Απόψεις

Πως μπορείς να κάνεις έναν ολόκληρο λαό να σκύψει το κεφάλι και να μην αντιδρά;

Μα φυσικά δανείζοντας του χρήματα με τόκο που δεν θα μπορεί να επιστρέψει!

Δάνειο για σπίτι, δάνειο για εξοχικό, δάνειο για αυτοκίνητο, διακοποδάνειο, παντός είδους δάνειο για αγορά ασήμαντων και άχρηστων πραγμάτων, που οδηγούν μόνο σε κατακόρυφη αύξηση ματαιοδοξίας!

Δεν γνώριζες καημένε ραγιά πως αυτός που χρωστάει δεν μιλάει;

Σε έπεισαν να αφήσεις τον τόπο σου, να έρθεις να κλειστείς σε πόλεις κλουβιά με αποτέλεσμα να ερημώσει η ύπαιθρος και να μαραζώσουν τα χωριά σου!

Μάλιστα στην ευλογημένη γη που εσύ έπαψες να καλλιεργείς, σε έπεισαν να φυτέψεις ακακίες με αντάλλαγμα λίγα ευρώ και εσύ έσπευσες να το κάνεις χωρίς να αναλογισθείς τον δόλο!

Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ήμασταν με τους νικητές. Αλλά αντί να γίνουμε περισσότερο ευγνώμονες και οι πλέον αφοσιωμένοι στον Θεό, με κωμικοτραγική βιασύνη, σπεύσαμε να ενσωματωθούμε στον ευρωπαϊκό οργανισμό της απιστίας και της ειδωλολατρίας, το πλέον επιτυχημένο σχέδιο υποδούλωσης λαών και ανθρώπων που εφευρέθηκε ποτέ και φέρει τη σφραγίδα των «σοφών της Σιών».

Σου πήρα τα πάντα Έλληνα, τα λιμάνια, τα τρένα, τα αεροδρόμια, τις επιχειρήσεις και τώρα θα σου πάρουν για λίγα λεπτά του ευρώ και τo σπίτι σου! Εσύ όμως μείνε σταθερός και πιστός στην Ευρώπη, σαν χτυπημένος από το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», άφραγκος Ευρωλάγνος, προσπαθώντας εναγωνίως να ευχαριστήσεις τον θύτη, ώστε να διασφαλίσεις ευνοϊκή μεταχείριση και να μην πεθάνεις τελείως από την πείνα!

Ω παράνοια και ραγιαδισμός! Η Ευρώπη είναι ο θάνατος και ο Χριστός η ζωή Έλληνα και αυτό μας το διαβεβαιώνει ο Μέγας Χρυσόστομος των εσχάτων, ο Άγιος Νικόλαος Επίσκοπος Αχρίδος! Αν θέλεις άκουσε τον και βιάσου να σωθείς. Διαφορετικά ανέμενε ένα βασανιστικό τέλος.

«Αδελφοί μου, δεν το βλέπετε όλοι; Δεν αισθανόσαστε το σκοτάδι και το έγκλημα της αντιχριστιανικής Ευρώπης; Τι λοιπόν επιθυμείτε; Να είστε με το μέρος της Ευρώπης ή με το μέρος του Χριστού; Επιθυμείτε να είστε με το θάνατο ή με τη ζωή; Αναρωτιέστε; Αποφασίστε. Ή θάνατος ή ζωή. Αυτή την ερώτηση έθεσε ο Μωϋσής στον λαό του (Δευτ. 30:15-20). Εμείς την θέτουμε σε σας. Καλό είναι να θυμόσαστε πως η Ευρώπη είναι ο θάνατος και ο Χριστός η ζωή. Επιλέξτε την ζωή, για να ζήσετε και για να κερδίσετε την αιώνια βασιλεία. Αμήν».

Α.Δ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