Κόσμος

Αναστέλλουν την προεκλογική εκστρατεία και οι Εργατικοί

Την αναστολή της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος των Εργατικών στη Βρετανία για σήμερα ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Τζέρεμι Κόρμπιν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και εκφράζουμε αποτροπιασμό για τις βίαιες επιθέσεις στο Λονδίνο. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και τους φίλους όσων σκοτώθηκαν και με τους πολλούς τραυματίες. Σήμερα θα θρηνήσουμε όλη για την απώλειά τους» τονίζει ο Κόρμπιν σε ανακοίνωσή του.

«Το Εργατικό Κόμμα θα αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο ως σήμερα το βράδυ, έπειτα από συνεννόηση με άλλα κόμματα, ως ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς και τους τραυματίες», εξήγησε.

«Όσοι επιθυμούν να βλάψουν τον λαό μας, να διχάσουν τις κοινότητές μας και να επιτεθούν στη δημοκρατία μας δεν θα πετύχουν», κατέληξε ο Κόρμπιν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...