Απειλήθηκε σύρραξη με Τούρκους στο Παλαιό Φάληρο – Έφοδος της ασφάλειας σε γιάφκα υποκλοπών

Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2017, 2:05 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 13, 2017 στις 2:12 μμ

Εφοδο της αστυνομίας είχαμε σε διαμέρισμα της οδού Μετσόβου 12 όπου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ενώ κατασχέθηκαν και μηχανήματα υποκλοπών.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης των αστυνομικών απειλήθηκε σύρραξη αφού οι τέσσερις άνδρες ήταν οπλισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι είχαν στήσει στο Παλαιό Φάληρο γιάφκα υποκλοπών για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι συνδέονται με μυστικές υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα που είχε μεταβληθεί σε γιάφκα υποκλοπών διαμένει υψηλόβαθμος διπλωμάτης της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα τέσσερα άτομα που είχαν συλληφθεί αφέθησαν ελεύθερα (!!) ενώ η έρευνα για τις διασυνδέσεις τους συνεχίζεται.


Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία εντοπίζεται γιάφκα υποκλοπών και κατάσχονται μηχανήματα.

Με βάση τον νόμο η κατοχή μηχανημάτων υποκλοπών δεν αποτελεί αδίκημα.

Αντίθετα αν κάποιος συλληφθεί όταν κάνει υποκλοπές τότε διώκεται για κακούργημα.

Πρόκειται για νομοθετικό κενό το οποίο αφήνει ασύδωτους όσους αναλαμβάνουν την διενέργεια υποκλοπών, γιατί με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αδύνατη η αυτόφωρη σύλληψη.

Σε Έλληνες έχουν πωληθεί 15 βαλίτσες υποκλοπών οι οποίες βρίσκονται στην κατοχή οργανωμένων γραφείων τα οποία χρησιμοποιούν πρώην πράκτορες της ΕΥΠ και αναλαμβάνουν εργολαβικά την διενέργεια υποκλοπών για μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα αναφέρει δημοσίευμα.

 • clickys

  1ος ! ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

  • Γιώργος fs.

   Aξιος !!

 • PatmosI

  2ος

  Φοβερό άρθρο αφιέρωμα στον Παύλο Μελά!!!!!!

  13 Οκτωβρίου 1904: Περνά στο πάνθεον των Ηρώων ο Παύλος Μελάς – Ο Ελευθερωτής της Μακεδονίας
  Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 – 07:28 665

