Κοινωνία

Λακωνία: Μάχη με τις φλόγες στον Κότρωνα -Κόσμος απομακρύνθηκε με ιδιωτικά σκάφη

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθεί να δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πυρκαγιά που μαίνεται από χθες το πρωί στον Πύρριχο της Ανατολικής Μάνης.

Ενώ το μεσημέρι οι φλόγες είχαν τεθεί υπό μερικό έλεγχο, η ξαφνική αλλαγή στη διεύθυνση του ανέμου είχε ως αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν εστίες, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή του Κότρωνα βρίσκονται δύο σκάφη του Λιμενικού και ένα ρυμουλκό, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει επίσημη εντολή επέμβασης. Σύμφωνα με πληροφορίες , ορισμένα σκάφη ιδιωτών έχουν ήδη φύγει από την περιοχή, απομακρύνοντας κατοίκους και παραθεριστές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην ευρύτερη περιοχή επιχειρούν 23 οχήματα με 60 πυροσβέστες, 52 άτομα πεζοπόρο, ένα ελικόπτερο, 2 πετζετέλ και ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...