ΗΠΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - Γάζωσαν μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ - Δείτε εικόνες & βίντεο


Επίθεση ενόπλου εναντίον γερουσιαστή και των βοηθών του έγινε πριν από λίγο κατά την διάρκεια προπόνησης σε γήπεδο του μπέιζμπολ στην Βιτζίνια!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά μελών του Κογκρέσου που έκαναν προπόνηση, πριν από την έναρξη ενός φιλανθρωπικού αγώνα.

O Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Στιβ Σκάλις ήταν ένας από αυτούς που δέχτηκε πυρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Μο Μπρους, ο οποίος ήταν παρών στην επίθεση, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο αστυνομικοί οι οποίοι παρευρίσκονταν στην προπόνηση για λόγους ασφαλείας.

«Υπήρχαν αρκετοί βουλευτές πεσμένοι στο έδαφος και μέλη του προσωπικού τους, μετά την επίθεση. Τουλάχιστον ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί και χρησιμοποίησα τη ζώνη μου για να σταματήσω την αιμορραγία» είπε στο CNN o Ρεπουμπλικανός βουλευτής από την Αλαμπάμα.

Με βάση τη μαρτυρία του, ο δράστης ήταν λευκός άνδρας, ωστόσο δεν πρόλαβε να προσέξει περισσότερες λεπτομέρειες αφού τον είδε φευγαλέα μόνο για λίγες στιγμές. «Είχε ημιαυαυτόματο και πυροβολούσε αδιάκοπα προς κάθε κατεύθυνση. Φαντάζεστε τον πανικό, κόσμος έτρεχε προς κάθε πλευρά».

Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες.

 

https://www.youtube.com/embed/x72cr7Sh3FY

https://twitter.com/FoxNews/status/874966842045079552

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...