Κοινωνία

Η τελευταία φωτογραφία του άτυχου αστυνομικού στο Λονδίνο -Selfie με τουρίστρια, 43 λεπτά πριν δολοφονηθεί [εικόνα]

Ενας από τους νεκρούς της τραγωδίας της Τετάρτης στο Λονδίνο είναι ο αστυνομικός Κιθ Πάλμερ που υπηρετούσε στη φύλαξη του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Ο Κιθ Πάλμερ ούτε μια ώρα πριν από την τρομοκρατική επίθεση στην οποία έχασε τη ζωή του, είχε αποδεχτεί την πρόταση Αμερικανίδας τουρίστριας να βγάλουν μαζί μια selfie.

Σύμφωνα με το BBC η εικόνα έχει βγει 45 λεπτά πριν o άτυχος αστυνομικός πέσει νεκρός από το μαχαίρι του τρομοκράτη.

Η φωτογραφία της Αμερικανίδας τουρίστριας, Στέισι Μάρτιν:


Σημειώνεται ότι κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο πριν δύο ημέρες τέσσερα άτομα έπεσαν θύματα του 52χρονου τρομοκράτη Χαλίντ Μασούντ. Ο μακελάρης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη γέφυρα Ουέστμινστερ.

Τρεις από αυτούς έχασαν τη ζωή τους. Δευτερόλεπτα αργότερα έριξε το αυτοκίνητό του στην περίφραξη του βρετανικού κοινοβουλίου και ακολούθως άρχισε να τρέχει προς την πύλη. Εκεί στεκόταν ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος έτρεξε να πέσει πάνω του για να τον σταματήσει.

Ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε και έπεσε βαριά χτυπημένος στο έδαφος, ενώ οι συνάδελφοί του πρόλαβαν να πυροβολήσουν τον 52χρονο Μασούντ και να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Λίγα λεπτά αργότερα και παρά τις προσπάθειες ακόμη και βουλευτών να βοηθήσουν τον άτυχο αστυνομικό, κατέληξε. Ηταν το τέταρτο θύμα του «μοναχικού λύκου» που εμπνευσμένος από τις επιθέσεις του ΙSIS αιματοκύλισε το Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...