Κοινωνία

Αλλοδαποί κρατούμενοι επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν στα κρατητήρια Χίου και Μυτιλήνης

Την τελευταία στιγμή έσωσαν οι αστυνομικοί δυο αλλοδαπούς κρατούμενους, οι οποίοι αποπειράθηκαν να βάλουν τέλος στην ζωή τους μέσα στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων της Χίου και της Μυτιλήνης αντίστοιχα!

Πρώτος ένας 20χρονος Σύρος που κρατείται στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης, αποπειράθηκε το βράδυ της Τετάρτης να αυτοκτονήσει δένοντας στον λαιμό του έναν αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε φτιάξει με τα σεντόνια του. Όμως, οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν πριν να είναι αργά και ματαίωσαν την προσπάθειά του.

Λίγο νωρίτερα, στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Χίου, ένας Μαροκινός προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας ξυράφια! Όμως, τον είδε ένας ομοεθνής του και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του νησιού χωρίς να κινδυνεύσει άμεσα η ζωή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...