Ερχεται πολιτικός και εθνικός σεισμός: Εφτασε στη Λευκωσία ο «Φάκελος της Κύπρου» μέσα σε 11 κούτες – Η ψηφιοποίηση θα «ταράξει τα νερά» βγάζοντας πολλά στην φόρα

Δημοσίευση: 13 Αυγούστου 2017, 1:03 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 15, 2017 στις 12:36 πμ

Η απόφαση για την ψηφιοποίηση του αποκαλούμενου Φακέλου της Κύπρου θα σηκώσει ‘‘πολύ σκόνη‘ στο ελληνικό πολιτικό σύστημα , ειδικά όταν ανοιχθούν τα αρχεία για τον ‘‘Αττίλα ―2‘‘ , και την αδράνεια από ελληνικής πλευράς για πολλά γεγονότα και πτυχές της τραγωδίας . 

Με πτήση από την Αθήνα και στη συνέχεια με ειδικό όχημα έφτασαν στη Λευκωσία οι έντεκα αριθμημένες κούτες με 134 φακέλους- αντίγραφα του αρχείου του Φακέλου της Κύπρου με αποστολέα τη Βουλή των Ελλήνων.

Το υλικό παρέλαβε ο Πρόεδροςτης Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης στην είσοδο του Κοινοβουλίου.


Τους φακέλους συνόδευσαν στη Λευκωσία μέλη της φρουράς του Προέδρου της Βουλής και η Διευθύντρια του νομοθετικού σώματος.

Τα κιβώτια με τα έγγραφα θα φυλάγονται δίπλα στα έγγραφα του φακέλου της Κύπρου, που συνέλεξε η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Σήμερα που μιλάμε εν έτει 2017,  η Τουρκία επιχειρεί να  ‘’ελέγξει‘’ το FIR Λευκωσίας κάνοντας  ακόμα πιο γνωστές τις προθέσεις για υφαρπαγή και του υπόλοιπου τμήματος του νησιού.

Ο φάκελος της Κύπρου περιλαμβάνει επιστολές και υπηρεσιακά έγγραφα των κυβερνήσεων της συγκεκριμένης εποχής, εκθέσεις και καταθέσεις όσων ενεπλάκησαν στο πραξικόπημα της ανατροπής του Μακαρίου αλλά και εκθέσεις με συνομιλίες με αξιωματικούς της Τουρκίας.

Η πρόσβαση για μελέτη ή παραλαβή εγγράφων από το αρχείο δεν ήταν και δεν είναι δυνατή από κανέναν μέχρι σήμερα. 

Τον Ιούνιο του 2015 ο πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου επισκέφτηκε τον χώρο στη Βουλή όπου φυλάσσονται τα πρακτικά της Βουλής και κασέτες που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον Ελληνικό κοινοβούλιο από το 1974 και μετά.

Στο  πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων και της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα υπάρξει πρόσβαση των πολιτών στο υλικό, ολόκληρου του  φακέλου ο οποίος έχει  ψηφιοποιηθεί.

«Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ορθής αξιοποίησης του ‘Φακέλου της Κύπρου’ για κοινοβουλευτικούς ή επιστημονικούς/ιστορικούς σκοπούς, όπως προβλέπεται από το ίδιο το Πρωτόκολλο, με την έγκριση των εκάστοτε Προέδρων των δύο κοινοβουλίων», αναφέρουν Κύπριοι αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τον Σύμφωνα με τον κυπριακό τύπο , με το θέμα αυτό ασχολούνται ο  πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης, ο Αναστάσιος Σακελαρόπουλλος ιστορικός, ο Κωνσταντίνος Αθανασίου, η Ελένη Δρούλια και άλλοι επιστήμονες.

Το υλικό που ψηφιοποιήθηκε στη βάση συνεννόησης των δύο Προέδρων, και σύντομα θα παραδοθεί στη Βουλή των Ελλήνων στην ψηφιοποιηθείσα μορφή του στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ρίχνει φώς σε επιμέρους πτυχές του πραξικοπήματος και της εισβολής.

Πολλά  αναπάντητα ερωτήματα πιθανόν να βρουν ‘’απαντήσεις‘‘, όπως για παράδειγμα το θέμα της μη χρήσης των  υποβρυχίων  του ελληνικού ναυτικού που  αν και στις 20 Ιουλίου 1974 βρισκόντουσαν  ανοιχτά της Κερύνειας, πήραν άνωθεν εντολή να επιστρέψουν  στη Ρόδο.

Το θέμα της αποστολής με αεροσκάφη NORATLAS  μοίρας καταδρομών που κράτησε  με ‘‘νύχια και δόντια‘‘ το αεροδρόμιο της Λευκωσίαςμε τις γνωστές απώλειες από φίλια πυρά , την μη έγκαιρη κινητοποίηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων , ακόμη και όταν ο τουρκικός αποβατικός στόλος είχε αποπλεύσει και είχε ρότα για την Κερύνεια…και πολλά άλλα . 

Το ανόητο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου, την ΕΛΔΥΚ και την ΕΟΚΑ Β΄, κατ’ εντολή της Χούντας των Αθηνών, με σκοπό την Ανατροπή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπίσκοπου Μακάριου Γ’ και την επίτευξη της ένωσης με την Ελλάδα .

Το πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, σε μια ασταθή περίοδο της ιστορίας της. Η Κυπριακή Δημοκρατία είχε ιδρυθεί  το 1960 και μετά τις διακοινοτικές συγκρούσεις του 1963 οι Τουρκοκύπριοι μετακινήθηκαν σε θύλακες , ενώ στο νησί δρούσαν παραστρατιωτικές οργανώσεις  Τούρκοκυπρίων Εθνικιστών και παραστρατιωτικών.

Στο νησί προήδρευε ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ο οποίος ήτανε σε σύγκρουση με την Χούντα του Αθηνών, ενώ αντιμετωπιζόταν με καχυποψία από τις ΗΠΑ. Στην Κύπρο επίσης, υπήρχαν Έλληνες στρατιωτικοί και στρατιώτες τόσο ως ξεχωριστή δύναμη (ΕΛΔΥΚ) όσο και εντός της Εθνικής Φρουράς.

Στις 15 Ιουλίου εκδηλώθηκε το πραξικόπημα στην Κύπρο, από την Εθνική Φρουρά. Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος διέφυγε προς την Πάφο, πρόεδρος τοποθετηκε ο Νίκος Σαμψών όπου ανακύρηξε την «Ελληνική Δημοκρατία της Κύπρου».

