Κοινωνία

Ο Ροναλντίνιο «τα έσπασε» στον Ρέμο (βίντεο)


Ο Ροναλντίνιο ανήκει στην κατηγορία των παιχτών που έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η προσωπικότητά του είναι ιδιαίτερη.

Ένα απλό παιδί, χαμογελαστό που αποφασίζει και επισκέπτεται την χώρα μας συχνά πυκνά τόσο για να περνάει τις διακοπές του όσο και να διασκεδάζει. Και η αιτία είναι ο Αντώνης Ρέμος. Τους συνδέει φιλία ετών μιας και ο Αντώνης ως φαν του παίχτη και ποδοσφαιρόφιλος τον έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σε πολλά παιχνίδια που έπαιζε.

Ο «Ρόνι» λοιπόν βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Παρασκευής και με την απλότητα του έδειξε πόσο ισχυρή προσωπικότητα είναι. Έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο, χόρεψε, τραγούδησε, έπαιξε κρουστά, μπήκε στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου να τον συγχαρεί για το πρόγραμμά του και ήταν εντυπωσιασμένος από την αγάπη και την στήριξη που έχει από τους Έλληνες. Αγαπημένα κομμάτια του Ροναλντίνιο το «Φεγγάρια Χάρτινα» , το «Εκατό φορές κομμάτια» και το «Είναι στιγμές» που έδειξε μάλιστα να τα γνωρίζει πολύ καλά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...