  Όσο ευφάνταστα μπορεί κανείς να σκεφτεί πώς θα ήταν η Ελλάδα χωρίς την πρόωρη απώλεια του Ίωνα Δραγούμη το 1920, άλλο τόσο ευφάνταστα αναρωτιέται πώς θα ήταν αν ο Παύλος Μελάς δεν είχε σκοτωθεί τόσο νωρίς. Το ότι και τα δύο αυτά πολύ σημαντικά πρόσωπα της νεώτερης ιστορίας μας είχαν συγγενικό δεσμό και ταυτότητα σκέψεων και ενεργειών μπορεί να είναι μια απλή συγκυρία ή μπορεί και να οφείλεται μέσα στην ατμόσφαιρα που ανατράφηκαν…
  Εκατόν δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Παύλου Μελά. Λίγο έως πολύ όλοι γνωρίζουμε τον πατριωτισμό και τη θυσία του για να εξασφαλισθεί η ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ένας νεαρός και ενθουσιώδης αξιωματικός που εγκατέλειψε την ηρεμία της υπηρεσίας και τη γαλήνη ενός μεγαλοαστικού αθηναϊκού σπιτιού για να πιάσει το καριοφίλι και κάτω από την προστασία μιας μάλλινης κάπας να πρωταγωνιστήσει σ’ έναν εντελώς αβέβαιο αγώνα.
  Ο Μακεδονικός Αγώνας, που ο Παύλος Μελάς, μαζί με πολλούς άλλους, σφράγισε τον Οκτώβριο του 1904 με τον άδικο και ηρωικό του θάνατο, είναι ένας μεγάλος σταθμός της εθνικής μας πορείας: Μεγάλος γιατί οδήγησε στη σωτηρία και στην απελευθέρωση της Μακεδονίας και έγινε αφορμή να αποκαλυφθούν και πάλι οι θεμελιακές εκείνες αρχές, που συνιστούν το διαχρονικό χαρακτήρα του Έλληνα.
  Ο Παύλος Μελάς, κατά τη διάρκεια των παιδικών και εφηβικών του χρόνων, πέραν από τα εκ γενετής προτερήματα και ελαττώματά του, ανέπτυξε, ως ένα μεγάλο βαθμό, την προσωπικότητά του και απέκτησε τα ωραία ιδανικά του κάτω από τη συνεχή επιρροή της οικογενειακής του παράδοσης, του οικογενειακού περιβάλλοντος, της συμπεριφοράς και της πατριωτικής δράσης του αγωνιστή πατέρα του, των σοβαρών πολιτικοστρατιωτικών γεγονότων που συνέβησαν στην περίοδο 1878-1885, αλλά και του εθνικού παλμού που επικρατούσε – την ίδια εποχή – σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και κυρίως στα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της χώρας. Επομένως, συνειδητή και αταλάντευτη ήταν η απόφασή του να διαλέξει το υψηλό λειτούργημα του αξιωματικού, γιατί πίστευε ακράδαντα ότι με αυτόν και μόνον τον τρόπο θα μπορούσε να υπηρετήσει την πατρίδα του και για αυτήν να θυσιαζόταν. Έτσι λοιπόν, τον Αύγουστο του 1891, ο Παύλος Μελάς, ύστερα από πενταετή ευδόκιμη φοίτηση στο Στρατιωτικό Σχολείο Ευελπίδων (ΣΣΕ), διανύοντας το 21° έτος, ονομάσθηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού, έδωσε τον όρκο του Αξιωματικού.Πίστευε ότι ο στρατός αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό σχολείο, από το οποίο όλοι θα αποφοιτήσουν και έτσι θα αποκτήσουν ενιαία αντίληψη επ’ αγαθώ της Πατρίδος.
  Ο Παύλος είχε γνωρίσει τη Ναταλία αρχικά ως Εύελπις, στην τελευταία τάξη του Σχολείου, σε κάποια φιλανθρωπική αγορά. Λίγο αργότερα, ως Ανθυπολοχαγός, την ξανασυνάντησε στην Κηφισιά σε ορισμένες συναναστροφές και η αμοιβαία συμπάθεια όπως και η σφοδρή έλξη που γρήγορα αναπτύχθηκαν, είχαν ως ευτυχή κατάληξη το Μάρτιο του 1892 να τελέσουν τους αρραβώνες τους, παρά τις κάποιες επιφυλάξεις των γονέων τους, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Οι γάμοι του Παύλου και της Ναταλίας τελέσθηκαν λίγο αργότερα, τον Οκτώβριο του 1892, στο σπίτι των Δραγούμηδων στην Κηφισιά, όπου παρέστησαν όλοι οι συμμαθητές του Παύλου στο ΣΣΕ. Οι νεόνυμφοι εγκαταστάθηκαν αρχικά στην πατρική κατοικία του Παύλου, αλλά ύστερα περίπου από ένα χρόνο νοίκιασαν ένα μικρό σπίτι κοντά στους στρατώνες του πυροβολικού.Στα μέσα του 1894 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, που το ονόμασαν Μιχαήλ, όπως τον πατέρα του Παύλου, αλλά που στο σπίτι ύστερα τον φώναζαν Μίκη. Η χαρά του Παύλου ήταν απερίγραπτη, βλέποντας το γιο του να μεγαλώνει και μετά την υπηρεσία του αφιέρωνε σε αυτόν τον περισσότερο χρόνο του.Πέρα όμως από την ειδυλλιακή οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο Παύλος Μελάςάρχισε σιγά-σιγά να ανησυχεί και να θλίβεται με τους επικρεμάμενους κινδύνους που αντιμετώπιζε η πατρίδα μας και ειδικότερα με την αποτελμάτωσητων εθνικών θεμάτων.Το 1900, ήταν τοποθετημένος στο 2° ΣύνταγμαΠυροβολικού στην Αθήνα, η δε υπηρεσία του κυλούσε μονότονα, χωρίς να διαφαίνεται στο ορατό μέλλον προοπτική προαγωγής (ήδη συμπλήρωνε δέκαχρόνια ως Ανθυπολοχαγός) ήγενικότερης βελτιώσεως της καταστάσεως του στρατεύματος.Την ίδια εποχή απέκτησε και δεύτερο παιδί, κοριτσάκι, τη Ζωή.
  Ως αξιωματικός είχε πάρει μέρος στον ατυχή πόλεμο του 1897 και παρά τον ενθουσιασμό του, είχε δει τότε να συντρίβονται ως διά μαγείας τα εθνικά όνειρα της εποχής.Το Ελληνικό Κράτος, δυστυχώς, έχοντας εξέλθει ταπεινωμένο, καθημαγμένο και οικονομικά κατεστραμμένο από τον πόλεμο του 1897, τα πρώτα χρόνια δεν έδωσε μεγάλη σημασία στα τεκταινόμενα στη Μακεδονία και δε διέγνωσε εγκαίρως το μεγάλο κίνδυνο εκβουλγαρισμού του ελληνικού πληθυσμού.Η Βουλγαρία μεγάλωσε, η Ελλάδα ταπεινώθηκε και, επιπλέον, δέχτηκε τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο το 1898.Μέσα στην περίεργη ατμόσφαιρα των ημερών που ακολούθησαν, έχοντας χάσει τον πατέρα του, με τον οποίο ήταν στενά συνδεδεμένος, συνέχισε απρόσκοπτα να πιστεύει στα εθνικά οράματα αποκατάστασης των αλύτρωτων ελληνικών πληθυσμών.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Μακεδονικός Αγώνας στις αρχές του 20ού αιώνα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο 1904-1908, εντάθηκε από την πλευρά των Βουλγάρων με την αποστολή ένοπλων ομάδων, που προσπαθούσαν να επιβάλλουν στους ελληνικούς πληθυσμούς να προσχωρήσουν στη Βουλγαρική Εξαρχία. Ιδιαίτερα στρέφονταν κατά των Ελλήνων δασκάλων και ιερέων, ώστε οι πληθυσμοί να μένουν ακέφαλοι εκπαιδευτικά και εκκλησιαστικά και να υποτάσσονται ευκολότερα στις βουλγαρικές αξιώσεις.
  Η προπαγάνδα γινόταν στα σχολεία και τις εκκλησίες, με δασκάλους και ιερείς που στέλνονταν από τη Βουλγαρία.
  Οι Έλληνες αντέδρασαν φτιάχνοντας περισσότερα σχολεία και εκκλησίες, περισσότερους δασκάλους και ιερείς. Η αφοσίωση του κλήρου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτελούσε στοιχείο συσπείρωσης των χριστιανών γύρων από την «ελληνική ιδέα». Φωτισμένοι και δυναμικοί ιεράρχες, με το θάρρος τους, κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα.
  Με πλήρη συναίσθηση των κινδύνων, κυρίως όμως του εθνικού χρέους του, ανέλαβε πρόθυμα την πολυπόθητη γι αυτόν μυστική αποστολή στη Μακεδονία. Ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος, μεταξύ άλλων του έγραφε: «καταφεύγω σε σένα γιατί είσαι ο καλλίτερος πατριώτηςπου είδα στην Ελλάδα» και του συνιστούσε να εργασθούν σκληρά και συντονισμένα για να σωθεί η Μακεδονία. Ο Παύλος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα αυτό και πήγε από τους πρώτους για να ενισχύσει των Ελλήνων που ζούσαν εκεί υπό οθωμανικό καθεστώς, κυρίως όμως για να οργανώσει την άμυνα απέναντι στη δράση των Βούλγαρων κομιτατζήδων. Μόνον έτσι μπόρεσαν να αναθαρρήσουν οι Έλληνες εκεί και να προετοιμασθεί η απολύτρωση της ελληνικής Μακεδονίας.
  Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σύντομο διάστημα που ο Ανθυπολοχαγός Παύλος Μελάς αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις του για την ιερή υπόθεση της Μακεδονίας, βρίσκει ότι είναι εθνικά αναγκαίο και ηθικά απαραίτητο νααποστείλει μια επιστολή προς ένα “Νεαρό Εύελπι’’, ως μιαανεπανάληπτη διαχρονική υποθήκη προς όλους τους Ευέλπιδες, στην οποία γράφει:
  «Η ζωή είναι πόλεμος. Η γη σου είναι φρούριο και χρέος σου η ΝΙΚΗ.
  Μη μιλάς, να σκέπτεσαι, ν’ αγαπάς, να μην πονάς.
  Ένας είναι ο σκοπός σου, ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
  Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού.
  Πολέμα για την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.
  Άνδρες που περπατούν στη ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες, θεμέλια γενεών.
  Αυτοί είναι οι Ευέλπιδες οι αυριανοί ηγήτορες του Έθνους.
  Νεαρέ Εύελπι μάθε και εξασκήσου να είσαι απλός, ολιγόλογος, συγκροτημένος, σεμνός.
  Λίγα λόγια, πολλά έργα.
  Ανθρωπιά μεγάλη, πειθαρχία, πείσμα, αντοχή.
  Όποιος σε κοιτά, τα μάτια του να γεμίζουν παλλικάρι.
  Περισσότερο να προσβάλλεσαι όταν σε κυριεύει ο πόνος.
  Μη θυμώνεις, χειρότερα είναι να χτυπήσεις έστω και εάν μόλις κρατιέσαι με έναν κόμπο στο λαιμό.
  Να φύγεις είναι δειλία. Μόνος σου αποφάσισες να γίνεις Αξιωματικός.
  Απελπισία, ύστερα να γελάς και από την μία μέρα στην άλλη γίνεσαι άνδρας, δηλαδή, μαθαίνεις να κρατάς μέσα σου τον πόνο και την απορία, έτσι χωρίς να φαίνεται, αλλά να επιμένεις πάντα στο σκοπό σου, στα όνειρά σου».
  Παύλος Μελάς (ή Μίκης Ζέζας) Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού Τάξις 1891

