Οι ΗΠΑ στον δρόμο προς την αυτοκαταστροφή από το πείραμα του αιώνα – Κορυφαίος επιστήμονας ομολόγησε στο CBS: «Το HAARP είναι υπεύθυνο για την Ιρμα» – Βίντεο

Δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2017, 9:11 μμ

Ο κορυφαίος επιστήμονας Michio Kaku είπε στους ειδήμονες της CBS ότι οι πρόσφατοι τυφώνες στις ΗΠΑ είναι «κατασκευασμένοι και δημιουργήθηκαν μέσω του HAARP».

Ο Παγκόσμιος διάσημος φυσικός  Michio Ο Kaku έκανε μια συγκλονιστική ομολογία στη αμερικανική τηλεόραση όταν αναγνώρισε ότι το περιβόητο  HAARP είναι υπεύθυνο για την πρόσφατη έκρηξη των τυφώνων.

Σε συνέντευξη που απηύθυνε στο CBS, ο Δρ. Ο Kaku αναγνωρίζει ότι ο ουρανός «ψεκάστηκε με νανοσωματίδια και οι καταιγίδες  «ενεργοποιήθηκαν» με τη χρήση «λέιζερ».

Στη συνέντευξη ο ίδιος  συζητά την ιστορία της αλλαγής καιρού με δημοσιογράφους του  CBS.

Το ερευνητικό πρόγραμμα ενεργητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας (HAARP) δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως μέρος ενός προγράμματος ιονοσφαιρικής έρευνας.

Η Πολεμική Αεροπορία, ΗΠΑ Το Ναυτικό, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Φέρμπανκς και η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας (DARPA), εμπλέκονται σοβαρά στο όλο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, το HAARP επιτρέπει στον στρατό να τροποποιεί και να «μεταβάλει»  τον καιρό προκαλώντας σεισμούς, πλημμύρες και τυφώνες.

Μια λεπτομέρεια που αναφέρθηκε σε  διάλεξη  ακαδημαϊκών στον τύπο  σχετικά με την αλλαγή του καιρού, εμπλέκει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και τα αγώγιμα σωματίδια στη στρατόσφαιρα , και αφορούσε έρευνα που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Wolf Kasparian:

«Υπό τις συνθήκες ενός τυπικού σύννεφου καταιγίδας, στο οποίο συνυπάρχει ο πάγος  το υπερψυχθέν νερό δεν μπορεί να ανιχνευθεί. Μέσα σε λίγα λεπτά, η δράση του λέιζερ οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ολικής πυκνότητας σωματιδίων πάγου προκαλώντας βιβλικά φαινόμενα».

Για να κατανοήσουν πραγματικά τoν «πόλεμο» της  γεωμηχανικής που έχει ξεσπάσει πιο δυναμικός εδώ και δύο χρόνια  , οι ερευνητές έχουν εντοπίσει ως υπεύθυνες για αυτά τα προγράμματα στις ΗΠΑ,  τους αμυντικούς κολοσσούς  Raytheon, BAE Systems και General Electric οι οποίες ασχολούνται επισταμένα με την γεωμηχανική.

Με τρομερούς  τυφώνες που καταστρέφουν σήμερα την Αμερική,  πλημμύρες που καταστρέφουν την Ινδία και την Ρωσία και  πυρκαγιές που καταστρέφουν τον βορειοδυτικό Ειρηνικό, ο πόλεμος των καιρικών συνθηκών είναι στην ημερήσια διάταξη αυτών των «σκοτεινών κέντρων» που θέλουν να ελέγξουν πλήρως  τον πλανήτη και δις των κατοίκων του.

Πρόκειται για το γνωστό σενάρια , της παγκόσμιας διακυβέρνησης , της μιας θρησκείας , που αναφέρονται σε γραφές εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Ο καιρός «χρησιμοποιείται» πλέον ως «όπλο» για τα υποχθόνια σχέδια αυτής της ελίτ που θέλει να ελέγξει  τα πάντα .

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της κυβέρνησης Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, το 1997: «[Οι τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμα και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, όπου μπορούν να αλλάξουν τον καιρό, να προκαλέσουν σεισμούς και να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Υπάρχει λοιπόν μια αφθονία από ευφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται ώστε να βρουν τρόπους να σπείρουν τον όλεθρο στα έθνη. Είναι αληθινό, γι’ αυτό και πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας».

Επίσης τον Ιούνιο  του 2017,  Ρώσοι επιστήμονες και ειδικά μετεωρολογικά κέντρα στην ευρωπαϊκή πλευρά της αχανούς χώρας «έδειξαν» την χρήση του συστήματος HAARP πίσω από την  σούπερ καταιγίδα  «βιβλικών διαστάσεων» που έπληξε την Μόσχα, κατά την οποία έπεσε τόσο  νερό που  έχει να εμφανιστεί εδώ και  τουλάχιστον 50 έτη.

Την ίδια στιγμή «έτεροι» Ρώσοι επιστήμονες κάνουν λόγο για εντελώς «ασυνήθιστο» καιρό στην Ρωσία , πριν μερικές ημέρες  σε κάποια περιοχή  χιόνισε κιόλας, που παραπέμπει σε χρήση του συστήματος HAARP.

Θεωρούν δηλαδή ότι η χώρα είναι στο στόχαστρο των ΗΠΑ , λόγω Συρίας και Βαλτικής και δέχεται σωρηδόν προκλήσεις με « άλλα μέσα».

Πρόκειται για το  σκοτεινό υπερόπλο με την ονομασία  HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), που αφορά  ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας που συνδεόταν κοινώς με τον έλεγχο των δυνάμεων της Φύσης και τη μαζική καταστολή των μαζών.

Το μυστικό υπερόπλο των ΗΠΑ φέρεται να  προκαλεί  σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς στην οικουμένη και πυροδοτεί  συνωμοσιολογικά σενάρια όσα όλα τα άλλα τρελά και μυστικά μαζί.

Πλέον  τυφώνες θα πλήττουν πόλεις και χωριά, και  καταστροφικοί εγκέλαδοι και  τσουνάμι θα σμπαραλιάζουν χώρες ως  «αποκλειστικά φυσικά αίτια». Είναι ένα  άλλο ένα  όπλο  του αμερικανικού Πενταγώνου και της DARPA.

Το πρόγραμμα αυτό στην ουσία ελέγχει την ιονόσφαιρα, κάτι εξάλλου για το οποίο είχε σχεδιαστεί το HAARP.

Ουσιαστικά οι  Αμερικάνοι μπορούν να ελέγχουν πια όλα τα καιρικά στοιχεία, από τυφώνες και ανεμοστρόβιλους μέχρι πλημμύρες και σεισμούς, ακόμα και παγκόσμιο έλεγχο του μυαλού με την  λίστα πρακτικά να μην  έχει τέλος.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

 • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

  Πάει αυτός…

 • Spyros Spyropoulos

  2ος! Τζονι γυρνα επειγοντως πισω……..

