ΕΚΤΑΚΤΟ – Ρεσάλτο Τούρκων κομάντος SAT σε πλοίο εντός FIR Αθηνών – Διαμέλισαν την ΑΟΖ μας – Για ιστορική επιχείρηση κάνουν λόγο οι Τούρκοι – «Αφωνο» το ΓΕΕΘΑ – Δείτε εικόνες και βίντεο

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2017, 9:50 πμ | Ανανέωση: Ιούνιος 9, 2017 στις 9:38 πμ

Ειδικού Συνεργάτη

Με μία καθαρά στρατιωτική επιχείρηση, οι Τούρκοι «εμβόλισαν» τα κυριαρχικά μας δικαιώματα νοτίως του Καστελόριζου και εντός FIR Αθηνών, στο σημείο που η δυνητική ελληνική ΑΟΖ τέμνει την κυπριακή και την αιγυπτιακή. Φρεγάτα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού μαζί με δύο ομάδες Τούρκων κομάντος SAT πραγματοποίησαν ρεσάλτο στο εμπορικό πλοίο Commander Tide (σημαίας Κονγκό). Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα διεθνή χωρικά ύδατα Νότια Καστελόριζου αλλά εντός του FIR Aθηνών.

Δύο ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων SAT επιβιβάστηκαν στο πλοίο το οποίο προσέγγισαν με φουσκωτή λέμβο. Από αέρα περιπολούσε το ελικόπτερο S-70 της τουρκικής φρεγάτας, 2 σκάφη Ε-Δ και 2 Ε/Π της Τ/ΔΑΑ και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έγινε τις βραδινές ώρες του Σάββατου 2 Ιουνίου 2017 και είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, 1 τόνος και 71 κιλά ηρωίνη.

Για ιστορική επιχείρηση κάνουν λόγο οι Τούρκοι καθώς όπως λένε η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μέσα σε 26 λεπτά

Tο πλοίο οδηγήθηκε στη Ναυτική Βάση του AKSAZ .

Η όλη ιστορία και η επιχείρηση «βρωμάει» από μακριά ότι είναι στημένη με μοναδικό σκοπό την επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας των Τούρκων. Πρόκειται δηλαδή για επιχείρηση με «βαθιά» μηνύματα και συγκεκριμένα η Άγκυρα έδειξε να δηλώνει «παρόν» και απέναντι στην αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων.

Και εδώ αρχίζουν τα πολλά ερωτήματα. Γιατί οι Τούρκοι δεν παρακολουθούσαν το Commander Tide έτσι ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο για να κάνουν το ρεσάλτο;

Γιατί την επιχείρηση ανέλαβαν κατ’ εξοχήν οι ειδικές δυνάμεις του Ναυτικού της χώρας και όχι η Ακτοφυλακή;

Γιατί επελέγη το συγκεκριμένο σημείο, που βρίσκεται νοτίως του Καστελόριζου αλλά εντός του FIR Αθηνών, αν και ήταν σε διεθνή χωρικά ύδατα;

Πίσω απ’ όλα αυτά τα ερωτήματα βρίσκεται μια και μοναδική απάντηση. Γιατί στόχος της Τουρκίας ήταν να πιάσει στον ύπνο τις ελληνικές υπηρεσίες και να στείλει το μήνυμα πώς είναι «παρών» στο Αιγαίο και βεβαίως να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Θέλησε η Άγκυρα να περάσει το μήνυμα πώς μπορεί να εισβάλει στο FIR Αθηνών νύχτα. Ασφαλώς, για να είμαστε δίκαιη, δεν επρόκειτο για επιχείρηση σε ελληνικό νησί, όπου υπάρχει ομπρέλα προστασίας αλλά στη… μέση του πουθενά.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μία φρεγάτα του τουρκικού Ναυτικού, μαζί με δύο ομάδες Τούρκων κομάντος SAT, το οργανικό ελικόπτερο S-70 της φρεγάτας, όπως επίσης και δύο σκάφη και δύο ελικόπτερα της τουρκικής Ακτοφυλακής.

Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα για την ελληνική πλευρά και πιο συγκεκριμένα το ΓΕΕΘΑ. Γιατί δεν καταγράφηκε ή δεν γνωστοποιήθηκε τη μέρα εκείνη παράβαση του FIR Αθηνών, αφού το τουρκικό ελικόπτερο απονηώθηκε από την φρεγάτα και πέταξε για πάνω από μισή ώρα; Το αντίστοιχο ισχύει και για τα ελικόπτερα της τουρκικής Ακτοφυλακής, αν και αυτά τελικώς μπορεί να μην έδρασαν στην επιχείρηση.

