Κοινωνία

Εμφανίστηκαν UFOs πάνω από το Σολτ Λέικ Σίτι; (βίντεο)


Ένα βίντεο που έγινε viral στο εξωτερικό και προβλήθηκε και στη χώρα μας, υποστηρίζει πως υπήρξε μαζική θέαση UFOs, πάνω από το Σολτ Λέικ Σίτι των ΗΠΑ.

https://youtu.be/XUhxinF3m7U

Ποια είναι η αλήθεια;

Ως UFO, δηλαδή Unidentified Flying Object, ορίζουμε κάθε αντικείμενο που πετά στον ουρανό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Στην καθημερινότητα όμως, ο όρος έχει ταυτιστεί με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, εξωγήινης προέλευσης.

Ένα βίντεο που προέρχεται από συνωμοσιολογικό κανάλι του Youtube στο εξωτερικό, δείχνει τη στιγμή που κάποιος καταγράφει με το κινητό του κάποια περίεργα φώτα στον βραδινό ουρανό.

https://youtu.be/g1nGaFWs3L8

Κατόπιν το βίντεο έφτασε και στη χώρα μας και παρουσιάστηκε ως απόδειξη της ύπαρξης των UFOs. Στο snopes.com όμως διαβάζουμε ότι τα περίεργα φώτα δεν είναι εξωγήινοι επισκέπτες, αλλά αλεξιπτωτιστές του US Navy που έκαναν άλμα στο στάδιο Rice-Eccles, στα πλαίσια του αγώνα ράγκμπι της τοπικής ομάδας με την San Jose State. Για να κάνουν το άλμα πιο εντυπωσιακό, χρησιμοποίησαν φωτοβολίδες.

Ο χρήστης του Youtube Paul Brown, κατέγραψε με το κινητό του το φαντασμαγορικό άλμα,

https://youtu.be/GPVfYQ1e8aM

Το εντυπωσιακό εγχείρημα καταγράφηκε σε βίντεο 360 μοιρών και ανέβηκε στη σελίδα του Πανεπιστημίου της Utah στο Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fuathletics%2Fvideos%2F10155688166520960%2F&show_text=0&width=560

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...