  Η σύγκρουση με την τουρκική δύναμη στη Στάτιτσα που κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του Παύλου Μελά ήταν μιααπό τις πιο άθλιες προδοσίες που έχει καταγράψει η ιστορία. Ο κομιτατζής Μήτρος Βλάχος, ενοχλημένος από την απέραντη αγάπη των Ελλήνων και τις επιτυχίες του Μελά στη Δυτική Μακεδονία, στην περιοχή που εκείνος με τη συμμορία του τρομοκρατούσε τους κατοίκουςμεακατονόμαστα εγκλήματα, θέλησε να τον «βγάλει από τη μέση». Μόλις είδε τους άνδρες του Μελά να σταθμεύουν στη Στάτιστα έστειλε μια γυναίκα και ειδοποίησετους Τούρκους ότι εκεί βρίσκεται και αυτός με τη συμμορία του, που επίσης τον καταδίωκαν οι Τούρκοι, οι οποίοι δε γνώριζαν τίποτα για τον Μελά, όταν έφτασαν στοχωριό. Από τις ελληνικές εφημερίδες πληροφορήθηκαν αργότερα τον θάνατό του.Ο Παύλος Μελάς θάφτηκε από τους χωρικούς προσωρινά έξω από τη Στάτιστα. Η ομάδα του Παύλου Κύρου που βρέθηκε στο Ζέλοβο έστειλε στη Στάτιστα τον Ντίνα να βρει τον νεκρό για να τον θάψουν.Τρεις μέρες μετά, ακολούθησε η βιαστική εκταφή τουπτώματος του νεκρού ήρωα και ο ακούσιος, λόγω σοβαρού κινδύνου, διαμελισμός του από τον ντόπιο πρόκριτο και αγωνιστή Ντίνα και στη συνέχεια ο εκνέου ενταφιασμός, της μεν κεφαλής του κρυφά στο Πισοδέρι (παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής) τη νύχτα της 18/19 Οκτωβρίου, του δε ακέφαλου σώματόςτου, ύστερα και από δεύτερη εκταφή από τουρκικό στρατιωτικό τμήμα, στην Καστοριά (περίβολο του βυζαντινού παρεκκλησίου των Παμμεγίστων Ταξιαρχών) στις 24 του ιδίου μήνα.
  Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές. Ο μικρότερος γιος του Στέφανου Δραγούμη, Φίλιππος, ηλικίας τότε δεκατεσσάρων ετών, που μόλις είχε γυρίσει από το Γυμνάσιο, αποτύπωσε στο «Ημερολόγιό» του με λίγα και απλά λόγια, αλλά πολύ ζωντανά, τον ανείπωτο θρήνο ολόκληρης της οικογένειάς του και ιδιαίτερα της αδελφής του Ναταλίας Μελά που ήλθε εκεί μετά από λίγο. Ο θάνατος του παλικαριού ήταν πράγματι ένα βαρύ πλήγμα που δέχτηκαν τελείως ξαφνικά, τόσο η οικογένεια του Στέφανου Δραγούμη, όσο και αυτή του Μελά.
  «Τι ΄ναι ο αχός που ακούγεται στης Φλώρινας τα μέρη;
  Μην κάνας γάμος γίνεται; Μην κάνα πανηγύρι;
  Ουδέ και γάμος γίνεται, ουδέ και πανηγύρι.
  Ο Μίκης Ζέζας πολεμάει μ’ ένα ταμπόρι ασκέρι. Τριγύρω-γύρω παγανιά κι ο Μίκης με τριάντα, κράζει τα παλικαριά του και τα γλυκομιλάει:
  Παιδιά μου, μην τρομάζετε, το Χάρο μη φοβάστε.
  Τα παλικάρια τα καλά μόνο Θεό φοβούνται.
  Αρπάξτε τα τουφέκια σας και σύρτε τα σπαθιά σας,
  γιουρούσι για να κάμουμε, αντίπερα να βγούμε.
  Αρπάζουν τα τουφέκια τους και σέρνουν τα σπαθιά τους,
  γιουρούσι κάνουν και περνούν στην άντικρυ ραχούλα.
  Κανένας δεν σκοτώθηκε, κανένας δεν λαβώθη, μόν’ ένα λεβεντόπαιδο τον πήραν το καμάρι.
  Μελά, σε κλαίει η Ήπειρος και η Μακεδονία, σε κλαίει η μαύρη Μάννα σου κι η δόλια Ναταλία».
  Η θλιβερή είδηση του θανάτου του ήρωα διαδόθηκε σαν αστραπή, όχι μόνο στη μικρή, την εποχή εκείνη, πρωτεύουσα, αλλά και σε ολόκληρη την ελεύθερη τότε πατρίδα για να δημιουργήσει συγκλονιστική εντύπωση και μεγάλη συγκίνηση στον Ελληνικό Λαό. Οι καμπάνες των εκκλησιών στην Αθήνα άρχισαν να χτυπούν πένθιμα, ενώ πλήθος Αθηναίων, που δε γνώριζαν μέχρι τότε το τραγικό συμβάν, έσπευδαν στο σπίτι του Δραγούμη για να εκφράσουν την αμέριστη ηθική συμπαράστασή τους στη θλιμμένη οικογένειά του.
  Από την επόμενη μέρα-Τρίτη 19 Οκτωβρίου-και για αρκετές μέρες μετά, όλες οι εφημερίδες, με πρώτη το “ΕΜΠΡΟΣ”, δημοσίευσαν εκτεταμένα και εντυπωσιακά άρθρα, ενώ γνωστοί και διακεκριμένοι ποιητές της εποχής εκείνης αφιέρωσαν, όπως θα δούμε στη συνέχεια, υπέροχα και συγκινητικά ποιήματα στο νεκρό πλέον ήρωα Παύλο Μελά. Παράλληλα, και για αρκετό καιρό επίσης, τελέστηκαν Μνημόσυνα και πραγματοποιήθηκαν άλλες συναφείς εκδηλώσεις για να τιμηθεί, όπως ακριβώς του άξιζε, ένας αθάνατος Εθνικός Ήρωας.
  Περίπου ένα μήνα μετά το άγγελμα του θανάτου του Ανθυπολοχαγού Παύλου X. Μελά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου1904, ο Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης, ο εξαίρετος και σεμνός εκείνος πατριώτης, τέλεσε αθόρυβα και με πόνο ψυχής το καθιερωμένο 40ήμερο Θρησκευτικό μνημόσυνο επί του προσωρινού τάφου του ήρωα στον περίβολο του βυζαντινού παρεκκλησίου των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Καστοριά).
  Ο Ίων Δραγούμης στο «Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα» αναφέρει:
