Κοινωνία

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μαρινάκη με Μιραλάς στο Καραϊσκάκη

Η επιστροφή του στο Καραϊσκάκη είχε... μπόλικο παρασκήνιο.

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν αγωνίστηκε καθόλου στον αγώνα του Βελγίου με την Εθνική μας ομάδα χθες βράδυ, παρ' όλα αυτά αποθεώθηκε από τους Ελληνες φιλάθλους, προφανώς τους φίλους του Ολυμπιακού που δεν έχουν ξεχάσει το πέρασμα του.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 00:14 ο Κούλης Δουρέκας πήγε στα αποδυτήρια και πήρε τον Βέλγο ποδοσφαιριστή και τον πήγε στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δυο τους τα είπαν για περίπου ένα δεκάλεπτο, όπως αναφέρει το Sport24, προτού ο Μιραλάς μπει στο πούλμαν του Βελγίου και αποχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα.

Προφανώς, η συνάντηση είχε... μεταγραφικό ενδιαφέρον, αφού ο Μιραλάς θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό και το είπε, ο Μαρινάκης έκανε ό,τι μπορούσε το καλοκαίρι και λογικά θα προσπαθήσει ξανά, ίσως και τον Γενάρη για να τον επαναφέρει στα «ερυθρόλευκα».

Εξάλλου, χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μιραλάς κρατούσε επικαλαμίδες του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...