Στις 23 Ιουλίου 1974 ο Νίκος Σαμψών προ της διαφαινόμενης κατάρρευσης του κράτους  παραιτήθηκε, όπως και το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

Όμως τα γεγονότα στην Κύπρο συνέχισαν να ξετυλίγονται και με μια δεύτερη επιχείρηση, με την επωνυμία  ‘‘Ατίλλας ΙΙ‘‘, τον Αύγουστο του ιδίου έτους, που έδωσε την δυνατότητα στην  Τουρκία να καταλάβει το 36% των εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας εκτοπίζοντας  180 χιλιάδες Κύπριους (άλλες 20 χιλιάδες παρέμειναν εγκλωβισμένοι), ενώ συνολικά σκοτώθηκαν περίπου 3 χιλιάδες ελληνοκύπριοι.

Αυτή η προδοσία που στοίχισε την ζωή σε Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους , ξεσπίτωσε ακόμα πολλούς χιλιάδες αμάχους  , δεν έχει ‘‘εκδικαστεί‘‘ ποτέ και δεν έχουν καταδικαστεί πιθανόν  όλοι οι ένοχοι. Το γιατί ….αντηχεί ακόμη και σήμερα από όλους όσους πολέμησαν σε αυτόν τον ‘’τρομερό  πόλεμο‘‘ , και οι οποίοι προδόθηκαν  , σύμφωνα με τους ίδιους.

 

Βούτσης για φάκελο Κύπρου: Καθυστερήσαμε πολύ και μια συγνώμη δεν αλλάζει τίποτα

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε δηλώσεις του στη Λευκωσία αναφερόμενος στην παράδοση του υλικού για τον Φάκελο της Κύπρου, είπε πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση αλλά έγινε το βήμα. Ο χρόνος σημείωσε, είναι ποιοτικό στοιχείο και μια συγνώμη δεν αλλάξει τίποτα.

Κατά τον κ. Βούτση θα ακολουθήσουν και άλλοι αρχειακοί χώροι στην Ελλάδα όπως το υπ. Εθνικής άμυνας.

Σύντομα οι δύο επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων και της Βουλής της Κύπρου, θα μελετήσουν το υλικό και θα αρχίσουν να δίνονται στοιχεία στη δημοσιότητα με τον αποχαρακτηρισμό απορρήτων εγγράφων. Κατέστησε σαφές πως στόχος δεν είναι να φύγουν τα στοιχεία από μία αποθήκη στην Ελλάδα και να τοποθετηθούν σε μια άλλη αποθήκη της Κύπρου, αλλά να δοθεί πρόσβαση στους πολίτες για να ενημερωθούν.

Ο Νίκος Βούτσης απηύθυνε έκκληση να ανοίξουν και τα αρχεία της Τουρκίας για να φωτιστούν και άλλες πτυχές της τραγωδίας της Κύπρου. Σημείωσε πως θα ήταν ευτυχής αν τα στοιχεία του φακέλου της Κύπρου παραδίδονταν στην επανενωμένη Κύπρο.

Ο κ. Βούτσης σημείωσε πως είχε διαπιστωθεί ότι έλειπαν 11 μαρτυρίες, πολύ σημαντικές, από πρωταίτιους και οι φάκελοι δεν εντοπίστηκαν. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι φάκελοι αυτοί να βρεθούν κάποια στιγμή και να έχουν «παραπέσει» λόγω εσωτερικών μετακομίσεων στη Βουλή. Όπως όμως είπε, βρέθηκαν οι ηχογραφημένες μαρτυρίες, έγινε απομαγνητοφώνηση και έτσι το υλικό αποκαταστάθηκε πλήρως.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά στοιχεία για τη τραγωδία της Κύπρου υπάρχουν στο υπ. Εθνικής άμυνας, στο υπ. Εξωτερικών και στην ΕΥΠ, αλλά και στη κατοχή πολιτών. Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να συγκεντρωθούν και να τύχουν επεξεργασίας και ταξινόμησης, ώστε να αξιοποιηθούν για συμπλήρωση του φακέλου.

Το υλικό του φακέλου της Κύπρου που κατείχε η Βουλή των Ελλήνων, και μεταφέρθηκε στη Κύπρο θα παραδοθεί επισήμως σε ειδική συνεδρία της Κυπριακής Βουλής σε λίγο. Την ολομέλεια της Βουλής θα προσφωνήσει ο Νίκος Βούτσης ενώ στη συνεδρία θα παρίσταται και ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

 

 • BABIS

  Καλησπερα σας.

 • Panos

  Οτι θα επρεπε να ρετουσαριστει να ειστε σιγουροι οτι εχει ηδη γινει.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Για να δούμε, θα βγει άκρη;
  Ευτυχώς που δεν ήρθαν σε κούτες pampers μιας άλλης εποχής !

 • nikos(1)

  ‘ημουνα νιός και γέρασα!!
  παραμυθάδες!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Λειπουν σελιδες…

 • vito antolini

  Χουντα Ιωαννιδης, Καραμανλης Αβερωφ νεα δημοκρατια μια ζωη προδοτες. Ψηφιστε νδ.

  • Assurbanibal

   Ωραίο καπέλο

   • Mercury

    Είναι του καπελώματος ο μεσιέ…

    • vito antolini

     Για νεοδημοκρατες σας κοβω…. οποτε μην φωναζετε ψηφιστε αφοβα…. περαστικα σας… φατε μητσοτακη τσιπρα γεννηματα…
     Και εγω λεω επεσα σε πατριωτες μπα λαθος εκανα… Νεοδημοκρατες που φωναζουν μεχρι να βγει η νδ και μετα ολα καλα…

     • DisqussioneR

      Φέρε και κανένα από δω ρε παρτάκια. Το κόβω για καλής ποιότητας…

    • vito antolini

     Μνημονιο μεχρι να πατησεις μαυρο χιονι μητσοτακουλη σου εταξε καμμια θεση η νδουλα;

   • Mercury

    Γράπσε λάθως Μπάμπι, ίνε του καπαιλάτου

    • vito antolini

     Μη στεναχωριεσαι παλι η νδ θα βγει και μετα θα εισαι καλα…
     Πανε παρε το εικοσαευρω απτον κουλη για τις υπηρεσιες σου… και τον γιωργακη τον παπανδρεου να βαλει προεδρο η νδ παλι θα ψηφισετε..

 • Sebastian Saporo

  Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΜΩΣ… ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΞΑΝΑ… ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ, Ο,ΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ «ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ»..

  • Mercury

   Φαίνεται οτι θα μας ταίσουν για άλλη μια φορά θεάματα για να μας στερήσουν όχι τον άρτο όπως ως τώρα αλλά κομμάτια της Πατρίδος

 • VLAD.. the out of water

  ΝΕΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ….το ΝΟΥ ΜΑΣ μερες που ειναι!
  ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ η «παραχωρηση» αλλα κ η…..ΨΗΦΙΟΠΟΠΟΙΗΣΗ!
  «ΠΟΙΟΣ» θα «καταχωρησει» τα δεδομενα κ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ κ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ» θα ειναι;
  ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕ ΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΑΝΤΩΣ!

