Θρίλερ στο Πεντάγωνο και έκτακτη ενημέρωση του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ: Τρελάθηκαν τα αμερικανικά ραντάρ – Εβλεπαν «τηλεμεταφορά» ρωσικών πλοίων ανά τον πλανήτη!

Δημοσίευση: 17 Αυγούστου 2017, 10:36 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 17, 2017 στις 10:55 μμ

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Θρίλερ στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ καθώς τα αμερικανικά ραντάρ «τρελάθηκαν»! Αλλα πλοία τα έβλεπαν στη στεριά ενώ άλλα εμφανίζονταν ξαφνικά σε διάφορες γωνιές του πλανήτη!

Διεθνείς αμυντικοί αναλυτές εδώ και μεγάλο διάστημα τονίζουν ότι η Ρωσία διαθέτει  μυστικά  όπλα  τα οποία επιδεικνύει με  εντελώς αιφνιδιαστικό τρόπο αποστέλλοντας ‘’μήνυμα‘’ για τις πραγματικές δυνατότητες των ρωσικών ΕΔ, σύμφωνα με την λογική του δόγματος της Maskirovka που διακατέχει την  στρατιωτική ηγεσία της χώρας .


Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Λιτόφκιν μιλώντας στην εκπομπή ILand TV μίλησε για τις εξελίξεις  στον τομέα των ηλεκτρονικών όπλων από τις αντίστοιχες υπηρεσίες, σύμφωνα με ρωσικό άρθρο. 

Ο ίδιος φέρεται να έκανε λόγο για ‘’παραπλάνηση ‘’ και αστοχία  εντοπισμού από  αμερικανικό ραντάρ που είχε ως αποτέλεσμα τον  εσφαλμένο προσδιορισμό ρωσικού πολεμικού σκάφους το οποίο, σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές πληροφορίες SIGINT, εντοπίστηκε στο έδαφος (!!!!)  του  αεροδρομίου Gelendzhik και όχι στην  θάλασσα.

Αναφέρθηκε επίσης μυστηριώδη εξαφάνιση περισσότερων από 20 πλοίων στα ανοικτά των ακτών του Νοβοροσίσκ και ανακάλυψη τους  σε άλλη περιοχή (!)

Σειρά από αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει άρθρα για  περιστατικά αυτού του τύπου στη Μαύρη Θάλασσα, όταν στις  22 Ιουνίου  2017  , αρκετές δεκάδες αμερικανικά πληρώματα παρατήρησαν στα ραντάρ επιφανείας τους,   τα συστήματά  δορυφορικής πλοήγησης GPS έδειχναν  εντελώς ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των πλοίων.

Έτσι, ένα από τα πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις ενδείξεις του  GPS, ξαφνικά εμφανίστηκε  32 μίλια μακρύτερα  από τις πραγματικές συντεταγμένες,  στη ρωσική πόλη Γκελεντζίκ.

Παρόμοιες ιδιαιτερότητες παρατηρήθηκαν και από άλλα 20 πλοία, τα οποία βρίσκονται κοντά στη ρωσική ακτή.

Aμέσως το Πεντάγωνο κάλεσε έκτακτη σύσκεψη και ενημέρωση του ΥΠΑΜ παρουσίας των Διοικητών των Μυστικών Υπηρεσιών αλλά και της Darpa.

Τον Ιούνιο, η αμερικανική διοίκηση ανέφερε ότι  οι συσκευές τουλάχιστον 20 πλοίων  εμφάνιζαν θέση  32 μίλια  μακριά, αν και στην πραγματικότητα τα πλοία ευρισκόντουσαν στην Μαύρη Θάλασσα.

Δυτικοί εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση χρήσης νέου ηλεκτρονικού όπλου, το οποίο φέρεται να  έπληξε το παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού GPS.

Ο Ντμίτρι Λιτόβκιν δήλωσε ότι δεν θεωρεί αυτά τα όπλα ως  άκρως απόρρητα. Προφανώς, τέτοια γεγονότα προκύπτουν συνεχώς. Η Ρωσία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό ηλεκτρονικών συστημάτων αντιμέτρων, τα οποία, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούνται ενάντια σε σήματα GPS.