  «Ο θάνατός του είναι η ζωή στους κουρασμένους από τη μετριότητα του κόσμου. Ο θάνατός του ανασταίνει τους κοιμισμένους, ταράζει τους μαργωμένους δυναμώνει τους αδυνάτους, δροσίζει τους διψασμένους, ο θάνατος του Νέου, ο θάνατος του Ωραίου, ο θάνατος του Αντρείου».
  «Σε σας στρέφομαι, παιδιά του Ελληνισμού, αγαπημένα Ελληνόπουλα, και σας εξορκίζω, αν έχετε να ξοδέψετε ενέργεια, ας είναι και μέτρια, αν έχετε να κάψετε τίποτε περισσότερο από σπίθες απλές ενθουσιασμού μη λησμονείτε ποτέ το θάνατο του Παλικαριού, αλλά προπάντων μη λησμονείτε τη ζωή του, τον ενθουσιασμό του, δηλαδή και τη δύναμη και την τόλμη, μη λησμονείτε και την ιδέα που για κείνη δούλεψε και υπέφερε, ούτε την πανώρια χώρα, όπουεσκοτώθη, γιατί και η ιδέα εκείνη και η χώρα θέλουν πολλούς ακόμα ‘Ηρωες.
  Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει».
  Δεν ήταν ο Παύλος Μελάς ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος νεκρός του Μακεδονικού Αγώνα. Μα ο θάνατός του συντάραξε τις ψυχές των Ελλήνων.Χιλιάδες ψηφίσματα εξεδόθησαν τότε και αμέτρητες δακρύβρεχτες παλλαϊκές εκδηλώσεις, άφατου εθνικού πένθους, έλαβαν χώρα απ’ άκρου εις άκρον στην πατρίδαμας. Κι ό,τι δεν πρόλαβε να προσφέρει στη Μακεδονία με τη σύντομη ζωή του τοπαλικάρι εκείνο, το πρόσφερε με τη θυσία του. Συνήγειρε τον Ελληνισμό. Αφύπνισε συνειδήσεις. Ενέπνευσε μέγα αγωνιστικό πάθος και έθεσε τη συλλογική εθνικήαξιοπρέπεια αντιμέτωπη με το εθνικό χρέος για την αλύτρωτη Μακεδονία.
  Γιατί συνεπαρμένοι από το μεγαλείο της θυσίας του, κατά εκατοντάδες άρχισαν να καταφθάνουν στη Μακεδονία, από κάθε γωνιά της ελληνικής πατρίδος, οι εθελοντές στον Αγώνα, να προστρέχουν με ψευδώνυμα οι γενναίοι Μακεδονομάχοι και το επίσημο κράτος επί τέλους κι αυτό ευαισθητοποιήθηκε. Κι έτσι στ’ αλήθεια, όπως επεσήμανε ο Ίων Δραγούμης: «με τη σπίθα που άναψε ο Μελάς στον καθένα, πολλοί που ήταν ως τότε τυφλοί, είδαν».
  Οκτώ χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 1912, η απελευθέρωση της Μακεδονίας δικαίωσε τον ηρωικό θάνατο του Παύλου Μελά, επιβεβαιώνοντας περίτρανα την ιστορική νομοτέλεια, ότι καμία θυσία για την πατρίδα δεν πάει χαμένη.
  Αυτοί που με τη θυσία τους σφράγισαν τον Μακεδονικό Αγώνα υπήρξαν ταυτόχρονα οι λαμπαδηδρόμοι της φλόγας που άναψε τις καρδιές των Πανελλήνων, για να οδηγηθεί η χώρα στους νικηφόρους Βαλκανικούς αγώνες του 1912-1913, με τελικό αποτέλεσμα το διπλασιασμό της χώρας και σε έκταση και σε πληθυσμό.
  Οι αγώνες και το αίμα για ελευθερία, για ανθρώπινη δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια, κατατίθενται στο χρηματιστήριο της ιστορίας και όταν φτάσει η μεγάλη, η καλή ώρα, καρποφορούν και ανθίζουν.
  Πέρασε πάνω από ένας αιώνας από τα γεγονότα εκείνα. Μα κάθε χρόνο, στις 13 Οκτωβρίου, βαριά από μνήμες, φορτισμένη από συγκίνηση, μας βρίσκει η επέτειος του θανάτου του θρυλικού Καπετάν Μίκη Ζέζα, που έδωσε άλλη τροπή στα γεγονότα του Μακεδονικού Αγώνα. Και είναι επέτειος χρέους, αλλά καιεθνικής περισυλλογής. Γιατί η απειλή κατά της Μακεδονίας ελλοχεύει και πάλι.
  Με το πέρασμα του χρόνου, επιχειρείται και πάλι η ανακίνηση ενός νέου «Μακεδονικού» ζητήματος. Μέσα από την πλαστογράφηση της ιστορίας, επιδιώκεται η δημιουργία ενός τεχνητού κρατιδίου, που κλέβει όνομα, εθνικότητα και ιστορία για να επιβιώσει.Η ελληνική εξωτερική πολιτική εδώ και χρόνια, συναινεί άνευ όρων στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας με γεωγραφικό προσδιορισμό. Οι Μακεδόνες απαιτούν και απαντούν:Καμία παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Είναι απαίτηση των ψυχών των Μακεδονομάχων.
  Ένα κράτος το οποίο θα τιμούσε την Ιστορική μνήμη του Έθνους το οποίο υπηρετεί, θα έδινε την πρέπουσα σημασία ώστε να τιμήσει με ουσιαστικό τρόπο την θυσία ενός Αγωνιστή που έδωσε την ζωή του για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στο κατ΄ευφημισμόν όμως Ελληνικό κράτος του σήμερα, υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα για να ασχοληθεί κανείς.
  Μονάχα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θυμάται και τιμά όλους εκείνους που συστρατεύθηκαν στον πανελλήνιο αγώνα για τη σωτηρία της Μακεδονίας και προσκαλεί όλους σε εγρήγορση ενάντια στους ξένους και στους εγχώριους που επιδιώκουν την δημιουργία μιας ψευδώνυμης Μακεδονίας εκτός Ελληνισμού.
  Δόξα και Τιμή στον Παύλο Μελά και τους Ήρωες Μακεδονομάχους!
  ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/13-oktwbriou-1904-perna-sto-pantheon-twn-hrwwn-o-paulos-melas-o-eleutherwth#ixzz4vNy50xjo