 • Οι φακελλοι θα παραδωθουν στην τουρκία ως ενδειξη φιλιας.
  (να μου το θυμηθειτε αυτο)

  • nikos(1)

   στους …τουρκοΚυπρίους!

   • θα ζητησουμε και συγνωμη που περιμεναν τοσα χρονια.

    • Mercury

     Ωχ

  • Rogue Trooper

   Οι φάκελοι θα παραδωθούν σε Ρωσία και Κίνα!

   • DisqussioneR

    Και από Κίνα κατ ευθείαν στο Κιμ…

 • Π.Π.

  «Ο κ. Βούτσης σημείωσε πως είχε διαπιστωθεί ότι έλειπαν 11 μαρτυρίες, πολύ σημαντικές, από πρωταίτιους και οι φάκελοι δεν εντοπίστηκαν.»
  Επομενως, βγαινει αβιαστα το συμπερασμα, οτι ηδη εχει γινει εκκαθαριση ενοχοποιητικων στοιχειων, με σκοπο να αποκρυβουν ευθυνες ενοχων, που πρεπει να μην ενοχοποιηθουν και να φανουν «καθαροι» στην κοινη γνωμη.
  Το ποιοι ειναι αυτοι, γινεται φανερο, αν σκεφτει κανεις ποιοι ειχαν στην κατοχη τους τον «Φακελλο», τοσα χρονια (απο το 1974), και δεν τον ανοιγαν.

 • Π.Π.

  Απο το 1974, δικηγορος δι΄υπομνηματος προς την Εισαγγελια Αθηνων, του ο νομικος Γεωργ. Αλφαντακης, καταγγελει ονομαστικως τους υπευθυνους της καταστροφης της Κυπρου.
  Οι παντες εκωφευσαν και η καταγγελια ετάφη.
  https://ethnikismos.net/2017/07/20/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CF%85%CF%80-2/

 • (σιεστα+χωνεψις)

 • Mercury

  Για καλό το κάνουν οι μαέστροι των «αφηγημάτων» αυτό? Δεν πείθεις Αλέκσι..

 • AthanRules

  Φαντάζομαι έρχεται άρθρο για τη νέα συμμαχία Τουρκίας-Συρίας που θα φέρει νέα δεδομένα στο Συριακό.

 • Steve Nichols

  Παράδοση του «ΦΑΚΕΛΟΥ» της ΚΥΠΡΟΥ αντί των «ΕΝΟΧΩΝ»

 • #jesuisahmet

  Πάντα άκαιροι..Αν δεν μας πιάσουν στον ύπνο θα μας πιάσουν πάνω στην μελέτη τώρα.

 • Πατριωτης Ελληνας

  σιγα μη βγει η αληθεια στην φορα ,απο και κλειεται

 • Mercury

  Απ όσο προκύπτει το βλέπουμε όλοι με μισό μάτι…Κάτι ετοιμάζουν και αυτό θα είναι προπετασμα καπνού, δεν τους εμπιστεύομαι με τ ί π ο τ α ..

  • Πατριωτης Ελληνας

   τι πονηρια ετοιμαζουν μονο αυτοι ξερουν

   • Mercury

    Δικός μας ρόλος να το καταλάβουμε εγκαίρως..

    • Πατριωτης Ελληνας

     σιγα μην βγαλουμε ακρη με την μαφια

     • Mercury

      Δεν φταίει η «μαφία» γιαυτό αλλά οι δικές μας κομματικές παρωπίδες.. Αλήθεια, μπορεί κάποιος που ψηφίζει ένα κόμμα και αισθάνεται ψηφοφόρος και οπαδός του γιατί το κάνει? Δεν έχω ακούσει ως τώρα θετική θέση » το κάνω επειδή μ αρέσει αυτό» αλλά μόνο αρνητική » το κάνω επειδή δεν μου αρέσουν οι αντίπαλοι του κόμματος που ψηφίζω»
      Εξαιρούνται κάτι μουσειακού είδους αριστεροί, κάτι κομμουνιστές να χαμε να λέγαμε κλπ, αυτοί οκ, είναι μια χαμένη υπόθεση

     • Πατριωτης Ελληνας

      εγω ριχνω χρυση αυγη παντως τι να πω..

     • Mercury

      Εγώ τι να πω…. χαμένα πάνε όσα λέω τελικά.. :(

     • Πατριωτης Ελληνας

      τι ειπες και πηγε χαμενο?

  • PatmosI

   Αυτά που λάνουν τζιζζζζζζζζ…..δεν τα έδωσαν…

 • Πατριωτης Ελληνας

  το απογευμα ειναι οι τελευταιοι Χαιρετισμοι τις Παναγιας οποιος ενδιαφερεται

  • vito antolini

   Παρακληση ειναι. Οι χαιρετισμοι ειναι το Πασχα.

   • Πατριωτης Ελληνας

    σωστα γραψε λαθος

   • DisqussioneR

    Αγρυπνίες… έχει συνέχεια στο χωριό μου και η εκκλησία γεμάτη!.. Τα βλέπουν οι κουμούνες και βγάζουν καντήλες…Αλλά δεν τολμάνε να πουν κουβέντα, από πίσω και στα μουλωχτά ό,τι βρίσουν…

 • conan

  το πορισμα θα το μαθουμε σε 120 χρονια.αν λειπουν και 11 φακελοι ..και αν…

  • Πατριωτης Ελληνας

   θα περιμενουμε τι αλλο να κανουμε?

   • conan

    να μπορουσαμε κατι να κανουμε υποθετω θα ειχε γινει ηδη,

    • Πατριωτης Ελληνας

     αστο μωρε αργοτερα να δροσισει λιγο

   • capten_markGR

    Μπορούμε να πάμε σε μέντιουμ!!!

    • Πατριωτης Ελληνας

     οχι σε σατανιστες

  • Mercury

   Ο Έλληνας περιμένει να γυρίσει ο τρόχος, περιμένει το Τζόκερ, περιμένει μεθυσμένο μήνυμα, γενικά περιμένει σαν μ@ λ κας…

   • DisqussioneR

    Το τζόκερ να το ξεχάσετε! Είναι καπαρωμένο…

    • Mercury

     Προηγούμαι, μετά κάντε ό,τι θέλετε…δεν με νοιάζει

 • © Proud to be Greek

  Για εμένα περισσότερο ενδιαφέρον θα εχει η επιβεβαίωση του φοβικού συνδρόμου έναντι της τουρκιάς για την ΜΗ ανακατάλυψη της Νήσου απο τους κατά τ’ αλλα Εθνάρχες και Εθνοσωτήρες.
  (Που απο εκεί «στράβωσε το κλίμα» με τις διεκδικήσεις και παραβιάσεις της τουρκιάς -τρώγοντας ανοίγει η όρεξη- αντί να της κοπεί ο βήχας αμέσως μετά τα γεγονότα όπου είχαμε κάθε λόγο να είμαστε εχθροί)