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Έλα μωρέ, συνομωσιολόγος των εξωγήινων είναι κι αυτός, όπως όλοι μας …!

 • Οι βρωμοελιτ εκανε την δουλεια της παλι εις βαρος αθωου λαου οπως κανουν παντα τα λαμογια !

 • ΙΡ

  Ελεγχος στα παντα,ακομα και τα φυσικα φαινομενα θα τα διαχειριζονται κατα βουληση και θα τα χρεισιμοποιουν
  για οποιο αλλωτριο σκοπο!Αυτο ειναι τρομοκρατια!δυστυχως η ανθρωποτητα οδευει στην αυτοκαταστροφη της.Ευτυχως υπαρχει και Θεος,ας ελπισουμε στη μεγαλοσυνη Του.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Θα τους φάνε οι κροκόδειλοι των δρόμων, θα τους αποδεκατίσουν οι τεράστιοι αρουραίοι των πόλεων κι ότι απομείνει, θα αναλάβουν τα σκουλήκια …

 • Δωριεύς

  Αὐτὰ ποὺ γράφετε, ὡραῖα, ἀλλὰ…Πέστε μου βρὲ παιδιά. τὸ δημιούργησαν οἱ ἀμερικανοὶ ἀλλὰ νὰ καταστρέφουν τήν χῶρα τους ; Λίγο περίεργο δὲν εἶναι ;

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Η coca-cola πάει με όλα … αυτοί το λένε !

  • skeptomenosellin

   Πειραματάκια. Δεν ήξεραν τις συνέπειες και έριξαν λίγο ταλκ (Νανοσωμάτια) παραπάνω και τους βγήκε τέρας….

   • LuckyLuke

    Σοβαρα τωρα , και ετσι να ειναι, ηλιθιοι θα ηταν να κανουν το πειραμα διπλα στην πορτα τους και
    οχι στην μεση του Ειρηνικου ?

    • skeptomenosellin

     Δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο και να είναι φυσικό φαινόμενο.
     Αλλά νομίζω ότι για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο τέρας πρέπει να ευνοούν οι συνθήκες… Ίσως εκεί να ευνοούνταν κάτι τέτοιο, αλλά θα θεωρήσω πιθανότερο αυτό που λες εσύ.
     Mea culpa…

     • LuckyLuke

      Αδελφε μου αρεσουν και μενα πολλα συνομοσιωλογικα ,αλλα παντα τα περναω απο φιλτρο ΟΛΑ
      με την λογικη μου και τις φτωχες μου γνωσεις για να δω εαν αξιζει να ασχοληθω…

  • ΙΡ

   Γεια σου Δωριεα, δεν εχει και τοση σημασια αν το εκανε η αμερικη η η Ρωσια,
   Σημασια εχει οτι καπιοι πειραματιζονται για να τα καταφερουν τον ελεγχο,με συνεπεια να το χρησι
   μοποιησουν ως οπλο.Οι υπερδυναμεις σιγουρα θα παιζουν κρυφτο πισω απο τις καταστροφες.Αυτος ο ταλαιπωρος κοσμακης τι φταιει;για πειραματα να καταστρεφονται ζωες,περιουσιες και τα ρεστα.

  • alex

   Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα !!! Η ΝΤΠ δεν έχει πατρίδα , πατρίδα θεωρεί τον πλανήτη , και ιδιωτική περιουσία . Γι’ αυτό προσπαθεί αυτούς τους καιρούς , να μας βγάλει έξω !!! :-) » No , trespassing » !!!

 • Αλέξανδρος

  Το πολύ διάβασμα βλάπτει καθώς φαίνεται.

 • Spock

  γνωστος ο κυριος….δεν πειθει

  • skeptomenosellin

   Πιστεύω ότι έχει δίκιο σε ένα σημείο.
   Ότι κάνουν πειράματα χωρίς να είναι βέβαιοι για τα αποτελέσματα…
   Μάλλον άλλο προσπάθησαν και άλλο τους βγήκε…

 • Mπάμπης

  Πολύ μεγάλα θέματα και ελάχιστη η σχετική πληροφόρηση. Θα μπορούσε κανείς να εικάσει ότι μια τέτοια εκδοχή είναι πολύ βολική για τον Τραμπ, δεδομένου ότι αποδίδει τα φαινόμενα σε αιτίες άλλες από την κλιματική αλλαγή. Δεν το αποκλείω αλλά δεν μπορώ να το δεχθώ και ως αποκάλυψη σκοτεινών σχεδίων.

  • LuckyLuke

   Και επειδη εγραψες για κλιματικη αλλαγη και ανθρωπινο παραγοντα , ξερεις ποια ειναι η Χωρα που ρυπαινει
   με τεραστια διαφορα απο τις αλλες εδω και μια 10ετια? Η Κινα…

  • Αλέξανδρος

   Να ελέγχουν τον καιρό με τον τρόπο που ισχυρίζονται, ή να προκαλούν σεισμούς κατά το δοκούν με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, είναι κάτι που προσωπικά το αποκλείω φίλε.
   Ούτε η χρήση πυρηνικών όπλων στις δοκιμές μπορεί να προκαλέσει τέτοιους σεισμούς, πόσο μάλλον με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Όσον αφορά τους τυφώνες κ.λ.π. χρειάζεται απίστευτη συσσώρευση ενέργειας στην ατμόσφαιρα και αυτό απίθανο μου φαίνεται. Ας κατορθώσουν πρώτα να καταρρίψουν κάνα αεροπλάνο με χρήση λέιζερ ή με ηλεκτρομαγνητικά κύματα πρώτα και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.

   • Mπάμπης

    Δεν ήμουν σαφής· δεν εννοώ ότι μπορούν να προκαλέσουν ελεγχόμενα φαινόμενα, αλλά αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες παρεμβάσεις να προκαλούν μηχανικά και ηλεκτρικά «ντόμινο». Σε καμμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι μπορούν τέτοια πράγματα να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, τουλάχιστον προς ώρας.

 • Genesis
 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Equifax Hack: Διέρρευσαν προσωπικές πληροφορίες 143 εκατ καταναλωτών – UNITEDRAKE: Ένα ακόμα κλεμμένο “όπλο” της NSA στα χέρια hackers !

  Η εταιρεία Equifax, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας παρακολούθησης της πιστοληπτικής ικανότητας των πολιτών στις ΗΠΑ,
  ότι είχε υποστεί μια μαζική παραβίαση των δεδομένων της κάπου ανάμεσα στα μέσα Μαΐου και Ιουλίου, και το ανακάλυψε στις 29 Ιουλίου !

