φάτσα :-D

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Εσύ και ο ασοίτης….
      Α ρε Κώστα, όλο πατάτες…

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Φαντάζομαι στην τύχη, αλλιώς δεν πείθεις Πανάγοι για Τσίπρα !

     • Έχω ψηφίσει και κόμμα που δεν θυμάμαι καν πως λέγονταν, κάτι πολύ εναλλακιτκά αριστερό ήταν πάντως, πήρε χίλιους τόοσυς ψήφους νομίζω. Πανελλαδικά

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Είχε μισθώσει και πούλμαν για τις μετακινήσεις τους ο συνδυασμός? χαχαχαχαχαχα

     • Πρέπει να ήταν τόσο οικολόγοι που μάλλον πήγαιναν με ποδήλατα γυμνοί, κάτι τέτχιο… χαχα

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ρε συ, το Βεργή ψήφισες? χαχαχαχαχαχα

     • ΌΧΙ!
      Πάντως ήταν πολύ αριστεροι, το μόνο που θυμάμαι…μετά λιποθύμησα

    • firestormLouis

     Ποτε εγω !Τα βλεπω τα λαμογια απο μακρια!

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Μη βάζουμε ταμπέλες αν δεν ξέρουμε ναυτίλε ;-)))

   • Jamais και φανατικά ΟΧΙ :-)

  • © Proud to be Greek

   Τώρα όμως βλέπουμε οτι στην τουρκιά καταρρέει ο μοιραίος, και αμφιβάλλω αν θα υπάρχξει πιο μοιραίος – αναξιόπιστος – αγνώμων – αυθάδης – ψωνισμένος απο τον Ερντογάν.

   • Είναι μοιραίος και όσα κάνει θα ακολουθούν τη νΤουρκία ακόμα και αν αποσυρθεί από την ενεργή δράση ( όχι απαραίτητα αποβιώσει) και μάλιστα, σε 5-6 χρόνια τα αποτελέσματά των σημερινών του ενεργειών θα είναι κόλαφος

 • Αντύπα

 • chris makis

  αν ισχυει ειναι πολυ κακο για εμάς.
  ο ερντυ κρατουσε τις ισορροπίες ηταν διπλωματης επαιζε μπαλα παντου κ παντα πιστευα πως με αυτον στην εξουσια δε θα διατρεχαμε ποτε αμεσο κινδυνο περα απο τις προκλησεις..

 • Διγενης ακριτας

  Kανα καινουριο πεστε.

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Θα πάρουμε την μΠόλη!

   • Διγενης ακριτας

    Μεσα.

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Να την πάρουμε αφού εδώ δεν έχουμε θέση ούτε για σωστό παρκάρισμα…

     https://image.prntscr.com/image/Tkg9M5kxQU2iPf_YwD3YQA.png

     • Διγενης ακριτας

      Τωρα θα γινω κακος. Ασε αλλη φορα.

 • Spock

  παω για νυχτερινη με τα σκυλια….τα λεμε

 • Ταξίαρχος

  Ας είναι ελαφρύ το κοπρί

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Επ Μάριε εσύ?

   • © Proud to be Greek

    (αρχικά εγώ το είχα βγάλει και το υιοθέτησε ο Μάριος)

    • © Proud to be Greek

     (χάθηκε αυτός όπως και ο ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αλήθεια, πού χάθηκε αυτός?

     • © Proud to be Greek

      Αυτό δε το γνωρίζω
      © Ταξ

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Δε το γνώριζα

 • δντπμκ

  Μη φοβάστε. Και να πεθάνει ο Ερντογάν, θα έρθει άλλος σαν αυτόν.

  • Χειρότερος, κεμαλικός

   • Deadpool_Nikeus

    καιρός τους ήταν θα πουν….

   • δντπμκ

    Νομίζω οι νεοθωμανοί ήρθαν για να μείνουν. Εξάλλου αυτοί που έθεσαν το ιδεολογικό υπόβαθρο του Ερντογάν δεν έχουν καρκίνο.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αν αναλαβουν οι κεμαλιστες ο παναρας που θα πεταει στεφανι για τους ηρωες τον ιμιων

  Στην λευκαδα…

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ποια Λευκάδα;;;

   Έξω από τη βουλή και καλά είναι,

   να μην καίει και καύσιμα αέρα ..

