Τα μυστικά όπλα του Β.Πούτιν επί τάπητος στη «νύκτα των Αμερικανών στρατηγών»- Συγκεντρώθηκε η ανώτατη αμερικανική στρατιωτική ηγεσία για να μιλήσει για τον «Αρμαγεδώνα» που έρχεται

Δημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2017, 11:11 μμ | Ανανέωση: Σεπτέμβριος 23, 2017 στις 11:22 μμ

Ολόκληρη η αμερικανική ανώτατη στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου συγκεντρώθηκε με κύριο σκοπό να προετοιμάσει επισταμένα μια άκρως σημαντική έκθεση αξιολόγησης,  για την Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορούσε «επικείμενες πολεμικές αποστολές των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ».

Παρόντες στην έως τώρα άκρως απόρρητη συνάντηση ήταν ο στρατηγός Mark Milley, ο αρχηγός του στρατού των ΗΠΑ, ο αρχηγός του επιχειρησιακού κλάδου του ναυτικού Ναύαρχος John Richardson, ο Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Robert Neller,  ο Α/ΓΕΑ Πτέραρχος  David L. Goldfein και ο Α/ΓΕΕΔ στρατηγός  Joseph Dunford.

Μιλάμε για την ανώτατη ηγεσία μιας υπερδύναμης όπως οι ΗΠΑ μαζί με  τον επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών,αναφέρει σχετικό δημοσίευμα  .

Η ημερήσια διάταξη αυτής της συνάντησης ήταν σοβαρότατη για ολόκληρο τον πλανήτη, την Ρωσία , Κίνα, Ιράν  και φυσικά έχει αντίκτυπο ακόμη και για την Ελλάδα.

Οι πιο ισχυροί στρατιωτικοί άντρες της Αμερικής συγκεντρώθηκαν εκείνο το βράδυ  για να συζητήσουν για τον «Αρμαγεδδών» όπως ονομάζουν οι ίδιοι με κωδική ονομασία την διεξαγωγή ενός Γ’ παγκοσμίου πολέμου με Ρωσία και Κίνα  .


Τα πρακτικά αυτής της «μοιραίας» συνάντησης αποτελούν φυσικά επτασφράγιστο μυστικά. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι γνωρίζουν τι ακριβώς συζητήθηκε.

Το  τελικό αποτέλεσμα όμως της στρατηγικής συνεδρίασης αποκαλύφθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 ενώπιον του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι κορυφαίοι στρατηγοί του έως τώρα ισχυρότερου έθνους στη Γη ενημέρωσαν το Κογκρέσο ότι η Αμερική θα μπορούσε πράγματι να κερδίσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά…..

Ένα από τα μέλη της συνάντησης της «νύκτας των στρατηγών»,  ο στρατηγός Milley, εξέφρασε τη μοναδική του ανησυχία για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο επικαλούμενος την «έλλειψη πόρων και κατάρτισης του αμερικανικού στρατού για την εκτέλεση της στρατηγικής εθνικής ασφάλειας της Αμερικής χωρίς υψηλό στρατιωτικό κίνδυνο».

Ο ναύαρχος Ρίτσαρντσον συμφώνησε με τον Milley , αλλά το επίπεδο εμπιστοσύνης του στην κυριαρχία του αμερικανικού Ναυτικού φαινόταν κάπως υψηλότερο.

Ο ίδιος φέρεται να  είπε στην επιτροπή:

«Συμφωνώ με τον στρατηγό Milley. Εάν φτάσουμε σε μια τέτοια  σύγκρουση, θα κερδίσουμε. Αλλά θα πάρει πολύ περισσότερο από όσο θα θέλαμε και θα κοστίσει πολύ περισσότερο σε δολάρια και σε θύματα ».

Όσο για τον στρατηγό της Πολεμικής Αεροπορίας David L. Goldfein, η αξιολόγηση ως πρώην πιλότου μάχης κατέδειξε ότι ύπαρξη αριθμού σύγχρονων αεροσκαφών από μόνη της δεν αποτελεί πανάκεια  .

Ο στρατηγός Goldfein συμφώνησε επίσης με τους άλλους, αλλά με πολύ πιο περίπλοκο τρόπο, σαν να ήταν ένας καλός «λογιστής» της ομάδας.

Εν ολίγοις, ο άνδρας ( Πτέραρχος David L. Goldfein) που καταρρίφθηκε στη Σερβία όταν η Αμερική κατέστρεφε τη Γιουγκοσλαβία, δήλωσε το  προφανές , δηλαδή ότι ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια προσπάθεια υψηλού κινδύνου με πάρα πολλά θύματα .