  • capten_markGR

   Τωρα πραγματικά θα ήμασταν διαφορετικά και σε κάθε επίπεδο…όταν υποχωρείς πάντα ποιος να σε πάρει στα σοβαρά;

 • capten_markGR

  Τι σεισμός και πάπαλα μορεεεεεεεέ….έτσι ανοίγει τέτοιος φάκελος, με τι; Με τα στοιχεία που επέλεξαν να βάλουν στον «φάκελο» δηλαδή οι συριζαιοι; Τέτοιους φακέλους να σου φτιάξω πενήντα…

  • Mercury

   Aαααα τι μου θύμισες, γιατί εγώ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ : Βαλαβάνη, αμέσως μετά που την έπαυσε από υπουργό ο Τσίπρας, δίνει συνέντευξη σε κανάλι και μπλα μπλα μπλα, όταν ρωτήθηκε για εκείνο που η μαμά της έβγαλε 200000 ευρώ μια μέρα πριν τα κάπιταλ κοντρόλ, αρχίζει τις δικαιολογίες και κουβέντα στην κουβέντα αρχίζει να λέει για την ΕΥΠ, τις βαλίτσες παρακολούθησης κλπ και διάφορα άλλα…μα λ α κααααααα, άρχισαν να καίνε τα αυτιά μου, μια υπουργός μιλούσε για την ΕΥΠ σαν να ήτνα του κοινού ποινικού δικαίου και έδινε στοιχεία στεγνά από τηλεοράσεως! Ναι ! τέτχιοι έχουν τα απόρρητα του Κράτους…

   • capten_markGR

    Ζούμε σε μια gamιμενη μπανανία είναι πολύ απλό mercury, μην το ψάχνεις και χαλιέσαι, θέλει φωτιά και τσεκούρι για να συνέλθουμε όλοι, γιατί παρά πολύ το μαλakiσαμε από τη μεταπολίτευση και προς τα εδώ το πράμα…

   • Κωστας Μπροζος

    Το οτι το βρωμοκουμουνο εγινε κατα λαθος υπουργος δηλαδη σημαινει οτι θα παψει να ειναι ενα προδοτικο εμετικο κομμουνι;😳

 • DisqussioneR

  Και ξεπούλημα και ξέπλυμα έχω… πστε κόσμε!

  • capten_markGR

   Δεν το πετυχαίνουν το ξέπλυμα που να χτυπάνε τον πισινό τους όσο θέλουν, τίποτα δεν ξεχνιέται!

   • DisqussioneR

    Δίκιο έχεις, καταδίκασαν το γεωργίου με φυλάκιση….

    • © Proud to be Greek

     (τον τσάκισαν τον φουκαρά με τα τρίς ισόβια που του εριξαν :ρ)

     • Mercury

      Εφτιχος ινε με αναστωλι ,εφτιχος

     • © Proud to be Greek

      Πωσο δηκηο εχις φίΛΟΣ……………..

     • Mercury

      χεχ!

     • DisqussioneR

      Η δικαιοσύνη είναι τυφλή! Την εμπιστευόμαστε τυφλά…

 • ΚΩΝΚΑΡ
  • Πατριωτης Ελληνας

   αρκει να το κανουμε στην πραξη ,εγω δεν το κανω παντως ειμαι τομαρι ακομη

  • Mercury

   Ωραίο τζιν, το τελευταίο τέτχιο που είδα στα ριπλέυ, κανα 130 ευρώ πριν τις εκπτώσεις

   • Πατριωτης Ελληνας

    πας και συ «εφυγες»

    • Mercury

     Ας φορούσε κανα κουρέλι να μην το κάνω θέμα, εντάξει?

     • Πατριωτης Ελληνας

      α θα μαλωσουμε και ηπια και ουζα δεν καταλαβαινω τιποτε,αχαχαχχαχα

     • Mercury

      Αν δεν κόβεις το πότε κάνω πλάκα, την κάτσαμε

     • Πατριωτης Ελληνας

      ξερω γω μπορει να χεις τις στραβες σου

     • Mercury

      Εγώ? Τις στραβές μου εγώ? Ζαμέ!!! Δεν υπάρχει πιο κούλ πλάΖμα από μένα, να, ρώτα και τα παιδιά αν δεν με πιστεύεις ( πείθω ρε σεις?)

     • DisqussioneR

      Το ρωτάς πανάγο??..

     • Mercury
     • DisqussioneR

      Πείθεις! Συγνώμη για πριν
      Χαχαχαχα

     • RED OR DEAD

      Κερνάς μεθαύριο έμαθα…;)

     • Κωστας Μπροζος

      Χαχαχα

 • fokos

  ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΩ .ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η Η ΚΑΝΝΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ;;; ΕΕΕ;;;;;

  • Πατριωτης Ελληνας

   ο κασιδιαρης ειναι χουντικος και φασιστας δεν ειναι δημοκρατης σαν αυτους

 • Doctor

  Ο φακελλος εχει αξιοπιστια,οσοι αξιοπιστια ειχαν οι κυβερνησεις που το διαχειριστηκαν απο το 74 και μετα

  • Assurbanibal

   Μα έχει βουλοκέρια…

   • Doctor

    Απο βουλοκερια αλλο τιποτα ,να ταποσουμε ολες τις κολ2τρυπιδες

  • Rogue Trooper

   Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας που θα βάλει τέλος στην ερπετοσιωνιστική τυραννία.

   • DisqussioneR

    Σωθήκαμεεεε

   • Assurbanibal

    Λες να πεταχτούν και τίποτα γυμνόστηθες καλλονές?

    • Rogue Trooper

     Αποκλείεται!

     • Assurbanibal

      Μα είναι το νησί της Αφροδίτης!

     • Rogue Trooper

      Δεν θέλουμε να μετατρέψουμε τη Μεγαλόνησο σε οίκο ανοχής!

     • Assurbanibal

      Τώρα είναι αργά πλέον, εκτός κι αν ζεις στο 1960.

     • DisqussioneR

      Ούτε μια απλή επίδειξη μοδός?..

     • Mercury

      ναι, της Βικτώρια Σίκρετ

     • DisqussioneR

      Μαγιώ ένεκα και της εποχής

     • Mercury

      …….έχουν ήδη βγει οι δειγματισμοί φθινόπωρο – χειμώνας 2017 αν θες να ξέρεις…

     • Assurbanibal

      χαχαχα Ένα σεμινάριο για τον θηλασμό ρε παιδί!

     • DisqussioneR

      Σε άλλη θεματική ενότητα αυτό ;)

     • RED OR DEAD
     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      είσαι πρόστυχος λέμε!!!!!! ))))))))))

     • Assurbanibal

      χαχααχαχαχαχαχαα

     • Rogue Trooper

      Μόνο εφόσον οι κοπέλες είναι κομψοντυμένες.