  Ωστόσο, είναι άγνωστο γιατί η Equifax χρειάστηκε 6 εβδομάδες για να ενημερώσει τα εκατομμύρια των επηρεαζόμενων πελατών
  για τη μαζική παραβίαση της ασφάλειας…
  Στα κλεμμένα δεδομένων περιλαμβάνονται τα ονόματα των καταναλωτών, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, ημερομηνίες γέννησης (για 143 εκατομμύρια πολίτες)
  και σε ορισμένες περιπτώσεις, τους αριθμούς άδειας οδήγησης, και τους αριθμούς πιστωτικών καρτών (για περίπου 209.000 πολίτες).

  Η εταιρεία ανέφερε ακόμη, πως διέρρευσαν και μερικές προσωπικές πληροφορίες για κατοίκους Καναδά και Η.Β.
  Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, τρία ανώτερα στελέχη της Equifax, οι John Gamble (CFO), Joseph Loughran και Rodolfo Ploder,
  πούλησαν τις μετοχές τους αξίας περίπου $ 2 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγες μόλις μέρες μετά αφού η εταιρεία έμαθε για αυτήν την τεράστια διαρροή.

  Οι Shadow Brokers, η ομάδα hackers που εικάζεται ότι βρίσκεται πίσω από την διαρροή του ETERNALBLUE exploit της NSA, τ
  ο οποίο αποτέλεσε και τη βάση της επίθεσης WannaCry, έχουν ένα ακόμα εργαλείο της αμερικάνικης υπηρεσίας στην κατοχή τους:
  Πρόκειται για το UNITEDRAKE, που οι hackers περιγράφουν ως “μία πλήρως επεκτάσιμη συλλογή εργαλείων απομακρυσμένης συγκομιδής δεδομένων”,
  η οποία μπορεί να δεχτεί plugins που αυξάνουν τη λειτουργικότητά της και δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον επιτιθέμενο
  να πάρει ολοκληρωτικά τον έλεγχο του συστήματος – στόχου με Windows, από απόσταση.
  Το λογισμικό έχει επίσης τη δυνατότητα να υποκλέπτει τα όσα καταγράφονται από κάμερες και μικρόφωνα, να λειτουργεί ως keylogger,
  ενώ μπορεί να προσπελάσει και εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης, εφόσον αυτές συνδεθούν στο εκτεθειμένο PC.

  Οι πρώτες αποκαλύψεις για το UNITEDRAKE έγιναν το 2014 από τον Edward Snowden, που είχε δημοσιοποιήσει έγγραφα στα οποία υπήρχαν αναφορές
  για διάφορα λογισμικά κατασκοπείας των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών.
  Αυτό που κάνει την κατάσταση επικίνδυνη, είναι ότι το εν λόγω λογισμικό μπορεί να γίνει διαθέσιμο από τους Shadow Brokers
  σε όποιον προτίθεται να πληρώσει, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να καταλήξει σύντομα σε ακατάλληλα χέρια.
  Δεν είναι απίθανο, αν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα, να δούμε μία μεγάλης έκτασης κυβερνοεπίθεση ξανά μέσα στο επόμενο διάστημα.

  https://isxys.blogspot.com/2017/09/equifax-hack-143.html#more

 • LuckyLuke

  LuckyLuke 3 μέρες πριν
  Γιατι δεν στελνει ο τραμπακουλας 5-6 γερες ΧΑΡΠΙΕΣ στον Κιμ να τα κανει ολα »στεπα» ,επισης στο Ιραν ,στην Κινα
  στην Μερκελο και σε οποιον του την βγαινει ?

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΙΩΣ…..

   • LuckyLuke

    Δηλαδη δημιουργησε ενα τερας διπλα στην πορτα του στην καραιβικη ,αντι της σινικης θαλασσας?

 • Aris Charalambous

  Ωστε ρε βρωμιαρηδες αμερικανοι ειναι η Ρωσια πισω απο τον τυφωνα ενω οπως πολλοι πλεον παραδεχονται εσεις ειστε η αιτια και προσπαθειτε να καλυψετε τα σπασμενα. Προσωπικα ελπιζω να μην μεινει τιποτε απο την βρωμοχωρα σας

 • Ταλαίπωρος

  Παραμύθια αν έχουν τετοιες ικανότητες γιατί δεν κτύπησαν την β.κορέα. Λένε το παραμύθι για να φοβίζουν άλλους λαούς.

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Όλα παίζουν με τις αμερικλανοκουράδες, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

   • Ταλαίπωρος

    Παρατραβηγμένο μου φαίνεται ….., αλλά εντάξει δεν θα είμαι απόλυτος…..

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΞΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

     • Ταλαίπωρος

      Μακάρι να καταστραφεί η Αμερική αν δεν υπήρχε αυτή η πόρνη θα είχαμε ειρήνη στο κόσμο

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  »Τά νοήματα ὅλων αὐτῶν συλλαμβάνει ὁ διεθνής σιωνισμός,
  τό διεθνές χρηματιστήριο πού ὀνομάζεται Ἀμερική.
  Ἀμερική δέν ὑπάρχει.
  Οἱ σιωνιστές εἶναι ἡ Ἀμερική.
  Αὐτοί λοιπόν ἀφοῦ λάβουν τά μηνύματα τά σατανικά,
  τό προωθοῦν στό Βατικανό,
  αὐτό τά μετατρέπει σέ σχέδια καί στήν συνέχεια
  καλεῖ τό Ἰσλάμ νά τά ἐφαρμόσει.
  Αὐτός εἶναι ὁ τρόπος πού λειτουργοῦν σήμερα
  τά σατανικά σχέδια.»

  ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

  Υ.Γ. Η νωμένες…Π ολιτείες…Α ντιχρίστου._

 • Americanos

  Διαθέτουμε υπερ εξελιγμένη τεχνολογία που μπορούμε να χειραγωγήσουμε τα καιρικά φαινόμενα.Σύντομα θα στείλουμε 2-3 τυφώνες στην Ρωσία και τα αρκουδάκια θα τα παίρνει ο αέρας και θα τα πετάει στην θάλασσα.Είμαστε η μεγαλύτερη δύναμη δικαιοσύνης στον σύμπαν,είμαστε το λίκνο του πολιτισμού.God bless America

 • ΚΩΝΚΑΡ

  https://uploads.disquscdn.com/images/9550994b79e08f6e871bc778e37d628996e4b4b9c7787761d060ca1ef1ac14a7.jpg
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ HAARP ΤΟ 1985

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  »…Ὅταν ἔγινε ἡ πρώτη διάσπαση τοῦ ἀτόμου καί
  κατασκευάστηκε ἡ ἀτομική βόμβα, ἄκουσα ὁ ἴδιος
  τόν Ἀϊζενχάουερ νά δηλώνει:

  «Σήμερα εὐρισκόμεθα στά προπύλαια τῆς ἑλληνικῆς μαθηματικῆς».

