Βαλκάνια

Η απαρχή της «Μεγάλης Αλβανίας: Ανακήρυξη της «Ένωσης» Aλβανίας-Κοσσυφοπεδίου την ημέρα της εθνικής τους εορτής;

Σχέδια μεγαλόπνοα ετοιμάζονται να υλοποιήσουν οι Αλβανοί με τις «ευλογίες» της δύσης για την υλοποίηση του σχεδίου της Μεγάλης Αλβανίας αναφέρει δημοσίευμα.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δήλωσε και πάλι ότι είναι αποφασισμένος να ενσωματώσει το Κοσσυφοπέδιο  (δημιουργώντας την Μεγάλη Αλβανία), ενώ οι αστυνομικές  αρχές ανέχονται  το οργανωμένο έγκλημα με μεθόδους εθνοκάθαρσης στο νότο της Αλβανίας όπου ζει και διαβεί η ελληνική κοινότητα, όπως στην περιοχή της Χιμάρας.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, ο Έντι Ράμα και ο Πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, δήλωσαν ότι η κοινή συνάντηση  Αλβανίας-Κοσσυφοπεδίου θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου.

https://youtu.be/rDKGZoPpsKI?t=1

Η ημερομηνία αυτήν δεν είναι φυσικά καθόλου τυχαία μιας και η 28 Νοεμβρίου είναι η ημέρα της εθνικής εορτής των Αλβανών.

Η Αλβανία ανακήρυξε ανεξαρτησία στις 28 Νοεμβρίου 1912 (αναγνωρίστηκε το 1913) και πρώτος κυβερνήτης της ήταν ο Ισμαήλ Κεμάλι (Ismail Qemali).

Πέρασε μέσα από πολιτικά καθεστώτα Πριγκιπάτου, Δημοκρατίας και Βασιλείου μέχρι την εισβολή των Ιταλών το 1939, όποτε έγινε και προτεκτοράτο. Το 1944 έγινε Λαϊκή Σοσιαλιστική Δημοκρατία υπό τον Ενβέρ Χότζα και το Εργατικό Κόμμα (PPSH). Άρα μόνο τυχαία δεν είναι η ημερομηνία συνάντησης των πρωθυπουργών των δύο πλευρών.

Ο Ράμα δήλωσε ότι κατά την κοινή συνάντηση των κυβερνήσεων, θα συζητηθεί στην ουσία η ολοκληρωτική κατάργηση των συνοριακών ελέγχων και σημείων μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου.

«Οι συνοριακοί έλεγχοι θα είναι τόσο σπάνιοι, όπως συμβαίνει στα σύνορα της ΕΕ. Τα διπλώματα σπουδών, οι εργασίες των νέων είναι προφανείς δυσκολίες για τους νέους και στις δύο πλευρές των «Αλβανικών εδαφών» , δήλωσε ο ίδιος .

Έχει ήδη επιτευχθεί πλήρη συμφωνία για την ενοποίηση της αγοράς η οποία  θα αποτελέσει πρότυπο περιφερειακής ενοποίησης  σε αντίθεση με όλες τις θεωρίες συνωμοσίας.

«Θέλω να υπογραμμίσω ότι η Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο έχουν όλες τις δυνατότητες να είναι μοντέλα που προηγούνται του παραδείγματος τους για τη δημιουργία μιας περιφερειακής οικονομικής ζώνης», δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα.

Την ίδια στιγμή η αλβανική κυβέρνηση στην Βόρεια Ήπειρο έχει σε ισχύ σχέδιο εκδίωξης των Ελλήνων , ειδικά στην περιοχή της Χιμάρα, με την επιβουλή  πολιτικής με ριζοσπαστικές μεθόδους διακριτικής μεταχείρισης κατά των Ελλήνων, γκρέμισμα ναών και οικιών .

Στην ουσία οι Αλβανοί δεν αποδέχονται τους τίτλους ιδιοκτησίας των Ελλήνων και υφαρπάζουν τις περιουσίες τους με το βρώμικο νομοσχέδιο «Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης», το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί προσπάθεια εκτοπισμού με την χρήση τρομοκρατικών ενεργειών  από  εγκληματικές και παραστρατιωτικές ομάδες.

Με ένα  σχέδιο 86 σελίδων για την τουριστική ανάπτυξη των παραθαλάσσιων περιοχών της Χιμάρας, κρύβει η κυβέρνηση Ράμα, την επιχείρηση εθνοκάθαρσης των γηγενών Ελληνικών πληθυσμών και την απαλλοτρίωση περιουσιών των πολλών ορθοδόξων χριστιανικών μονών και εκκλησιών .

Ουσιαστικά ο λόγος για μια παραθαλάσσια περιοχή περίπου 100 χιλιομέτρων) που ξεκινά από το χωρίο Νάρτα στον Αυλώνα όπου κατοικούν Έλληνες, διέρχεται όλες τις περιοχές των Χιμαριωτών και καταλήγει σε περιοχές των Αγ. Σαράντα, όπου κατοικούν Έλληνες .

Η Ελλάδα έχει δηλώσει την σαφή πρόθεση της να ασκήσει βέτο στην διαδικασία ενσωμάτωσης της Αλβανίας στην ΕΕ, ως αποτέλεσμα της καταπίεσης από τις αρχές των Τιράνων.

Η ουσία είναι ότι ο  αλβανικός εθνικισμός και οι ισλαμική τρομοκρατία απειλούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά όλα τα Βαλκάνια με πλήρη και ολοκληρωτική αποσταθεροποίηση.

Ολόκληρος ο  αλβανικός κόσμος στα Δυτικά Βαλκάνια βρίσκεται στη διαδικασία  μετασχηματισμού για τα αδιαμφισβήτητα δικαιώματα των Αλβανών.

Αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πολύ γρήγορα και αναμένεται να είναι όλα υπέρ μας . Υπάρχουν τρεις αλβανικές «μεταρρυθμίσεις» σε εξέλιξη σε  Τίρανα, Πρίστινα και Σκόπια. Και οι τρεις πραγματοποιούνται  από τους Αμερικανούς

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