Υπάρχει ανοικτή πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη αυτών των όπλων, η οποία στερεί τον εχθρό από τη δυνατότητα δορυφορικής καθοδήγησης των πυραύλων στο στόχο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη δυνατότητα της Ρωσίας να παρακολουθεί  και να μπλοκάρει τα σήματα του ΝΑΤΟ που λειτουργούν με τη βοήθεια του GPS, ο εμπειρογνώμονας είπε ότι παρόμοιες εξελίξεις στη Ρωσία έχουν αναπτυχθεί ποιοτικά .

‘Υπάρχουν ήδη  θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οπότε αυτή η δυνατότητα όχι μόνο υπάρχει, αλλά έχει ήδη δοκιμαστεί. Επιπλέον, η ανάπτυξη συστημάτων  RF οδηγεί σε τεχνολογική πρόοδο τις ρωσικές δυνάμεις που κατέχουν ήδη αδιαμφισβήτητη ηγετική θέση στο θέμα του ηλεκτρονικού πολέμου (EW).

Το ‘‘μυστικό όπλο‘‘ έχει σκοπό να αποσυνδέσει τα συστήματα  επικοινωνίας με αυτού του παγκόσμιου εντοπισμού GPS . Με άλλα λόγια, αυτός είναι ο  πρωταρχικός στόχος στην περίπτωση μιας ειδικής ηλεκτρονικής επιχείρησης σε μια συγκεκριμένη ζώνη, έτσι ώστε ο εχθρός να μην μπορεί να διοικήσει τις δυνάμεις του και να λάβει επιχειρησιακές αποφάσεις.

Αυτή τη στιγμή, η ρωσική τεχνολογία είναι ικανή να δημιουργεί μόνο τοπικές ζώνες «μπλοκαρίσματος», δημιουργώντας  μια ομπρέλα μέσω της οποίας τα ηλεκτρονικά σήματα δεν περνούν‘‘, εξήγησε ο ειδικός. Στο μέλλον, το σύστημα θα εξελιχθεί ώστε να καλύπτει το μέγιστο έδαφος.

Ο δυτικός τύπος αναφέρει  ότι η Ρωσία βιώνει μια νέα γενιά κυβερνο-όπλων, τα οποία  σίγουρα «θα χρησιμοποιηθούν για κακό».

Η Δύση ανησυχεί για την εμφάνιση πληροφοριών ότι η Ρωσία διαθέτει  ισχυρά ηλεκτρονικά όπλα κατά αμερικανικών πολεμικών πλοίων .

Υπενθυμίζουμε ότι τα  νέα υπό κατασκευή  ρωσικά αντιτορπιλικά «Leader» θα διαθέτουν τρομερά όπλα που θα μπορούν, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, να   «τυφλώνουν»  ηλεκτρονικά συστήματα του ΝΑΤΟ .

Τα άκρως προηγμένα ρωσικά αντιτορπιλικά «Leader», θα αποτελούν σύμφωνα με το νέο δόγμα του Κρεμλίνου, το «φονικό χέρι» της Ρωσίας σε όλους τις θάλασσες  και τους Ωκεανούς.

Το νέο επαναστατικής σχεδίασης και μορφής αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων «Leader», θα αποτελέσει την βάση των νέων μονάδων επιφανείας του ρωσικού πολεμικού ναυτικού.

Τα πλοία αυτά θα είναι εξοπλισμένα με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία θα «τυφλώνουν» στην κυριολεξία  όλες τις ηλεκτρονικές  συσκευές των πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ, καθώς και τους επίγειους  σταθμούς  ραντάρ,  αλλά θα επιδρούν ακόμη και στο ανθρώπινο προσωπικό , αναφέρει  ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου άμυνας, σύμφωνα με το  RIA Novosti.

Πρόκειται για  το σύστημα οπτικό-ακουστικών  παρεμβολών «Грач».  Το σύστημα αυτό  αναπτύχθηκε  από Ρώσους επιστήμονες , και δύναται με δέσμες  εκτυφλωτικών  λάμψεων φωτός να προκαλέσει  την προσωρινή τύφλωση των πληρωμάτων των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας . Το τρομερό αυτό σύστημα απενεργοποιεί επίσης όλα τα οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού.