Το πανίσχυρο  αμερικανικό στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα έγινε γνώστης της συνάντησης και σίγουρα εκπροσωπήθηκε.

Όσο για την συνάντηση της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ, αυτή ήταν απλώς μια καλή τυπική δικαιολογία .

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ ενώ ο Β.Πούτιν προετοιμάζει ημέρα με την ημέρα την ρωσική πολεμική μηχανή καθιστώντας  την ολοένα και πιο ισχυρή και επικίνδυνη όπως και οι Κινέζοι φυσικά.

Η μαχητική ισχύ της ρωσικής πολεμικής μηχανής έχει προσελκύσει την απόλυτη προσοχή ολόκληρης της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας  της Αμερικής.

Ένας τέτοιος πόλεμος δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη αμερικανική ιστορία, όπως  για παράδειγμα οι μάχες για το πέρασμα Kasserin, το Guadalcanal, την Okinawa, την Tarawa, και την δύναμη μάχης Smith στον πόλεμο της Κορέας.

Φυσικά δεν θα είναι ένας πόλεμος των 90 ημερών αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια και φυσικά φονικότητα .

Οι πόλεμοι συχνά θεωρούνται σύντομοι όταν ξεκινούν αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Αρκεί να θυμηθούμε το Αφγανιστάν, το Ιράκ την Συρία και πολλούς άλλους και θα το διαπιστώσουμε .

Συχνά , οι πόλεμοι θεωρούνται ότι κοστίζουν λιγότερο από ό, τι καταλήγουν να κοστίζουν και καταλήγουν με τα αποτελέσματα που  είναι εντελώς  «απροσδιόριστα» .

Οι Αμερικανοί στρατηγοί δεν προετοίμασαν τις εκτιμήσεις τους όμως ουσιαστικά μόνο για την  επιτροπή άμυνας της Γερουσίας των ΗΠΑ, επειδή οι ίδιοι γερουσιαστές δουλεύουν σε συμπαιγνία με το στρατό και το βιομηχανικό συγκρότημα, και αυτό όλοι το γνωρίζουν.

Αλλά έκαναν ένα τσεκ-κοντρόλ το τι ακριβώς μπορούν να αναμένουν αυτήν την δεδομένη χρονική περίοδο από τις δικές τους ένοπλες δυνάμεις, το στάδιο των εξοπλισμών και φυσικά εκτίμησαν την πολεμική μηχανή Ρωσίας και Κίνας.

Μερικοί εκτιμούν ότι όλα αυτά είναι «αποκυήματα της φαντασίας».

Ομως η αληθινή έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ δείχνει ότι οι στρατιωτικοί, οι  βιομήχανοι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου πολέμου.

Μέρος αυτής της έκθεσης εξετάζει την «ετοιμότητα» του Βλαντιμίρ Πούτιν στην περίπτωση ενός « Αρμαγεδδώνα» στο βαθμό που είναι εφικτό σε  κάθε περίπτωση.

Εκεί γίνεται μνεία για τις υπερ-υπόγειες αμυντικές εγκαταστάσεις με αποθήκες, εργοστάσια , ερευνητικά κέντρα του  Πούτιν, πίσω από τα Ουράλια, τα οποία χτίστηκαν κατά τη διάρκεια των Σοβιετικών χρόνων και προσδίδουν μεγάλη χρονική αυτονομία στον ρωσικό στρατό για πόλεμο μακράς διαρκείας .

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν επίσης ότι ο  νέος ρόλος του Αμερικανού Α/ΓΕΕΔ  στρατηγού Joseph Dunford, δεν είναι αποκλειστικά οι ένοπλες δυνάμεις αλλά η άσκηση αμερικανικής πολιτικής .

Ενώ οι συνάδελφοί του ήταν απασχολημένοι με σχέδια , χρονοδιαγράμματα  για περισσότερα όπλα, πλοία και βλήματα, ο Αμερικανός στρατηγός ασκούσε πολιτική στην Ασία με ομολόγους του από την Ν.Κορέα , την Κίνα και άλλων χωρών, προετοιμάζοντας το «έδαφος» γι αυτό που σχεδιάζουν στο Λευκό Οίκο.

Έτσι, μετά την Βόρεια Κορέα, σειρά θα έχει η Ρωσία και το Ιράν στις νέες  αμερικανικές κυρώσεις ενώ η κυβέρνηση Τραμπ  έχει στόχο να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο με πραγματικά όπλα προκαλώντας ένα πόλεμο που φυσικά δεν μπορεί να «ελέγξει».