  • Γιώργος fs.

   Εύγε αδερφέ Πάτμιε!!

  • AETOS 77

   ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ . ΑΞΙΟΣ…οι υπολοιποι,. το 90% μονο βιντεο, ποδοσφαιρο και σαχλαμαρες….

 • Jorge Melissa

  Η απάντηση στα Jumbo
  Μια αλυσίδα καταστημάτων, που έγινε γνωστή λόγω της σχέσης την οποία είχε αναπτύξει με τα παιδιά, ήταν αντικείμενο χλευασμού για τα επιτηδευμένα κακόγουστα ραδιοφωνικά διαφημιστικά σποτ της.
  Τώρα, εκμεταλλευόμενη τον θόρυβο γύρω από τον νόμο για την αλλαγή φύλου στα 15χρονα παιδιά, κυκλοφορεί τηλεοπτική διαφήμιση με ένα ζευγάρι μεσήλικων γκέι που δηλώνουν την προτίμησή τους για την επιχείρηση. Ξάφνου, τα ίδια ΜΜΕ που ωρύονταν για την -ομολογουμένως χαμηλή και χυδαία- αισθητική άποψη των σποτ των Jumbo άρχισαν να εκθειάζουν την πρωτοβουλία της εκπτωτικής αλυσίδας.
  Ο λόγος είναι προφανής: Η προβολή (και, σε πολλές περιπτώσεις, επιβολή) του ομοφυλοφιλικού «προτύπου» στις νέες γενιές είναι το πρώτο ζητούμενο για τους μηχανισμούς παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας. Οταν ένα ΜΜΕ, επιχείρηση, ιδιώτης ή φορέας κάνει τη δουλειά της Νέας Τάξης όλα λησμονούνται.
  Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη άποψη: Αυτή της πλειονότητας, που δεν συμφώνησε με την εκχώρηση δικαιώματος στα 15χρονα να αλλάζουν φύλο με μια δήλωση. Υπάρχει και μια πλειονότητα που δεν θα ήθελε να δει τα παιδιά της να γίνονται ομοφυλόφιλοι. Υπάρχει και μια κοινωνία που την παρακμή τη λέει παρακμή και δεν χρησιμοποιεί ευφημισμούς για την αποστασία από τον λόγο του Κυρίου και την προσβολή της ίδιας της φύσης.
  Ολοι αυτοί, λοιπόν, μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στα κατεστημένα ΜΜΕ και τα κόμματα, αλλά έχουν (ακόμα) πρόσβαση στα λεφτά τους. Μπορούν να πουν ένα ηχηρό «όχι» στην προβολή της ομοφυλοφιλίας ως… ιδανικού, απέχοντας από την αγορά προϊόντων από τις επιχειρήσεις που υιοθετούν αυτές τις πρακτικές.
  Οι καταναλωτές είχαν τιμωρήσει με μποϊκοτάζ την Benetton για τις αισχρές διαφημιστικές καμπάνιες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό καταναλωτικό κοινό είχε περιφρονήσει και τα ολλανδικά προϊόντα, αποδοκιμάζοντας την πολιτική της Ολλανδίας στο ζήτημα των Σκοπίων. Δεν θα διστάσει να κάνει το ίδιο για τα προϊόντα κάθε επιχείρησης που προσβάλλει τα όσια και τα ιερά του Γένους.
  Τα γεμάτα ράφια και τα αδειανά ταμεία είναι θεμιτή και αποτελεσματική άσκηση πολιτικής!

  http://www.dimokratianews.gr/content/79164/i-apantisi-sta-jumbo

  • AETOS 77

   ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

 • PatmosI
  • Βραδύνους ψηφοφόρος
   • PatmosI
    • Heaven and Hell

     Καλά, και πού να δεις το SENSE8 των (κυριολεκτικά) αδερφών Γουαζόφσκι.

     • PatmosI

      Δεν μου χρειάζεται…………….. αρκετά ανακατεύτηκα…. Γρήγορα καμιά θηλύκια γδυμνή να έρθουμε στα ίσα μας…..

      Να βρήκα μια πρόχειρη της γραμματέως μου από τις διακοπές της!!!!
      https://i.ytimg.com/vi/XhoXpnSQsLw/maxresdefault.jpg

     • Heaven and Hell

      Ν’ αγιάσει το πληκτρολόγιό σου! Πάντα τέτοια (μέχρι να το κατεβάσει ένας μοντ).