     • RED OR DEAD

      Δεν χρειάζεται να φορούν κάτι αν χρήζουν αμέσου Λαρυγγοσκοπήσεως-Κολποσκοπήσεως-Κολονοσκοπήσεως…;)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Παντως η παναχραντων πρεσβεια εδωσε το οκ…

  • VLAD.. the out of water

   για τι;

   • Assurbanibal

    Έχεις κάτι απορίες ώρες ώρες…

    • VLAD.. the out of water

     ΤΡΕΛΕΣ!
     Αλλα δασκαλο δε βρισκω να μου τις απαντησει..

 • Rogue Trooper

  Έρχεται μέγας οικονομικογεωπολιτικός και πλανητικός υπερσεισμός:Έφτασε στη Λευκωσία ο «Φάκελος της Κύπρου» μέσα σε 11 κούτες – Η ψηφιοποίηση θα «ταράξει τα νερά» βγάζοντας πολλά στην φόρα – Οι ΗΠΑ απειλούν Ελλάδα και Κύπρο με κλιμάκωση των εμπρηστικών επιθέσεων – Σε εξέλιξη μεγάλη ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση αποσταθεροποίησης στη Ζάκυνθο – Οι πράκτορες της CIA άνοιξαν 6 μέτωπα που κατακαίνε το νησί – «Θ’ ακολουθήσουν και άλλες περιοχές αν η κυβέρνηση δεν διώξει τους Κοτζιά-Καμμένο και αρνηθεί ν’ αθωώσει τους 12 υπαλλήλους της Goldman Sachs που διώκονται για τα πλαστά στοιχεία του 2009!» προειδοποιεί ο ναύαρχος McMaster

  • BABIS

   Παναιαμ.

  • DisqussioneR

   ‘Ω Χριστέ μου!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Καταραμένε Παπαδόπουλε…» – YouTube
  Βίντεο για καταραμενε παπαδοπουλε
  ▶ 5:26

  28 Φεβ 2011 – Μεταφορτώθηκε από manicax
  Γράμμα από έναν οργισμένο Δημοκράτη Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε …

  • Rogue Trooper

   ΕΜΕΤΙΚΟ!

 • Δωριεύς

  Ἡ Κῦπρος κεῖται μακράν, εὔπιστε λαέ…Δηλαδή, θὰ μᾶς μιλήσουν γιὰ τὸν Ἀραπάκη, τὸν Μπονάνο, τόν Παπανικολάου, τὸν Γκιζίκη, τὴν συνεδρίαση στὸ σπίτι τοῦ Κόκκα, τῶν Καραμανλή, Ἐτσεβίτ, Κίσσινγκερ ; Θά μᾶς ἐξηγήσουν πῶς ἔγινε ὑφυπουργός Ἀμύνης ὁ Ντάβος ; Θά μᾶς ποῦν τὶ ἔγινε μέ τὸ Σύνταγμα Καταδρομῶν ποὺ ἡγεῖτο ὁ Συνταγματάρχης Παπαστόλου καὶ γιατὶ τὸν ἔστειλαν στὴν Ρόδο ; Θά μᾶς μιλήσουν γιά τὶς παρεμβολές στὶς τηλεποκοινωνίες τῶν Ε.Δ. ; Γιατὶ χτυπήθηκαν τὰ δύο ἀεροπλάνα ἀπό φίλια πυρά στὸ ἀεροδρόμιο τῆς Λευκωσίας ; Μήπως, ἄσχετο, θά μᾶς ποῦν καὶ τὶ ἔγινε τὸ σχεδιάγραμμα τῆς τοποθεσίας τοῦ δολοφονημένου Μάλλιου ἀπό τὸν Ψυχογιό (17Ν), γαμπρό τοῦ δημοσιογράφου Λούη Δάνου τῆς Ἐλευθεροτυπίας καὶ μετέπειτα Μορφωτικοῦ Ἀκολούθου (!) τῆς Πρεσβείας μας στήν Οὐάσιγκτον ; Ἄντε ρὲ γελοία προδοτικά ὑποκείμενα…

  • Rogue Trooper

   Ο ερπετοσιωνιστικός καρκίνος θ’ αποπειραθεί να συνδέσει την υπόθεση με όλα τ’ ανοιχτά μέτωπα σε διάφορα σημεία του πλανήτη – τυχαίο;

  • Assurbanibal

   Η πατριωτική αριστερά επιτέλους θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια που μας απέκρυβαν επι τόσες δεκαετίες οι προδότες του έθνους.

   • BABIS

    Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο

   • Mercury

    Για 70 χρόνια στην χώρα μας, Αριστερά σήμαινε Αυτοδιάθεση, Αξιοπρέπεια, Διανόηση και να μην κάνεις τίποτα αν δεν έπαιρνες γραμμή από την Μόσχα. Τώρα πάλι, δεν ξέρω..

    • Assurbanibal

     Τώρα είναι ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ!

     • Mercury

      έχουμε ακόμα οικοδόμους? :o

     • Assurbanibal

      Αλβανοπακιστανούς.

     • Mercury

      Αλλά δεν έχουμε οικοδομές…άρα..το πας αλλού, γουρούνι

    • Κωστας Μπροζος

     Χαχα για 70 χρονια στην χωρα μας αριστερα σημαινει αυτο που ειναι:
     Διεθνισμος και προδοσια.
     Σφαγες και εαμοβουλγαροι κομιτατζηδες.
     Παιδομαζωμα, προδοσια προδοσια προδοσια

   • Γιώργος fs.

    Ο Βούτσης; ;;😆😆😃😅😄😂😁☺😘

    • Assurbanibal

     Στηρίζουμε Βούτση μουστακαλή!

     • Δωριεύς

      Δὲν εἶναι θέμα γιὰ ἀστεϊσμοὺς ἀδελφέ, Assur…

     • Assurbanibal

      Μόνο για αστεϊσμούς είναι. Πίστεψέ με αδερφέ.

     • RED OR DEAD

      …μέχρι τελευταίας βολίδος εκ του όπλου μας…
      ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)

   • Δωριεύς

    Κατὰ τὸ δοκοῦν καὶ ὅπως τοὺς συμφέρει ἀδελφέ, Assur…Διάβασε τὸ σχόλιο τοῦ ἀδελφοῦ Γιαννάκη…

    • Assurbanibal

     Του μαρτυριαρούλη εννοείς?

     • Δωριεύς

      Ἐννοῶ, τοῦ Rogue Trooper …

  • VLAD.. the out of water

   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

   • Mercury

    Έτσι, ακριβώς έτσι

    • VLAD.. the out of water

     ξερουν την αρρωστεια μας…..προσοχη.