Έγινε αντιληπτή η όλη πρόκληση των Τούρκων νοτίως του Καστελόριζου και πώς αντέδρασαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις; Οι καιροί είναι δύσκολοι και περίεργοι και όπως έχει δηλωθεί από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «απαντάμε σε κάθε πρόκληση». Δόθηκε απάντηση εκείνη την ημέρα και αν ναι ποια ήταν.

Η Άγκυρα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο και ειδικά να «σβήσει» από τον χάρτη το Καστελόριζο (παλαιότερα είχε δηλώσει πως δεν ανήκει στο Αιγαίο αλλά στη Μεσόγειο), καθώς η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ του νησιού φράζει την έξοδο της Τουρκίας στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Ηδη οι Τούρκοι ανακοίνωσαν χτες νέο αποκλεισμό του συμπλέγματος της Μεγίστης.

Η Άγκυρα εξέδωσε δυο NAVTEX για διεξαγωγή ασκήσεων, με την πρώτη να στοχοποιεί την περιοχή του Καστελόριζου και την άλλη την Κυπριακή ΑΟΖ, καταδεικνύοντας με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τις περιοχές τις οποίες εποφθαλμιά η Τουρκία μετά το 1948 που πραγματοποιήθηκε η ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

Η τουρκική άσκηση στο Καστελόριζο θα πραγματοποιηθεί με την NAVTEX 586/17 , και η θα ξεκινήσει στις 08 Ιουνίου 2017 μέσα σε περιοχή εντός των FIR Αθηνών και Λευκωσίας αλλά και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας την οποία αμφισβητεί η Τουρκία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση.

 • Θεσσαλονικιός

  Σαφώς στημμένο με δικά τους ναρκωτικά …
  Πανούλη λαμβάνεις ;;;

  • Evan Chaldas

   κανε ανανεωση να δεις τον χαρτη

 • Alexander the Greatest

  Οι φοβεροί και τρομεροί SAS-SAT που τρέχαν σαν τις κότες να γλιτώσουν από το αποτυχημένο πραξικόπημα τα παλικάρια, και την σκαπουλάρουν για Ελλάδα παριστάνοντας τον τουρίστα οι ατρόμητοι και φοβεροί πολεμιστές. Στα ρεσάλτα με άοπλους ταλαίπωρους τυνήσιους ναυτικούς 60 χρονών φαντάζομαι θα βγάζουν απίστευτη μαγκιά.

 • Κων. Νεμέσιος

  Καλημέρα . Σκηνοθετημένα ὅλα ….Μοῦ θυμίζουν τὴν διπλωματία τῆς δικῆς μας Ῥωμανίας , ὅταν ἤθελαν νὰ έντυπωσιάζουν τοὺς έχθροὺς καὶ νὰ ἀναδείξουν τὴν μεγαλοπρέπεια τῆς αὐτοκρατορίας ….Γιὰ παράδειγμα ξένες ἀποστολὲς ποὺ ἐπισκέπτονταν τὴν Κων/πολη ὀδηγοῦνταν σκοπίμως σὲ θέσεις καὶ σημεἰα τῆς Πόλης ποὺ ἔκαναν ἐντύπωση στοὺς ξένους
  ( πχ ὀχυρὲς θέσεις ) ἤ στὸ λιμάνι μὲ τὰ πολεμικὰ πλοία. Ἔτσι καὶ οἱ τούρκοι ; τζάμπα μάγκες στὴν ἄκρη τῆς Μεσογείου σὲ «δικό » τους πλοῖο….

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Ρε επιμονή αυτά τα σαπιομεμέτια, να τρέχουν μόνοι τους & να βγαίνουν δεύτεροι…!

  https://uploads.disquscdn.com/images/0368e814cecbbafa5e738cc852392333a9a0c399162fc4b98c8787769e5ab1d5.jpg

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ…

 • Οκ έχουμε και λέμε
  1. Της τανας στο καταρ σαφώς καί οι μυστικές υπηρεσίες τα ανακατέψτε.
  2. Της τανας στην Συρία 2ο κύμα
  3. Της τανας βόρεια από εμάς
  ΟΚ

  Ο στρατός σε ετοιμότητα ο Πάνος με στολή ουκ Μύκ δελταπό force

  Kαί ο λαός στα πληκτρολόγια πολεμάει

  Προβλεψη: Αρχίστε να σκέφτεστε την γη και τα χωριά γιατί οι πόλεις σε κάθε περίπτωση στριμο (_!_)λή θα εινσι η ζωή και οι περισσότεροι ψοφήσαν της πείνας πέραν των δολοφονιων.

