Αυτοδιοίκηση

Χαμός με επεισόδια, «γαλλικά» και αποχωρήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς (βίντεο)


Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κεφαλονιάς στο οποίο ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί, ενώ σημειώθηκαν και αποχωρήσεις.

Όπως αναφέρει το kefalonitikanea.gr, το πιο έντονο επεισόδιο σημειώθηκε όταν τοπικός σύμβουλος από τα Διλινάτα προσπάθησε να παρέμβει στη συνεδρίαση σχετικά με το κτήριο ενός συλλόγου. Αποτέλεσμα της παρέμβασής του ήταν να εκτροχιαστεί η κατάσταση και να ξεσπάσει μεγάλος καυγάς ανάμεσα σ' αυτόν και δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα επεισόδια συνεχίστηκαν και σε τουλάχιστον ακόμα δύο περιπτώσεις ακούστηκαν.. «γαλλικά» και βαρείς χαρακτηρισμοί. «Έξω δε από το κτήριο, την ώρα που γινόταν η συζήτηση για τους υδρογονάνθρακες είχε ξεσπάσει άλλος καυγάς ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και κατοίκους των Διλινάτων. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος κάπνιζε αγέρωχος...», σχολιάζει το kefalonitikanea.gr.

Aμέσως μετά τα επεισόδια αποχώρησε τόσο η παράταξη της Ενωμένης Τετράπολης, όσο και ο τοπικός σύμβουλος που έκανε την παρέμβαση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