Ο μισός κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της πείνας και τα περισσότερα κράτη παλεύουν με την οικονομική κρίση , αλλά η αμερικανική ελίτ ασχολείται με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο , ο οποίος έχει δρομολογηθεί από ότι φαίνεται .

«Είδα ότι οι πραγματικές ειδήσεις σε όλο τον κόσμο ήταν βαθιά περιορισμένες από την αυτολογοκρισία, στην οικονομία και στην πολιτική , ενώ το αμερικανικό στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα αυξανόταν με τεράστιο ρυθμό και ο όγκος των πληροφοριών που συλλέγει για όλους μας υπερέβαινε υπερβολικά την δημόσια φαντασία», είχε δηλώσει ο γνωστός κύριος wikileaks , Julian Assange,  και είχε απόλυτο .για αυτό που έχουν σχεδιάσει σκοτεινές ελίτ ανά τον κόσμο.

 • Θεσσαλονικιός

  1ος …
  Οι Αμερικανοί θα κέρδιζαν εάν πολεμούσαν εναντίον Ρώσσων και Κινέζων …
  Ακόμη προσπαθώ να μην κατουρηθώ από τα γέλια ..

 • Γιώργος fs.

  2ος και έτοιμος!!

  • Spyros Spyropoulos

   Ευγε Γιωργο!!!

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστώ πολύ αδερφέ Σπύρο!!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Ευγε Γιωρικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστώ Γιαννηηηηηηηηηηηηήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

 • Spyros Spyropoulos

  3ος! ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!!!

  • Γιώργος fs.

   Εύγε αδερφέ Σπύρο!!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   ΑΞΙΟΣ αδερφε Σπυρο !

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  4ος !!!
  Μην τα παρουμε στο κρανιο και στειλουμε εκει τα δικα μας μυστικα οπλα,
  τους «βουλευτες» …..ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΗΜΑΤΑ πουθενα στον κοσμο !

  • Spyros Spyropoulos

   Και καλυτερος!!!

  • Γιώργος fs.

   Εύγε Γιαννηηηηηηηηηηηηήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

  • Θεσσαλονικιός

   Εύγε Γιαννίκα !!!!

 • Spyros Spyropoulos

  Οπου ακους μεγαλα λογια, κρατα και μικρα καλαθια!!!

 • Γιώργος fs.

  Ο Τζόνη εμφανίστηκε;

  • Spyros Spyropoulos

   Εσβησε λογαριασμο ειπε ο Λαλακης…….για 10η φορα????????

   • Γιώργος fs.

    Το σβήσιμο του λογαριασμού είναι η αγαπημένη συνήθεια του Γιάννη
    Σύντομα θα εμφανιστεί !!!😂😄😉😀😁🐄🐄🕪😃🦁

    • Θαλασσόλυκος

     Με νέο φρέσκο κωδικό και εικόνα για να τρώνε τα ερπετά τα λυσσακά τους!
     😂😂😂😂

 • Κώστας

  ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!!

  ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΤΕ !!!

  • Καπετάν Γαρέφης

   Δεν ειμαστε σιγουροι γιαυτο. Αλλα δεν εχει και πολυ σημασια

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ
  “ΘΑ ΓΙΝΗ ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 30.000 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ 100 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ ΑΘΕΪΑ”
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/09/30000-100.html#more

  • /Νώντας/

   υπάρχουν ευτυχώς ακόμη, ίσως λίγοι αλλά άξιοι δάσκαλοι…

 • kraser

  Ωραιο αρθρο αλλα εχουν βγει αλλα ποιο καινουργια παιδες

 • Σταμάτης

  Δε ξέρω απο πού είναι η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου , αλλα αν εξαιρέσουμε το γέρο οι υπόλοιποι έχουν ενα βλέμα αλαζονείας ;

 • /Νώντας/

  «οι Αμερικανοί θα κερδίσουν τον Γ ΠΠ αλλά δεν θα υπάρχουν χέρια να χειροκροτήσουν» Άγιος Χαραλάμπης ο δια Χριστόν σαλός..

