Εθνικά θέματα

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από το βρετανικό ΥΠΕΞ

Ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιεί τους Βρετανούς τουρίστες για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείει και τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων, εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ταξιδιωτική οδηγία γίνεται αναφορά στις «τακτικές» διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και αλλού, κατά της συμφωνία με τους πιστωτές, στον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στις 19 Απριλίου έξω από το υποκατάστημα της Eurobank, αλλά και στη «δραματική» αύξηση των προσφύγων και μεταναστών η οποία ωστόσο, όπως επισημαίνεται, προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα, είτε στα νησιά είτε στα σημεία εισόδου της χώρας.

Εκτενής αναφορά γίνεται και στα capital controls, με το βρετανικό ΥΠΕΞ να δίνει αναλυτικές οδηγίες για τους τρόπους με τους οποίους οι Βρετανοί θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...