 • firestormLouis

  Το θεμα δεν ειναι να πεθανει ενας ξενος
  Τα δεινα του τοπου δεν ερχονται απο εξω
  Ολοι τους την δουλεια τους κανουνε
  Αν περιμενουμε φιλους απο εξω θα περιμενουμε γα πολυ !
  Ολα βασιζονται στο συμφερον
  Το θεμα ειναι τα δικα μας τα λαμογια!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!

   ΚΑΙ ΠΕΣ, ΠΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ,

   ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;;

   ΠΑΛΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ;;

   ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΙΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

   ΕΜΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ

  • » το θέμα είναι τα δικά μας λαμόγια»
   Μεγάλο, μακρόχρονο, άλυτο – θηλειά στον λαιμό του Εθνους μας και της Πατρίδος

   • TheELLINAS1 .

    Πότε θα κάμει ξαστεριά,
    πότε θα φλεβαρίσει,

    να πάρω το ντουφέκι μου,
    την έμορφη πατρόνα,

    να κατεβώ στον Ομαλό,
    στη στράτα του Μουσούρου,

    να κάμω μάνες δίχως γιους,
    γυναίκες δίχως άντρες,

    να κάμω και μωρά παιδιά,
    να κλαιν’ δίχως μανάδες,

    να κλαιν’ τη νύχτα για νερό,
    και την αυγή για γάλα,

    και τ’ αποδιαφωτίσματα
    τη δόλια τους τη μάνα…

 • RED OR DEAD

  Ψ0φ0ς και ταφή σε κοπρόλοφο…

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Τι πιστεύετε λοιπόν πως θα γράψει η ιστορία για τον Ερντογάν;;

  • Η Ιστορία δεν είναι ποτέ μία και μοναδική, εξαρτάται της οπτικής και του κοινού που θα απευθύνεται

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Πολύ σωστά,

    επειδή όμως η ιστορία δεν γράφεται από αμερόληπτους συγγραφείς, αλλά από πεζά γεγονότα αφήνοντας πίσω το ζουμί,

    τι πιστεύεις πως θα λέει ;;

    • Οτι ΤΟΛΜΗΣΕ

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Τόλμησε να τα βάλει με τη ΝΤΠ και να ορθώσει το ανάτημα της Τουρκίας ως μιας χώρας μουσουλμανικής και όχι ως την παρία της Ασίας ..

     • Έπαιξε, έριξε και Ρώσσικο αεροπλάνο – εεε, να τα θυμόμαστε- και μετά έκανε ματάκια στον Πούτιν αλλά το έδινε και στις ΗΠΑ..σωραίος τύπος

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Είχε και τους δύο στο μέρος του, έναν στα δεξιά και έναν στα αριστερά …

  • firestormLouis

   Ενας Μογγολος κλεφτης εχασε τα κλεμμενα εδαφη !!

   • RED OR DEAD

    Νεομόγγολος για την ακρίβεια…χαχαχαχαχα!!!;)

    • Από χωριά Ποντίων – απ την μεριά της μητέρας του…

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Τα έχασε;;

    Μόνο το Κουρδιστάν έχασε …

  • © Proud to be Greek

   («μηδένα προ του τέλους μακάριζε» © Σόλων ο Αθηναίος______ας περιμένουμε)

 • TheELLINAS1 .

  Μουφα μου φαίνεται πριν τον έδειξε στις γερμανικές ειδήσεις σε μια συνέντευξη μια χαρά φαινόταν ,
  Κακό σκυλί ψοφο δεν έχει .

  • Όχι, φαίνεται καταβεβλημένος αλλά αυτήν η κατάπτωση είναι ας πούμε σταθερή εδώ και καιρό..Πάντως, έχει κακή υγεία

   • TheELLINAS1 .

    Δεν είμαι γιατρός αλά ένας προϋπάρχον καρκίνος ο οποίος έχει κάνει μεταστάσεις , όπως μας λέει ο αρθρογράφος , έχει μια εντελώς διαφορετική πορεία , χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες θα τον είχαν κάνει σκιά του εαυτού του και όχι απλά άτονο και κουρασμένο .