  σχεδιάζουν τον πόλεμο μπροστά στον οποίο ο Β ΠΠ θα μοιάζει με κυριακάτικη εκδρομή…

  ο Θεός να ελεήσει τον κόσμο…

  • Θαλασσόλυκος

   Μετά τη μάχη αυτή, η Ελλάς με δέκα μύρια πληθυσμό, θα είναι υπερδύναμη!!
   😂😂😂

   • /Νώντας/

    όποιος λάβει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο θα χαθεί, εμείς θα μείνουμε ουδέτεροι… η ανάταση της Ελλάδας θα είναι κυρίως πνευματική και θα οδηγήσει ξανά τον κόσμο…

  • Spyros Spyropoulos

   Ο Αγ.Χαραλαμπης ο δια Χριστον σαλος εζησε και εδρασε στην Καλαματα και τα περιχωρα! Οι ανω των 70-75 ετων τον θυμουνται και λενε πολλες ιστοριες γι’αυτον!

   • /Νώντας/

    όπως έλεγε και ο Άγιος Παΐσιος, οι Άγιοι του Θεού είναι τόσοι πολλοί σαν σύννεφο… πόσοι ακόμη υπάρχουν στον κόσμο… αφανείς, άγνωστοι και ταπεινοί..

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ……….

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Αγ. Παΐσιος: Η μεγαλύτερη αρρώστια – Οι αριστεροί λογισμοί

  Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/

  • Κώστας

   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ !!

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι εννοείς.

    • Κώστας

     Λέω πως οι άνθρωποι είναι ούφο !

 • Γιώργος fs.

  Ώρα να διαβάσω και το άρθρο!!!

  • Θαλασσόλυκος

   xAXAXA

  • Spyros Spyropoulos

   Να μας κανεις μια περιληψη μετα…….

   • Γιώργος fs.

    Πρόλαβες τη σκέψη μου αδερφέ Σπύρο.
    Κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει την υποχρέωση στα μεγάλα άρθρα να τα διαβάζει και να μας ετοιμάζει μια περίληψη!!

    • Spyros Spyropoulos

     Προτεινω αυτος να ειναι ο εκαστοτε 1ος…….

     • Γιώργος fs.

      Προσυπογράφω 100%.

     • Θεσσαλονικιός

      Καλά ρε, δεν ξαναγράφω πρώτος ..

  • Θεσσαλονικιός

   Δεν τρώγεσαι ρε, να δεις και το βίντεο, μεγάλο αλλά λέει πολλά ..

 • καποιος

  η κουβεντα στο ιντερνετ ειναι καπως ετσι

 • Κώστας

  Και όλα αυτά για θυμηθείτε για ποιο λόγο γίνονται ;;;

  Μήπως έχουν κάτι οι Αμερικάνοι με τους Ρώσους ή τους Κινέζους;;;

  Ειδικά με τους τελευταίους Τ Ι Π Ο Τ Α !!

  Τον παγκόσμιο πληθυσμό θέλουν να μειώσουν για να τον ελέγχουν καλύτερα !!

  Όμως εκτελώντας αυτά τους τα σχέδια, άθελά τους εκτελούν το σχέδιο του Θεού !

  • /Νώντας/

   +1000000 ακριβώς!!!

 • Aris Charalambous

  Πρωτο…..δεν ειναι το ισχυροτερο ποσο μαλλον εθνος οπως το παρουσιασες…..Ενα μειγμα λαων ειναι που δεν ξερουν καν οι ιδιοι απο που καταγονται. Δευτερο ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν θα επικρατουσαν εναντι της Κινας ποσο μαλλον της Ρωσιας. Και τριτο σε περιπτωση Γ’ παγκοσμιου πολεμου η χωρα τους θα εξαφανιστει δια παντος ενω βαση στατιστικων μελετων που εχουν γινει απο διαφορους στρατιωτικους μελετητες η μοναδικη χωρα που θα μπορουσε να επιβιωσει λογω του τεραστιου αχανες γης που διαθετει ειναι η Ρωσια. Φυσικα το κοστος για τον πλανητη θα ειναι τεραστιο

  • Καπετάν Γαρέφης

   Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι δεν αποτελουν εθνος, αλλα κραμα λαων.

   Κατα τα αλλα, σε συμβατικο πολεμο, αυτη την στιγμη η αμερικη δεν εχει αντιπαλο. Το εδαφος της ειναι απομονωμενο και ασφαλες.
   Σε εναν πολεμο αμερικης ρωσσιας, η ευρωπη θα πληρωνε την νυφη. Ποιος θα εισεβαλε στην αμερικη; Η ρωσσια; Η κινα; Απο που; Με ποιον αποβατικο στολο;
   Μην γραφετε ασυναρτησιες λοιπον. Οι αμερικανοι αυτη την στιγμη τεχνολογικα ειναι μπροστα.
   Επισης ειναι κωλοφαρδοι γιατι περιβαλλονται απο 2 τεραστιους ωκεανους, τους οποιους κανενας στολος δεν μπορει να διασχισει ωστε να κανει αποβαση.
   Επισης, εχουν ως προτεκτορατα ολες της δυνατες χωρες της ευρωπης. Ολο το ΝΑΤΟ.

