Κόσμος

Η τραγική ιστορία της Καναδής που έπεσε νεκρή στο Λονδίνο

Το πρώτο θύμα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο που επιβεβαιώθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα αφορά μια υπήκοο του Καναδά με το όνομα Christine Archibald.

Η οικογένειά της αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα εργαζόταν σε καταφύγιο αστέγων πριν μετακομίσει στην Ευρώπη με τον αραβωνιαστικό της.

«Θρηνούμε την απώλεια της όμορφης και αγαπημένης μας κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πιστεύουμε ότι αξίζει σεβασμός σε κάθε άνθρωπο», είπε η οικογένειά της σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Τιμήστε τη μνήμη της κάνοντας την γειτονιά σας ένα καλύτερο μέρος. Γίνετε εθελοντές και κάντε δωρεές σε καταφύγιο αστέγων. Πέστε τους ότι σας έστειλε η Chrissy».

Η Κριστίν Αρτσιμπαλντ, 30 ετών, προχωρούσε στην Γέφυρα του Λονδίνου με τον αρραβωνιαστικό της Τάιλερ Φέργκιουσον, όταν τους χτύπησε το βαν των τρομοκρατών.

Η γυναίκα κατέληξε στην αγκαλιά του συντρόφου της, ενώ ο άντρας έχει υποστεί σοκ και αρνείται να φάει και να κοιμηθεί,

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγους μήνες και είχαν μετακομίσει και οι δυο στην Χάγη, όπου ο Τάιλερ εργαζόταν ως λογιστής. Σχεδίαζαν να επιστρέψουν στον Καναδά αμέσως μόλις ολοκληρωνόταν το συμβόλαίο του. Τις τελευταίες ημέρες έπρεπε να μεταβεί στο Λονδίνο λόγω της δουλειάς του και η Κριστίν θα τον συναντούσε για να περάσουν το Σαββατοκύριακο μαζί στην βρετανική πρωτεύουσα - ήταν η πρώτη της επίσκεψη εκεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...