Πριν πολλούς  μήνες ο ίδιος ο Αμερικανός πτέραρχος  Phillip  Breedlove  ομολόγησε ότι ’τυφλώθηκαν ‘’ τα ραντάρ νατοϊκών αεροσκαφών ενώ  μπλοκαρίστηκαν  τα ηλεκτρονικά συστήματα καθοδήγησης τους , ακόμη και η επικοινωνία τους με  δορυφόρο σε  ακτίνα με  διάμετρο 600 χιλιόμετρα με επίκεντρο της βάση της Λατάκειας, από άγνωστο ρωσικό ηλεκτρονικό σύστημα παρεμβολών .

Το μυστικό ρωσικό σύστημα μπορεί  να ρυθμιστεί ώστε να εμποδίζει  την πτήση ελικοπτέρων, αεροσκαφών , καθώς και επίγειων και ναυτικών δυνάμεων. Ο Στρατηγός του ΝΑΤΟ Phillip  Breedlove   είχε δηλώσει  ότι ‘‘εκτός περιοχές από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα, η Ρωσία μας έκλεισε την πρόσβαση και σε περιοχή  στην Μεσόγειο‘‘.

Πρόκειται για το  σύστημα Richag είναι τοποθετημένο στην βάση ελικοπτέρου τύπου Mi-8MT. Οι Ρώσοι λένε ότι δεν υπάρχει τρόπος να  καταστολής του από κανένα γνωστό νατοϊκό σύστημα αντιμέτρων . Τα ρωσικά ηλεκτρονικά αντίμετρα  έχουν  σχεδιαστεί για να τυφλώνουν ραντάρ, σόναρ και άλλα συστήματα ανίχνευσης με σκοπό την προστασία των αεροσκαφών, ελικοπτέρων, UAVs, χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων ενάντια  σε πυραύλους  «αέρος-αέρος» και «εδάφους-αέρος», αλλα  και άλλα  αμυντικά συστήματα  σε ακτίνα αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Ο ηλεκτρονικός πόλεμος μαζί με τον διαστημικό πόλεμο θα καθορίσουν τις ηγέτιδες δυνάμεις σε μια μελλοντική παγκόσμια σύγκρουση, πριν την χρήση πυρηνικών όπλων που θα εξαφάνιζε κάθε ζωή στον πλανήτη.

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  1ος !!!

  • DisqussioneR

   Στημένη σου την είχα χαχαχα

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Εισαι εσυ μια αλεπουδιτσα αδερφακι μου ….

    • DisqussioneR

     Τώρα μπήκα και λέω κάποιος θα γράψει, δε μπορεί…. ;))))

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Γεια σου φίλε Ντισκ.

  • Γιώργος fs.

   Άξιος Γιαννηηηηηηηηηηηηήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!! https://uploads.disquscdn.com/images/4937dc3bc28c4555307451c407546904a492947635b79be8143df265086e241a.jpg

 • Γιώργος fs.

  2ος …

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Και καλυτερος Γιωρικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

 • DisqussioneR

  Δεν έδωσε το πέναλτυ…

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  σας παω με 1000 ΜΑΩ

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Πήρες τη μόττα σου;

   • ACBOC o ANAΦENTOC

    Ti einai motta??

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Μοτοσυκλετα.

    • HaraldHadrada MERCYLESS
     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Βλέπω εθνικά χρώματα. Εύγε!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Βουλκανακι ?
      Καλο αλλα Χαλασακι ….