   • Καπετάν Γαρέφης

    Ανταρκτικη;;;
    Λιγο δυσκολο να μπουκαρουν οι ρωσσοι στην βορεια αμερικη απο τον νοτιο πολο😳

    Επειτα θα επρεπε να μεταφερουν στην ανταρκτικη μερικες εκατονταδες χιλιαδες στρατιωτες-για να μην πω κανα δυο εκατομμυρια- με τον ανυπαρκτο αποβατικο στολο τους. Κατι τετοιο δεν θα περνουσε απαρατηρητο και ο στολος τους θα γινοταν σταχτη απο τον πολυ πολυ μεγαλυτερο αμερικανικο στολο.

    Απο τον βερυγγιο πορθμο πραγματι ειναι το μονο θεωρητικα πιθανο σημειο για μια τετοια αποβαση…
    Και εκει χρειαζεται στολος ομως-ο οποιος δεν υπαρχει- και φυσικα και σε αυτο το σεναριο θα επρεπε πρωτα να γινει μεγαλη συγκεντρωση ρωσσικου στρατου στην περιοχη, που δεν θα περνουσε καθολου απαρατηρητη απο τους αμερικανους.
    Δεν υπαρχει πραγματικη δυνατοτητα εισβολης στο αμερικανικο εδαφος. Οπως ειπα, η ευρωπη θα πληρωνε την νυφη.

  • Κώστας

   Πιστεύουν πως με τα πυρηνικά όλα θα τελειώσουν !!

   Ναι, θα τελειώσουν, με τη διαφορά πως όταν θα πατηθεί το κόκκινο κουμπί από τον έναν, αυτόματα θα πατηθεί και από τον άλλον, και τι θα γίνει ;;

   Και τι θα μείνει ;;

   Ούτε πόλεμος ΚΑΝ δεν θα γίνει …

 • Limassolbull

  Η αλαζονια που διακατεχει τους αμερικανους στο τελος θα τους καταστρεψει. Τα ιδια ελεγαν τοτε και στον πολεμο του βιετναμ οπου στο τελος εγκλωβιστηκαν και δεν μπορουσαν να φυγουν πληρωνοντας βαρυτατο τιμημα μεχρι που μπηκανε στην Σαιγκον οι Βιετγκογκ και εφυγαν αρον αρον με της κατουρημενες τους ποδιες,
  Ας εξακολουθησουν να εχουν αυτα τα μυαλα και να σκεφτοντε με αυτον τον τροπο και στο τελος θα πληρωσουν το μαρμαρο.

 • Spock

  γεια χαρανταν…..αγαπουλα πουλα ειναι η υποθεση

  • skeptomenosellin

   Καλώς τον…

 • skeptomenosellin

  Είναι ανοησία όλο αυτό…

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ
  • Γιώργος fs.

   Συριζαία;

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Ακομα το ψαχνουν ΑΝ ειναι καποιου συγκεκριμενου φυλλου …..»ανδρας η γυναικα» !

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Χίτλερ, απροσδιορίστου φύλου.

 • Θεσσαλονικιός
 • Ελληνας Ορθοδοξος

  χαχχαχαχαχχαχαχχα ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ Γιωργη !
  Πως θα φαινονταν αραγε στον τ$ιπρα αν μαθαινε οταν μεγαλωνε ο ερνεστο
  πως κυκλοφορει με δικτυωτα καλσον και κοκκινες καλτσοδετες ???
  Θα ηταν περηφανος αυτος και το αγριοπεριστερο οπως δηλωνουν συνεχως
  για τα παιδια των ΑΛΛΩΝ ???

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   αμεεεεε…μεχρι κ σε ινστιτουτο αισθητικης θα τον πηγαιναν.

 • Γιώργος fs.

  Καλημέρα αδερφέ Γιαννηηηηηηηηηηηηήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!! https://uploads.disquscdn.com/images/7140a2a1688f1bf1a79667360b2e1d4070bfa2f82d0b26e24c20c15af07b996b.jpg

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλημερα Γιωρικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

 • Γιώργος fs.
  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα αδελφε Γιωργο!

