Αθλητισμός

Βίντεο-σοκ: Άγρια επεισόδια, ξύλο και τρελό βρισίδι σε αγώνα 5x5! (βίντεο)

Μετά απορούμε για ποιον λόγο στα ελληνικά γήπεδα επικρατεί χάος - Άγριο ξύλο, εκφράσεις πεζοδρομίου και οχετός σε παιχνίδι 5x5.

Υποτίθεται ότι το (ερασιτεχνικό) ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία. Ειδικά όταν πρόκειται για τα περίφημα γήπεδα 5x5. Ναι, αυτά που πηγαίνεις με την παρέα σου για να ξεδώσεις και να παίξεις την μπαλίτσα σου.

Αμ δε! Στην προκειμένη περίπτωση η κατάσταση ξέφυγε άσχημα. Σε ελληνικό γήπεδο το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο. Μπουνιές, κλωτσιές και ένας ατελείωτος οχετός λέξεων.

Το περιστατικό συνέβη στον Αλίατρο Βοιωτίας. Στο σοκαριστικό video που ακολουθεί θα σας φύγει το... μυαλό με αυτά που θα δείτε και αυτά που θα ακούσετε.

Μια εστία έντασης που πυροδοτεί βία. Υβρεολόγιο που αδυνατείς να χωνέψεις ή ακόμα και να πιστέψεις. Δεν κάνουμε πλάκα. Δεν είναι αστείο.

«Ρίχτου ρε», «βούλωσέ το», «βάλε τ’ αρχ*δια σου στον κώλο τώρα», «να τον σακατέψετε», «εσείς φταίτε, γαμ*στε τον, κάνει μια ώρα μαλακίες και δεν του έχετε σπάσει τα πόδια».

Αυτά ακούγονται μεταξύ άλλων μαζί με μπόλικο ξύλο που σε κάνουν να αναρωτιέσαι: εάν αντιδρούν έτσι οι άνθρωποι σε ένα απλό παιχνίδι 5x5 τι θα κάνουν σε περίπτωση που βρεθούν σε ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...