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ναι τα χουνε ,δεν λες αρα λιγο να παρω σπορτστερ

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Για Καβασακι παντως βγηκε αρκετα αξιοπιστο, το δε σπορστερ δεν στο συνιστω.
      Τελειως διαφορετικη νοοτροπια παντου.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αυτο λεω παραλιγο,αν και εχω κολλητο μανα στα χαρλει ειναι πολυ ακριβα,και το δικο μου το πηρα προσφατα απο φιλο αλλα το χε φαει το καθισιο γι αυτο μουβγαλε προβληματακια θα το μαζεψω

     • ACBOC o ANAΦENTOC

      Αυτη μαλιστα ειναι μια ΜΟΤΤΑ με κεφαλαια

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αγαπη ειναι ,το στυλ,για βολτουλα,η δευτερη επιλογη ηταν γιαμαχα 600 εντουρο,θα με μαζευαν

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ναι μια χαρα θελει κατι σερβισακια …..θα τα φτιαξω ολα,δεν κολλαω ειμαι Ελληνας δεν το βαζω κατω σε τιποτα ,μονο τα παιδια μου ναναι καλα και οι Ελληνες να βαλουν μυαλο

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Πριν κάτι μήνες μίλαγα με φίλο μου, πιλότο της ΠΑ, ο οποίος επέμενε ότι οι αμερικάνοι προηγούνται στα ηλεκτρονικά. Φίλε μου, αν όμως τα ηλεκτρονικά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;;

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   👍👍👍😂😂😂

  • Ίυγξ Δρυς

   να μη σε στεναχωρήσω αλλά για γκιουλενιστή τον κόβω τον δικό σου

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Αμερικανοθρεμμένος!

 • DisqussioneR

  Αυτο το πέναλτυ όμως το έδωσε…. Ρε ουστ λαμόγια!!!!

  • Ίυγξ Δρυς

   τι παίζει;

 • lion 77

  Αεροπλανοφορο Carl Vinson πηγαινε στην Κορεα και βρεθηκε στην Αυστραλια.
  Συγκρουση του αμερικανικου Α/Τ με το φιλλιπινεζικο φορτηγο.Οι Αμερικανοι δεν το ειδαν (η μαλλον το εβλεπαν σε αλλο σημειο).Πολυ πιθανο ουτε οι Φιλλιπινεζοι να εβλεπαν το πολεμικο….

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Υπάρχει και η περίπτωση να είχαν κυβερνήτες τουρκικής καταγωγής. Μάλτα γιοκ.

  • Ίυγξ Δρυς

   κάπως έτσι είναι τα πράγματα :)

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   να σας πει ο ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ για τις ικανοτητες τους!!!!!!!!!!!!για ντονατς ειναι μονο

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Και εκεινα μονο μπαγιατικα ειναι ….σαν τα «μυαλα» τους !

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Στη γνωστή το αφιερώνεις;

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ετσι,τα ονειρα μας στοιχειωνουν ακομα

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Τραγούδα αυτό καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=xlRFMYCftog

     • Ίυγξ Δρυς

      μορφάρα!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      γεια σου πατριδα ο peacemaker ειναι απο ζαγορια ,δικος μας

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      παντα !!!!!!!και το φχαριστιεμαι κιολας και δεν θελω α;λλαγες

 • Γιώργος fs.

  Ο Παναθηναϊκός απο 2-Ο μέσα σε έξι λεπτά χάνει με 2-3 από την Αθλετικο Μπιλμπάο!!

  • Ίυγξ Δρυς

   να τα εκατοστίσει

 • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

  Βάσεις στη Κριμαία θέλουν τα αμερικλανάκια έ;

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Μωρε στενες γοβες ανηφορα και μαστιγιο θελουν οι ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ !!!

   • Γιώργος fs.

    Τέτοιες γόβες φοράει το αμερικανοπούλι!!😆😃😅

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     χαχαχχαχαχαχαχχαχα με στραβα τακουνια
     Γωρικα γιαυτο εχει συνεχεια νευρα …..

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    👯💃👯💃💅👙👗

   • RED OR DEAD

    Οι Ρώσσοι είχαν τους αδελφούς Καραμαζώφ και οι αμερικανοί τις αδελφές Καραμαζώχ!!!χαχαχαχαχα!!!;)
    Καλησπέρα αδελφέ…;)

 • ΝΙΚΗΤΑΣ


  Τόσο γρήγορα ξέχασαν τα αμερικανά;

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Ίδια ιστορία στη Βαλτική https://www.youtube.com/watch?v=iuEL8z5Flgk

 • Κώστας

  Αφιερωμένο !!!

  https://youtu.be/PeuD1G89wUc

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Προφήτης ο Νταλάρας (ο στιχουργός τέλος πάντων).