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΑΡΕΣ!!
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Κ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ…να σβυσει κ καμμια φωτια.

 • skeptomenosellin

  Καλημέρα κι από μένα.
  Καλή και ευλογημένη Κυριακή να έχουμε οι αμαρτωλοί… :-)

  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα φίλε Χάρη!!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλημερα Χαρικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

   • skeptomenosellin

    Γειά σου Γιάνναρε λεβέντη..!!!!!!!!! :-))

 • skeptomenosellin

  Μα το παιδί έκανε ακριβώς ότι το έμαθε η μητέρα του…

 • skeptomenosellin

  Χάραξε επιτέλους…

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα Χαρη με τα ωραια σου!

   • skeptomenosellin

    Καλημέρα Σπύρο παίδαρε… :-))

 • Γιώργος fs.
 • Spyros Spyropoulos

  Καλημερα αδελφε Γιαννη!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλημερα αδερφε Σπυρακλα !

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ…

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα Ηρωα ΠΕΥΚΕΣΤΑ!!!

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΥΡΟ.

 • firestormLouis

  Καλημερα Ελληνες και Ελληνιδες!!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα φιλε και αδελφε Λουη και καλη Κυριακη!

   • firestormLouis

    Καλη Κυριακη φιλε και αδελφε Σπυρο και σε εσενα και σε ολους τους λεβεντες και λεβεντισες Ελληνες της λεσχης!(?)

  • skeptomenosellin

   Καλημέρα Λούη….

   • firestormLouis

    Καλημερα αδελφε!!Αν ειναι δυνατον εχουμε στο Μοντρεαλ 30 βαθμους και θα συνεχίσει για τις επομενες 3- 4 εβδομαδες Σημερα το απογευμα θα παει 35!Τρελαθηκε ο καιρος!!

    • Jorge Melissa

     To HAARP φταίει αδελφέ Λουη! το έχετε κοντά εκεί. Καλή κυριακή να σας ξημερώσει!

     • firestormLouis

      Σωστος !!Αυτα λενε και εδω Αφου να φανταστεις απο την αλλαγη.του καιρου γεμισαμε πεταλουδες Τις λεγομενες Painted lady butterflies
      Κατι φανταστικες πεταλουδες που βλεπεις σε τροπικα κλιματα!!Για φαντασου τρελα πραγματα Λετε να δειτε καμια Πολικη αρκουδα στην Ελλαδα?
      Α ξεχασα εχετε τον Πολακη αρκουδα !!

    • skeptomenosellin

     Η αλήθεια είναι ότι τα έχουμε κάνει λίγο μαντάρα με τον καιρό όπως και γενικότερα δλδ, αλλά 35 βαθμοί δεν είναι και τόσο χάλια τελικά… εδώ χτύπησε 47… :-))

     • firestormLouis

      Ημουν Ελλαδα με 50 και εψηνα αυγα στο καπο του αυτοκινητου!!

     • skeptomenosellin

      Αμάν. Τότε πρέπει να έχεις συνηθίσει οπότε κανένα πρόβλημα… ;-))

     • firestormLouis

      Την βρισκω με πολυ ζεστη και πολυ κρυο!!Αφου να φανταστεις οταν χτυπαει εδω -25 εχω τρελες χαρες και με βλεπουν οι ντόπιοι κανουν νοημα οτι δεν ειμαι στα καλα μου!!Με λενε » εισαι σιγουρος οτι εισαι απο Ελλαδα?Χαχαχαχαχαχα!!

 • Assurbanibal

  Καλημέρα σας φίλοι κι αδέρφια, μανάδες γέροι και παιδιά!

  • skeptomenosellin

   Καλημέρα Ασσούρ αδελφέ…… !!!!!!!!

   • Assurbanibal

    Τα σέβη μου!

    • skeptomenosellin

     Ανταποδίδω αδελφέ μου…. :-))

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ
  • Assurbanibal

   Καλημέρα φίλε μου! Γιοφύρια δε βλέπω κι αγχώνομαι…

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Θα πιάσουμε τις ρούγες !

    • Assurbanibal

     Αν είναι έτσι μέσα είμαι!

 • © Proud to be Greek

  Καλημέρα ζουζουνάκια μου.

  • skeptomenosellin

   Καλημέρα μπαμπά μέλισσα….