     • Mercury

      Και παίζουν μαυτήν και πιάνει ως τώρα…το έλεγα πιο πριν αλλά στην έρημο βοά η φωνή μου από όσο είδα :(

     • VLAD.. the out of water

      ΘΡΗΣΚΕΙΑ κ ΚΥΠΡΟΣ….
      ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ!
      Αρα κατι ΜΕΓΑΛΟ ΨΗΝΕΤΑΙ!

     • Assurbanibal

      …και δεν είναι γουρούνι να ξηγιώμαστε…

     • Mercury

      LOL! πρέπει να το κάνουμε pin αυτό!!!!
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Mercury

      ωχ, όλοι αυτό λέμε, βλέπω, κι εσύ το ίδιο. Δύσκολα τα πράγματα

     • VLAD.. the out of water

      για τους πολεμιους της ελλαδας….

   • Δωριεύς

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΥΝΘΩ ΑΔΕΛΦΕ, VLAD. ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΝΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΛΟ ;

    • VLAD.. the out of water

     ΟΧΙ βεβαια…την θυμηθηκαν για να ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΣΗ….ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!
     Γι αυτο ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΠΤ ΑΠ ΟΤΙ «ΠΟΡΙΣΤΟΥΝ».

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Δεν αφησε κατι αεροπλανα συμαχικα να περασουν ο παπαδοπουλος να πανε βοηθεια στο ισραηλ

   • Rogue Trooper

    Γι’ αυτό μας πυρπολεί το ερπετοσιωνιστικό πρακτοριλίκι εδώ και μια δεκαετία: για να μη περάσει ο αγωγός East-Med από την Ελλάδα!

   • Δωριεύς

    Πολλὰ ἀδελφέ, Βλαδίμηρε. Τὰ πετρέλαια μὴν τὰ ξεχνᾶς…

    • Rogue Trooper

     Το κερασάκι στην τούρτα: η επίθεση του HAARP στο Μαρί το Φλεβάρη του 2011 που οδήγησε το μισό νησί στις δαγκάνες της Τρόικας!

  • Κωστας Μπροζος

   Τα λες καλα αδερφε. Ολα…

 • VLAD.. the out of water

  ΟΣΟΙ μας-τους, εχουν την τιμη κ υπερασπιζονται ΑΚΟΜΑ την ΕΛΛΑΔΑ, ενω δεχεται την μεγαλυτερη επιθεση στην ιστορια της, θα ξεπερασουν σε δοξα κ φημη ακομα κ τους 300!!

 • Steve Nichols

  Για τον Φάκελο της Κύπρου, ο Τίτλος δεν έπρεπε να ειναι ο φάκελος της Κύπρου, αλλά »Η Προδοσία των Προδοσιών»….
  Σχεδόν ολοι στο κόλπο… ολοι πλην Παπαδοπουλου και κάποιον ακόμη εξαιρέσεων….

  • Rogue Trooper

   Έρχεται η λύτρωση από την ερπετοσιωνιστική χολέρα.

   Θ’ ανοίξουν και άλλα στόματα και για άλλες βρώμικες κομπίνες!

 • Γιώργος fs.

  Όποιος περιμένει να βγει κάτι για την προδοσία της Κύπρου…..είναι βαθιά νυχτωμένος ή τρέφει αυταπάτες!!

  • Assurbanibal

   Στα κουτιά περιέχονται συγκλονηστικά στοιχεία…

  • Mercury

   θα βγει, το πας το στοίχημα??

  • Rogue Trooper

   Ο αρχισακάτης εκτείθεται ανεπανόρθωτα άπ’ αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη!

   https://uploads.disquscdn.com/images/06f1ed16d902b282e59ded37537e52b666532a6e98a3be14489a11b951170f1c.jpg

   • Πατριωτης Ελληνας

    ο σακατης εχει μπουκωσει στους αστακους και στις γαριδες με τα λεφτα μας και εγινε και 100 χρονων,αλλι και τρισαλι στην φτωχολογια και στους αρρωστους

   • RED OR DEAD

    Που να κλείσει ο λάκκος του…

  • Δωριεύς

   Καλησπέρα, Γιώργαρε.

 • Πατριωτης Ελληνας

  ο μονος που δεν φταιει ειναι ο παπαδοπουλος παντως

 • Πατριωτης Ελληνας

  η γιαγια μου ηταν δεξι χερι του παπαδοπουλου και ελεγε οτι δεν φταιει πουθενα ο γιωργος ολα ο ιωαννιδης τα εκανε

 • American Eagle 🇺🇸

  Στο μυαλό όλων τών Ελλήνων έχει χαραχτεί ή πεποίθηση ότι χωρίς τούς Αμερικανους ολόκληρη ή μεγαλόνησος τώρα θά ήταν υπό τουρκική κατοχή.Οι Έλληνες γνωρίζουν καλα ότι εμείς αποτρέψαμε την Τουρκία από τό να κατακτήσει την Κύπρο όπως επίσης την αποτρέψαμε από το να συντρίψει την Ελλάδα κατά την κρίση τών Ιμίων το 1996.Το ελληνικό έθνος μας ευγνωμονει,μας θεωρεί σωτήρες του και συνεχώς αναφωνεί God Bless America.God Bless Donald Trump🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  • Doctor

   Την πετας καρφωτη την πεμπτη;

   • Δωριεύς

    Ντοττόρε, καταπληκτικέ. ΑΠΙΘΑΝΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

  • Πατριωτης Ελληνας

   η γιαγια σου στο στρατοπεδο τι νουμερο ηταν?

   • Δωριεύς

    Χαχαχαχαχαχαχα !!!

    • Πατριωτης Ελληνας

     γλυτωσε και εχουμε τετοια αποτελεσαμτα τωρα ειδες τι τραβαμε?

     • Δωριεύς

      Μὰ τὸν π@@@@@η, πετάγεται στὰ καλὰ τοῦ καθουμένου καὶ μᾶς φυτιλιάζει.

     • Πατριωτης Ελληνας

      εχει δαιμονιο ο καριολης

     • Πατριωτης Ελληνας

      ριξτου μια ευχη τις Παναγιας μερες που ειναι να σπαρταραει σαν το ψαρι στο πατωμα

  • Δωριεύς

   ΜΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΙΘΑΣ ΣΟΥ…

   • Γιώργος fs.

    Μεταφραση : ΤΑ θέλει ο πωπός σου Αμερικανοπούλι!!

    • Δωριεύς

     Χαχαχαχαχαχαχα !!!

  • Γιώργος fs.

   Κόψτα σε πειράζουν ….δεν το καταλαβαίνεις!!!!

