Κοινωνία

Ανήλικοι διακινούσαν ecstasy στη Ζάκυνθο

Ήρθαν για διακοπές στη Ζάκυνθο τέσσερα ανήλικα αγόρια από την Σερβία, αλλά θέλησαν να βγάλουν τα έξοδά τους διακινώντας... ecstasy στα πλήθη των νεαρών αλλοδαπών που διασκεδάζουν κάθε μέρα στα club και τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα στην περιοχή του Λαγανά!

Οι τέσσερις Σέρβοι, τρεις 17χρονοι και ένας 16χρονος, υποβλήθηκαν σε έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν για την παράνομη δραστηριότητά τους και τους εντόπισαν να κινούνται στην περιοχή. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 15 χάπια ecstasy τα οποία δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν κι έτσι οι αστυνομικοί τους έβαλαν χειροπέδες.

Οι ανήλικοι διακινητές προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και στις τσέπες τους κατασχέθηκαν 860 δηνάρια Σερβίας και 35 ευρώ καθώς και ένα κινητό. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...