  • Assurbanibal
   • © Proud to be Greek

    (Σήμερα είναι η μέρα που θα φάει αλλο ενα ηχηρό χαστούκι η ευρωπαΪκη νομεκλατούρα που λυμαίνεται την εξουσία και τις ζωές όλων των ευρωπαίων.
    Τα ποσοστά του AfD θα είναι μεγαλύτερα απο αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και εύχομαι να σχηματίσει Κυβέρνηση με την Μέρκελ για να πατάει φρένο)

    • Assurbanibal

     Με πιάνεις αδιάβαστο. Το μόνο που κατάλαβα ήταν το Μέρκελ. Πάω να γκουγκλάρω πρωινιάτικο…

     • © Proud to be Greek

      AfD είναι η γερμανική δεξιά που αντιστέκεται στα σχέδια πλυθησμιακής αλλοίωσης που προωθούνται.

     • Assurbanibal

      Μόλις το διάβασα στο γουήκι.

     • © Proud to be Greek

      (και στην μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      AfroaravoDoicheland ;-)

   • ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Πήγε το ψέκασμα σύννεφο ολονυχτίς!… Άσπρισε ο ουρανός πρωινιάτικα…
  Καλημέρα ζουζούνες και ζουζούνοι μου!

  • Assurbanibal

   Οχου μου το!

 • chrispap

  Στη Θεσσαλονίκη το EuroPride του 2020
  http://www.sdna.gr/politiko-deltio/koinonia/article/378968/sti-thessaloniki-europride-toy-2020

  δεν μας εφταναν οι ντοπιες τωρα θα μας ερθουν και εισαγωμενες.

  • Assurbanibal

   Ζουζουνάκο καλημέρα.

   • chrispap

    η κατηφορα φεινεται ευκολη αλλα τελικα σε κουραζει περισσοτερο

   • Broukios

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΟ.

    • Assurbanibal

     Γεια σου φίλε μου, τώρα το είδα.

  • Broukios

   ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΝΊΣΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Να περάσει στο σαλέ το επόμενο ζουζούνι που έχει σειρά παρακαλώ …!

 • Jorge Melissa

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εβραϊκής καταγωγής αριστερός υποψήφιος αναπολεί την προσπάθεια ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος και την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας (και ουδείς δημοκράτης «σοκάρεται»)
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/09/blog-post_23.html

  • © Proud to be Greek

   Αυτοί σοκάρονται….επιλεκτικά.

 • Broukios

  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ.
  ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
  ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ Κ ΦΑΓΗΤΟ Ο ΛΑΘΡΟ.

  ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΘΙΧΤΕΙΤΕ?

 • chrispap

 • ταξιδευτής

  καλημερα σε ολους
  μαζεψα ενα γατακι απτο δρομο κ ειμαστε ξενυχτες γιατι ηθελε παιχνιδια κ νιαουριζε
  …..παλι στο δρομο το βλεπω

  • Broukios

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 • Broukios

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  Αριστερή Ιταλίδα δήμαρχος που είναι υπέρ των μεταναστών έγινε θηρίο όταν έμαθε ότι η κορούλα της τα έφτιαξε με μαύρο μετανάστη

  • δεν θα ηταν αρκετα μαυῦρος.

   • Broukios

    ΑΣΕ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ

  • ταξιδευτής

   ο Ερντι ειναι εν γενει ο πιο φασιστας της περιοχης………….κ δειτε μια τουρκια που εφτιαξε

   • Broukios

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΧΩΡΑ.

    • ταξιδευτής

     εσυ εισαι εδω η πανω?

     • Broukios

      ΠΑΝΩ
      ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΙΑ. ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ

     • ταξιδευτής

      κατσε θα ρθουν κ τα παιδια μου σε λιγο….ετοιμαζονται

     • Broukios

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ?

     • ταξιδευτής

      μεταπτυχιακο στη Μερκελ……κ καθε Αυγουστο 1 μηνα Ελλαδα ( μονο γι αυτο ειμαστε…ολα τ αλλα ειναι λογια)

  • George Voyajakis

   που να βλεπες τι θα παθαινε αμα της τη βιαζαν κιολας. καταμαυρη θα γινοταν……

 • Aυτο το πραμμμα με το πρωϊνο ξυπνημα, να μην μπορει να εστιασει το ματι στην οθονη πριν τονδευτερο καφε ειναι θεμα ηλικιας;

  Τουκος καλος, μονο νεκρος κλπ κλπ

  αχαχουχα και etc

  • skeptomenosellin

   Πολλές ώρες μπροστά στο PC… Eye fatigue…

   • μετα απο 40 χρονια, δεν νομιζω, εχει συνηθισει.