   • Δωριεύς

    Μὰ αὐτός εἶναι ὁ σκοπός του Γιῶργο μου. Ἔκανε τὸν σχολιασμό, κwλο…

  • #jesuisahmet

   Υποτάξου στον στρατηγό Λη και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

   • Πατριωτης Ελληνας

    ωχ μωρε με τον βλακα θα ασχολουμαστε τωρα?

  • VLAD.. the out of water

   κανατε πως κανατε, πηγατε στα αστρα στο φεγγαρι, κατεβηκατε στην αβυσσο των ωκεανων…
   ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ @ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΘΑ ΤΗ ΠΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΧΑΜΟΥΡΕΣ…..
   ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οι φιλοι μας αμερικανοι εριξαν την χουντα .

  για να ζησουμε το ονειρο της δημοκρατιας.

  Απλα εδω δεν μπορουσαν να μας βομβαρδισουν

  οπως σερβια κανταφη συρια σανταμ

  • Rogue Trooper

   Οι ΗΠΑ έστυψαν τον Παπαδόπουλο σαν λεμονόκουπα γιατί δεν τους ήταν πια χρήσιμος.

   • VLAD.. the out of water

    ο αντρεας ηταν πιο εξυπνος μαλλον.

    • Rogue Trooper

     Γι’ αυτό και τον έβγαλαν από τη μέση επιστρατεύοντας τη Procter & Gamble!

    • Δωριεύς

     Εἶχε τὴν Μιμὴ, ὁ ἀθεόφοβος.

     • Γιώργος fs.

      Τον γελοιοποίησε η Μιμή!!!

     • Δωριεύς

      Ναὶ, ἀλλά πέρασε ὡραία….

     • Rogue Trooper

      Η Μιμή εκτέλεσε διαταγές της CIA, γι’ αυτό ο Ανδρέας έγινε ρεζίλι.

      Για κακή της τύχη δέχτηκε μια γερή σφαλιάρα από τη Νατάσα Αθήνη.

     • VLAD.. the out of water

      αδυναμιες….μεχρι κι ο Ω ειχε τις ιδιες.
      Κ τον εφαγαν.

     • Rogue Trooper

      η οποία από απλή αεροσυνοδός μεταμορφώθηκε σε milf@ρα!

  • VLAD.. the out of water

   ….ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΑΣΟΚ…ρωσακι μου!
   ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΣΕΙΣ!

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    • VLAD.. the out of water

     καταλαβες τωρα;;
     Μπιζ θα επαιζε στη κασιδα σας ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!

    • Rogue Trooper

     Η αρχή του τέλους για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

     Δίπλα του η αεροσυνοδός της Ολυμπιακής Δήμητρα Λιάνη η οποία εκπορνεύτηκε από τη Mattel κατ’ εντολή της CIA.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      εντάξει τώρα,τό εκπορνεύτηκε είναι μεγάλη κουβέντα.Νά μή σού τύχει Γιάννη αγόρι μου!

      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvbSNCtiA41fRpLJW7oApS4gN1NcNeqCouGTZTFqO3AUAZgeVU

     • Rogue Trooper

      Μην ανησυχείς για μένα Αντίνοε.

     • Δωριεύς

      Ἐσύ, ἀπὸ τὴν Τράμπαινα θὰ τὸ βρεῖς…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πώς καί πώς τό περιμένω ))))

     • Κωστας Μπροζος

      Δηλαδη η CIA εβαλε την μιμη στον μινεικο για να τον ελεγχει; Αφου αυτος ηταν ο καλυτερος πρακτορας τους. Ο δηθεν τροτσκιστης😂😂

     • Rogue Trooper

      Ναι!

    • DisqussioneR

     Παπαεβραίου…

    • DisqussioneR

     Μπεεεεεεε τα νούμερα

 • PatmosI

  Υποφέρω σήμερα….πρέπει να ανοίξω το φάκελο με τα γιατρικά για κραιπάλη….. πάσα συμβουλή δεκτή….

  • Πατριωτης Ελληνας

   μονο ελληνικο οχι αλκοολια

  • Mercury

   Νερό πολύ και υπομονή και καλά να πάθεις :P

   • Πατριωτης Ελληνας

    οχι καλα να παθεις ρε

    • Mercury

     Χθες που τα έτσουζε με τριεθνή γοητευτική παρέα δεν σκέφτηκε τις επιπτώσεις…

     • Πατριωτης Ελληνας

      ανθρωπος ειναι δεν ειναι γλαστρα

     • Mercury

      Μην τον δικαιολoγείς :P, είναι και σαρακοστή, ααααα

     • Πατριωτης Ελληνας

      παρασυρθηκε ανθρωπος ειναι δεν ειναι Αγιος φανταζομαι

     • Mercury

      Δεν κάνω σκόντο σε κάτι τέτχια..αμάρτησε !!!!

     • Πατριωτης Ελληνας

      αμα σε την πεσουν και σενα κανα 2 μωρα πες οχι δεν μπορω νηστευω,ελα ρε δικε μου τωρα σε τα μας…

     • Mercury

      Στάνταρ είσαι εκτός θέματος :D :D :D

     • Πατριωτης Ελληνας

      για βαλε με στο θεμα

     • Πατριωτης Ελληνας

      D D D

     • Mercury

      Άλλη φορά :-)

     • Πατριωτης Ελληνας

      θα σε μαλωσω….

     • Mercury

      χμμμ :/

     • Πατριωτης Ελληνας

      *($_{}+-******

     • Κωστας Μπροζος

      Ειναι γυναικα ρε τζεφρυ…
      Μετα αναρωτιομαστε γιατι πηγες να βαλεις την αλυσιδα στο ποδηλατο εν κινηση…

     • PatmosI

      Βαριά…

     • Mercury

      ΕΣΧΩΖ

     • PatmosI

      Τελικά έπρεπε να εξομολογηθώ στον Ασουρ τον πόνο μου για να βρω συμπαράσταση…

     • Mercury

      Νομίζω κρύβεται λόγω των ημερών

     • PatmosI

      Ποιος ξέρει σε τι βούρκους κυλιέται….

     • PatmosI

      Διπλωματία λέγεται….και έχει ένα κόστος…..

     • Mercury

      κοίτα που μαθαίνω νέα σλαγκ…χαχα

  • Γιώργος fs.

   Καλώς τον φίλο Πάτμιο!!!

  • Πατριωτης Ελληνας

   πιες ενα καλο να στρωσουν ολα

  • Δωριεύς

   Καλησπέρα ἀδελφέ, ΕΛΛΗΝΑ. Βρὲς μιὰ γριὰ 22 ἐτῶν καὶ πὲς της νά σοῦ κάνει μασσάζ….

