Κοινωνία

Φριχτή δολοφονία: Αγόρασε βενζίνη, τη στραγγάλισε και την έκαψε!


Ένα λαστιχάκι και οι κάλτσες που βρέθηκαν από τις αρχές διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στην άγρια δολοφονημένη υπάλληλο της Google Vanessa Marcotte.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης εργαζόμενης της Google Vanessa Marcotte, Angelo Colon-Ortiz, είχε αγοράσει την ίδια μέρα βενζίνη αξίας 5 δολαρίων.

«Τα χέρια και τα πόδια της είχαν καεί. Ίσως σε μια προσπάθεια να καταστραφούν πιθανά στοιχεία DNA».

Η 27χρονη Vanessa Marcotte είχε επισκεφτεί τη μητέρα της στο Princeton, τον Αύγουστο του 2016. Βγήκε για τζόγκινγκ χωρίς τον πατέρα της και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.

Το πτώμα της βρέθηκε μερικώς γυμνό στο δάσος το βράδυ. Σε απόσταση μόλις ενός μιλίου από το σπίτι της μητέρας της.

H Vanessa Marcotte οδήγησε στον δολοφόνο της

Η νεκροψία έδειξε ότι είχε στραγγαλιστεί. Το Saveway Convenience, όπου είχε αγοράσει βενζίνη ο δράστης, απέχει μόλις έξι μίλια από το σημείο που βρέθηκε η Marcotte.

Το δεξί παπούτσι της Vanessa Marcotte, κάποια ρούχα της και το κινητό της δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Αυτό οδηγεί τις αρχές να πιστεύουν ότι η επίθεση έγινε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που βρέθηκε το πτώμα της.

Ο Colon-Ortiz δήλωσε αθώος για τη δολοφονία το καλοκαίρι και κρατείται χωρίς εγγύηση έως την προγραμματισμένη επιστροφή του στο δικαστήριο τον Οκτώβριο. Συνελήφθη τον Απρίλιο όταν οι αρχές ταυτοποίησαν ίχνη DNA του στο πτώμα της Vanessa.

Ο δικηγόρος Joseph Early χειροκρότησε τη δύναμη της 27χρονης, εξηγώντας ότι η αντίστασή της κατά τη διάρκεια της επίθεσης επέτρεψε στις αρχές να συγκεντρώσουν σημαντικά στοιχεία για την έρευνα.
https://twitter.com/masslivenews/status/890582568025849861

Πηγή: Nydailynews

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...