  Εἶπε τήν ἀλήθεια ὁ κανίβαλος!…»

  https://fdathanasiou.files.wordpress.com/2011/11/ceb3-cf80ceb1ce90cf83ceb9cebfcf82.jpg

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να θυμησω κατι σε ολα τα παιδια που αναρωτιουνται ΓΙΑΤΙ η ουσα βαζει αυτογκολ στην εστια της.
  Αληθεια θυμαται κανεις τα πειραματα που εκανε η Monsanto στην αμερι-ΚΛΑΝΙΚΗ επικρατεια αφανιζοντας χωρια και πολεις ολοκληρες
  βαζοντας διαφορα στα υδραγωγεια και στα λιπασματα ???

  • paris georgiou

   ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Γεια σου αδερφε μου Παρικο ταλενταρα !

 • Spock

  o κυριος αυτος υπηρξε ενα απ τα καλυτερα μυαλα στον τομεα της Φυσικης.Σημερα αποτελει μερος του star system των αμερικανικων ΜΜΕ διαθετοντας δικτυα αναμεταδοσης εκπομπων του που συνηθως αναφερονται σε παραφυσικα και συνωμοσιολογικα ‘ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ’,…ειναι πολλα τα λεφτα Αρη

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΟΡΥΦΑΙΟΥς

   • Spock

    ξεστρατισε εμπορος ειναι πουλαει οτι θελει να ακουσει ο καθε βαρεμενος

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     οπως ειπες το χρημα ειναι γλυκο

 • Assurbanibal

  Αγγούρια Καλαβρέζικα.

  • paris georgiou

   Assur λεγε

   • Assurbanibal

    Εγώ το διασκεδάζω πάντως.

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     Λορδε αυτο ειναι που λενε κερδισε με διαφορα στηθους …..

     https://uploads.disquscdn.com/images/089abc329fdbd3a7ff00df77be8b9d29e046efe9e7453a5fa4da998b44438426.jpg

     • paris georgiou

      Και με μεγάλη διαφορά

     • Assurbanibal

      Που τα βρίσκεις ρε συ?

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχχαχαχαχαχχαχ αμα δεις ποσα μου στελνανε παλια τα φιλαρακια μου …..ακομα εχω μπολικα αδερφε .

     • Assurbanibal

      Βάζε.

     • paris georgiou

      Δώσε Γιανναρε

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Με διαφορα στηθους!

     • Spyros Spyropoulos

      Πλουσια τα ελεη αλεπουδιαρη!!!

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Υπερπλουσια Σπυρακλα!

    • paris georgiou

     Εκεί που γράφεις, λέω αντί να ζαλιστει αυτός, ζαλιστηκαμε εμείς; ;;;χαχαχαχαχαχα γελάσαμε όμως

    • Spyros Spyropoulos

     Me too!

     • Assurbanibal

      Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά είναι μες τη ζωή κι αυτά. Έτσι Σπυρίδωνα?

     • Spyros Spyropoulos

      Exactly!!!

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ. Α.R.Χ.Ι.Δ.Ι.Α ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

   • Assurbanibal

    Φίλε μαζί σου!

   • paris georgiou

    ΣΩΣΤΟΣ

    • Assurbanibal

     Λέει τα πράματα με τ΄όνομά τους!

     • paris georgiou

      Και έτσι είναι καλά ξηγιεται

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

  • ΘειοςSAM
   • Assurbanibal

    χαχαχαχααχαχαχαχαχα Φίλε μήπως ξέρεις απο βέσπα???

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!

 • alex

  Αυτός ο Τυφώνας , φαίνεται από μηχανής Θεός , για να σύρουν οι γνωστοί άγνωστοι του παρασκηνίου , τον Πρόεδρο των ΗΠΑ , πίσω στην Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή , και να επιβάλλουν Φόρο Διοξειδίου του Άνθρακος στις χώρες του πλανήτη !!!
  Σίγουρα ο τυφώνας δεν είναι έργο της ΝΤΠ ??? Σίγουρα το HAARP απέτυχε και δεν είναι εν χρήσει ???
  Οι Αμερικανοί που θα καταστραφούν αλλά και όσοι επλήγησαν από τον Τυφώνα και γενικά όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτά τα παράξενου είδους καιρικά φαινόμενα σε όλον τον κόσμο , δικαιούνται να μάθουν !!!

  • LuckyLuke

   Ο Φορος εκπομπων ρυπων απο τα εργοστασια ,απο τα καραβια ,και φυσικα την αυτοκινητοβιομηχανια
   με τα υβριδικα ,καταλυτες κλπ , ηδη χρεωνεται στον απλο καταναλωτη ως επιπλεον κοστος απο
   τους πολυεθνικαδες και τα λαμογια που πλουτιζουν απο τις εταιριες που κανουν ντιλς εκπομπων ρυπων…

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ειχαν πει οτι το κλεισαν το χαρπ

   • alex

    Νομίζω , είπαν … ψέμματα :-)

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     τι παλιοπαιδα που ειναι!!!!!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Και ο Λόρδος Jacob Rothschild είναι πρώην συνέταιρος του καταδικασμένου Ρώσου ολιγάρχη Mikhail Khodorkovsky. Πριν τη σύλληψή του, ο Khodorkovsky (φώτο), μεταβίβασε μυστικά τις μετοχές του στη Yukos Oil στον Rothschild.

  Ο Rothschild είναι συνιδιοκτήτης της Genie Energy, στην οποία το 2013 είχαν απονεμηθεί αποκλειστικά δικαιώματα έρευνας για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε περιοχή 153-τετραγωνικών μιλίων στο νότιο τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν από την κυβέρνηση Νετανιάχου. Εν ολίγοις, είναι ένα εντυπωσιακό συμβούλιο.

  Τα Υψίπεδα του Γκολάν και η διεθνής νομοθεσία

  Η ισραηλινή κυβέρνηση, παραχώρησε στη Genie τα αμφισβητούμενα Υψίπεδα του Γκολάν το 2013 όταν η από την ηγεσία των ΗΠΑ αποσταθεροποίηση του καθεστώτος Άσαντ της Συρίας ήταν σε πλήρη ισχύ. Βολικά το Ισραήλ άρχισε επίσης να πραγματοποιεί οχυρωματικά έργα εκείνη την περίοδο για να σφραγίσει τα παρανόμως κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν από τη Συρία, γνωρίζοντας ότι ο Άσαντ ή η Συρία δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τα σταματήσουν.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2015/11/blog-post_5.html

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  Ρε το @ τον κιμ….

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Να τους ριξει μια μπομπα να τους λυτρωση

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    τον νευρισαν κ παρ τα ρεστα τωρα!!

