Οπλικά συστήματα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μυστικό θανατηφόρο όπλο του αμερικανικού Ναυτικού που θα αλλάξει τα πάντα σε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Νέα θανατηφόρα οπλικά συστήματα ετοιμάζονται πυρετωδώς από ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα για την τελική αναμέτρηση για την επικράτηση στον πλανήτη.    

Το αμερικανικό ναυτικό κατέχει εδώ και μεγάλο διάστημα ένα θανατηφόρο μυστικό όπλο που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα σε ένα μελλοντικό  Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς αυξάνονται οι εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας, Κίνας, Ρωσίας, ΗΠΑ και Μέσης Ανατολής, αναφέρει ο δυτικός τύπος.

https://youtu.be/b8kZo2xByPY?t=1

 

Ο στρατός των Η.Π.Α. αποκάλυψε ότι κατέχει το επιχειρησιακά έτοιμο πλέον «ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο» το οποίο μπορεί να εκτοξεύει βλήμα με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα .

Αμερικανοί ειδικοί πραγματοποιούν μια σειρά από πειράματα του  ηλεκτρομαγνητικού πυροβόλου που αποκαλείται το «πιο ισχυρό πυροβόλο» στον κόσμο μιας εκτοξεύει  βλήματα με ταχύτητα «επτά φορές την ταχύτητα του ήχου».

Το υπερ-πυροβόλο έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί  ηλεκτρομαγνητικό  παλμό για να δίνει μια τεράστια ώθηση στην βολίδα η οποία επιτυγχάνει πάρα πολύ ισχυρά καταστρεπτικά αποτελέσματα .

«Το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο  αντιπροσωπεύει ένα απίστευτο νέο οπλικό σύστημα αναβαθμίζοντας την βλητική ικανότητα για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ», αναφέρει ο Αμερικανός αξιωματούχος  Bryant Fuller.

«Αυτή η δυνατότητα θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα απειλών με σχετικά χαμηλό κόστος, διατηρώντας παράλληλα τα πλοία και τους ναυτικούς μας πιο ασφαλή,  αφαιρώντας παράλληλα την ανάγκη να μεταφέρουμε όσο γίνεται μεγαλύτερα σε όγκο οπλικά συστήματα», τόνισε ο ίδιος.

Το σούπερ πυροβόλο  μπορεί να πυροδοτήσει βλήμα έως και 100 μίλια και είναι μοναδικό στο να μην απαιτεί εκρηκτικές κεφαλές.

«Δεν υπάρχει τίποτα στο βεληνεκές αυτού του όπλου το οποίο να δύναται να  επιβιώσει ενάντια σε αυτό», δηλώνει ο Αμερικανός Ναύαρχος  Matthew Klunder, ο οποίος είχε την ευθύνη της κατασκευής του αποκαλούμενου στα αγγλικά  railgun.

«Έχει την δυνατότητα να προκαλεί πανικό στους αντιπάλους μας οι οποίοι θα αναρωτιούνται «θέλω ακόμη  να πολεμήσω με ένα τέτοιο πολεμικό  πλοίο; », τονίζει ο ίδιος .

https://youtu.be/lFCTzIGYeMk?t=4

Το αμερικανικό ναυτικό θα μπορούσε να κερδίσει τον επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο στους ωκεανούς με αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πυροβόλα, αναφέρουν ειδικοί  επί αυτών των οπλικών συστημάτων.

Κάθε βλήμα κοστίζει περίπου $ 25.000 , το οποίο είναι σχετικά φθηνό σε σύγκριση με το κόστος των παραδοσιακών πυραύλων $ 500.000 .

Οι  εντάσεις και οι προβλέψεις για  παγκόσμιο πόλεμο αυξήθηκαν δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες μετά την προσπάθεια εκτόξευσης πυραύλου από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-Un, αλλά και την αποστολή αμερικανικής αρμάδας στην περιοχή, μαζί με την μετακίνηση βαλλιστικών πυραύλων στην Νότια Κορέα.

