Εκκλησία

ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: H Δαμασκός θα καταστραφεί πριν το τέλος του κόσμου δυο φορές- Τι έχει ήδη εκπληρωθεί και πότε θα έρθει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Χριστιανικές προφητείες παρουσιάζονται σε ξένο δημοσίευμα με αφορμή τα τελευταία γεγονότα μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου, τονίζοντας στην ουσία ότι επίκειται «καταστροφή» της συριακής πρωτεύουσας « δις» πριν τα γεγονότα εξελιχθούν με καταιγιστικό ρυθμό.    

Η Συρία είναι σχεδόν μια «πόλη-κράτος», με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της  να ζει  μέσα και γύρω από την πόλη της Δαμασκού.

Μερικοί ιστορικοί και αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι η Δαμασκός μπορεί να είναι η αρχαιότερη συνεχόμενα κατοικημένη πόλη στον κόσμο και δεν υπάρχει κανένα αρχείο στην αρχαία ιστορία ότι αυτή έχει ποτέ καταστραφεί  πλήρως .

Η Συρία σήμερα είναι επίσης η «εστία» πολλών ισλαμικών τρομοκρατικών ομάδων, ενώ ο ισραηλινός στρατός έχει εισβάλει πολλές φορές στο Λίβανο με αιματηρά αποτελέσματα για τους Παλαιστινίους και τους υπόλοιπους ισλαμιστές της Χεζμπολάχ.

Επί του παρόντος, η Συρία (με το Ιράν) υποστηρίζει την Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο εναντίον του Ισραήλ. Η  Συρία, όπως και οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι γείτονες μισούν το Ισραήλ ενώ έχουν επιτεθεί με πυραύλους στο Ισραήλ , λόγω της πολιτικής του  σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ και οι ηγεσίες τους τους  έχουν δηλώσει δημοσίως ότι ενθυμούν διακαώς  την καταστροφή του Ισραηλινού κράτους.

Η σημερινή εξέλιξη με την ουσιαστική κήρυξη πολέμου από το  Ισραήλ στο Λίβανο αποτελεί  ενδεχομένως την αντίστροφη μέτρηση για  όλες αυτές τις προφητείες .

«Η Δαμασκός, και η Συρία κάποια μέρα να καταστραφούν  ολοσχερώς και θα γίνουν ένας «καταστροφικός  σωρός». «Ιδού, η Δαμασκός είναι  μακριά από το να είναι μια πόλη, και θα γίνει ένας  καταστροφικός  σωρός» (Ησαΐας 17: 1) Αυτή η προφητεία είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή!

Η Αγία Γραφή προειδοποιεί και για το ίδιο το Ισραήλ: «Και εκείνη την ημέρα (συνήθως αναφέρεται και στην « Αποκάλυψη») θα έρθει και θα παρέλθει, (όταν λέει ότι ο Θεός« θα έρθει και θα περάσει «αυτό συμβαίνει πάντα». ) η δόξα του Ιακώβ (Ισραήλ) γινόμενη λεπτή ωσάν το πάχος της σάρκας του, σαν κερί άπαχο »(Ησαΐας 17:. 4) μιλώντας για άκρως σοβαρά προβλήματα για το Ισραήλ, μετά την καταστροφή της Δαμασκού !

Μας λένε εδώ (και σε άλλα προφητικά χωρία) ότι πολλοί  πιστοί  στο Ισραήλ θα γυρίσουν πίσω στον αληθινό  Θεό και το Λόγο Του στην Αγία Γραφή, ομολογώντας ότι ο Ιησούς είναι ο Αιώνιος κύριος μας  (βλ Μιχαίας 5: 2).

«Εκείνη την ημέρα θα πρέπει οι άνθρωποι να κοιτάξουμε προς τον Δημιουργό και τα μάτια του έχουν σχέση με τον Άγιο (Μεσσία) του Ισραήλ.» (Ησαΐας 17: 7).