     • PatmosI

      Αυτή δεν είναι φωτογραφία…. Είναι θεραπεία αντίδοτο στις αηδιαστικές εικόνες με τις μπαγιάτικες πασταφλώρες…

     • Deadpool_Nikeus

      αδερφοί, αδερφές? τι είναι αυτή τη περίοδο?

     • Heaven and Hell

      Το έλυσαν το παλαμάρι, αν με εννοείς. O Λάρι έγινε Λάνα κι ο Άντι έγινε Λίλι.

   • Heaven and Hell

    – Το ονοματάκι σου;
    – Lara…
    – Κρόφτ;
    – Τσου. Calypso… Calypso, Lara.

 • PatmosI

  Ηταν ένοπλοι και τους άφησαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • δεν είναι να σε παραξενεύει τίποτα σ΄αυτή τη χώρα!

   • Γιώργος fs.

    Κράτος μπάχαλο παντού!

    • εντάξει τώρα, αυτή εδώ είναι ιστορία μυστικών υπηρεσιών οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς παίχτηκε…

 • Γιώργος fs.

  Έφτασαν οι Τούρκοι στο Φάληρο; 😆😆

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Είναι στο δρόμο τους πηγαίνοντας για Μάλτα…

 • Deadpool_Nikeus

  για αυτό λοιπόν, προσοχή τι γράφουμε και τι λέμε όλοι μας!

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Deadpool_Nikeus

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Γιώργος fs.
 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ?

  • Heaven and Hell

   Δεν είναι παππούδες που χρωστάνε στον ΟΓΑ.

  • Deadpool_Nikeus

   πολιορκημένοι

 • Αντύπα

  οι φίλοι μας οι τούρκοι και τα ελληνόφωνα πρακτοράκια

 • Assurbanibal

  Ρε μπας κι έπαιζαν playstation?

  • Γιώργος fs.

   Λες …και να παρεξήγησαμε άδικα τους ανθρώπους; 😆😆😆😆

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Γιατι βρηκαν τιποτα χειριστηρια?

   • Assurbanibal

    Γιατί βρήκαν τίποτ΄’αλλο?

    • ΑΛΕΠΟΥ

     Δεν λεει οτι βρηκαν συσκευες υποκλοπων?

     • Assurbanibal

      Τώρα το διάβασα κι εγώ.

     • PatmosI

      Και τα κιάλια που αγναντεύω στην παραλία το καλοκαίρι προσπαθώντας να εντοπίσω μελανούρια συσκευή υποκλοπής είναι………..

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Χαχαχα συσκευη μπανιστιρτζης ειναι αστο τωρα!!!

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Είναι ενισχυμένο μοντέλο. Παίρνει μάτι από Πάτμο Μύκονο τα ξέκ@λα…
      😂😂😂

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ποπο φανταζομαι το καλοκαιρι συνεχεια με σημαδια στα ματια θα ειναι απο τα κυαλια!!

     • PatmosI

      Άστα….αλλά προσπαθώντας να δω τις λεπτομέρειες κρατάω την όρασή μου οξύτατη….10/10… μέχρι να πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου….

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Χαχαχα!

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Με τον Καρανίκα.
   Πίναν μπ@φους και παίζαν pro..!

  • Αντύπα

   ηταν κι ο κουρασμένος καραμαλούγκας;

 • Assurbanibal

  Θέλω κι εγώ μια βαλίτσα υποκλοπών.

 • Αντύπα

  εχουν ξεσαλώσει από κλεφτοκοτάδες μέχρι κατάσκοποι γιατί όλοι ξέρουν οτι οι συριζοψεκασμένοι είναι μαζί τους

 • Γατονι

  Απίθανες καταστάσεις στην εποχή των συριζανέλ. Τα κάνουν λίμπα οι εγκληματίες και δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

 • SHAKA_ZULU

  Κάθομαι στο θρόνο μου (από μπαμπού), σαστισμένος.

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Και ξυνεις το κεφαλι σου με την αιχμη του δορατος σου..

   • SHAKA_ZULU

    Όχι ακριβώς, αλλά ξυρίζω το κεφάλι μου σε slow motion.

 • conan

  αν μπω σε σαιτ με μεταχειρησμενα θα βρω τα μηχανηματα να τα αγορασω?

  • SHAKA_ZULU

   Αρκέσου στον..ΚΡΟΟΟΟΟΟΜ…….αυτός τα ακούει όλα…

   • conan

    εδω εχεις τα δικια σου

 • Assurbanibal

  Ελλάς – Τουρκία συμμαχία!

  • conan

   εντωμεταξυ ειχαν και οπλα πανω τους αλλα αφεθηκαν ελευθεροι.ρε μπας και ηταν κυνηγοι παπιας?

   • Assurbanibal

    Κάτι τρέχει εδώ και δεν είναι η βρύση…

  • Deadpool_Nikeus

   σημειώσατε Χ

   • Γιώργος fs.

    Χ ημιχρονο 2τελικό για καλύτερη απόδοση !!

  • SHAKA_ZULU
   • Assurbanibal

    Τουρκογούρουνο!

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    Χαχαχαχα μπρεεε γκρίζος….χοιρος

 • Ταξίαρχος

  Γνωστά εδω και χρόνια αυτά, ο εφοπλιστής Πατέρας είχε δικό του συνεργείο και αλλοι πολλοί, κασέτες με συνομιλίες έφταναν σε εισαγγελικά γραφεία με διάφορες υποθέσεις, απο στημμένα παιχνίδια μέχρι ναρκωτικά, απο δικηγόρους και διάφορους άλλους ή πήγαιναν με δέμα ανώνυμα.

  • Γιώργος fs.

   Κάνει τέτοια πράγματα ο πρόεδρος Πατέρας;😁😀😆

   • PatmosI

    Ο δικός μας Πρόεδρος έχει;;;;;;;;;;…..

    • Γιώργος fs.

     Σίγουρα θα έχει!!

     • PatmosI

      Μην μένουμε πίσω….

     • Ταξίαρχος

      ολοι εχουν, που νομιζεις οτι βρεθηκε η αποδειξη του καμμενου

     • PatmosI

      Στα γαριδάκια………..:):)

  • Αντύπα

   το καλύτερο παιδί είναι ο Πατέρας! ΕσΧοζ να τον κακολογείς!