 • BLUEARROW

  Το βαπόρι απ’την Μερσίνααααα
  Το βαπόρι απ’την Μερσίναααααα
  Τόνους 11 γεμάτο με χασίσι μυρωδάτο οοοοοο

  υ,γ Η Τουρκική οικονομία πετάαααααααα

  • BLAC PIT

   ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!!!…ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ <>!!!…ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!!!…

 • Kefalonia

  οσο δεν κανουμε τπτ, και απλα κοιταμε τοσο θα ἀποθρασύνονται

  • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

   Ακριβώς, αν τους δίναμε μια κλωτσιά είτε ρίχνοντας ένα αεροπλάνο η βυθίζοντας ένα σκάφος τους να σου πω εγώ αν ξαναπαραβίαζαν οτιδήποτε οι χέστηδες. Αλλά τι να πείς με τους «κυβερνήτες» μας.

   • Kefalonia

    εδω ο καμμενος πριν κανενα δυμηνο βγηκε και ειπε οτι εχει πληροφοριες για τουρκικη εισβολη, τι το λεσ περιμενε του κ μαμα τους

 • Doctor

  Ιστορικη επιχειρηση να ανεβουν σε ενα καικι τα χαιβανια,τι φοβομαστε ρε

 • BLAC PIT

  ΣΤΗΜΕΝΟ!!!…ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!… ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!…ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΞΑΡΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΙΣΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚ!!!(ΕΔΩ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!…)…ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!..Α)ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ!!!!…ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!!!!…ΝΑΡΚΟΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!..Β) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΝΓΚΘΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΚΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΛΟΓΩ ΑΟΖ!!!…ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ ΟΣΜΙΣΤΙΚΑΝ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΙΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!..ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΖΩΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΟΥΝ!!!…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΣΕΙΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑΝΔΡΟΥΣ!!!…ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!..ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΩΡΦΩΣΗ!!!…

  • BLUEARROW

   Οι ξένοι είναι συνεταιράκια στίς οικολογικές καλλιέργειες .

   • BLAC PIT

    ΠΑΤΟ!!!…ΠΑΤΟ!!!…ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!…ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΩΡΦΩΣΗ!!!..

  • Kefalonia

   θυμαμε τα τελη του 80,οταν δωσαμε διαταγη να βυθησουμε το ερευνητικο τους. τρεχανε να κρυφτουν τα μεμετια, τα τελευτεα χρονια εχουμε γινει λιγο μπουλιδες. γιαυτο πηραν αερα . καπια στιγμη πρεπει να τουσ τον κοψουμε.

 • ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  Aπό ψευτοηρωισμούς και κλανιές τίποτε άλλο οι μόγγολοι. Ολα στημένα με γελοίο τρόπο όπως κάνουν πάντα.

 • Διγενης ακριτας

  Τι ειναι αυτα ρε παιδια? Μην δημιουργειται εντυπωσεις Η ΑΟΖ θελει κουβεντα,πολυ μεγαλη.

 • Γιώργος fs.

  Περιμένω απάντηση από τον Πανάρα!!!!😉😉😉

  • Διγενης ακριτας

   Τι εγινε?

 • Thunder

  Η φάση έγινε για τον ένα τόνο ηρωίνη. Είναι πολλά τα λεφτά. Άμα
  έχουν εργαστήρια μπορεί να τη γυρίσουν σε χαπάκια και να τα στείλουν στα τζιχαντάκια. Δική τους είναι τώρα, ότι θέλουν τη κάνουν. Όχι ότι έγινε το σκηνικό για να πάρουν το Καστελόριζο.

 • © Proud to be Greek

  Απο την στιγμή που κατασχέθηκε ενας τόνος ηρωίνη χαλάλι.

  • Thunder

   Κι άμα η μισή έρθει προς τα δώ? ? ?Λέω τώρα γω. . .Πάντως δε πρόκειται να καεί. Δε καίγονται αυτά τα πράγματα. Είναι σαν να καις λεφτά.