    • skeptomenosellin

     Και ο γάϊδαρος του Χότζα είχε συνηθίσει στην αφαγία, αλλά ψόφησε… :-))))

  • ταξιδευτής

   καλημερα Λαλαξ….πιες τον δευτερο κ βαλε το Ρ που λειπει
   :p

  • Αλέξανδρος

   φυσικά! Διαφορετικά, οι μεγάλοι θα πίνανε αναψυκτικά και τα πιτσιρίκια θα το ‘ρίχναν στους καφέδες.

 • Broukios

  ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

  Η Αλβανίδα αρχηγός των πορτοφολάδων είχε συλληφθεί 8 φορές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!

 • Broukios

  ΞΥΛΟ ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΦΛΟΥΦΛΗΔΩΝ ΕΛΛΗΔΩΝ

  Αλλοδαποί κρατούμενοι «σακάτεψαν» στο ξύλο Κρητικό ισοβίτη μέσα στις φυλακές Αλικαρνασού

  • ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

   Δικοι μας δεν υπήρχαν εκει να τον σωσουν

 • American Kotal

  ? μι νο κομπρεντε σινιορ.

  • Κωνσταντίνος Σπέτσες

   Συγκεντρώθηκε η ανώτατη αμερικανική στρατιωτική ηγεσία των ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΆΙΛΝΤ.
   Νότιος Κορέα και Ιάπωνια θα είναι οι Πρώτοι που θα πληρώσουν την Αμερικανική ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ των
   Ροθτσάιλντ όταν ο Κίμ τους κάνει οικόπεδο και βυθίσει και αμερικανικά πλοία.
   Δυστυχώς, Οι λαοί δεν αντιλαμβάνονται!!…Αυτό το…»σμάρι» που σέρνεται πάνω σ’αυτόν το πλανήτη
   είναι αχόρταγο!
   Και δεν είναι μόνο αυτό! Δεν συνειδητοποιούν αυτή τη λαιμαργία!
   Είναι η αντίληψη του ακραίου καπιταλισμού! (ΔΙΚΤΆΤΟΡΕΣ)
   Δεν μπορούν Αμερική και ΕΕ να παίζουν με πολέμους λυμαίνοντας τον ορυκτό πλούτο των
   λαών της Γής όπως κάνουν τώρα με την Ελλάδα κρατώντας ένα λαό στην απομόνωση
   και την πείνα με τη βοήθεια των δήθεν Ελλήνων πολιτικών προδοτών .
   Αυτή είναι και η αντίληψη του ακραίου καπιταλισμού των αριστερών δυνάμεων της Ελλάδος ΜΑΣ
   που στειρίζουν την δολοφονική οικογένεια ΡΟΘΤΣΆΙΛΝΤ.

   • George Voyajakis

    το ιδιο κανουν απο το 1600. ακριβως το ιδιο. οχι οτι οι Ρωσσοι ειναι καλυτεροι…. απλα απο τους ρωσσους θα φανε φαπες και θα ζαλιστουν.

  • Κωνσταντίνος Σπέτσες

   Συγκεντρώθηκε η ανώτατη αμερικανική στρατιωτική ηγεσία ΤΩΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΚ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΡΟΘΤΆΙΛΝΤ.

 • στην σεληνη δεν ανακαλυφθηκε
  το θεμα ηταν να παμε στο τρανζιστορ. Απο εκει και περα τα τσιπακια ηταν ευκολα.
  Δυσκολο ηταν το περασμα απο λυχνια σε ημιαγωγο.

 • αναποδα θα ελεγα. Η ΑΜD εβγαζε μεγαλυτερες αποδοσεις με μικροτερη ισχυ. Βεβαια εχω να ασχοληθω μια δεκαετια με επεξεργαστες. Παντως πιο ενεργοβοτο απο τον Ι7 δεν υπαρχει σημερα.

 • George Voyajakis

  τους τρωει ο πισινος τους να μαθουν οτι εμαθαν οι γερμανοι το ’44.
  ειναι αδιανοητο οι κολαραδες οι αμερικανοι να νικησουν ενα πολεμο εναντιον της Ρωσσιας. Ειναι τεραστιο λαθος, και το κανουν συνεχεια, να θεωρουν τους Ρωσσους ανικανους ή υποδεεστερους. Και τελος ας μη ξεχνουν οτι ανα κατοικο εχουν 6πλασια εκταση και σκληροτερους ανθρωπους. Δε μπορω να φανταστω τι θα γινει αν συμβει επιθεση στη Νεα Υορκη ή σε αλλη μεγαλη πολη…..