   • Κώστας

    Προφητικά όλα τα ελληνικά τραγούδια από μεγάλους Έλληνες στιχουργούς

 • Κώστας

  Το παλέψαμε όμως το παιχνίδι !!!

  • georgekaps

   Για τον παναθηναϊκό λες;Πόσο πήγε;

   • Κώστας

    Νικούσαμε 2-0 μέχρι το 70 και σε 7 λεπτά έγινε 2-3

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Έπαιζε ο τσίπρας στην ομάδα και ήρθε τόσο χάλια;

     • Κώστας

      Μπορεί να έβαλε ο Θεός NOVA στον Μητσοτάκη εκεί ψηλά και να έβλεπε…

    • georgekaps

     Κρίμα…

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Διακτινισμος , αστροσφαιρες και πυλες μαζι…

 • Αντύπα
  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον εστί.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   και μονο που στηριζει τον Νοτο και τους ακροδεξιους του δινω χιλια δικια,καθηστε να ερθουν οι αλλοι να δειτε τι θα γινει

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    η αλλη η ηλθα αντι να κλαψει το παιδι της βγηκε να κανει πολιτικη στο Σαρλοτσβιλλ,τετοια σκυλια λυσσασμενα ειναι

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Δες «δικό» μας αντίστοιχο στο 6:50 https://www.youtube.com/watch?v=vfVbMis3_vE

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ακουω τσιτσανη τωρα και την εχω γεμισει απο μεσημερι επλυνα ολα τα χαλια,μου φυγε το…………

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  οσο οι βαρβαροι χτιζουν αυτοκρατοριες,οι Ελληνες δεν μπορουν ουτε τα μποστανια τους να προστατεψουν ,εν οσω η κυβερνηση τους ασχολειται με τις τρυπες καποιον ψυχοπαθητικων και δεν ξερει να ξεχωρισει τα στρεμματα απο τα εκταρια

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Παλάτια στην άμμο χτίζουν αυτοί. Πολιτισμένοι δεν θα γίνουν ποτέ οι βάρβαροι. Δεν τοχει το γμμν το DNA τους.

 • Aρχισαν τα ωραια !!!

  • Κώστας

   να συνεχίσουν όμως και να μην θυμίσουν Παναθηναϊκό με ανατροπή στο ’70 από 2-0 σε 2-3

   • στα ποδοσφαιρικα ριχνω αρνητικη και φλαγκ
    με εχεις δει ποτε να βαζω θετικη σε τετοια;

    • Κώστας

     Λόγου χάριν ρε συ …

     • α οκ :-)

     • Κώστας

      Εδώ έκλεισα το πενταπό και άκουγα αναμετάδοση για να μην γράφω για ποδόσφαιρο !!!

      Κι αυτό θυσία είναι !! ¨-)

     • ευγε νεε μου.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μεταλλιο εξαιρετων πραξεων!!!!!!

     • Κώστας

      ΛΟΛ ελληνιστί

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Αυτό είναι αφορμή μπαναρίσματος όμως…;-)

     • Κώστας

      Το να μην γράφω για ποδόσφαιρο και να σεβαστώ το σάιτ ;

  • conan

   ??

   • τα πολυ ωραια….

    οταν ριχνεις στιγματα που δε υπαρχουν ειναι καλλιτερο κατα πολυ απο κλασσικο ηλεκτρονικο πολεμο θορυβου.
    Παντα ξεκινας επιχειρηση με 12+ ωρες ηλεκτρονικου πολεμου και μετα κανεις κινησεις. Με μπογκυς τους εχεις στειλει αδιαβαστους στην αεραμυνα και οχι μονο.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     αν και δεν καταλαβα τιποτα σου εβαλα λα»ικ γιατι απ οτι φαινεται ξερεις,μην προσπαθησεις να μου εξηγησεις ειμαι ασχετος

     • conan

      κατι σαν αντιπερισπασμος αποτι καταλαβα,δεν ξερουν που να πανε.

     • τους βαζεις να κυνηγουν φαντασματα.

      χαρηκα τοσο που πεταγομαι να παρω 2 πιτογυρα.

