Κόσμος

Tο νέο σύμβολο πένθους για την ανείπωτη τραγωδία στο Μάντσεστερ (εικόνες)

Η ανθρωπότητα παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία στο Μάντσεστερ, όταν λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε οδηγώντας στον θάνατο 22 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 59, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των βρετανικών αρχών.

Τα social media τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλυστεί από ένα νέο σύμβολο πένθους για τα αδικοχαμένα θύματα που βρέθηκαν στο Manchester Arena. Η εικόνα, που συνδυάζει σε ροζ φόντο το αγαπημένο σύμβολο της Αριάνα Γκράντε με τα αυτιά λαγού με την μαύρη κορδέλα, είναι το νέο σύμβολο πένθους για την ανείπωτη τραγωδία.

Τα αυτιά του λαγού είναι το σήμα κατατεθέν της νεαρής δημοφιλούς τραγουδίστριας, καθώς τα επιλέγει πολύ συχνά ως αξεσουάρ σε εμφανίσεις και φωτογραφίσεις της, ενώ η ίδια έχει σχολιάσει πως προέρχονται από το αγαπημένο της καρτούν, Super Bunny.

Η Γκράντε από την πλευρά της δήλωσε συντετριμμένη μετά το περιστατικό. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Συντετριμμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...