Οι ΗΠΑ απέστειλαν  το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson σε ύδατα κοντά στη Βόρεια Κορέα, κάτι που ανάγκασε τον Jong-Un να δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο υποσχέθηκε να εξαλείψει από προσώπου της γης το αεροπλανοφόρο  Carl Vinson.

Το πραγματικό πρόβλημα όμως προέρχεται από την Κίνα η οποία ναυπήγησε ένα ολοκαίνουργιο αεροπλανοφόρο το οποίο ξεκίνησε θαλάσσιες δοκιμές  την Τετάρτη (26 Απριλίου), αναγκάζοντας τον Τράμπ να παραδεχθεί  ότι μια "μείζων σύγκρουση" βρίσκεται προ των πυλών, καθώς οι ειρηνευτικές συνομιλίες είναι "πολύ δύσκολες".

Υπενθυμίζεται ότι το Πεντάγωνο αναπτύσσει εδώ και τρία χρόνια αυτό το  νέο είδος πυροβόλου που χρησιμοποιεί την   ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να εκτοξεύει βλήματα με την ονομασία railgun.

Το  ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο  δεν χρησιμοποιεί  πυρίτιδα ή κανενός είδους εκρηκτικό για την προώθηση του βλήματος εισάγοντας έτσι την τεχνολογία σε άλλα επίπεδα, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Το «Supergun» προωθεί το  βλήμα μέσω της ηλεκτρομαγνητικών ραγών φθάνοντας σε ταχύτητες άνω των  1,5 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο, γράφει η Wall Street Journal, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις πρώτες δοκιμές του πρωτοτύπου πυροβόλου ER για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Το κύριο πρόβλημα των  ηλεκτρομαγνητικών όπλων  , παρά τα πλεονεκτήματά του, είναι  η απουσία των εκρηκτικών υλών και μια μεγάλη ποικιλία από γεμίσματα που θα εξασφάλιζε  ότι το «supergun» θα είχε την απαιτούμενη ενέργεια για να εκτοξεύσει το βλήμα με καταστρεπτική ισχύ στο επιλεγμένο στόχο του.

Ωστόσο και η Κίνα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ,πολλά φιλόδοξα σχέδια τα οποία παραπέμπουν σε πληροφορίες περί ύπαρξης υψηλής στρατιωτικής τεχνολογίας. Μάλιστα πολλοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ανέμεναν ότι η Κίνα στον αμυντικό τομέα  ότι ευρίσκονταν πολύ πίσω σε σχέση με τις ΗΠΑ.

https://youtu.be/O2QqOvFMG_A?t=1

 

Η εμφάνιση όμως πρόσφατα κινεζικών πολεμικών πλοίων υψηλής σχεδίασης και τεχνολογίας «ανησύχησε» το αμερικανικό Πεντάγωνο για τις πραγματικές δυνατότητες της κινεζικής πολεμικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, η Κίνα υλοποιεί την  ταχεία ανάπτυξη ενός υψηλής ταχύτητας  ηλεκτρομαγνητικού πυροβόλου  νέας γενιάς, κάτι που θα αλλάξει τα «δεδομένα» στην περιοχή Ασίας –Ειρηνικού . Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, οι Κινέζοι μηχανικοί εργάζονται για να κατασκευάσουν  ένα σύστημα πυροβόλου  37 χιλιοστών σε  ηλεκτρομαγνητικό όπλο.

Είπαμε ότι  ο μελλοντικός παγκόσμιος πόλεμος που ετοιμάζει η νέα τάξη πραγμάτων θα εμπεριέχει πλήθος μη επανδρωμένων οχημάτων σε στεριά , αέρα και θάλασσα, ηλεκτρομαγνητικά πυροβόλα τα οποία μαζί με τους δορυφόρους-"δολοφόνους", θα είναι τα συστήματα που θα αλλάξουν το ρουν των γεγονότων στον πλανήτη γη.

https://youtu.be/i737rM6FxqE?t=3

https://youtu.be/QTXG-cP8QvY

https://youtu.be/Ev0G49jXJX0?t=4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...