 • Ο δε Ερντογάν – επισήμως- επικαλείται πίεση και διαβήτη.. μόνο

  http://www.hurriyetdailynews.com/erdogan-says-he-is-well-after-suffering-health-problem-during-eid-prayers.aspx?PageID=238&NID=114716&NewsCatID=338

  • RED OR DEAD

   Σιγά μην επικαλείται και μοιρογνωμόνιο…ποιους πάει να κοροϊδέψει ο σαπίτης;;;Χαχαχαχαχα!!!;)

   • Το σανό δεν είναι τοπική δική μας εφεύρεση και σπεσιαλλιτέ ;-)

 • RED OR DEAD

  σαπιοκ0λ@κια νεομόγγολε τελειώνεις…;)

  • Πολύ σιγή έχει πέσει..είτε είμαστε σε περίσκεψη, είτε ήρθαν τα ντελίβερυ

   • TheELLINAS1 .

    Μάλλον το δεύτερο
    Άρχισαν τα τσιμπούσια :-))

 • American Eagle 🇺🇸

  Θα σας μεταφέρω μία πληροφορία εκ των εσω,ο Τούρκος Σουλτάνος είναι υγιέστατος και θα αρρωστησει μονό αν το θελήσει ο παντοδυναμος πλανηταρχης.Αυτος που μετράει μέρες είναι ο Πουτινγκας και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν όπως εξάλλου και η σιχαμένη του χωρα.God Bless America.🇺🇸

  • Όταν έψαξα κόσμο δεν εννούσα εσένα…

   • pentapostagma

    Χαχαχα κακία

    • Μια φορά είπα να ζητήσω κάτι κι εγώ.. :(

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Θεια δικη

    • Μα τόσο βαρειά τιμωρία? ουφουδα

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Σε χουνε ματιαξη

  • kraser

   https://uploads.disquscdn.com/images/c18855668e373bc88c278a0f3a1c5258c11983e341e310f5242af9107ec9b5fe.jpg Aυτο το μαζεψατε απο την Οκιναουα η ακομα.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Που εισαι ρε ,στην νοτια κορεα.

   Να ετοιμασω κολυβα

  • RED OR DEAD

   Σε στενεύει το γοβάκι κοριτσάρα μου;

 • Που είστε όλοι? Δεν πιστεύω να το ρίξατε στο…σεκς…ε?

  • Spock

   ναι ολοι οι Σπαλιαρες εδω ειναι μαζεμενοι….

  • Κων. Συνέσιος

   Αύριο είναι Κυριακή , κάποιοι νηστεύουν , επειδή αύριο έχει Θεία Κοινωνία ….ΟΙ υπόλοιποι απολαμβάνουν την βραδιά σε ενετευκτήρια λαϊκά και μη….( εννοώ » πολιτιστικά κέντρα » )

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει
  την πρεσβεία της από την Τουρκία και
  η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα,
  τότε θα πρέπει να πούμε:

  «Ταις Πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς»…

  • Κακά τα ψέμματα, όταν δυο χώρες – οι όποιες χώρες κλείνουν αμοιβαίως τις πρεσβείες τους , τα πράγματα καλά δεν είναι…πάντα συμβαίνει αυτό ξέρεις

 • AETOS 77

  » ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ » ειπε ο Γερων

  • Και αφρόλουτρα, όχι μόνο μακαρόνια, αλεύρι και τέτχια… είπε η θεότης

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Και κανένα ρούτερ για wi fi και κανέναν αφρό ξυρίσματος, δεν θα γίνουμε και Παπαφλέσσες !

    • Και αποσμητικά, και λίμα για τα νύχια

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Πότε το είπε ;;Πηγή ;;

 • Spock

  ναμαι παλι…ΑΚΟΜΑΑΑ?

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Κάτι τελευταίο θα πω και θα κλείσω.

  Μετά το θάνατο του Ερντογάν, θα δείτε πάλι απόπειρες της Τουρκίας για είσοδο στην Ε.Ε. αν και να ξέρετε πως από συνομιλίες που είχα με Τούρκους, βλέποντας την κατάσταση στην Ελλάδα ξέρουν τι τους περιμένει και δεν θέλουν …

  Παρόλα αυτά, επιτρέψτε μου να πω πως ετσιθελικά θα τους βάλουν εκεί μέσα, κι αυτό θα είναι και το τέλος τους ..

  • Spock

   to τελος ποιων?