  • paris georgiou

   Γειά σου Συντροφε

 • Spock

  37-30

 • Αλέξανδρος

  Άι καληνύχτα.

 • Spock

  εγω περιμενω τον πυραυλο του Σαββατοκυριακου

  • Assurbanibal

   Η Ιρμα έχει κλέψει την επικαιρότητα. Ο Κιμ έχει τις μαύρες του…

   • Spock

    αμα δεις πυρηνικα στο βουνο..μ%#$& τα εχει συρει

   • paris georgiou

    Θα ερθει και ο Κιμ στην επικαιρότητα πολύ σύντομα

 • ΘειοςSAM
  • Ο.Α

   Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν…ίσως.

  • μαντροσκυλο

   τι θα γινει αν απεργισουν οι π#υτανες??

   • Assurbanibal

    Θα τρέχουν τα μνιά στον κατήφορο?

    • ΘειοςSAM
     • μαντροσκυλο

      ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ

     • ΘειοςSAM

      χαχαχαχαχαχαχαχα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      και τα χερια στις τσεπες το νουμερο

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Χριστε μου τι γιδι…

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      ΜΗΝ βριζεις αδερφε τα ΧΡΗΣΙΜΑ γιδια, γαλατακι, τυρακι, τριχα δερματακια, κρεατακια ….απο
      τον ΦΟΥΣΤΗ τι καλο ειδαμε ???

     • μαντροσκυλο

      και ομως εσωσε την χωρα ,απο την μελλοντικη προπαγανδα των αριστερων,

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Σωστος..Χριστε μου τι αλβανος…

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Εισαι αρχοντας, ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι !!!

   • ΘειοςSAM

    Θα βγούμε όλοι στο σύνταγμα ……….

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…….

  • isonymoi

   Οι βοθρατζηδες πρεπει και οι υπαλληλοι της αποχετευσης και να τα ριχνουν μπροστα στην βουλη!!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   χαχαχαχχαχαχχαχαχχα σε καλυπτω ρε μπαρμπα ???

   https://uploads.disquscdn.com/images/d011e6f7d6d4b26982883ec988ab9ae3621b203a2d24b9185fc2132376aa07c1.jpg

   • ΘειοςSAM

    Πάντα ……….

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΚΑΝΕ ΟΡΕΞΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

  • μαντροσκυλο

   οι μαλ ακες σε αυτην την χωρα γιατι δεν απεργουν ποτε, δεν εχουν σωματειο??

   • Δανάη Πολυχρονίου

    Καλό θα ήταν να το κάνουν στις εκλογές!
    Μήπως και δούμε ασπρη μέρα…

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     Οι τραπεζες ειναι πλεον ιδιωτικες ολες και ανηκουν στους τοκογλυφους

 • isonymoi

  Το HAARP δεν ειναι τιποτα μπροστα στο CERN.Οι λαμψεις που φανηκαν κατα την διαρκεια του σεισμου του Μεξικου πρεπει ναμας βαλουν σε σοβαρες σκεψεις!

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ……

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   οντως το σερν ειναι τρομερα επικινδυνο δεν πιστευω ομως οτι εχει σχεση

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Μόνοι τους haarpακώνονται …
  Τα πολεμικά τους τα τρυπάνε οι βάρκες …
  Τα αεροπλάνα τους τα ρίχνουν οι πάπιες …
  Τους βλέπω λαθρομετανάστες στη Ρωσία & εργάτες στη Σιβηρία !

 • Κώστας

  Άρα καλά τα λέμε τόσες μέρες …

  Ο σεισμός στο Μεξικό από Χααρπ έγινε, αλλά γιατί εκεί ;;;

  • μαντροσκυλο

   γιατι δεν πληρωνουν για το τειχος

   • ΘειοςSAM

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • Genesis

  O εν λογω επιστημονας ειναι απο τους κορυφαιους στη θεωρητικη φυσικη και τον παρακολουθω χρονια.Στην προκειμενη περιπτωση αναφερει οτι οντως υπαρχει η τεχνολογια,αλλα οχι οτι το κανει η Αμερικη στον εαυτο της

 • © Proud to be Greek

  Το HΑARP χρειάζεται μια μικρο-ρυθμισούλα επειδή αντί να πλήττει τους εχθρούς της Αμερικής πλήττει την ίδια ην Αμερική.

  • Assurbanibal

   Μάλλον είναι κολλημένοι με τα FM και δεν αλλάζουν συχνότητα…

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Εδώ βρωμάει δάκτυλος του Γιάννη μας – εξαφανισμένος γαρ !

   • © Proud to be Greek

    HAARP χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει.

   • Γιώργος fs.

    Τζόνη γύρνα …μας λείπεις!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ασε μην γινει τιποτα και φυγη το δντ ..

  Δεν θα δουμε προκοπη ποτε

 • ΘειοςSAM
  • Ελληνας Ορθοδοξος

   χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχα ΕΓΡΑΨΕΣ ……………………

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΕΙΣΑΙ ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΣ…. ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ……

  • LuckyLuke

   χεχεχε οι κομιταζηδες και οι μπολσεβικοι του εμφυλιου βρηκαν ολοι στεγη σε σοβιετια και πρωην ανατολικα κρατη
   Περιμενω το μυριο χαχαχαχα

   • ΘειοςSAM

    Δεν πήγαν μετανάστες ……….
    Οι κομιτατζήδες δεν ήταν Έλληνες .

    • LuckyLuke

     Ναι σωστα ,για Ελληνες μιλαω κομμουνια ;)

     • Imperium Romanum 330 – 1453

      ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ερχονταν πισω οι περισσοτεροι ,αλλοι ειχαν παντρευτει και αλλοι ηταν κατηγορουμενοι για εγκληματα ή φοβοντουσαν βεντετα

     • LuckyLuke

      Mετα το 90 σκασανε μυτη ολοι οι απογονοι τους η οι ιδιοι , σωστος

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝ…….

  • Genesis

   Δεν παει γιατι ηδη επικρατει »κουμμουνισμος».Παει σε δυτικες καπιταλιστικες χωρες για να εξαπλωσει την ουτοπικη του κοινωνια και να βαλει κι αυτος το λιθαρακι του για ενα καλυτερο αυριο…καιγοντας καδους και σπαζοντας βιτρινες

  • Γιώργος fs.

   Είπαμε αριστεροί είναι και όχι μλκες !!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ενα και το αυτο

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ο πατερας μου ηταν στην αντικατασκοπεια και τους εφερνε πισω μετα το 74,ειχα γνωρισει πολλους,

   • Assurbanibal

    Γιατί τος έφερνε πίσω ρε αδερφέ? Τι του φταίξαμε?

    • ΘειοςSAM

     Μας μάμησε ……….αυτός φταίει για όλα
     χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχαχαχα Δεν τους άφηνε στην ησυχία τους?