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Αϊτε και καλα κρασια

 • Αντύπα

  AX, ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ…

  http://www.stoxos.gr/2017/10/ax.html

 • SHAKA_ZULU
 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Γι’ αυτό προσέχουμε και τί λέμε αλλά και τί γράφουμε, ειδικά εμείς που ξέρουμε πολλά…;-)

  • SHAKA_ZULU

   Εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν λέω τίποτα και δε γράφω τίποτα.

   • Assurbanibal

    …είσαι λεφτερος.

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     …ή αγράμματος…

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Μπορείς να λες αλλά με τρόπο, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αρκεί να μην αγγίζει τα όρια του επικινδύνου…. γιατί σε βλέπω αντί να τρως, να σε τρώνε στο καζάνι με καρότα και σέληνο χαχαχαχα

    • Assurbanibal

     δηλαδή τάχα μου τάχα μου?

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Εκτιμήσεις… απλές ;-)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Φ5 ασσούρ…συμπληρώθηκε ;-)

  • Assurbanibal

   Εδώ μας τό ‘βαλες 1ο θέμα…

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Μέσα στον ορυμαγδό θα πέσει και κανα σωστό… έτσι πάει χαχαχαχα

 • Assurbanibal

  Έλα ρε ‘ντάξει! Λύθηκε το μυστήριο:

  Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα
  που είχε μεταβληθεί σε γιάφκα υποκλοπών διαμένει υψηλόβαθμος διπλωμάτης
  της Αμερικανικής Πρεσβείας.

  • Γιώργος fs.

   Για όλα τελικά φταίει το αμερικανοπούλι!!😆😁😀😉🙂😎😋😂😎😎😎😎

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   εκαναν παρακολουθηση του πρεσβη οι τουρκοι ε;

   ποῦ ζουμε ,,,,

   • Assurbanibal

    Δήθεν και τάχα μου τάχα μου και λέμε τώρα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, μάλλον οι τύποι ήταν δικοί του άνθρωποι για να τους αφήσουν ελεύθερους να φύγουν μαζί με τα όπλα τους κι αφού είχαν ήδη απειλήσει με σύρραξη…

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     γιατι ακουμπησε τις ειδησεις το γεγονος δεν καταλαβα.

     • Assurbanibal

      Κάτι πρέπει να πούμε…

 • lion 77

  Αφέθηκαν ελεύθεροι.
  Μάλλον ανταλλαχθηκαν έπρεπε να λέει το άρθρο….

 • Assurbanibal

  Τάχα μου τάχα μου και απλώς εκτιμώντας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, Γκιουλενιστές ήταν έχω να πω.

 • Γιώργος fs.
  • 123politis

   να τους ξορκισετε με απιγανο για να μην ξαναφανουν , ακους εκει ανωμαλιες!!!!!!

 • SHAKA_ZULU

  Λοιπόν. Είναι αυτό το οποίο έγινε με βάση εκείνο που είχαμε αναφέρει όταν έγινε το άλλο. Ενδιάμεσα παίχτηκε και τούτο. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

  • Assurbanibal

   Με βρίσκεις συμφωνο με την επιφύλαξη οτι διαφωνώ σε όλα.

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    Ισχύει !

  • Γιώργος fs.

   Τι πίνετε εκεί στη φυλή σας;😆😆😆

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Ναι..ναι… εμείς γιατι κοιτάξτε στην αρχή ούτε…ούτε…αυτοί…ούτε κοιτάξτε… αλλά ύστερα μόλις εμείς είπαμε ότι το παιχνίδι αυτό δηλαδή…εμείς δεν καν… θέλαμε, αυτοί είπανε όχι λέει εμείς θέλουμε να γίνει… ε κι εμείς μετά λέμε δεν θα γίνει, θα γίνει παλι αυτό να σημειώσει ο διαιτητής να γίνει πάλι το παιχνίδι αυτό….

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    σαφεστατος.

    • PatmosI

     Εύγλωττος….Ρήτωρ.

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Mε ποιες μυστικες υπηρεσιες να συνδεονται οι τουρκοι ; ; ;

  the plot thickens !!

 • Assurbanibal

  Όταν πιάσεις την πεθερά σου να κρυφακούει απο το ντούμπλεξ, μπορείς να την καταγγείλεις και να πάει για κακούργημα?

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Ό,τι κι αν κάνει η πεθερά θεωρείται κακούργημα. Εξ ου και το «κακούργα πεθερά»….

   • Assurbanibal

    Αν την πιάσεις απλώς να κρατάει το ντούμπλεξ την αφήνουν ελεύθερη?

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Ρωτάς σοβαρά τώρα .. να απαντήσω δλδ? λολ

     • Assurbanibal

      Διάβασε το άρθρο.

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Το διάβασα, δε λέει για πεθερές ;-)

     • Assurbanibal

      Οι πεθερές δεν κάνουν υποκλοπές δηλαδή?

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Αυτές κι αν κάνουν! ;-)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Στα πλαίσια πάντα της διερεύνησης του αδικήματος της «απιστίας» του γαμπρού. Ακόμα και τα βρακιά ψάχνουν για τυχόν κηλίδες… χαχαχαχαχα

     • SHAKA_ZULU

      μμμμ….

     • Assurbanibal

      Ύποπτος ο Δισκάκιας…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Όποιος αθέμιτα παγιδεύει ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παρεμβαίνει σε συσκευή, σύνδεση ή δίκτυο παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας ή σε σύστημα υλικού ή λογισμικού, που χρησιμοποιείται για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, με σκοπό ο ίδιος ή άλλος να πληροφορηθεί ή να αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνδιάλεξης μεταξύ τρίτων ή τα στοιχεία της θέσης και κίνησης της εν λόγω επικοινωνίας, τιμωρείται με
      κάθειρξη μέχρι δέκα ετών (370Α § 1 ΠΚ).

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      10 χρόνια χωρίς πεθερά; Μαγεία!!!

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      θα παρω τον καναπε μου πισωωωω !!!

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Τα μεταφορικά δικά μου… Καλύτερα πάτωμα…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ναι αλλά πρέπει να αποδειχθεί η πράξη από μάρτυρες… δεν στοιχειοθετείται αδίκημα χωρίς απόδειξη ;-)

   • RED OR DEAD
  • Γιώργος fs.
   • 123politis

    και εαν ,, λεμε τωρα ,,, η πεθερα σου ειναι στυλ ιβανκα???? παλυ στο κλουβι θα την βαλεις η στο πουλι!!!