     • conan

      αλαδοτα με σουβλακι κοτοπουλο για να μην εχεις τυψεις μετα -)

     • δεν εγινα και συριζαιος
      λαδωμενο γυρο χοιρινο με μπολικο τζατζικι.

      https://uploads.disquscdn.com/images/4d3fded007ef6e623fb47f45d6d5fdbf587846c99aaf96f313db128931ce5c69.gif

     • conan

      χαχαχ

     • chrispap

      λειπει ο χοιρος και τα λες ωμα

     • RED OR DEAD

      Λάθος αδελφέ Μοντεράτωρ…οι συριζαίοι τρώνε μόνο ζωντανό κρέας!και όχι με το στόμα…;)

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Πιπέρι!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ενας φιλος πρακτορας και μαγειρας ελεγε ,αν ειναι να τρωμε οτι ναναι ,να τρωμε και σκτα

     • conan

      ζωαρα εκανε -)

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      γεια σου κιμμεριε βρηκες τιποτα?ενδιαφερεσαι για εργοστσιο κυριλε?

     • conan

      οχι εδω αν θες τηλ.

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Διὰ νὰ ὁμιλήσῃ κανεὶς λογικὰ δι᾿ ἕνα ζήτημα ἑλληνικόν, εἴτε γλωσσικόν, εἴτε ἐθνικόν, εἴτε κοινωνικόν ἀνάγκη νὰ ἀνατρέξῃ εἰς τὸ παρελθόν, νὰ συμβουλευθῇ τὴν Ἱστορίαν. Καὶ Ἑλληνικὴ Ἱστορία δὲν ὑπάρχει. Δι᾿ αὐτὸ βασιλεύει τοιαύτη σύγχυσις καὶ σύγκρουσις ἰδεῶν εἰς ὅλα ἀνεξαιρέτως τὰ ἰδικά μας πράγματα. Καὶ δὲν ἦτο δυνατὸν νὰ ὑπάρχῃ ἀκόμη. Διότι ἔως χθὲς ἡ μεγαλειτέρα καὶ σπουδαιοτέρα ἐποχὴ τοῦ παρελθόντος μας, ἡ Βυζαντινή, τὸ Κλειδὶ πρὸς νόησιν τῆς ἀρχαίας, πρὸς νόησιν τῆς τωρινῆς Ἑλλάδος, πρὸς νόησιν Ἑλληνισμοῦ καὶ Ἕλληνος, τὸ εἶχε βυθίσει ἡ Εὐρώπη εἰς ἀπύθμενον βάθος βορβόρου. Ὑπάρχει λοιπὸν μία Ἱστορία γραφεῖσα χωρὶς τὸ κλειδὶ αὐτό, συρραφεῖσα ἀπὸ τὰς Εὐρωπαϊκὰς ἱστορίας καὶ γνώμας περὶ ἡμῶν, μὲ ἕνα πνεῦμα σχεδὸν δουλικόν, μὲ ἕνα πνεῦμα μαθητικόν, τὸ ὁποῖον τρέμει τὸν εὐρωπαῖον δάσκαλον. (Περικλής Γιαννόπουλος)

 • Κώστας

  Δεν γίνεται οι Ρώσοι να κάνουν διακτινισμό στο ελληνικό χρέος ;;;

  Πολύ χρήσιμο όπλο …

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ναι τωρα το φαγαμε ,εχουμε και μεις τις υπερηχητικες μπανανες

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΤΟ ΦΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Το θέμα είναι να κατέχουν καλά το όπλο μη τυχόν αντί να το εξαφανίσουν το πολλαπλασιάσουν.

   • Κώστας

    Να το μεταφέρουν στη Γερμανία !!!

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Μα αυτό λέω, μη τυχόν κατά λάθος φέρουν το γερμανικό εδώ.

 • καποιος

 • Spyros Spyropoulos

  Καλημερα σε ολους τους φιλους!

 • Spyros Spyropoulos

  Καλημερα ντοκ!

  • firestormLouis

   Καλημερα φιλε και αδελφε Σπυρο και καλημερα σε ολους τους καλους φιλους

   • Spyros Spyropoulos

    Καλημερα και σε σενα φιλε και αδελφε Λουη!