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Των Τούρκων …

    Αν μπουν στην ΕΕ έχουν τελειώσει,

    θα ους τελειώσουν …

    Θα τους πνίξουν την οικονομία τους

    • Spock

     παρτο αλλοιως…αν συμβει αυτο με τις ισχυουσες συνθηκες σε βλεπω μεταναστη στην Αυστραλια

    • Πνίγονται τόσα εκατομμύρια? Αχ

   • Deadpool_Nikeus

  • Κων. Συνέσιος

   Φιλε μου . δέν θα συμφωνήσω με το τελευταίο : αν έμπαινε η τουρκία στην ΕΕ θα ήταν η δική μας καταστροφή , με το κοινοτικό κεκτημένο την άλλη μέρα θα είχαμε 2 εκατομμύρια τούρκους – το λιγότερο – στην Ελλάδα , κανονική εισβολή και μάλιστα με τον νόμο…

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Τότε λοιπόν ευχώμεθα την καταστροφή της Τουρκίας από τους ¨συμμάχους» της …

 • ΙΩΝ 1942

  ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΔΙΚΚΤΑΤΩΡ)…Η ΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ …!!!

 • American Eagle 🇺🇸

  Έλληνες για να γίνετε αθάνατοι κάι να επιλέγετε εσείς πότε θα πεθάνετε απλά ζητήστε να γίνετε Αμερικανοι.Εμεις οι Αμερικάνοι με την πρωτοπορία μας στην ιατρική αποφασιζουμε πόσο θα ζήσουμε και το καλύτερο αποφασιζουμε πόσο θα ζήσουν και οι υπόλοιποι.Ως γνωστόν είναι πολυ εύκολο για εμάς να μεταδωσουμε μια θανατηφόρο νόσο σε όσους μας αντιστεκονται.God Bless America.🇺🇸

  • RED OR DEAD

   Κι ότι λέγαμε για τον γάμο σου κοριτσάρα μου…να σας χαίρονται οι πατεράδες σας που φώναζαν «ΑΓΟΡΙ»!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!;)

  • TheELLINAS1 .

   Επιτέλους
   που είσαι ? χάθηκες.

  • RED OR DEAD
   • Deadpool_Nikeus

    τώρα και με νόμο…
    από βδομάδα πάλι…το ακόλουθο legalized

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Απο Που εκπεμπης τωρα..

   • RED OR DEAD

    Από ΛΕΩΦΟΡΟ…ΚΑΒΑΛΑΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!;)

 • Κων. Συνέσιος

  Ο Ερντο είτε ασθενής είτε υγιής στο παρελθόν μια χαρά μας βόλευε , όλοι βλέπουν ότι έχουμε να κάνουμε με τυχοδιώκτη σαλτιμπάγκο και ψυχασθενή…Με άλλον ηγέτη ,πχ αμερικανόδουλο , τά χειρότερα έρχονται για εμάς….

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Καλή σας νύχτα …

  Μην βιάζεστε πάντως να τον θάψετε,

  είναι επτάψυχος !

  • Deadpool_Nikeus

   έχει γλιτώσει πολλά….ακόμα και εγκεφαλικά

  • TheELLINAS1 .

   Καληνύχτα Κωστή
   καλό ξημέρωμα !!

  • Spock

   Γκουτναιτ Ροντος

  • Κων. Συνέσιος

   Καληνύχτα φίλε μου Τσαμπίκο , γλαρόν ύπνο να έχεις , καλό ξημέρωμα….’Οντως εφτάψυχος ο άνθρωπας , ακόμη και φυλακή έκανε προτού γίνει πρωθυπουργός…

  • RED OR DEAD

   Καληνύχτα αδελφέ και καλό βράδυ!;)

 • Spock

  ειτε πεθανει ειτε ζησει η διαδοχος κατασταση {οχι στο κομμα} ειναι ηδη προετοιμασμενη, και
  δεν θα ειναι καθολου καλη για μας

 • Γιώργος fs.
  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα αδελφε Γιωργο!

   • Γιώργος fs.

    Καλημέρα αδερφέ Σπύρο….ευλογημενη Κυριακή!!