     • ΘειοςSAM

      Και στην ευτυχία τους ….

     • Assurbanibal

      Έτσι…!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     διαταγες!μην νομιζεις οτι ηρθαν πολλοι και οι περισσοτεροι ηταν απο το παιδομαζωμα αθωα θυματα ασχετοι με κομμουνισμο

   • μαντροσκυλο

    μην πω τπτ για τον πατερα σου , εχε χαρη που εισαι φιλος

    • ΘειοςSAM

     χαχαχαχαχαχα

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     διαβασε πιο κατω θα καταλαβεις (βασικα σχωρεθηκε το 2005)

     • μαντροσκυλο

      πλακα σου κανω φιλαρακι μην με παρεξηγεις

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τα παμε δεν παρεξηγιεμαι ,ξερω ποιοι ειναι για μπινελικια!απλα οι περισσοτεροι ,επαναλαμβανω ηταν απο το παιδομαζωμα,το μεγαλο εγκλημα,επισης ειχαν παρει με το στανιο και ανθρωπους πλανεμενους που δεν ειχαν κανει τιποτα,και αηδιασαν με το ανατολικο μπλοκ,

     • Assurbanibal

      Πλάκα κάνουμε.

  • Spyros Spyropoulos

   Κομμουνιστες ειναι, οχι μακακες………

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Η παπαριγα εστειλε την κορη της στο αμερικανικο κολεγιο

   • ΘειοςSAM

    χεχεχεχεχεχεχεχε
    Και να ήταν μόνο αυτή .

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …καὶ ἤρξατο ᾿Ιωνᾶς τοῦ εἰσελθεῖν εἰς τὴν πόλιν
  ὡσεὶ πορείαν ἡμέρας μιᾶς καὶ ἐκήρυξε καὶ εἶπεν·

  ἔτι τρεῖς ἡμέραι καὶ Νινευὴ καταστραφήσεται….

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

   • Εὐάγγελος Χ.Ο.

    Ὁ κόσμος ὅσα καὶ νὰ ἀκούσει, δὲν ἔρχεται πλέον σὲ μετάνοια…
    Ἔχει συνηθίσει τὴν ἁμαρτία…
    Πρέπει ὁ κόσμος νὰ φοβηθεῖ γιὰ νὰ εἰσέλθει
    στὴν μετάνοια τῶν Ἁγίων.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    τι ειχε πει? γιατι το 900 τοσο δεν την ξερανε την αμερικη

 • Assurbanibal

  Τελικά τους διδύμους (09/11) οι Αφγανοί Αεροπειρατές τους έριξαν?

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Σαουδαραβες πρακτορια των αμερικλανι..

   • Assurbanibal

    Γιατί άραγε?

    • ΑΛΕΠΟΥ

     Δεν υπαρχει γιατι καπως επρεπε να βρουν τροπο να χωθουν στα πετρελαια της μεσης ανατολης και βρηκαν προφασιστηκαν την τρομοκρατικη επιθεση στους πυργους μιλαμε για μεγαλα κ@θικια εβραιος στους πυργους δεν υπηρχε κανεις εκεινη την ημερα..

     • Assurbanibal

      Μη γίνεσαι συνομωσιολάγνος τώρα…

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Σωπα καημενε..

    • © Proud to be Greek

     Ηταν η πρώτη μερα εφαρμογής ενός Νόμου ουτοπία γοα την Αμρική – του Νόμου NESARA.
     Η Παγκόσμια Τάξη δεν θα επιτρέψει ποτέ να αφαρμσθεί ενας τέτοιος νόμος.
     Στην επόμενη απόπειρα έγινε ο πόλεμος στην Συρία.

     Ενδιαφέορον εχει αυτή η συνέντευξη με τις διατάξεις του.
     Αξίζει να ακούσεις εστω και τα 2 πρώτα λεπτά.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχει ψηφιστει αυτος ο νομος?και θα τον ενεργοποιησουν?δεν το πιστευω

     • © Proud to be Greek

      Εχει ψηφίστεί αλλα δεν μπορεί να εφαρμοσθεί επειδή πάντα……γινεται…..»κάτι»

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχεις ακουσει για το ψηφισμα 29 ?

     • © Proud to be Greek

      Οχι………..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      θα το βρω τελος παντων,και δεν θυμαμαι αν ειναι 29 ,αλλα ειχαν το 1915 περιπου,κανει ενα ψηφισμα στην αμερικη κανεις να μην μπορει να κληρονομησει ή να κληροδοτησει πανω απο ενα εκατομμυριο,καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο,φυσικα ποτε δεν ενεργοποιηθηκε

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ανατινάχτηκαν εκ βάθους καρδίας !

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Τελικα παιζει κανα τετοιο σεναριο και χασαμε το αμερι-ΚΛΑΝΙΚΟ πτηνο ???

  https://uploads.disquscdn.com/images/025582c5d8221b33e970cc937beb60f14ec5e3ee8e239bc1945f033c5bd8a456.jpg

  • ΘειοςSAM

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Γιώργος fs.

   +++++++++++++++

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Χαχαχαχα

 • © Proud to be Greek

  Το εόμενο θέμα θα είναι περι της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ
  Γέροντας Eponymos ο Παγκρατεύς

  • Assurbanibal

   Αναμένουμε τα μελλούμενα γέροντα…

   • ΘειοςSAM

    Πέρνα απο το παγκάρι όμως πρώτα .

   • © Proud to be Greek

    Αν άκουγες την ομιλία θα πίστευες οτι τα μελλούμενα ηρθαν ηδη, και είναι μάλιστα ευχάριστα.

    • Assurbanibal

     Με αγχώνεις…

     • © Proud to be Greek

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   ΩΧ θα μας τρολλαρει το 5απο ???
   ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ ……………..

 • Genesis

  Καθε φορα που γινεται τυφωνας ο Τζονυς λειπει……χμμμμ

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Πιος

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    1-0

   • Genesis

    Ο trooper

   • Assurbanibal

    Το ουίσκι το Τζόνυ Γουόλκερ λέει…

    • Genesis

     Oχι ενα καινουριο λεω.Johny trooper

  • © Proud to be Greek

   ΥΠΟΠΤΟ

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Εχει γεμισει ο τοπος χααρπατα, επιασα γιοφυρι για να σωθω.

  • Assurbanibal

   Πιάσε μπετένιο γιατί τα ξύλινα τα παίρνει η Ιρμα και τα σκώνει…

 • Spock
 • ΘειοςSAM
  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Λειπει ο ΜΠΡΟΣΤΟΚΡΙΑΡΟΣ μπουταρ-αγας …..

 • Γιώργος fs.

  Ο Σλουκας σκοτώνει απόψε!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Επιτέλους … φως !