    • Jorge Melissa

     Δεν έχει ξημερώσει εκεί στο Acá Nada

     • firestormLouis

      Οχι δα Τωρα ειναι 12.33 και ολα ειναι ησυχα!Καλημερα σου τζορτζ!!

     • Jorge Melissa

      καλημέρα απόδημε αδελφέ!

 • VLAD.. the out of water

  ποιος θα κανει τον πουτιν;

  • Δωριεύς

   Καλημέρα, VLAD καταπληκτικέ.

   • VLAD.. the out of water

    γεια σου φιλε μου.

 • American Kotal

  Α ρε Ηγετη, μας ζαλισες στην σφαλιαρα.

  • Spyros Spyropoulos

   Καλημερα αγαπημενη μας κοτουλα!

   • American Kotal

    Καλημερα Σπυρο!

    • Δωριεύς

     Σπυρετο ἀδελφέ. Καλημέρα.

     • Spyros Spyropoulos

      Καλημερα Γιγαντα Ιατροφιλοσοφε!

  • Δωριεύς

   Goodmorning, my dear poultry !!!

 • firestormLouis

  Καλη σου μερα φιλε μου!

 • Δωριεύς

  Beam me up Scotty !!!! Good morning every body… !!!

 • Jorge Melissa

  Πως περιγράφει ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός τον Βασιλιά των Μεγάλων Γεγονότων
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/08/blog-post_445.html#more

  • Δωριεύς

   Βonjour mon ami, Γεώργιε…

   • Jorge Melissa

    Buenos Dias mi amigo Lykopulo! com’ estás?

    • Δωριεύς

     Καλὰ ἀδελφέ. Εὐχαριστῶ.

     • Jorge Melissa

      Επέστρεψες στο κλεινόν άστυ;;;

     • Δωριεύς

      Ναὶ ὲπέστρεψα. Ἐὰν σοῦ πῶ τὶ ἔπαθα θὰ τραβᾶς τὰ μα;λλιὰ σου. Τὸ ταξεῖδι ἤταν ἀρκετὰ μεγάλο. Τὸ ἁμάξι κοσκινοῦσε ἀπὸ τὰ 80 Km. Ρὲ τὶ νὰ συμβαίνει, ρὲ τὶ νὰ συμαβαίνει ; Εἴχα ἁλλάξει πρό 10ημέρου λάστιχα. Σκέφθηκα ὅτι ὁ τῦπος δὲν θὰ ἔχει κάνει καλὰ ζυγοστάθμιση.
      Τὴν ἑπομένη τῆς Παναγίας τὸ πῆγα σὲ ἕνα βουλκανιζατέρ ποὺ ἔχω ἀπὸ 30ετίας ἀλλά προτίμησα τὸν ἄλλο γιατὶ ὑπέκυψα στὶς πιέσεις τῶν δικῶν μου νὰ τὸν προτιμήσω γιατὶ πρέπει νὰ ἐνισχύσωμε τὸν γείτονα…Μοῦ λέει λοιπόν ὁ δικός μου. «Ἔλα βρέ γιατρὲ νὰ δεῖς καὶ ἄντε νὰ ἀνάψεις ἕνα κερί.» Κυττῶ, καὶ τὶ νὰ δῶ. Ἀπό τὸν ἐμπρὸς δεξιὸ τροχὸ ἔλειπαν δύο μπουλόνια, τὸ τρίτο ἤταν λάσκα καὶ ἐρχόμουν μὰ δύο σωστὰ μπουλόνια. Προφανῶς εἶχε βὰλει τοὺς μικροὺς τοῦ συνεργείου νὰ τὰ βιδώσουν καὶ πρὶν τελειώσουν …»ἄστα θὰ τὰ σφίξω ἐγώ, ἐσὺ κάνε αὐτὴ τὴν δουλειὰ…»πράγμα ποὺ δὲν ἔγινε ποτέ. Ἠθικὸν δίδαγμα σὲ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ…

 • ΕλληνΟρθοδοξη Ρομφαία

  αρε πουτιναρα, κανε ενα μαγικο και ενφανισε τον Τσιπρα στην Αλασκα.