   • © Proud to be Greek

    Εσύ πας την κουβέντα αλλού.

    • Thunder

     Μπορεί να ήταν και στημένο και τα πακέτα να έχουν μέσα μαρμαρόσκονη.

     • © Proud to be Greek

      Την μαρμαρόσκονη ή την στριχνήνη ή την σκόνη γάλα τα βάζουν μετά για να την νοθεύσουν.

  • nikos(1)

   Αφεριμ!

   • BLAC PIT

    ΜΑΣΣΑ ΝΑΡΚΩΑΛΛΑΧ!!!…ΚΑΡΑΜΑΣΤΟΥΡΑ!!!..ΜΠΑΡ!!!…

  • PatmosI

   Δική τους ήταν και θα πάει πάλι προς πώληση

   • © Proud to be Greek

    Αυτό δε το γνωρίζω
    © Ταξίαρχος.
    Αν γνωρίζεις εσύ, ίσως μπορούσες να φανείς χρήσμος.

    • Thunder

     Καλά τα λέει ο Patmos.

     • © Proud to be Greek

      Και εγώ εχω άποψη για τα ναρκωτικά απο πολύ κοντά, αλλα δεν είναι του παροντως να το αναλύσω.

      Εγώ στέκομαι στο ρεσάλτο, που πέρα απο την ηρωίνη έγινε σε διεθνή ύδατα και θα μπορούσε να είχε γίνει απο αποιαδήποτε χώρα.

     • Thunder

      Πήγαν αυτοί επειδή ήταν πιο κοντά. Λες να περίμεναν να έρθει γιαπωνέζος από πέρα, για να πιάσει τη πρέζα στο Καστελόριζο. Τι θα πει διεθνή ύδατα? ? ?Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι όποιος προλάβει τον άλλον.

     • © Proud to be Greek

      Οι τούρκοι είχαν την πληροφορία, – οι τούρκοι εδρασαν.
      Τι νομίζεις? Το καράβι με την πρέζα εκπέμπει SOS?
      (Σε αλλη φάση εμείς με αλλο καράβι κτλ).

      Φυσικά και δεν αποκλείω το να είναι στημένο.

    • PatmosI

     Δεν είναι κάτι κρυφό… τα ναρκωτικά έχουν χρηματοδοτήσει εν μέρη το τουρκικό «θαύμα»

     Παλαιόθεν ήταν παραγωγός και έμπορος η τουρκία. Επίσης όλη η παπαρούνα του Αφγανιστάν εκεί πάει. Κάποτε είχα διαβάσει ότι περι τα 10 δις usd έμπαιναν από ναρκωτικά στην τουρκική οικονομία.

     Τα πλοία με σημαίες τεταρτοκοσμικών χωρών και ιδιοκτησιακό καθεστώς ποιο μπερδεμένο και από το γόρδιο δεσμό είναι πάγια τακτική για τη μεταφορά.

     • © Proud to be Greek

      Μένει να δούμε το πλοίο τι συμφερόντων είναι, απο που έφυγε και που πήγαινε.

  • BLAC PIT

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΧΕΣΗ!!!…ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!…ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ…ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!..

   • © Proud to be Greek

    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!!

 • Tasos

  Κο το πολεμικο ναυτικο,με μεγαλη εγρηγορση και υψηλο φρονημα,ετοιμο να επεμβει με το παραμικρο.μπραβο.

  • Εμπεδοκλής

   αφου πρωτα παρει τα επιδοματα του και τα προνομια που απολαμβανει

  • Rogue Trooper

   Θα υπάρξουν σκληρά αντίποινα από τον 6ο αμερικανικό στόλο που υποκινεί τα τουρκικά πολεμικά πλοία. Το πρόσφατο περιστατικό με τη τουρκική κορβέτα κοντά στο Φαρμακονήσι επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα του ΝΑΤΟ να εμποδίσει το πολεμικό μας ναυτικό να στείλει τον αντίπαλο στον πάτο της αβύσσου.

 • ΧΑΡΙΛΑΟΣ

  Ο ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ!

  • BLAC PIT

   ΠΑΝΟΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ!!!…ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΕ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΙΟ!!!…ΤΗΣ ΚΛΑΝΟΥΡΙΑΣ!!!!…ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥ!!!..

 • nikos(1)

  στο εβρό νάμαστε , γκερμανική διοίκηση νάχουμε και αριστιροσύνη!!
  όλα τα λιμά είναι …διαπραγματεύσιμα!

