Κοινωνία

Δεν έχει τον Θεό του: Δείτε που στάθμευσε αυτός ο οδηγός στη Βρετανία (εικόνες)

Έχουμε δει πολλά παράξενα με παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αυτό όμως που έγινε στη Βρετανία, ξεπερνά κάθε όριο.

Πάνω στους τάφους, κυριολεκτικά, στάθμευσε ένα Land Rover Discovery, στο κοιμητήριο της πόλης Λάφμπορο της Βρετανίας.

Το συμβάν αναφέρθηκε στις αρχές από επισκέπτες του νεκροταφείου, οι οποίοι ήταν έξαλλοι με την έλλειψη σεβασμού και τη βλακεία του συγκεκριμένου οδηγού.

Ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν το γεγονός διότι, όπως ανάφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το συγκεκριμένο κοιμητήριο, σε απόσταση λίγων μέτρων, έχει χώρο στάθμευσης ο οποίος, τη συγκεκριμένη στιγμή, είχε κενές θέσεις.

Η διοίκηση του νεκροταφείου σχεδόν… απολογήθηκε, σε επίσημη ανακοίνωσή της, γιατί δεν υπάρχει σήμανση απαγόρευσης στάθμευσης, πρόσθεσε όμως ότι ποτέ δεν αντιμετώπισε τέτοιο ζήτημα, ώστε να χρειαστεί να διευκρινίσει που πρέπει και που δεν πρέπει να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του νεκροταφείου έκλεισε την ανακοίνωσή της σημειώνοντας ότι η καταπάτηση τάφων είναι μια ούτως ή άλλως απρεπής και ασεβής ενέργεια, η οποία αντίκειται σε κάθε θρησκευτικό και ανθρωπιστικό αίσθημα.

Ακόμα και αν είσαι άθεος, αγνωστικιστής ή οπαδός άλλης θρησκείας, είναι ανεπίτρεπτο να βεβηλώνεις με τόσο θρασύ και απροκάλυπτο τρόπο σύμβολα που, για πολλούς συνανθρώπους μας, αποτελούν μνημεία εξαιρετικά αγαπημένων ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...