    • Heaven and Hell

     Στο κλουβί, με διπλό λουκέτο και συναγερμό.
     Για να μην πάει άλλος.

  • RED OR DEAD

   Εξαρτάται…πόση σύνταξη παίρνει;Χαχαχαχαχα!!!
   ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Γεια σου κι εσένα φιλαράκο…

 • SHAKA_ZULU

  Μόνο τον Αζούρ δε μπορώ να μαγειρέψω.

  • Deadpool_Nikeus

   βάλ’τον στην γάστρα, στους 120 βαθμούς και άσ’τον να ψηθεί στο ζουμάκι για 8 ώρες

  • Γιώργος fs.

   Ασσούρ!!!!!!

   • SHAKA_ZULU

    Corrected!

  • RED OR DEAD

   Άσε τον σύντροφό Σαρδανάπαλο…Υπάρχει η εξουσιάζουσα συμμορία να μαγειρέψεις αδελφέ Φύλαρχε!!!ότι πρέπει για σένα και τα λιοντάρια σου!;)

 • DisqussioneR Νεμέτωρ
  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ναι! εγω συγκεκριμενα ειμαι πεπεισμένος.

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ετσι!!!!!!

 • ellinas magas

  Υποκλοπες λοιπον, μαλιστα..

  • SHAKA_ZULU

   Ανησυχείς?

   • Assurbanibal

    Πιστεύω οτι έχει περιπέσει σε περισυλλογή…

   • ellinas magas

    Νοιωθω τη προστασια της Νατοικης ομπρελας, ολα καλα!

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  Με τοσο χασισι που θα πινουμε θα τα μαρτυραμε μονοι μας….
  ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ!

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Ο Ασσούρ ετοιμάζει νομολογική παρατήρηση, αναμείνατε…. Αυτή τη στιγμή μελετά το άρθρο του Π. Κώδικα χαχαχα

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   πες του μεζε, οτι ΑΝ ακουσε τη πεθερα στο ντουμπλεξ, μαλλον ερχεται το τελος του!

   • RED OR DEAD

    Πρέπει να σώσουμε τον σύντροφο Σαρδανάπαλο, η πασοκάρα δεν πρέπει να χάσει κομματικό στρατό σύντροφε!;)

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Heaven and Hell

   Οι Γάλλοι μιλάνε γαλικά κι οι γάλοι απαντούν.

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  All together now… | Army of Turkey
  https://youtu.be/SLZnJH3GE7Y

 • SHAKA_ZULU

  Είναι ιδέα μου ή έχουμε μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο τρελάδικο?

  • Assurbanibal

   Μπου

  • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

   Πορνείο για την ακρίβεια.

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    ΤΕΚΕΣ.

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   επιτελους…
   ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

 • Assurbanibal

  ΑΙΣΧΟΣ!

  Κακούργημα και μόνο 10 χρόνια?

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Και όχι 10…. ΜΕΧΡΙ 10 λέει, δλδ μπορεί να είναι και ένα-δύο?…

 • conan
  • Assurbanibal

   Φιλαράκι θέλεις να σου στείλω φρέσκα αυγά?

   • conan

    δεν ειναι καλες οι κοτες σου

  • SHAKA_ZULU

   Σαν ‘στημένη’ ταμειακή μου φαίνεται. ε?

   • conan

    κατσε με πιο ισιο το κορμι σττην καρεκλα κουραζεις την μεση σου

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   ΜΑΝΟΥΣΟ;

   • conan

    μην τρως

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   εχει προβλημα με τον χρονο αυτονομιας της μπαταριας !

   • conan

    το τσακισες το γαλακτομπουρεκο βλεπω,

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     δεν εμεινε λεπι

     • conan

      χαχαχ

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Συνοδεύεται κι από βαλίτσα για την τεμαχισμένη πεθερά βλέπω…

   • conan

    στα οπα οπα την εχεις αστα αυτα

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ…;;; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ… ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ…
  http://www.stoxos.gr/2017/10/blog-post_396.html

  • SHAKA_ZULU

   ΜΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ!

 • SHAKA_ZULU

  ΣΚ@ΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ.

 • SHAKA_ZULU

  Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.
  https://i.ytimg.com/vi/gJoy-6ukWy0/maxresdefault.jpg

 • Deadpool_Nikeus

  Mια τέτοια στην Βουλή #now

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  η βουλη γεμισε π@σταρες κ τζιβιτζιλουδες, τα f16 με «στραβους πιλοτους» που βομβαρδιζουν με καροτα…
  Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Κ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ!!
  Τι εγινε ρε @τη μου;;;
  Κ ΔΕ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ;

  • RED OR DEAD

   Λείπει ο Ανδρέας σύντροφε…:(

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΔΕΡΦΕ.
    ΓΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ …

 • SHAKA_ZULU

  Από τότε που ήρθε αυτός στη φυλή, όλα αλλάξανε.
  https://i1.wp.com/www.flicksiown.com/wp-content/uploads/2016/09/white-devil.jpg

  • Deadpool_Nikeus

   ξέρει την γλώσσα των ζώων

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   να προσλαβετε το αλλον!….
   ξερει να ξεματιαζει κιολαςhttps://m.youtube.com/watch?v=UA47ofd-xlQ

  • conan

   τον ζευγαρωσατε?

   • SHAKA_ZULU

    Ναι, αλλά βγήκε αυτό.
    https://i.imgur.com/4tDoR.png

    • conan

     χαχαχα κο λο παιδο

     • SHAKA_ZULU

      ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟ ΧΑ!

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • brοukios

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥΒΛΑ ΣΑΝΕΛΙΚΟΙ.
  ΣΤΟ. ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΞΑΝΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΥΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

  • Sebastian Saporo

   ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ «ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,.

  • GyoR

   Φοβάμαι ότι μπορεί μην έχεις δουλειά σε λίγο.Πιθανό ο Σύριζα να καταργήσει τις φυλακές και την αστυνομία στην επόμενη ψηφοφορία.Μα δείξουν μέτρα ανάπτυξης καταλαβαίνεις τώρα

 • Lalakis ο αργικέραυνος
  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Αργικέραυνος, αλλά στα Ν.Θ. σφαίρα…😉

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Άξιος!!!!!!!!!!

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Σας έβαλε τα γυαλιά Disc…

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Είναι άπιαστος! ;-)

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Τουρμπινάτος…

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    χαχαχχααααχαχ

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Για την οπλοκατοχή των Τούρκων δεν υπάρχει ποινή ????????