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αμα ειχε θεμα με αβαπτιστο

  Θα εδεινε ρεστα το πτηνο σαν την σουπια να θολωση τα νερα..

  Απο την κουμουνδουρου εκπεμπη

 • Genesis

  The Greek Sniper Sloukassss

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Τελικα οτι λαμπει ΔΕΝ ειναι χρυσος ………………..

  https://uploads.disquscdn.com/images/ef9cdd1ae58c56c7f27f7aa86f87327845829078d72cba8e3cab5aeba9464167.jpg

  • Γιώργος fs.

   Και η Πόντια νομίζει πως γράφουμε πολιτικά σχόλια!!😆😆😆😆

   • Spyros Spyropoulos

    Η Ποντια κοιμαται……κι’ο αντρας της δουλευει……χαχαχα

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ολα τα ξερουν αλλα κανουν τα κοροϊδα!

 • Assurbanibal

  Παριιιιιιιιιι!

 • μαντροσκυλο

  στα 16 οι ποντοι

 • Ελληνας Ορθοδοξος
 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
  • Γιώργος fs.

   Κάνει τέτοια η Τατιάνα;

   • Spyros Spyropoulos

    Αστειευεσαι Γιωργο? Η Τατιανα ειναι μια κιουρια…………

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   τετοιες βλακειες λεει ο Στεφανος και εχει γινει ρομπα

 • ΘειοςSAM
 • ΘειοςSAM
  • Ελληνας Ορθοδοξος

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • καποιος

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   τετοια χαρπ θελουμε

   • καποιος

    του ξανθου γενους?

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     και μελαχρινο και οτι ναναι απο χρωμα (μαλλιων)

 • Spock

  61-48

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Κώστας

   Το αφήσανε λίγο πιο πέρα για αισθητικούς λόγους ..

  • kraser

   Στεγαστρο ειναι για την βροχη δεν το βλεπεις.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    μπορει στο σημειο να εχει πλευρικα ρευματα ισχυρα

 • Κώστας

  61-48 πάμε για τέταρτο δεκάλεπτο

 • Κώστας

  Αυτό το να ανοίγω την ΕΡΤ1 και να βλέπω τη φάτσα του Τσίπρα ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ !!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   εμενα με ξεπερναει που υπαρχει ακομα ΕΡΤ με κατι αχρηστους και αγραμματους

   • Κώστας

    Κατά Οκτώβρη μεριά λήγει η σύμβαση με τη Digea, μην σε απασχολεί ..

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     αλλη αυτη το χειροτερο σημα,ποτε βλεπω ποτε οχι

  • Γιώργος fs.

   Κοίτα την εθνική μας στο μπάσκετ!!

   • Κώστας

    Βλέπω αλλά κάτι δεν μου αρέσει …

 • ΘειοςSAM
  • Γιώργος fs.

   Οι αριστεροί είναι κουβαρνταδες με τα λεφτά των άλλων!!

  • kraser

   Καλα με κοπο δεν τα εχουν βγαλει ολοι

   • makis2105 .

    Εχουν κουραστεί πολύ τα παιδιά να παίρνουν θαλασσοδάνεια και να τα τρώνε στη Μύκονο. Ο τελευταίος καπιταλιστής στην Ελλάδα που ανέλαβε στη ζωή του ρίσκο ήταν ο Ωνάσης αλλά και αυτός έφαγε πολύ θαλασσοδάνειο.

  • Ελληνας Ορθοδοξος
 • μαντροσκυλο

  αρχισαμε της μακακιες παλι

 • makis2105 .

  O Μικιο Κάκου έχει κύρος στον κύκλο των Φυσικών και έχει και το θάρρος πολλές φορές να πει και καμιά αλήθεια. Εχει όμως πει κατά τη γνώμη μου πολλές μισές αλήθειες που ισοδυναμεί με μισά ψέματα. Αυτά στον κυκλο των Αστροφυσικών και Φυσικών της Ατμόσφαιρας είναι γνωστά αλλά αμα μιλήσεις στους μπετόβλακες δημοσιογράφους-πουλημένα τομάρια στην Ελλάδα σε αποκαλούν ψεκασμένο. Οπότε πολλοί λίγοι μιλάνε δημοσια και λένε μισές αλήθειες διότι αν πούνε την αλήθεια όλη θα τους θεωρήσουνε γραφικούς. Τι να κάνουμε? Ο κόσμος θέλει να ακούει τον Σώρα που πούλησε διαστημική αρχαία τεχνολογία στη ΝΑΣΑ και τις εφευρέσεις με τα νανοβιονικά γιλέκα και υδρογόνα που θα λύσουν το ενεργειακό στου Τριανταφυλόπουλου.

 • μαντροσκυλο

  την κατσαμε θα χασουμε

  • Γιώργος fs.

   Χτύπα ξύλο!!

   • μαντροσκυλο

    χτυπαω αλλα αρχισανε της μακακιες

  • ΘειοςSAM

   Φάε την γλώσσα σου

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Γιώργος fs.

   Καθόλου απίθανη αυτή η εικόνα με τον καταληψία!!

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Respect …………….

 • καποιος

  Ο άνθρωπος είναι το μόνο είδος αρπακτικού που στήνει μόνος του την παγίδα του, τη δολώνει, και μετά πέφτει μέσα σ’ αυτήν.
  John Steinbeck, 1902-1968, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1962

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
  Ω γενιά της απόλυτης αυταρέσκειας
  και της απόλυτης αμηχανίας,
  έχω δει ψαράδες στον ήλιο να τρων να πίνουν,
  τους έχω δει μαζί με τις ατημέλητες οικογένειες τους,
  έχω δει τα ορθάνοιχτα χαμόγελα τους
  κι έχω ακούσει τα άξεστα γέλια τους.
  Και είμαι από σένα πιο χαρούμενος
  κι εκείνοι ήταν πιο χαρούμενοι από μένα.
  Και τα ψάρια στη λίμνη κολυμπούν
  και δεν είναι καν ντυμένα.
  E. Pound, “Salutation”, μτφ. Γ.Λειβαδάς

 • μαντροσκυλο

  μπραβοοοο σλουκαααααα

 • Γιώργος fs.

  Σλουκαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • ΘειοςSAM
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Σημερα ζωγραφιζεις μπαρμπα και εις ανωτερα !

  • skeptomenosellin

   Βέλτιον θανείν άπαξ ή δια βίου τρέμειν…

   • skeptomenosellin

    Αίσωπος…

 • Γιώργος fs.

  Δεν χάνουμε με τίποτα!!

  • μαντροσκυλο

   ναι ευτυχωςςςς ξαναρχισανε τα ωραια

 • Γιώργος fs.

  Ελλαδαααααααααααααααααααααα….πρόκριση!!!

 • μαντροσκυλο

  τελοςςς

 • Γιώργος fs.