   • PatmosI

    Αδερφέ μου!!!! Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει…. αν είναι 23 πειράζει;

    • Πατριωτης Ελληνας

     πιες ενα καλο λεμε και θα στρωσουν ολα ακου τον παλιο,αμαρτια παιρνω αλλα να σε βοηθησω θελω

     • Δωριεύς

      Ἀλκοόλ, ἀδελφέ ;

     • Πατριωτης Ελληνας

      οχι ρε συ να τον γιατρεψω θελω οχι να τον δηλητηριασω

     • Δωριεύς

      Ναί, ἀλλά δὲν τὸ κάνεις λιανά. Τοῦ λές πιές ἕνα καλό. Δηλαδή, τί ;

     • Πατριωτης Ελληνας

      α δεν μπορω παρακατω θα με βαλουν και μεσα στο τελος

     • Δωριεύς

      Χμμμμ !!! Προσπαθῶ νὰ καταλάβω….

     • PatmosI

      Τι να πιω βρε… ούτε το ούζο δεν μου πάει κάτω σήμερα…

     • Πατριωτης Ελληνας

      α δεν μπαινεις στο νοημα..

     • PatmosI

      Α μπααααα δεν την παλεύω με αυτά…. και μόνο στη μυρωδιά γίνομαι κουρελι… είμαι και άκαπνος.

    • Δωριεύς

     Τέλος πάντων, ἄντε καὶ 23. Δὲν κυττᾶς καμμιὰ 20αρα ;

     • PatmosI

      Χμμμμμμ…..δεν έχεις άδικο!!!

     • Mercury

      Μην βρει καμμια 20ρα και την αρχίσιε στα χαστούκια και έχουμε αυτόφωρο φοβούμαι…και πλάνα στις ειδήσεις των 8

     • Δωριεύς

      Τὶς γυναίκες δὲν τὶς χτυπᾶς οὔτε μέ τριαντάφυλλο. Γλυκόλογα, ἄν εἶναι θεσπέσια, καὶ καλές…πράξεις !!!

     • εντελως τυπικα, αν το δεις ομως, ο ερωτας εναι μια πραξη βιας.

     • Δωριεύς

      Καλῶς τὸν ἀδελφέ mod…Δὲν μπορῶ νά ἀπαντήσω διότι μετά θὰ μέ μπανάρεις….
      «…Τὶ σοῦ κάνω μάνναμ¨…» Ἐνδεικτικά…

     • Κωστας Μπροζος

      Τι βλακειες γραφει το αθρο ρε λαλακη;
      Τι χουντες λεει ;
      Βγαζει λαδι τον σαπουνομακαριο και τους προδοτοπολιτικους για ακομα μια φορα..

      Οποτε διαβαζω αρθρο για το κυπριακο εδω μεσα, νομιζω οτι μπηκα σε καμμουνιστοσαιτ…τι γινεται;

     • PatmosI

      Γιατί να φερθώ βάρβαρα;;;;

     • Mercury

      Μπορεί να θες να εκτελέσεις την συνταγογράφηση κατά γράμμα

     • PatmosI

      Μου αρκεί και σαν έμπλαστρο😆😆😆😆😆😆😆😆

    • Mercury

     Μην αυθαδιάζεις στον γιατρό !!!

     • Δωριεύς

      Κακό παιδί. Αὐτά εἶναι ἀκατάλληλα δι΄ἀνηλίκους !!! Χαχαχαχαχαχα !!!

     • PatmosI

      Ποτες…ακόμα και αν μου δίνει τόσο σκληρές συμβουλές…

    • VLAD.. the out of water

     ρε φιλε μασαζ θελεις οχι τραχανα!
     Ακου το γιατρο.

     • Δωριεύς

      Χαχαχαχαχαχα !!! Εὔστοχο, ἀδελφέ !!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • American Eagle 🇺🇸

  Η Κύπρος τό αβύθιστο αεροπλανοφόρο μας στην ανατολική Μεσόγειο έχει αναβαθμιστεί σέ επίπεδα που θα ζήλευαν πολλά κρατίδια στον πλανήτη.Αφου γλίτωσε τόν αφανισμό το 1974 χάρη σέ εμάς ,τώρα έχει την ύψιστη τιμή να μας προσφέρει τούς υδρογονάνθρακες που βρίσκονται τριγύρω της.Με αυτή την κίνηση εξασφαλίζει για πάντα την εδαφική της ακεραιότητα ενώ ταυτόχρονα θα αποσπάσει την τιμητική διάκριση ότι είναι ό πιο πιστός μας συμμάχος στην περιοχή μαζί με την Ελλάδα βέβαια.God Bless America.🇺🇸🇺🇸🇺🇸

 • Rogue Trooper
  • VLAD.. the out of water

   ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ Κ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  • Γιώργος fs.

   Φρύνη;;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Δωριεύς

   Μὰ πιὸ πολὺ, μ΄ἀρέσει τὸ γάντι….Χαχαχαχαχαχα !!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • VLAD.. the out of water

  Ρε σεις εχω μια παρατηρηση κ απορια ταυτοχρονα…
  Καθε σκ πλημμυριζουν οι παραλιες της περιφερειας με λεχριτες εκδρομεις.
  Που στο διαολο τα βρισκουν κ μεις με 40 δουλιες δε μπορουμε να φτασουμε ουτε μεχρι τα διοδια;;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • VLAD.. the out of water

   δυστυχως…κουνελα η μανα τους!

 • PatmosI

  Χαιρετώ σας…. πάω παραλία…λένε ότι αν κανεις τα ίδια που έκανες την προηγοϋμενη περνάνε τα συμπτώματα της μέθης….

  • VLAD.. the out of water

   ακριβως..οι χειρουργοι μεταμοσχευσεων κλεφτες θα γινουν;

   • PatmosI

    Έλα ρε φίλε….δεν τα κάνουμε και καθε μέρα…ουτε είναι Αϋγουστος όλο το χρόνο….ούτε φοράνε τόσα λίγα οι γυναίκες ……

    • VLAD.. the out of water

     ναι ρε οκ…αλλα οχι Κ ΑΝΤΙΚΑΚΟ.
     ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΟΛΑ αμα γουσταρεις κ για οσο θες, αλλα το αντιδοτο δεν ειναι αυτο.Ετσι πας για νεο συκωτι κ εγκεφαλο.

     • PatmosI

      Μπα σήμερα καμιά μπυρίτσα και δυο τρεις τενεκεδες νερό….

     • VLAD.. the out of water

      αρα γνωριζεις…καλο μπανιο το λοιπον.

     • PatmosI

      Ευχαριστώ….και καλό οφθαλμόλουτρο..

     • VLAD.. the out of water

      ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ!

  • GP

   You έτσι ακριβώς. Τρομερή ισχύ τα f-4 με τους χειριστές εκπαιδευμένους και απέναντι ήταν τους ματρακάδες τα f-100 και F-102 και f-104 θα τρώγαν τέτοια π0υτσα που ήταν τελειωμένοι. Όμως ο Καραμανλής ήδη είχε προσκυνήσει και εντολές δεν δόθηκαν.