Οπλικά συστήματα

Ο Ελληνισμός σε θανάσιμο κίνδυνο: Εντολή Ρ.Τ.Ερντογάν να επιταχυνθούν οι παραδόσεις αποβατικών και αμφίβιων τεθωρακισμένων οχημάτων - Ελικόπτερα T129 ATAK, α/α συστήματα KORKUT κτλ

Βιάζεται να ξεσπάσει η Τουρκία στον ελληνισμό μετά το κάζο στην Συρία και την διαφαινόμενη δημιουργία κουρδικού κράτους. O Ρ.Τ.Ερντογάν έδωσε εντολή να επιταχυνθούν οι παραδόσεις αμυντικού οπλισμού στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ειδικά για το περιβάλλον του Αιγαίου...

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το τουρκικό υφυπουργείο αμυντικής βιομηχανίας (SSM) σχεδόν έτοιμα είναι 40 αυτοκινούμενες μονάδες πυρός και 13 αυτοκινούμενοι σταθμοί  διοίκησης του αυτοκινούμενου αντιαεροπορικού συστήματος  KORKUT SSA.

Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα θα δημιουργήσουν ένα αντιαεροπορικό «θόλο» πάνω από τις τεθωρακισμένες ταξιαρχίες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, κάνοντας πολύ δύσκολη την πρόσβαση σε οποιαδήποτε επιθετικό ελικόπτερο.

Η ανάπτυξη ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 με την ανάθεση του συμβολαίου στην κοινοπραξία των εταιρειών ASELSAN, FNSS, ΜΚΕΚ και του κρατικού ιδρύματος ερευνών Tübitak-SAGE.

Έτοιμα είναι επίσης μέσω του προγράμματος ZAHA και 27 αμφίβια τεθωρακισμένα οχήματα  (AAV) , τα οποία μεταφέρονται από τα νέα τουρκικά αποβατικά σκάφη LCT και τα οποία αποτελούν για τις ελληνικές ακτές. Nα πούμε ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε να κατασκευαστούν και νέα αποβατικά!

Το πρόγραμμα  ξεκίνησε το 2011 και μετά από πέντε χρόνια παλινωδιών οδεύει υλοποιήθηκε προσδίδοντας μεγάλη δύναμη στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Τα νέα οχήματα θα επιχειρούν και από το τουρκικό αεροπλανοφόρο TCG Anadolu (L408) επιτρέποντας την αποβίβαση της δύναμης Πεζοναυτών που θα μεταφέρει το πλοίο όταν αυτό θα χρησιμοποιείται σε αποστολές αμφίβιων επιθετικών επιχειρήσεων.

Η Turkish Aerospace Industries (TAI) ολοκλήρωσε την παραγωγή  δύο ακόμη ελικοπτέρων T129 ATAK τα οποία θα  παραδοθούν στην τουρκική αεροπορία στρατού αυξάνοντας  τον αριθμό των ελικοπτέρων αυτού του τύπου σε 21  με την παράδοση.

Ο Τούρκος  υπουργός άμυνας Φικρί Ισίκ , δήλωσε ότι το  20ο  και 21ο ελικόπτερα θα παραδοθούν στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αυτόν τον μήνα.

Τονίζουμε ότι το επιθετικό ελικόπτερο T129  κατασκευάζεται από την Turkish Aerospace Industries (TAI) σε συνεργασία με τη Leonardo Helicopters έχει ήδη ενταχθεί σε υπηρεσία στον τουρκικό στρατό ο οποίος έχει παραλάβει 19 ελικόπτερα .

Το επιθετικό ελικόπτερο «κίνδυνος» για τα ελληνικά άρματα μάχης LEOPARD-2HEL διαθέτει πυραύλους με καθοδήγηση λέιζερ τύπου  Cirit διαμετρήματος 70 χλστ., πυραύλους κατά αρμάτων μάχης Mizrak – U / L –UMTAS, ενώ δύναται να φέρει  κατευθυνόμενο βλήμα αέρος – αέρος AIM-92 Stinger.

Έτσι αποδεικνύεται ότι σε πραγματικό "κρυφό" οργασμό  είναι όντως η τουρκική αμυντική βιομηχανία και συνεχώς νέα οπλικά συστήματα εξοπλίζουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες προετοιμάζονται πυρετωδώς  για να υλοποιήσουν τα «όνειρα» του Σουλτάνου Ερντογάν.

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι εξοπλίζονται ημέρα με την ημέρα ακόμα πιο πολύ με στόχο να καταστούν θέλουν δεν θέλουν οι ΗΠΑ, ως σοβαρή περιφερειακή δύναμη την οποία κανένας δεν δύναται να αγνοεί , και όλοι θα την υπολογίζουν.

Σίγουρα όλος αυτός ο εξοπλιστικός "πυρετός" αφορά και την Ελλάδα  όσο και το Αιγαίο πέλαγος , διότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να αναβιώσουν την οθωμανική αυτοκρατορία, "σκλαβώνοντας" ξανά όλα τα Βαλκάνια .

Αυτός είναι ο σκοπός τους ότι και να δηλώνει η υπερφίαλη τουρκική ηγεσία στην Άγκυρα , η οποία τώρα τελευταία "ανακατεύει" και προφητείες του Ισλάμ για  δήθεν "πολέμαρχους" κατά των Χριστιανών.

Η Ελλάδα ως χώρα και η ελληνική πολική  ηγεσία πρέπει να δώσει λύση εδώ και τώρα, ανακαλύπτοντας νέες πηγές εφοδιασμού οπλικών συστημάτων για την ενίσχυση του ελληνικού στρατού. Σε διαφορετική περίπτωση ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος.

https://youtu.be/C_wFmUBpJss

 

https://youtu.be/XlLLvpzoxB0

https://youtu.be/tfcnFsfuIQA

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...