    • Δωριεύς

     Καλημέρα Γιωργάκη, ἀδελφέ. Θὰ καταλάβουμε ὅτι ἕνας ἐλέφαντας πέρασε ἀπὸ τὸ ψυγεῖο ὰπὸ τὰ ἴχνη ποὺ ἄφησε στὸ βούτυρο…Ἀπὸ τὰ κρῦα ἀνέκδοτα ποὺ δημοσίευε ἡ Μεσημβρινὴ τῆς Βλάχου γιὰ τοὺς ἐλέφαντες,,, Τὰ φιλιὰ μου στὸν George jr. καὶ τὰ σέβη μου στήν κ. Δέσποινα…

     • Γιώργος fs.

      Καλημέρα αδερφέ Δωριέα!!
      Την καλημέρα από όλους, γιατί έχω και τον μικρό Γιώργο στο σπίτι!!

  • Γιάννης the Doctor

   Θα πάρω αυτόν με την καρδούλα.

   • Spyros Spyropoulos

    Καρδιολογος εισαι? Χαχαχαχαχα……

 • Spyros Spyropoulos

  Καλημερα σε ολους τους φιλους!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Καλημέρα Σπύρο !!!

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχομαι να πανε ολα καλα σημερα με το «τρεξιμο»!!!

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Δυστυχώς Σπύρο, πρώτα 100 χλμ για μνημόσυνο και μετά σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται συγγενής ..

     • Δωριεύς

      Καλημέρα ἀδελφέ μου, Περικλῆ. Εὔχομαι νὰ εἶναι κάτι περαστικό. Εὐχές ἀπὸ βάθους καρδίας στὸν συγγενῆ σου. Καλὴ καὶ εὐλογημένη Κυριακή.

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Καλημέρα αδελφέ μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του …

  • Δωριεύς

   Καλημέρα Σπυρέτο, άγαπημένε άδελφέ. Τὴν ἀγάπη μου στὴν Κούκη…

   • Spyros Spyropoulos

    Καλημερα Γιγαντα Ιατροφιλοσοφε και καλη Κυριακη! Πολυ αργοτερα λεω να σε παρω ενα τελεφον!!!

    • Δωριεύς

     Χαρὰ μου, Σπυρέτο μου.

 • Spyros Spyropoulos

  Πολυ πρωινος σημερα!!! Καλημερα!

 • Spyros Spyropoulos

  Καλημερα φιλε Ασβε!

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Καλημερα Σπυρηδων μου

 • Spyros Spyropoulos

  Εχεις το «πλεονεκτημα» της ωρας!!!

 • Spyros Spyropoulos

  Εγω μολις ξυπνησα αλλα εδω ειναι 7 η ωρα το πρωι!!!

  • firestormLouis

   Καλημερα Σπυρο μου φιλε και αδελφε μου Ολα αυτα συνεβησαν εδω και πολυυυυυυν καιρο !!

   • Spyros Spyropoulos

    Μολις πριν λιγο εμαθα για τα αλλα σου νικ και εντυπωσιαστηκα…..χαχαχαχα

    • firestormLouis

     Ασε εχω γινει Ματα Χαρι !Χαχαχαχαχα !

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Καλημέρα ξενιτεμένο πτηνόν !!!!

 • Spyros Spyropoulos

  Φιλε Λουη εσυ εισαι……και ελεγα τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει…..

 • Spyros Spyropoulos

  Ειδες ο καλλιτεχνης?Οχι λουφα αλλα παραλλαγη φουλ!!!

 • Jorge Melissa

  Καλημέρα σε όλη την διαδικτυακή ομήγυρη!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα φιλε Γιωργο!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Καλημέρα Γιώργο !!!

  • Γιάννης the Doctor

   Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααα

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Καλημέρα !! Μην φωνάζεις βρε, πέφτει ροχαλητό που πάει σύννεφο
    χαχαχαχαχα

    • Γιάννης the Doctor

     πολύ χαλαρούς τους βλέπω… 8 η ώρα…..

   • Spyros Spyropoulos

    Καλημερα φιλε Γιαννη!

   • Δωριεύς

    Καλημέρα Γιάνναρε…

  • Δωριεύς

   Καλημέρα, Γιῶργο μου.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Καλημέρα πράε Ήρωα !!!

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ…

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα Ηρωα ΠΕΥΚΕΣΤΑ!!!

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΥΡΟ.

  • Δωριεύς

   Καλημέρα ἀγωνιστἠ, ΠΕΥΚΕΣΤΑ.