 • Γιώργος fs.
 • Kefalonia

  αφτα να τα βλεπουν οι ελληνες ,μεγαλο μερος των ελληνων πιστευουν οτι οι λαοι δεν μισιουντε,και φταινε μονο οι κυβερνησεις,

  • nikos(1)

   το ανάποδο είναι!

   • Kefalonia

    υπαρχει μεγαλη μεριδα του κοσμου που το πιστευει.

    • nikos(1)

     εβροπέοι!! είναι το 5% με τα λιμά του 30% …..ΔΥ , μεγαλοσυνταξιούχοι,καταθέτες. ενφιάδες!!

 • #jesuisahmet

  Πιο στημένο κι’απ το φλουρί που έτυχα την πρωτοχρονιά.

 • nikos(1)

  Syrian government
  warplanes struck Islamic State positions west of Raqqa city on the
  southern bank of the Euphrates river, state media said on Thursday.

  προβλέπω στο τέλος η Ράκκα να γίνεται …το Βερολίνο του «Ψυχρού Πολέμου»

 • Γιώργος fs.

  Ηδη οι Τούρκοι ανακοίνωσαν χτες νέο αποκλεισμό του συμπλέγματος της Μεγίστης.

  Νίκο …..τη Μέγιστη και τα μάτια σου ….αν χρειαστείς βοήθεια μη διαστάσεις!!!

 • Rogue Trooper

  Καλό μεσημέρι.

  Το ΝΑΤΟ όχι μόνο ομολογεί κυνικά τη διπλή προβοκάτσια σε βάρος του Ιράν αλλά υποκινεί τους Ούννους στη καυτή πατάτα των ενεργειακών κατόπιν εντολής του Τζάρεντ Ρεντλ.

  • nikos(1)

   East Med ..το κολπάκι…..και αφού τεθει σε λειτουργία θα διοχετεύσουν και το αεριο των Καταριανών ….με ένα …εξτρα …τέλος …διαχείρισης!

 • Καλημέρα μόνο στους Έλληνες το γένος! Θυμάστε που σας έλεγα για περιστατικό επίδειξης δύναμης σε Ελληνική βραχονησίδα ότι τάχα κυνηγούν τρομοκράτες κλπ; Κάτι τέτοιο είναι αυτό το θέμα.

 • nikos(1)

  καταθέτει ο Κόμει σήμερις ..αλλά εδωσε χθές την κατάθεση στο ….τύπο!!
  ευλογημένο …Ρόιτερς!!

  • Rogue Trooper

   Στημένη φαρσοκωμωδία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για να δικαιολογήσουν τη καθαίρεση του τραμπάλα από το γαμπρό του.

   • nikos(1)

    ετσι …νομίζουν!!

   • Thunder

    Ο γαμπρός να κάνει τέτοια ριξιά στο πεθερό; ; ;Κι ο Τράμπ τι κάθεται και τον κοιτάει; ; ;Δε τον πλακώνει σε τίποτα κλωτσιές; ; ; 《Μπρος τσογλάνι , στη μάνα σου και στο πατέρα σου τώρα -δρόμο απ το σπίτι 》.

    • nikos(1)

     not …yet!

 • Γιώργος fs.
  • George Voyajakis

   οντως

 • nikos(1)

  η …Ιρανική …απάντηση??

  A device exploded
  in the U.S. embassy compound in Ukraine’s capital Kiev in the early
  hours of Thursday, injuring no one, police said.
  An attacker threw the device over the embassy’s fence just after midnight, police added, calling it a terrorist act.

  το Αβούρι θάταν που έβαζε …κροτίδες ….την Ανάσταση επι …επαράτου!

  • Rogue Trooper

   Οι άπληστοι κουλοχέρηδες της Νέας Υόρκης ανοίγουν διαρκώς νέα μέτωπα.

 • Jorge Melissa
 • Κώστας

  ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ;;

  • Thunder

   Βρήκες τρόπο να γυρίσεις το
   κινητό σε Android? ? ?Είδα χτες ότι κάποιος «Ταξίαρχος «σου έδωσε link. Είναι αρκετά δύσκολο πάντως. Θα μπλέξεις με root. Θα έχεις μπέρδεμα μετά.

   • Κώστας

    Προσπάθησα να περάσω κάτι εντολές που λέει μέσω διαχειριατή, και ήταν επιτυχημένη η διαδικασία …

    Μετά όμως ;;

    • Δώσε λινκ να δω και να σου πω.