  Δίκαιη πρόκριση!!!
  Μπράβο στα παιδιά της εθνικής μας ομάδας του μπάσκετ!!!

 • Κώστας

  64-77 !!!!!!!!!!!!!!!!

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  συγχαρητηρια στην Εθνικη μας ,μας εκαναν παλι υπερηφανους,τους ευχαριστουμε

  • μαντροσκυλο

   μας βγαζουνε το λαδι δεν πανε σαν της αλλες ομαδες ,μια θα παιζουν χαλια μια θα πετανε , σε κρατανε σε αγωνια

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    Ελληνες παιδι μου

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Σημασια εχει οτι πρωταγωνιστουνε συνεχως και για αλλη μια φορα ειμαστε στους 8 καλυτερους της ευρωπης δεν ειναι και λιγο…

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  επισης συγχαρητηρια στις γυναικες του πολο για το ;αργυρο μεταλλιο στο παγκοσμιο

  • Κώστας

   Και στους νέους, παγκόσμιο μου φαίνεται πήραν !

 • Κώστας

  Μάλλον θα παίξουμε με Κροατία !!

 • HaraldHadrada MERCYLESS
  • Genesis

   ελα ρε κριμα τα παιδακια

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Ναι κριμα αλλα οχι εδω στην πατριδα τους…ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και μην μου πεις εχουν πολεμο στην πατριδα τους δεν με νοιαζει δεν τον προκαλεσα εγω…

    • Genesis

     200000 Αλβανοι το 92 δεν ειπε κανενας τιποτα.Τωρα για 6000 παιδακια θα αλλοιωθει το εθνος?Σε παρακαλω

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      6000 ειναι τα φετινα βαλε και τα περσινα,τους αλβανους μπορουμε να τους απελασουμε αυτους οχι

     • Genesis

      Καπου διαβασα οτι συνολικα η Ελλαδα θα εχει 30000 προσφυγες.Δε μου φαινεται παραλογο.Και οι Συριοι…οι κανονικοι Συριοι ειναι πολυ καλοι και καθαροι ανθρωποι

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      38000 ειχαν μπει μονο τον ιουλιο του 2012 σας λενε ψεμματα,οι συριοι που εφυγαν ειναι ριψασπιδες και πιθανοτατα τζιχαντια και ειναι πολυ λιγοι

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Το 92 εγω ημουν 5 χρονων δεν μπορουσα να κανω κατι..ολοι να φυγουν στην Ελλαδα μονο Ελληνες ο καθενας στην πατριδα του..

     • Genesis

      Τοτε να φυγουν κι ολοι οι Ελληνες απο το εξωτερικο.Που εμενα δε θα με χαλαγε θα γινομασταν υπερδυναμη

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εκει μας θελουν δεν πηγαμε παρανομα

     • Genesis

      Και σημερα υπαρχει συνθηκη και δε μπορεις να διωξεις κανεναν

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      το θεμα ειναι οτι δινουν ψευτικα στοιχεια ,δεν μπορεις να κανεις αναγνωριση και απελαση,παραδειγμα,ειχα ενα κρατουμενο που το παιζε παλαιστινιος με διαβατηριο παρακαλω,ο τυπος εκανε μπαμ αλγερινος ή μαροκινος,τελικα με το λεγε γεγε καιθ κατι κερασματα τσιγαρα μου το ξεφουρνισε,καταλαβες τωρα?παιρνουν ασχετες εθνικοτητες διαβατηρια απο χωρες εμπολεμες και παιρνουν ασυλο χωρις να το δικαιουντε

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ετσι ακριβως αδερφε και οι Ελληνες του Εξωτερικου πισω στην Ελλαδα να εκμεταλευτουμε με τα Ελληνικα μυαλα τον πλουτο που εχουμε να γινουμε υπερδυναμη!!!

     • KTHPIO7

      Οι αλβανοί αφομοιώνονται. Το δεύτερης γενιά αλβανάκι είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης Τα ισλάμια είναι ζώα και παραμένουν ζώα. Η δεύτερη γενιά ισλαμιστών μεταναστών είναι πιο ακραία από την πρώτη. Τα ισλάμια περνούν από το να είναι ένα βάρος της γης στο να είναι ένας ακραίος κίνδυνος.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ετσι νομιμοποιουνται οι γονεις τους και τα ιδια,τα λυπαμαι αλλα λυπαμαι περισσοτερο τα παιδια μας

 • GrandRus

  Την Ελλάδα..ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ, οπως ελεγε και ο σπικερ

  https://image.prntscr.com/image/eloXPfbxQZWguESxOAzcuQ.png

  • Κώστας

   ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

   ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!!

  • KTHPIO7

   Αλίμονο αν ο μόνος σεβασμός που μπορούμε να αντλήσουμε είναι για το μπάσκετ.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • ΘειοςSAM

   χαχαχαχαχαχαχαχα

  • καποιος

   παιδικη σου φωτο?

 • Spock

  Αν δεν εκαιγα τα μπιφτεκια και αν δεν ετρωγα 5 στη μπαλλα θα ηταν πολυ καλη μερα

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Δεν γινεται να τα εχεις ολα…!

  • Κώστας

   ΕΙΠΑΜΕ

   Η ΡΩΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΟΣ !!

 • Αντύπα
 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

  Όταν εμείς, μαζί με τον Γιάννη, τα λέμε είμαστε οι γραφικοί και οι συνομωσιολόγοι…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Νεο θεμα ο τελευταιος να τραβιξη το καζανακι

  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   Η λεκάνη είσαι και παραπονιέσαι;;; (πλακίτσα κανω, μην μου παρεξηγηθείς)

  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   Σύνδεσμος;;;

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Κλικ. Και παλι κλικ

 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)
 • Walle-e

  Γι αυτο εχουν πηδηξει τα βραχεα με το κολοχααρπ τους και δεν μπορει κανεις Χριστιανος να κανει το χομπι του στα βραχεα απο τον υπερβολικα υψηλο θορυβο και ατμοσφαιρικα παρασιτα.

 • manolis palaiologos

  Το βίντεο που παραθέτετεται είναι από το 2013 αχαχαχα
  Και εκτός από αυτό σε ποιό σημείο λέει για HAARP;

 • dkanelogiannis

  Ναι είναι λογικό η Αμερική που έχει το υπεροπλο να στοχοποιεί τους πολίτες της.

 • lstd

  Το μόνο που λέει ο φυσικός είναι ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν βροχές και καταιγίδες μέσω laser, άκουσε κανένας για HAARP και είδικα HAARP-Ιρμα? Κάποιος να κάνει την μετάφραση στον αρθρογράφο

 • George Moriganis

  Έβαλαν χωριάτη να γράψη ειδηση… ωρε τι αγγλικά έμαθες στο μαντρί ???