ΗΠΑ

Αγωνία για τον Ν.Τραμπ: Ενώπιον του Κογκρέσου ο γαμπρός του, Τζάρεντ Κούσνερ

Ενώπιον των μελών του Κογκρέσου θα βρεθεί σήμερα ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ, σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών με επίκεντρο το εάν η προεκλογική καμπάνια του Τραμπ στηρίχτηκε σε ρωσική βοήθεια για να κερδίσει τον Λευκό Οίκο.

Ο Κουσνέρ, υψηλόβαθμος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις επαφές του με Ρώσους πολίτες και αξιωματούχους, καταθέτοντας σε μια επιτροπή της Γερουσίας σήμερα, και μια της Βουλής των Αντιπροσώπων αύριο.

Η Μόσχα αρνείται κάθε ανάμειξη και ο Τραμπ επιμένει πως η προεκλογική του καμπάνια δεν είχε επαφές με τη Ρωσία.

Στο προσκήνιο παραμένει και η συνάντηση του γιου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ με τη Ρωσίδα δικηγόρο Νατάλια Βεσελνίτσκαγια, η οποία θα του έδινε, πληροφορίες για την αντίπαλο του πατέρα του Χίλαρι Κλίντον.

Τα μέλη των δύο επιτροπών περιμένουν να ακούσουν για τη συνάντηση αυτή, που έγινε το 2016, με παρόντες τη δικηγόρο, τον γιο του Τραμπ, τον Κούσνερ και τον πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Πολ Μάναφορτ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...