Κοινωνία

«Εγώ πλαστογράφησα το διαβατήριο του Γκάλη για να παίξει στην Ελλάδα» - Τι αποκάλυψε ο παλιός αντιπρόεδρος της ΕΟΚ

Ο παλιός αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Άγις Κυνηγόπουλος, αναρέρθηκε σε μια άγνωστη -για το ευρύ κοινό- ιστορία. Ήταν αυτός που... έδωσε ώθηση στις διαδικασίες, για να πάρει πιο γρήγορα ο Νίκος Γκάλης το ελληνικό διαβατήριο και να παίξει στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια -για ευχάριστο λόγο- στην επικαιρώτητα και στην… επιφάνεια ήρθε μια άγνωστη ιστορία από τον Άγι Κυνηγόπουλο.

Ο παλιός αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, ήταν ειλικρινής και αποκάλυψε στον «Σπορ FM» πως πλαστογράφησε το διαβατήριο και την ταυτότητα του Νίκου Γκάλη, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας (είχε αμερικάνικο διαβατήριο και απαιτούνταν πάνω από δύο χρόνια για να προχωρήσει η διαδικασία).

Μάλιστα, τόνισε πως, δια στόματος υπουργού, “το αδίκημά του παρεγράφη”!

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κυνηγόπουλος ανέφερε πως: “Έπρεπε να βγάλω ένα διαβατήριο στον Γκάλη, για να μπορεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα! Πήγα, επομένως, σε έναν πρόεδρο κοινότητας (σ.σ. στην Κοινότητα Τριλόφου), προκειμένου να μου δώσει ένα πλαστό διαβατήριο!

Μετά, στην αστυνομία, σε έναν γνωστό μου, ο οποίος μου έδωσε βεβαίωση, που υπείχε θέση ταυτότητας και ακολούθως, στον τότε γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Κώστα Παπαναστασίου, από τον οποίο ζήτησα διαβατήριο μιας χρήσεως!

Πάτησε, τότε, ένα κουμπί, προκειμένου να έρθει ένας υπάλληλος και να τακτοποιήσει το ζήτημα, αλλά, την ίδια στιγμή, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ζήτησε ο υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, εκτάκτως.

Φεύγοντας, όμως, ο Παπαναστασίου είπε στον υπάλληλό του «δώσε στον κ. Κυνηγόπουλο ό,τι σου ζητήσει» και έτσι, πήρα το διαβατήριο του Γκάλη. Έτσι έπαιξε στην Εθνική ο Γκάλης! Μάλιστα, ο υπουργός δήλωσε αργότερα πως »το αδίκημα του Κυνηγόπουλου παρεγράφη»”!

Μάλιστα, πρόσθεσε και το απίστευτο: “Η πλάκα είναι ότι ρωτούσαν τον Γκάλη »από πού είσαι» και εκείνος απαντούσε »ρωτήστε τον πρόεδρο»”!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...