Κοινωνία

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου: Δεν άντεξε το βάρος της οικογένειας της- Κόρη «μεγάλου αφεντικού» αυτοκτόνησε

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα! Η Μαρία ήταν μόλις 25χρονών. Μια κοπέλα νέα, με όνειρα, στόχους και αγάπη για τους ανθρώπους. Βοηθούσε τους συνανθρώπους της με κάθε τρόπο. Όμως στην πλάτη της κουβαλούσε ένα μεγάλο βάρος.

Ένα βάρος που έπρεπε να κουβαλήσει μόνη της αν και δεν το είχε επιλέξει. Άλλωστε στη ζωή τις περισσότερες φορές δεν επιλέγουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ζήσουμε. Γεγονότα και καταστάσεις εισβάλλουν στη ζωή μας και εμείς γινόμαστε πρωταγωνιστές αυτών. Άλλες φορές ως ανθρώπινα όντα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις «συνθήκες» της ζωής και άλλες όχι.

Η ιστορία της Μαρίας συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη, όταν η είδηση αλλά πολύ περισσότερο ο λόγος του θανάτου της έγινε γνωστός στα Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Η Μαρία κουβαλούσε ένα επίθετο που αν και η ίδια έκανε πολλές προσπάθειες να ξεφύγει απο την μοίρα και το πεπρωμένο του, η ίδια η ζωή επέλεξε να της το επιβάλει. Η Maria Rita Logiudice, ήταν η κόρη μιας οικογένειας μαφιόζων στην Ιταλία. Μιας οικογένειας γνωστής. Με τον πατέρα της να βρίσκεται στη φυλακή.

Η ίδια από την άλλη μισούσε την πορεία που η οικογένεια είχε χαράξει. Αποφάσισε να σπουδάσει, να φύγει από το σπίτι της. Να βραβευτεί στο πανεπιστήμιο. Να πάρει το πτυχίο της χωρίς καμία καθυστέρηση. Να εντυπωσιάσει τους καθηγητές με το μυαλό της. ήταν ερωτευμένη, είχε φίλους, πολλούς φίλους, ταξίδευε, γνώριζε τον κόσμο. Ως τη στιγμή που το μυστικό αποκαλύφθηκε. Ως τη στιγμή που η ίδια αποκάλυψε στους φίλους της πως ήταν η κόρη του γνωστού μαφιόζου.

Και τότε όλα γυρίζουν τούμπα. Οι φίλοι έγιναν εχθροί, οι πόρτες έκλεισαν για πάντα, κανείς δεχόταν να της μιλήσει. Κανείς. Έμεινε μόνη. Δεν άντεξε την μοναξιά. Μάλιστα στο πάρτι της αποφοίτησης της κανείς δεν δέχτηκε να πάει στη γιορτή. Η Μαρία Ρίτα δεν μπόρεσε να αντέξει την απομόνωση. Το βράδυ της γιορτής πήδηξε από το μπαλκόνι. Αυτοκτόνησε.

Η είδηση, συζητήθηκε από όλα τα Μέσα- Ενημέρωσης. Μάλιστα, ο γενικός εισαγγελέας είπε πως, «η απομόνωση, η περιθωριοποίηση και ο αποκλεισμός την οδήγησαν στην αυτοκτονία. «Αυτό θα πρέπει να αγγίξει την συνείδηση όλων.

Η ιστορία του κοριτσιού από τα Καλάμπρια θα πρέπει να «αγγίξει» όλους μας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...