  • Jorge Melissa

   χαχαχα! Γιατί στην Αλάσκα θα κρυώνει;

   • firestormLouis

    Για καθηστε καλα !!
    Τι?
    Πατε να μας τον φορτωσετε?

    • Δωριεύς

     Καλημέρα καταπληκτικὲ ἀδελφέ, Louis. Μὴν ἀνησυχεῖς. Φεύγει ὁ κίναιδος ἀπὸ δῶ, ἄν δὲν τελειῶσει τὸ καταστροφικὸ ἔργο του ;

     • firestormLouis

      Καλημερα σουπερ γιατρε μου !Το ξερω το ξερω!!
      Αυτοι ειναι σαν την μαυρη πανωλη!!Mαλλον ετοιμασου να μας προμηθευσεις με ΑZITHROMYCHIN!!

   • ΕλληνΟρθοδοξη Ρομφαία

    γιατι εκει δεν κινδυνευουν απο πυρκαγιες ….μια που και αυτο δεν το εχει ο τυπος.

   • VLAD.. the out of water

    οχι…αλλα εκει οι αρκουδες νοιωθουν πολυ μονες!
    Που ξερεις…

  • Δωριεύς

   Ἄν τὸν/τοὺς στείλει στὸν ἀστερισμὸ τῆς Ἀνδρομέδας, δὲν θἄναι καλλίτερα ; Καλημέρα ἀδελφέ.

   • ΕλληνΟρθοδοξη Ρομφαία

    …αυτο κοστιζει πολυ, για Ανδρομεδα χρεωνεσε και roming ….

   • VLAD.. the out of water

    Πας καλα;
    Θελεις μιναρεδες κ στην ανδρομεδα;

    • Δωριεύς

     Ὥχ. Αὐτὸ δὲν τὸ σκέφθηκα….

     • Pepla

      Χαχαχαχαααα ! Καλή σου μέρα, Δωριέα !

  • firestormLouis

   Καλημερα!
   Καλα εμας δεν μας λυπασαι?

 • Δωριεύς

  Καλημέρα ντοοτόρε, ἀδελφέ.

  • Doctor

   Καλημερα αδερφε, βλεπω ξεσκονιζεις τα Αγγλικα και τα Γαλλικα σου σημερα

   • Δωριεύς

    Χαχαχαχαχαχαχα !!! Μιὰ καὶ μιλᾶμε γιὰ συστήματα ποὺ, σὲ ἐπέκταση, μιλοῦν γιὰ ἐξαφάνιση ὅπλων…Ἔεεεε, νὰ μὴν σᾶς χαιρετίσω Ἀγγλογαλλικά ; Προσεχῶς θὰ μάθω καὶ πῶς λένε ρώσσικα τὸ «καλημέρα»…

    • Jorge Melissa

     доброе утро =ντομπρογιε ουτρο = καλημερα

     • Δωριεύς

      Τὶ εἶναι αὐτὸ ; Κινέζικα ;

     • Doctor

      Σωστα,αυτο το λενε πρωι-πρωι,αργοτερα λενε добрый день

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Τελικά όσα κι αν νομίζουν ότι έχουν κρυφά οι Αμερικάνοι, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι Ρώσοι δουλεύουν τέλεια «κάτω από το καπάκι»

  • Pepla

   Όσα χρόνια αυτοί ήταν απασχολημένοι με το Βιετνάμ, οι Ρώσοι φτιάχναν όπλα και αυτό είναι το αποτέλεσμα !

 • Η Αρκουδα

  ΑΟΜΑΤΟΣ….ελεηστε τους αοματους….χε χε χε

 • κααλαβα τι λες αλλα στα Link που ειναι ρανταρ/δικτυο/πακετα επικοινωνιας γιατι να μην γινεται να το χακεψεις; Λογισμικο ειναι.

  • skeptomenosellin

   Φυσικά και γίνεται και αυτό πιστεύω ότι έγινε…

 • Pepla

  Είπε τίποτε ο American Eagle ; Δεν άκουσα ; Πως είπατεεεεε ; Ορίστεεεεεεεε ;