Κοινωνία

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος Εύζωνας σε παρέλαση στη Νέα Υόρκη (εικόνες)

Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor τόσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή του όσο και για τις αθλητικές επιδόσεις του.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον οποίο όλο και περισσότερες λεπτομέρειες της ζωής του -προ Survivor- έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντας και άλλες πτυχές του γοητευτικού personnal trainer.

Χάρη στο επιβλητικό ανάστημά του και τα προσόντα του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος που υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στα 18 του χρόνια, επιλέχθηκε να υπηρετήσει ως εύζωνας.

Μάλιστα, ήταν μέλος της ομάδας ευζώνων που παρελαύνουν στη Νέα Υόρκη, για τους Έλληνες ομογενείς, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Το «You Weekly» εξασφάλισε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου από τη θητεία του ως εύζωνας. Στην πρώτη παρελαύνει στη Νέα Υόρκη ενώ στη δεύτερη φορά την κρητική παραδοσιακή στολή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...