Κοινωνία

Τελικά υπάρχει το τέρας του Λοχ Νες; (βίντεο)

Για πολλά χρόνια, το τέρας του Λοχ Νες έχει αποτελέσει πεδίο διαμάχης... Άλλοι υποστηρίζουν οτι όντως υπάρχει και άλλοι οτι απλά είναι ένας μύθος που είχε δημιουργηθεί για να προσελκύσει τουρίστες στην περιοχή.

Όπως και να' χει όμως, το όλο θέμα έχει το δικό του κοινό, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξιδεύουν στην Σκωτία, προκειμένου να κάνουν την δική τους έρευνα, ευελπιστώντας οτι θα μπορέσουν να βγάλουν μία φωτογραφία ή να τραβήξουν ένα video που να αποδεικνύει την ύπαρξή του.

Ο τελευταίος, χρονικά, άνθρωπος που μπορεί να ελπίζει σε κάτι τέτοιο είναι ο Ρομπ Τζόουνς, ο οποίος την Κυριακή τράβηξε το παρακάτω video στην περιοχή που είναι κοντά στο κάστρο.

Αυτό που βλέπουμε να κινείται είναι η Νέσι; Και αν είναι όντως η Νέσι, οι άνθρωποι που ήταν στο σκάφος που περνάει δίπλα, πως και δεν φρόντισαν να το φωτογραφήσουν.

https://youtu.be/KxGuTMF9jlQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...