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΩΡΙΕΑ

 • firestormLouis

  Καλημερα σε ολους!Καλη Κυριακη!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Καλημέρα πονηρόν πτηνόν !!!

   • firestormLouis

    Καλημερα Ω ενδοξε!

  • Δωριεύς

   Ὁ Louis ὁ καταπληκτικός. Τὴν ἀγάπη μου, ἀδελφέ ΜΟΥ.

   • firestormLouis

    Καλημερα παιδια Εδω ειμαι απιθανε Δωριευ!Καλη Κυριακη να εχεις!

  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα καλέ μου «μακρινέ» φίλε Λούη!!

 • nikos(1)

  Καλημέρα αδέλφια!
  ο θεός να κόβει χρόνια απο τους 300 της «ελληνικής» βουλής και να δίνει …μέρες στον Σουλτανίνα της …καρντιάς μαςς!

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Καλημέρα Νικολάκη !!!

   • nikos(1)

    Καλημέρα αδελφέ!

  • Δωριεύς

   Νικολάκη, ΕΛΛΗΝΑΡΑ. Καλημέρα.

   • nikos(1)

    Καλημέρα Δάσκαλε!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα Νικολα!!!

   • nikos(1)

    Καλημέρα Σπύρο!

  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα αδερφέ Νίκο!!

   • nikos(1)

    Καλημέρα Γιώργη!

 • Γιάννης the Doctor

  Πάει ένας δημοσιογράφος σε ένα βοσκό και τον ρωτάει:
  -Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για ένα ρεπορτάζ.
  -Πολύ ευχαρίστως.Πείτε μου.
  -Πόση χλόη τρώνε ημερησίως τα πρόβατά σας?
  -Τα άσπρα ή τα μαύρα?
  -Τα άσπρα.
  -Τα άσπρα τρώνε περίπου 20 κιλά χλόη.
  -Και τα μαύρα?
  -Και τα μαύρα περίπου 20 κιλά τρώνε.
  -Να ρωτήσω κάτι άλλο.Πόσο νερό πίνουν?
  -Τα άσπρα ή τα μαύρα?
  -Τα άσπρα!
  -Aυτές τις μέρες τα άσπρα λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα.
  -Και τα μαύρα?
  -Περίπου 40 λίτρα και αυτά.
  Ο δημοσιογράφος τσαντίζεται και τον ρωτάει:
  -Το καλοκαίρι όταν τα κουρεύετε,πόσα κιλά μαλλί βγάζουν;
  -Τα άσπρα ή τα μαύρα;
  -Τα άσπρα γαμώτο!
  -Τα άσπρα βγάζουν περίπου 200 κιλά.
  -Και τα μαύρα;
  -Και τα μαύρα περίπου 200 κιλά.
  -Γιατί το κάνεις αυτό; Aφού και τα μαύρα και τα άσπρα τα ίδια κάνουν!
  -Γιατι τα άσπρα είναι δικά μου!
  -Και τα μαύρα?
  -Και τα μαύρα δικά μου είναι!!!

  • Δωριεύς

   Χαχαχαχαχαααχα !!! Γιάνναρε, καταπληκτικέ…

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   αυτο (με αγελαδες) ηταν το αγαπημενο ανεκδοτο του Μπαρουφακη στις αρχες του `90

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  Καλή συνέχεια αδέλφια, θα τα πούμε το βράδυ πρώτα ο Θεός ..

  • Spyros Spyropoulos

   Καλη δυναμη!!!

  • Γιώργος fs.

   Καλή συνέχεια Περικλή!!

 • Γιώργος fs.
 • Jorge Melissa
 • Jorge Melissa

  ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΩΤ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(Βίντεο)
  Το πόσο αρρωστημένη είναι σήμερα η ψυχοσύνθεση των κατοίκων αυτής της χώρας φαίνεται ότι ένα 17% προτιμάει να κάνει τρίο-ερωτική επαφή.
  Και το 6% των ζευγαριών θεωρούν σωστό και πρέπον να γίνονται ανταλλαγές συζύγων.
  Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε αυτήν την έρευνα αποκαλύπτει ότι το 40% των αντρών και το 28% των γυναικών θεωρεί τις μονογαμικές σχέσεις σαν οπισθοδρομικές και αντιπροοδευτικές.
  Η κυριότερη αιτία που έχουν αυτήν την αντίληψη όπως αναφέρεται είναι ότι διακατέχονται από μια εσωτερική ανάγκη επιβεβαίωσης της σεξουαλικής τους ικανότητας.
  Μ λίγα λόγια στο πρότυπο της Ευρώπης γίνεται της ανωμαλίας το κάγκελο.