Εκεί σε αυτή την περιοχή του Ισραήλ θα είναι το επόμενο διάστημα το πρόβλημα σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο στην ιστορία του έθνους αυτού. Οι προφητείες ομιλούν για εξελίξεις  που έρχονται στην γη του Ισραήλ ... (Ιερεμίας) και  ότι «η ώρα του Ιακώβ» έρχεται.

Γνωρίζουμε από την Αγία Γραφή και τις προφητείες θα υπάρξει μια  περίοδο 3 1/2 ετών «ψευδούς ειρήνης» στο Ισραήλ που θα φέρει έναν πολύ ισχυρό  και πολύ δημοφιλή ηγέτη με παγκόσμια δύναμη (ο οποίος ονομάζεται «Αντίχριστος») και ο οποίος θα επιβάλλει ένα «σχέδιο ειρήνης» για  το έθνος του Ισραήλ λίγο πριν από την έλευση της «Αποκάλυψης» και του Αρμαγεδώνα ...

«Επειδή εσύ ξέχασες  τον Θεό της σωτηρίας σου, και δεν ενεθυμήθης τον βράχο της δυνάμεως σου " (ο αληθινός Μεσσίας Ιησούς Χριστός) (Ησαΐας 17:10).

 «Διότι εγώ είμαι ο Θεός και δεν υπάρχει άλλος, εγώ είμαι ο Θεός, και δεν υπάρχει κανένας σαν κι εμένα. Δηλώνοντας το τέλος από την αρχή, και από τους αρχαίους χρόνους τα πράγματα που δεν έχουν ακόμη γίνει» (Ησαΐας 46: 9-10).

(Ησαΐας 46: 11-12)« Ζητούν τον Κύριο όλοι οι πράοι της Γης, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί την δικαιοσύνη Του. Επιδιώξετε τη δικαιοσύνη, εφαρμόζοντας  ταπεινότητα. Όλα αυτά μπορεί να είναι κρυμμένα μέχρι  την ημέρα της πραγματικής έλευσης του Κυρίου". (Σοφονίας 2: 2-3)

Αρκετές Προφητείες προείπαν την καταστροφή της Δαμασκού πριν ακόμη και την έναρξη του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Ένας ερευνητής, ο  Edgar Cayce προέβλεψε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, πριν από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Μίλησε ερμηνεύοντας τις γραφές για διαμάχες που θα προκύψουν  κοντά στην Τυνησία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, και τη Δαμασκό.

Το σημαντικό  είναι ότι κατονόμασε την Δαμασκό τελευταία!

Αν κοιτάξει κανείς την Αραβική Άνοιξη, αυτή ξεκίνησε από την Τύνιδα, την Αίγυπτο, τη Λιβύη και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εποχή της τελευταίας προφητείας στην  ΔΑΜΑΣΚΟ!

Επίσης, η προφητεία για τη δολοφονία των «4 αρχηγών κρατών» είναι σωστή: Ο Πρόεδρος της Τυνησίας  Ζίν Ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι (πρώτος αρχηγός κράτους εξορίστηκε), ο  ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ αλ Καντάφι σκοτώθηκε (δεύτερος αρχηγός  κράτους), ο Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου (τρίτος αρχηγός του κράτους είναι στην φυλακή) και ο τελευταίος  και τέταρτος αρχηγός του κράτους θα είναι ο Μπασάρ αλ-Άσαντ  ηγέτης της Συρίας!

Όταν εξοντωθεί όμως και ο «τέταρτος αρχηγός» ο οποίος είναι ο  Μπασάρ αλ-Άσαντ, τότε θα ξεκινήσει ο  Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος με αφορμή την διένεξη Ιράν και Ισραήλ.

https://youtu.be/O0r4r9SDTcM?t=2

 

https://youtu.be/wiN0_-sVcMY?t=12

https://youtu.be/kudgYObU2A8?t=1

https://youtu.be/l2xbPRax3u4?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