Κοινωνία

Βίντεο - σοκ: Τραυματιοφορέας κλωτσά έγκυο γυναίκα στην κοιλιά

Ένα βίντεο απίστευτης βιαιότητας κάνει το γύρο του διαδικτύου το οποίο αποτυπώνει τις στιγμές όπου ένας τραυματιοφορέας αφού πρώτα τραβά με δύναμη από τα μαλλιά μία γυναίκα νοσοκόμο και φαίνεται να την βρίζει την κλωτσάει με δύναμη στην κοιλιά. Η σοκαριστική λεπτομέρεια είναι πως η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος.

Το αποτροπιαστικό περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο της Χιλής, και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμά της η Daily Mail, οι σκηνές κατεγράφησαν από κάμερες ασφαλείας σε νοσοκομείο στην πόλη Βαλπαραΐσο, στην κεντρική Χιλή.

Η γυναίκα η οποία είναι νοσοκόμα εργαζόμενη στο νοσοκομείο διαπληκτίζεται έντονα με τον τραυματιοφορέα σε έναν διάδρομο. Κάποια στιγμή τα πράγματα κλιμακώνονται, με τον νοσηλευτή να αρπάζει τη νοσοκόμα από τα μαλλιά. Μετά την αφήνει, και αυτή πάει να σηκώσει δύο τσάντες, ωστόσο αυτός γυρνά και την κλωτσά στην κοιλιά, πετώντας της πάνω σε μια πόρτα. Όλο το συμβάν διήρκεσε περίπου τρία λεπτά και έλαβε τέλος όταν επί σκηνής κατέφθασαν φύλακες, οι οποίο τον απομάκρυναν.

Ο άνδρας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αναμένεται η διερεύνηση του περιστατικού καθώς ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι τον οδήγησε σε αυτή την αλόγιστικη χρήση βίας.

https://youtu.be/6O0Ji5Fkc20

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...