  http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CF%89%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9/?doing_wp_cron=1508044782.1174509525299072265625

 • Jorge Melissa

  Ψευτορωμαίικο, ένα κρατίδιο για όλους πλην των Ελλήνων…
  Απομακρύνουν τις γυναίκες ενστόλους από τα Hot Spot λόγω παραπόνων των «μεταναστριών»…
  Σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφόρησε διαταγή, του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που απαλλάσσει τις γυναίκες Στρατιωτικούς, να υπηρετούν από εδώ και στο εξής, στα κέντρα υποδοχής “μεταναστών”- HOT SPOT. Η διαταγή εκδόθηκε γιατί θεώρησαν, ότι η παρουσία γυναικών, είναι πιθανό να ξεσηκώσει τις συζύγους των “προσφύγων”, πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έγιναν παράπονα… Τα Στελέχη μπορούν να ενημερωθούν για την διαταγή, από το 1ο Επιτελικό Γραφείο της Μονάδος τους.
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/blog-post_792.html#more

  • Κωνσταντίνος

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΌΡΘΙΟ, ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ,
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΌΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΡΑΠΆΔΩΝ ΠΛΈΟΝ.
   ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΠΛΈΟΝ ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΈΨΑΤΕ ΕΔ’Ω,
   ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΘΥΣΊΑΣΑ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ, ΤΏΡΑ ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ
   ΌΠΩΣ Ο ΥΠΌΛΟΙΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ, ΕΊΧΑ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΦΈΤΟΣ ΓΙα πρώτη φορά ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ
   ΠΑΊΡΝΩ ΤΟ 1/5 ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΤΌΤΕ, ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΘΑΡΆ 338 ΕΥΡΏ, ΚΑΙ ΈΧΩ ΚΑΙ ΈΝΑ ΠΣΙΔΊ 11 ΕΤΏΝ,
   ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΞΆΠΛΑ, 400 ΕΥΡΏ ΤΟ ΜΗΝΑΕΠΊΔΟΜΑ,
   ΕΠΊΣΗΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΊΖΕΙ 18 ΕΥΡΏ ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ, ΚΑΙ ΌΛΛΑ ΑΥΤΆ ΠΛΗΡΌΝΩΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΎΣ ΦΌΡΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΒΑΛΕΊ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ,
   ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ? 18 χ 30= 540 + 400 = 940 το άτομο, και οι Έλληνες πρέπει να ζήσουν την οικογένειά τους με 350 ευρώ το μήνα.
   ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ,
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΎΜΕ ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΈΣΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΛΊΓΟΣ ΚΑΙΡΌΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΎΝ, ΕΥΤΗΧΏΣ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΌΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΚΑΙ ΠΌΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΏΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΣΎΝΤΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΛΑΜΌΓΙΑ.

 • American Kotal

  Η πρωτη γενια πολεμησε στον πολεμο του ’40 και ελεγε λιγα. Η δευτεροτριτη μετακομισε στις πολεις, ζουσε με τις αναμνησεις της πρωτης και εβγαζε τα πρωτα λεφτα. Η τεταρτοπεμπτη τα απαξιωνει ολα, ξοδευει οτι φραγκα απεμειναν και γουσταρει τατουαζ, φρεντο και αι-φοουν.

  Και μετα μας λενε οτι η κοινωνια εξελισσεται.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα αδερφέ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ..με τα ωραία σου !!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ΧΑΧΑΧΑΧΑ

 • Jorge Melissa
 • Lalakis ο αργικέραυνος

  «αντικουμουνιστικη δραση» ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ Ευγε

 • Some like it hot όπως θα έλεγε και ο Όμηρος..

 • Έχω φάει γύρω στα 2,5 σε όλη μου την ζωή

 • RunnerRunner

  ερντο θα λεμε κ θα κλαιμε ΧD

 • Morfeas

  Εγω παλι πιστευω οτι ο ερντι δεν εχει κατι το σοβαρο τουλαχιστον, και οι αμερικανοι απλα φτιάχνουν κλίμα….