     • Κώστας

      Δεν έχω link πλέον, θα σου πω όμως πρόγραμα

     • Thunder

      Είναι από xda. Για μένα καλύτερα να ρωτήσει στο Sammobile, και αν γίνεται θα χρειαστεί άλλα μετά -Odin κλπ -.Μάλλον μπορεί να γίνει αλλά το πιθανότερο είναι να του
      βγάλει κολλήματα.

    • Thunder

     Αυτοί στο xda είναι προγραμματιστές. Μπορεί και να βγει η συσκευή off μία κι έξω. Μπες στο site Sammobile, φτιάξε ένα λογαριασμό για να είσαι μέλος και να μπορείς να ρωτάς στο forum και πες τους τι συσκευή έχεις -μάρκα, μοντέλο κλπ -και θα σου πουν αν γίνεται.

     • Κώστας

      μπράβο xda είναι

      Το πρόγραμα λέγεται ipover usbinstaller και η συσκευή μου (Lumia 925) είναι συμβατή. Λέει όμως για ρίσκο καταστροφής συσκευής …

     • Thunder

      Γνώμη μου είναι να μη κάνεις τίποτα από αυτά. Παίζει ρόλο τι λειτουργικό θες να κατεβάσεις, αν είναι συμβατό με τη συσκευή σου κλπ, και σε διαδικασία root και μετά τσάφ, δε σε καλύπτει εγγύηση νομίζω.

     • Κώστας

      Είμαι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως και ήδη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του την έχασα επειδή έβαλα windows developer preview ..

      ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ !!!

      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!

     • Ας έκανες επαναφορά λειτουργικού αθόρυβα και απλά και να το πήγαινες πίσω.

     • Κώστας

      Thn x;aneiw thn egg;yhsh ονλινε και επιτόπου !!

      Καταχωρείται αμέσως στη microsoft, δεν μπορείς να κάνεις ταρζανιές ..

     • Thunder

      Αυτά γίνονται επειδή όλοι πείραζαν τα τηλέφωνα και μετά έτρεχαν για τζάμπα επισκευή. Οπότε λένε και οι εταιρείες «μη τα πειράζετε για να μην τα χαλάτε «.

     • Κώστας

      ΜΛΚΕΣ …

      ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΝΗΤΟ

      ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 950

     • Thunder

      Άμα αλλάξεις πάντως συσκευή, για μένα καλύτερα τράβα στο Android.

     • Κώστας

      ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΟΚΙΑ ΜΕ ANDROID !!

      ΗΔΗ ΒΓΗΚΕ !!

     • Για πες μάρκα και μοντέλο πλήρες να το δω.

     • Κώστας

      Το δικό μου ή αυτό που θέλω να πάρω ;;

     • Το δικό σου.

     • Κώστας

      NOKIA LUMIA 925 16 GB with 1 GB ram .

      2 core 1,5 ghz

     • Μετά την αναβάθμιση λογισμικού η ακατανόμαστη έκοψε τις εφαρμογές σε android. Sorry man!

     • Thunder

      Κάτσε λίγο περίμενε. . .
      κάνε λίγο τον πονηρό. Άσε να πάρει κανένας γνωστός σου πρώτα κι άμα δεις ότι είναι εντάξει τότε πάρε και συ. Άμα δεις ότι κάνει ιδιοτροπίες, άστο πάρε άλλο.

 • Stratis

  Βυθίστε και καταρρίψτε τους μογγόλους , μόνον έτσι καταλαβαίνουν . Ιστορία δεν μάθατε ;;

 • George Voyajakis

  ειδες οι τουρκαλαδες….. δε πινουν μονο πορτοκαλαδες…..
  Για να δουμε τωρα και τα δικα μας τα τζιμανια.

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Οι Ελληνες βογγανε σχεδον ολοι
  και ο Αλεξης..
  https://www.facebook.com/REDBOOK/videos/10159106217690019/

  • George Voyajakis

   ωραιοοοοος

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Ας προσεχαν, ξεραν τι επελεγαν και με τις υγειες μας.

 • Jorge Melissa

  ΚΑΝΑΔΑΣ: Νόμος δίνει την δυνατότητα στο κράτος να αφαιρέσει τα παιδιά από τους γονείς που δεν πιστεύουν στην θεωρία που λέει ότι το αγόρι τους μπορεί τελικά να είναι κορίτσι και το κορίτσι τους μπορεί τελικά να είναι αγόρι…
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/06/blog-post_8.html

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Καλα μη τα πιστευεις κι όλα.

 • nikos(1)

  Michigan state House approves carrying concealed guns without permit

  https://uploads.disquscdn.com/images/80f60e72a517c721611f0dea9ffe1fadfd2dcef77b99aedf5e28b4cbb99ce20b.jpg

  εγω πότε θα διαδηλώσω στο Σύνταγμα ……..ετσι!!

  • Γιώργος fs.

   Εσύ έχεις αναλάβει να φυλάς τη Μέγιστη!!
   Για το Σύνταγμα έχουμε άλλα παλικάρια. 😆😆😆

   • nikos(1)

    προτού πάω …Μεγίστη ..θα περάσω πρώτα απο …σύνταγμα !! Δέκα λεπτάκια!

    • Γιώργος fs.

     Φοβάμαι πως θα κάνεις καμία ζημιά στη Βουλή!!!😉😉😉

  • Κυρ Μέντιος

   Concealed λέει αδελφέ!
   Στη φώτο είναι τόσο concealed όσο τα άλλα στο «pride».. Χαχα

  • toxotis323

   Learn some English first Nionio!
   These are hunters! are BB guns! and not concealed!!!!!!!!
   Cannot buy legally a real gun without a permit, is a Federal Law!

 • Jorge Melissa

  Ετοιμος να «λαδώσει» ένας στους 3 Ελληνες!
  http://hassapis-peter.blogspot.gr/2017/06/3.html

  • nikos(1)

   οι άλλοι 2 δε μπορούμε! ……

   • δντπμκ

    Χαχα καλό :))

  • Γιώργος fs.

   Συνονόματε…..βρίσκω μικρό το ποσοστό!!!

   • nikos(1)

    δεν υπαρχουν τα εβρά …αδελφέ!

 • nikos(1)

  Ντροπή !! ..οι Ιρανοί δεναποδέχθησαν τα …συλληπητήρια του …Τράμπα για ..χθές!!

 • Jorge Melissa

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
  Τα καθεστωτικά ΜΜΕ στρέφουν ήδη την προσοχή μας στο 2060, δήθεν μισοαστεία, δήθεν μισοσοβαρά, για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα και να το χωνέψουμε.
  http://hassapis-peter.blogspot.gr/2017/06/blog-post_53.html

  • nikos(1)

   ευκολάκι! όλοι οι Επίτιμοι και Συνταξιούχοι πιστεύουν ότι κατοχυρώνουν …απολαβές!!

 • jony

  Στημμένο για να αναδείξει την δήθεν δυναμική της και καλά κάνουν αφού έχουμε ακόμη πολλους Ερντογολάγνους και Τουρκολάγνους. Οι ξυπόλιτοι οι Κούρδοι τους πάνε γα….ντας. Εδώ οι φλώροι σφυρίζουν αδιάφορα και περιμενουν τους άλλους να τους σώσουν.

  • toxotis323

   Part of the Hellenic race as you are!

 • Hambo

  Κουβάλησαν μια ταξιαρχία στρατό για να ελέγκξουν τους Κογκολέζους . Πολύ θεατρικό μου φαίνεται .

 • toxotis323

  But Turkey says the islands do not have AOZ!!!!!!!!So what is the point of taking over the Kastellorizo, probably for the rice!!!!!!!!!!!!!

 • toxotis323

  If all or most Greeks are so great why the Country sucks so much, that tells me that we are all the same !!!!!!!! no doubt in my mind!!!!
  Aloha Hellene brothers!

 • georgekaps

  Οι τουρκόσποροι μανούλα καημένη στα προβοκάτσια!Έχουν μακρά παράδοση και τη συνεχίζουν επάξια!Δεν ήταν καθόλου «στημενη» η φάση, με την αξία τους το τσάκωσαν το «μυρωδάτο»! Ε ρε κακόμοιροι, όσες παραστάσεις και να στήσετε, τα έχετε στο ζωνάρι τα κόλυβα…

 • Tasos

  Έπιασαν 1 τόνο και από δίπλα πέρασε καράβι με 20… Δόλωμα όλη η φάση.

 • Makednos

  ποιο στημένο δεν γίνεται από προσπάθειες εκφοβισμού άλλο τίποτα…..δικό τους είναι και δικά τους τα χασίσια!!!!κλασικοί έμποροι!!!