Εκκλησία της Ελλάδος

Αίσχος! Απειλεί με αποπομπή και διακοπή μισθοδοσίας τον ιερέα που του διέκοψε την μνημόνευση ο Μητροπολίτης Μακάριος. Δεν ποιμαίνουν όμως όλοι για τα λεφτά “Άγιε” Σιδηροκάστρου!

Θεωρώντας πως θα τον πτοήσει με εκβιαστικά διλήμματα και διακοπή της μισθοδοσίας ο Μητρ. Σιδηροκάστρου Μακάριος με επιστολή του προς τον ιερέα π. Φώτιο Τζούρα τον απειλεί έχοντας χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας μετά την διακοπή μνημόνευσης του από τον εν λόγω ιερέα!

Νομίζει ο “Άγιος” Σιδηροκάστρου πως αν του αφαιρέσει τον μισθό θα λυγίσει από τις ανάγκες της καθημερινότητας αγνοώντας προφανώς πως δεν είναι όλοι οι ποιμένες κυνηγοί του Μαμμωνά!

Δεν ποιμαίνουν όλοι για τα λεφτά “'Αγιε” Σιδηροκάστρου....

Συν τοις άλλοις τον χαρακτηρίζει φανατικό, επιμένει πως η επιστολή που του απέστειλε ο ιερέας δεν είναι δική του, και φθάνει στο σημείο να του πει πως επειδή έχει πάρει διαζύγιο θα έπρεπε να έχει παύσει να λειτουργεί! Του ζητάει επίσης να “μετανοήσει” και αν εχει καποιο πρόβλημα να πάει να του το λύσουν η Ιερά Σύνοδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Μια επιστολή με λίγα λόγια για την οποία δεν ξέρει κανείς τι να κάνει... Να θυμώσει ή να γελάσει!

Διαβάστε την:  

 

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης της διακοπής μνημοσύνου από τον π. Φώτιο Τζουρά:

 

https://www.youtube.com/watch?v=fLFwhncsZ5s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