Κόσμος

Το μοντέλο ελέγχου της Ελλάδας από τον Ρ.Τ.Ερντογάν και η "πρόβα" στο εξωτερικό-Σύνθημα «Πατρίδα, θρησκεία, Κοράνι, σημαία»

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα telegraph σχεδόν όλα  τα τουρκικά προξενεία στη Γερμανία, αλλά και αλλού έχουν λάβει «φετφά» από τον  Σουλτάνο Ερντογάν και απαιτούν από δασκάλους, γονείς και μαθητές τουρκικής καταγωγής,  να κατασκοπεύουν «εχθρούς» του τουρκικού έθνους .

«Το ισλαμικό χέρι του Ερντογάν ευρίσκεται εντός των γερμανικών σχολείων και «δουλεύει» ακατάπαυστα για λογαριασμό της ΜΙΤ. 

Όλα αυτά τα δεδομένα εξετάζουν τόσο οι αρχές ασφαλείας  του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, όσο και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες BND .

Τα προξενεία της Άγκυρας σε Γερμανία αλλά και όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και φυσικά στην Ξάνθη συμπεριφέρονται ως κράτος εν κράτη στους Τούρκους ομογενείς .

Μέσω «φιλανθρωπικών και άλλων εκδηλώσεων» δίνουν σαφείς και κατηγορηματικές εντολές σε δασκάλους, γονείς και παιδιά τουρκικής καταγωγής ,  να παρακολουθούν και να καταδίδουν τόσο τους κατήγορους  του Προέδρου Ερντογάν με πειστήρια όπως  βίντεο,  όσο και γενικά όλους τους εχθρούς του κράτους .

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι σε αυτές τις «συνεδριάσεις» γίνονται μαθήματα και δίνονται νουθεσίες που έχουν  στόχο να καταστήσουν πιο πιστούς  μουσουλμάνους την νέα γενιά των Τούρκων στην ΕΕ .

Οι γερμανικές υπηρεσίες με προεξάρχον το  υπουργείο παιδείας στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία έβγαλε ανακοίνωση : «Εάν όλα αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια για τα τουρκικά προξενεία στο Ντίσελντορφ και το Έσσεν και ενδεχομένως εναντίον άλλων προξενείων τότε θα αλλάξουν πολλά» τόνισε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου στο Ντίσελντορφ .

«Σύμφωνα πάντως με έρευνες Γερμανών δημοσιογράφων κανείς δεν τολμάει να μιλήσει ανοιχτά με το όνομά του διότι οι άνθρωποι φοβούνται», όπως λέει ο Σεμπάστιαν Κρεμπς, πρόεδρος του Συνδικάτου για την Εκπαίδευση και την Επιστήμη.

Η νέα αυτή υπόθεση κατασκοπείας μέσα στα γερμανικά σχολεία είναι μια ακόμα απόδειξη για το ρόλο που επιχειρεί να παίξει το τουρκικό κράτος στη Γερμανία.

Πριν από μια εβδομάδα έγιναν έρευνες στα σπίτια ιμάμηδων στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία με την υποψία ότι τουλάχιστον 13 ιμάμηδες μετέφεραν πληροφορίες στην Άγκυρα για οπαδούς του κινήματος Γκιουλέν, το οποίο θεωρείται υπεύθυνο για το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.

Με τους ιμάμηδες και τον Αλλάχ συμμάχους του ο Ερντογάν επεκτείνει την αυτοκρατορία του σε γερμανικό έδαφος παραβλέποντας τις αρχές μιας Γερμανίας, και δεν θα επιτεθεί στο Αιγαίο ;    

Η Νέο-οθωμανική αυτοκρατορία είναι το όνειρο του και δεν πρόκειται να ησυχάσει εάν δεν το υλοποιήσει , και για αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά και σε κανέναν , χρησιμοποιώντας πάντα την  «βυζαντινή υψηλή στρατηγική», για να μην ξεχνιόμαστε όπως στην περίπτωση  της Ρωσίας.

Οι μέρες όμως του «πολυχρονεμένου» Σουλτάνου είναι μετρημένες και πολύ σύντομα θα έχει την τύχη πολλών προκατόχων του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...