ΗΠΑ

Αποκάλυψη: Η πυραμίδα που οδηγεί στο τέλος των ΗΠΑ - Θα πληρώσει την υπόθεση Κένεντι ο Τραμπ, με θάνατο ή χρωματιστή επανάσταση...

«Πυραμίδα» με πρόσωπα που ξεκινούν με τον συλληφθέντα στέλεχος του Τραμπ, P.Manafort,  συνδέει τον ίδιο με ολόκληρο δίκτυο μελών των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών τα οποία συνδέονται στην συνέχεια με τον ίδιο τον πρόεδρο Β.Πούτιν. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη για τον ίδιο τον Ν.Τραμπ και θα δοθεί σκληρή μάχη επιβίωσης. Την πυραμίδα αυτή απεικονίζει η κεντρική φωτογραφία του άρθρου και είναι μόνο μία από τις πολλές...

Απίστευτα και άκρως επικίνδυνα πράγματα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στην Αμερική λοιπόν, ειδικά μετά την εμφάνιση της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας  του  προέδρου Κένεντι  που ταλανίζει την χώρα εν έτει 2017 . Ακρως απόρρητα έγγραφα τα οποία «κάποιοι» δεν επιθυμούν να βγουν στην δημοσιότητα σε καμία περίπτωση....

Ο Πρόεδρος Τραμπ φέρεται να «κλήθηκε» από "κυβερνητικές υπηρεσίες" να «αποσιωπήσει» ή  καλύτερα να «θάψει» μια σειρά  άκρως απόρρητων κυβερνητικών εγγράφων τα οποία  θα έριχναν φως στην άνανδρη  δολοφονία του πιο δημοφιλούς προέδρου  στην ιστορία των ΗΠΑ,  του John F. Kennedy το 1963.

Ένας αξιωματούχος του πανίσχυρου αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ομοσπονδιακές υπηρεσίες «ζητούν» (επίμονα κατά τον τύπο)  από τον Πρόεδρο να μην δώσει στην δημοσιότητα  έναν άγνωστο αριθμό φακέλων που κατέχει η Εθνική Αρχή  Αρχείων για τη δολοφονία του Κένεντι.

Ο ίδιος ο Τραμπ  φέρεται να μην το έπραξε γιατί ίσως φοβάται για την ίδια του τη ζωή και ξεκίνησαν οι διώξεις και οι αποκαλύψεις πρώην στελεχών του «επί εσχάτη προδοσία» ενεργοποιώντας έναν ολόκληρο και πανίσχυρο μηχανισμό  εντός των ΗΠΑ.

Μάλιστα του ετοιμάζουν και «πορτοκαλί επανάσταση» αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδια τους.

Ο Τραμπ χωρίς να αποτελεί καμία μεγάλη προσωπικότητα βεληνεκούς έχει προκαλέσει την «οργή» του βαθέως αμερικανικού κράτους το οποίο τον πολεμάει με όλα τα μέσα και γι αυτό αποτελεί παράδειγμα δράσης των "σκοτεινών κυβερνήσεων" ή των τύπων με τα μαύρα που δρουν στις ΗΠΑ .         

Την ίδια στιγμή χιλιάδες Αμερικανοί σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τη Δευτέρα αν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τρούμπε κινηθεί για την αποπομπή του επικεφαλής της επιτροπής έρευνας Robert Mueller μετά την πρώτη σύλληψη του επικεφαλής της προεκλογικής του διαδικασίας.

Η Γερουσιαστής Amy Klobuchar δήλωσε σήμερα ότι η σύλληψη  του πρώην επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Προέδρου Τραμπ,  Paul Manafort, θα είναι η αρχή της διεξαγόμενης έρευνας σχετικά με τους δεσμούς μεταξύ του Τραμπ  και της Ρωσίας.

«Το ζήτημα είναι ακόμα ότι αν και οι κατηγορίες  προς το παρόν είναι άσχετες  με τη Ρωσία, αυτό θα  είναι μόνο η αρχή», είπε η ίδια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο "CBS This Morning".

Η ίδια τόνισε ότι η έρευνα σχετικά με τη ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές ότι είναι ένα «κυνήγι  αλήθειας και όχι κυνήγι μαγισσών», όπως αναφέρει  ο Πρόεδρος Τραμπ μιλώντας για  στην έρευνα.

«Το χρωστάμε στη δημοκρατία μας», είπε η Γερουσιαστής στο  "CBS This Morning".

«Αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσο μακριά πήγε αυτό, ποιος εμπλέκεται και ποιος έδωσε τις εντολές», κατέληξε ή ίδια για το τι ελπίζει να μάθει από την ομοσπονδιακή έρευνα.

Ο Τράμπ από την πλευρά του παρότρυνε τους Ρεπουμπλικάνους να «κάνουν κάτι» για τη διερεύνηση του Mueller , γράφοντας σχετικά την Κυριακή στο  Twitter, για  «Κυνήγι των Μαγισσών» κατονομάζοντας έτσι την όλη έρευνα που είναι «κακή για τη χώρα ».

Ο πρόεδρος, ωστόσο, δεν διευκρίνισε τι θέλει να κάνουν οι Ρεπουμπλικανοί.

Με το σύνθημα « κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο» διοργανώθηκαν συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις σε 48 πολιτείες των ΗΠΑ από την ΜΚΟ  MoveOn.orgμε χορηγία του Σόρος , η οποία αποτελεί μια οργάνωση «προοδευτικής πολιτικής δράσης» στα μέτρα και στην λογική της νέας τάξης πραγμάτων η οποία θα δράσει εφόσον παυτεί από τα καθήκοντα του  ο συγκεκριμένος κύριος Mueller.

Η οργάνωση  υποστηρίζει ότι μια τέτοια κίνηση «θα αποτελούσε  συνταγματική κρίση για τη χώρα », εφόσον  απομακρυνθεί ο Mueller, σε μια ανακοίνωση σχετικά με τις συγκεντρώσεις στην ιστοσελίδα της.

Πρόκειται λοιπόν για υπόθεση καθαρά συνωμοσίας η οποία απέτρεψε την «συνεννόηση» Ρώσων και Αμερικανών ή καλύτερα Πούτιν και Τραμπ για μια ειρηνική διευθέτηση όλων των παγκόσμιων ζητημάτων.

Δεν είναι «προδότης» σίγουρα ο Αμερικανός πρόεδρος στις σχέσεις του με τον Πούτιν , απλά ήθελε να έρθει σε μια «συνεννόηση» για να ανακάμψουν οι ΗΠΑ που χρωστούν 20 τρισ δολάρια και να δώσει δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους.

Κάποιοι όμως έχουν άλλη άποψη και προβάλλουν την «δημοκρατία» ως άλλοθι για να ξεκινήσουν παγκόσμιο πόλεμο με την Ρωσία.

Έναν πόλεμο από τον οποίο κανένας δεν πρόκειται να βγει κερδισμένος ….παρά μόνο τα λαμόγια της νέας τάξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης