Βουλγαρία καλεί Ελλάδα: «Ο εχθρός είναι κοινός» – Αναβιώνεται η Βαλκανική Συμμαχία έναντι της Τουρκίας

Δημοσίευση: 19 Μαρτίου 2017, 1:36 μμ

Αναβίωση της Βαλκανικής Συμμαχίας επιθυμεί η Βουλγαρία και καλεί την Ελλάδα σε συμμαχία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κοινός εχθρός, η Τουρκία.

Οι Τούρκοι μειονοτικοί στην Βουλγαρία εργάζονται κανονικά για την διάνοιξη νέου μετώπου στην χώρα ενώ εν ευθέτω χρόνο θα επιχειρήσουν να συνενωθούν με την μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική δυτική Θράκη.

Το σχέδιο αυτό είναι γνωστό στα ελληνικά ΜΜΕ και τους ειδικούς αμυντικούς αναλυτές από το 1999 και την επίθεση της συμμαχίας στην Σερβία. Σκοπός η εκμηδένιση των πιθανοτήτων ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια.


Επίσης την εκ νέου αναβίωση της βαλκανικής συμμαχίας του 1912-13 «βλέπουν» οι Αμερικανοί αναλυτές της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, μέσα από εμπεριστατωμένη, αιτιολογημένη, λεπτομερή έκθεση του τμήματος «Βαλκανίων», για την υπό διαμόρφωση κατάσταση.

Η αναβίωση των «συμμάχων» των βαλκανικών πολέμων θα λάβει «σάρκα και οστά» από την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ,την Σερβία και την Βουλγαρία.

Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ λόγω διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία ,είχε αναφέρει το σκοπιανό κανάλι sitel για την έκθεση από το Λάγκλευ.

Έγκυρα γεωπολιτικά ινστιτούτα , Thinks Tanks, αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών όπως της CIA , της σερβικής BIA, αλλά και της ρωσικής GRU , αναφέρουν για ενδεχόμενη ανάφλεξη σε Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, και φυσικά ΠΓΔΜ, λόγω ακριβώς των σχεδίων Τουρκίας και Αλβανίας.

Η χώρα μας αναπόφευκτα θα έρθει σε δύσκολη θέση τους επόμενους μήνες, καθώς το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί να μεταφέρει τα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας μεταξύ των μελών της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που θεωρούνται «οθωμανικής καταγωγής» και δυστυχώς έχουν εγκαταλειφθεί έρμαια του Τουρκικού Προξενείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στη Θράκη σήμερα ένας συρφετός από απίθανους ακραίους ιμάμηδες, δημοτικούς συμβούλους, λογής παράγοντες με αμφίδρομη σχέση με διαμορφωτές της κοινής γνώμης μέσα από τουρκόφωνες εφημερίδες, σάιτ, αναρτήσεις στο Διαδίκτυο κ.λπ. επιχειρούν, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, να αναπαραγάγουν την εθνικιστική θρησκευτική υστερία και την ένταση που καλλιεργεί η Άγκυρα.

Να στηθούν διχαστικά διλήμματα, που τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν, τα οποία θέλουν την Τουρκία ως τη νέα μεγάλη δύναμη, όπως τη διαλαλεί ο Ταγίπ Ερντογάν, υπερασπιστή του μουσουλμανικού κόσμου που την πολεμά η Ευρώπη, γιατί τη φοβάται και ο ευρωφασισμός, αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει:

Όλα όσα λέγονται από την κυβέρνηση της Άγκυρας εδώ και καιρό, με τον χαρακτήρα ενός πολιτικοθρησκευτικού συνονθυλεύματος, συχνά μεσσιανικού χαρακτήρα, μεταφέρονται και προ βάλλονται μονομερώς, δηλητηριάζουν και ντοπάρουν μυαλά, εξαφανίζοντας τον αντίλογο.

Οι απειλές ανοιχτά για ιερούς πολέμους στην Ευρώπη, όπως διατυπώθηκαν από τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αποτελούν την πιο πρόσφατη κλιμάκωση, που αυξάνει τις ανησυχίες για αυτήν τη στρατηγική της έντασης του καθεστώτος Ερντογάν.

Ας ψάξει κανείς σε όλες τις εφημερίδες, σάιτ κ.λπ. της μειονότητας στη Θράκη, (…) θα βρει όλες τις παραληρηματικές, εμπρηστικές ομιλίες του Ταγίπ Ερντογάν και των κυβερνητικών στελεχών.

Θα βρει από κοντά εκείνους τους παράγοντες στις τάξεις της μειονότητας που σπεύδουν όχι μόνο να τους επιδοκιμάσουν, αλλά να διχάσουν.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται γνωστοί πολιτικοθρησκευτικοί παράγοντες που με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να δημιουργήσουν ένταση.

Σοκάρουν όμως, αν μη τι άλλο, και ενέργειες όπως αυτή του υποψήφιου δημάρχου της Μύκης Ξάνθης, Ριντβάν Ντελιχουσεΐν, να αναρτήσει μια προκλητική αφίσα που δείχνει πόλεμο των δύο κόσμων, μουσουλμάνων και χριστιανών, συνοδεύοντάς την με τη φράση του: Οι άπιστοι είναι ένα έθνος. Όσο για την αφίσα κάτω από τις φιγούρες ενός μουσουλμάνου που κρατά την ημισέληνο και ενός χριστιανού που κρατά τον σταυρό και μάχονται, αναγράφονται τα εξής: Ο αγώνας αυτός είναι ένας αγώνας ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό! Είναι ένα κάτω από την ημισέληνο! Θα είμαστε μεγάλο πλήθος! Θα δείτε!

Τις τελευταίες εβδομάδες ήρθαν στο φως ντοκουμέντα από το ίδιο το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, που δείχνουν ότι το προξενείο της Κομοτηνής φακελώνει Έλληνες πολίτες, μέλη της μειονότητας και ανάμεσά τους δημοσιογράφους.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, τους απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία, ενώ η αρμόδια Αρχή τηλεπικοινωνιών που ελέγχει το Διαδίκτυο έχει βάλει φραγή στην πρόσβαση στα σάιτ και στις σελίδες τους στον διαδικτυακό χώρο της Τουρκίας.

Όπως έχει αναφέρει το pentapostagma.gr, κλιμακώνονται ώρα με την ώρα οι σχέσεις Βουλγαρίας-Τουρκίας καθώς μετά την ανάκληση του πρεσβευτή της στην Άγκυρα «για διαβουλεύσεις», η Σόφια επανήλθε με δηλώσεις του προέδρου της χώρας Ρούμεν Ράντεφ, κατηγορώντας την Τουρκία για «απαράδεκτη ανάμιξη» στην προεκλογική εκστρατεία για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές και προειδοποιώντας πως η κυβέρνησή του δεν θα αποδεχθεί την ανάμιξη αυτή. Ταυτόχρονα ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας, Στέφαν Γιάνεφ, αναφέρθηκε σε ενίσχυση των μονάδων που φυλάσσουν τα εθνικά σύνορα, τόσο της αστυνομίας, όσο των ενόπλων δυνάμεων.

Η Σόφια πλέον εξαπολύει σφοδρές κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας λέγοντας ότι σχεδιάζει καντονοποίηση της Βουλγαρίας!

Η ουσία είναι ότι Τούρκοι επιχειρούν να μας κυκλώσουν από το Αιγαίο, από Βορρά και δυτικά από την Αλβανία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τούσκ μίλησε πριν λίγες ημέρες για «εσωτερικές και εξωτερικές» δυνάμεις που ωθούν σε βαλκανικό πόλεμο . Αναμένουμε το επόμενο διάστημα πολλές και άγριες ..εξελίξεις.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  πάλι πάνω στόν πόλεμο μπήκα! )))))

  • Aναξ

   ναι, αλλα μη ξεχναμε και πως εξελιχθηκε η συμμαχια αυτη. (αναφερομαι στο θεμα)

   οσο αφορα τους μειονοτικους με την αφισα επρεπε να χασουν τα πολιτικα τους δικαιωματα, ως απειλη κατα του ελληνικου λαου και κρατους.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    μόνο η πρώτη πρόταση μιλά γιά συμμαχία καί πάλι χωρίς αποδείξεις.Ίσως πρόκειται γιά εκτίμηση τού αρθρογράφου.Πάντως δέν αναφέρεται επίσημο ραντεβού γιά τήν συζήτηση καί ίσως τελικά, επιτεύξη μιάς συμμαχίας. Προσωπικά τό βλέπω δύσκολο νά γίνει.

    • Aναξ

     ειτε γινει ειτε οχι, παντα μονοι θα ειμαστε.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πάντα

  • Γιώργος fs.
   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    τί γίνεται γιώργη; όλα καλά;

    • Γιώργος fs.

     Όλα καλά Αντίνοοε.
     Είμαι έτοιμος για μάχες!!

  • Γιώργος fs.
   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    αη Γιώργης καβαλάρης )))

 • Ταξίαρχος

  Έχετε σκεφτεί να κάνετε μία ταινία;

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   χωρίζει η αλιμόνου,χωρίζει η κυριακού,νά θέμα γιά ταινία.Μέ λίγο από πόλεμο καί κατασκοπία,θά σπάσει ταμεία.

   • Ταξίαρχος

    Θα ψάχνουν το καταπίστευμα μέσα από μάχες και έρωτες

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     έχει καί διαμάντια η υπόθεση,καί σόθμπυ κι ένα σωρό.Θά καταπλήξει σού λέω.

   • Γιώργος fs.

    Χωρίζει ;;
    Κλαίω!!!!

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     δέν τό διάβασες; ο ένας τής παίρνει τά παιδιά,η άλλη βάζει χέρι στά κοσμήματα…θρίλλερ!

  • pentapostagma

   Θα δεις σε λιγο ταινια βγαλμενη απο προφητεια…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Ραπίζει» το Περού το φαινόμενο Ελ Νίνιο! Συγκλονιστικές εικόνες καταστροφής.

  Το μετεωρολογικό φαινόμενο Ελ Νίνιο, που σφυροκοπά τους τελευταίους μήνες κυρίως τις ακτές του Περού, έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 65 ανθρώπους, ενώ τα θύματα των καταστροφών από την αρχή της χρονιάς ξεπερνούν τα 72.000, ανέφεραν οι αρχές, με την κυβέρνηση του προέδρου Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι να ανακοινώνει χθες ότι θα χορηγήσει βοήθεια ύψους 1,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

  http://corfiatiko.blogspot.gr/

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)

  ΚΕΦ. Ζ’ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. 

  ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ. 

  ΚΕΦ. Θ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. 

  ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ. 

  ΚΕΦ. ΙΑ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

   ΚΕΦ. ΙΒ’ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΧΘΗ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ.

  ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΩΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ 1897

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   19 μαρτίου έχουμε σήμερα.

   • Ταξίαρχος

    Με το νέο

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     α ναί,δέν τό σκέφτηκα.Μέ τό παλιό έχουμε 6;

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     «Ραπίζει» το Περού το φαινόμενο Ελ Νίνιο! Συγκλονιστικές εικόνες καταστροφής.

     Το μετεωρολογικό φαινόμενο Ελ Νίνιο, που σφυροκοπά τους τελευταίους μήνες κυρίως τις ακτές του Περού, έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 65 ανθρώπους, ενώ τα θύματα των καταστροφών από την αρχή της χρονιάς ξεπερνούν τα 72.000,

  • Agnostimus

   Η 18 Μαρτίου φέτος πέρασε ….. Του χρόνου βλέπουμε …. Ή πρέπει να περιμένουμε να περάσει και με το παλιό ημερολόγιο;

 • Proud to be Greek

  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΙΔΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  επειδή έχουν γίνει το μακρύ χέρι της τουρκιάς με στόχο την υπονόμευση μας και εξάπλωση της και ένωση της με την τουρκική μειονόητα της Βουλγαρίας.

  (Η Ελλάδα απεχθάνεται την λέξη «εχθρός», πείτε το πιο κομψά, όπως «ατίθασος γείτονας»)

  • Ταξίαρχος

   Τι δικαιώματα; Ευρωπαίοι πολίτες είναι, ότι ισχύει για όλους ισχύει και γι αυτούς.

   • Proud to be Greek

    Πλην όμως τουρκόψυχοι……………

    Πολιτικά – πολιτισμικά.
    Αυτά είναι ο Δούρειος Ιππος και πρέπει να παραδειγματιστούμε απο την μέθοδο που ακολούησαν στην Βουλγαρία οι τούρκοι.

   • Bmw m5

    Επικοινωνοι το μυαλο σου με τον αφαλο σου??

    • Proud to be Greek

     Σωστά μιλάει.
     Οι μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης είναι ελληνες πολίτες με μουσουλμανικό θρήσκευμα.

     • Aναξ

      ναι αλλα μιλα για αγωνα μεταξυ χριστιανων και μουσουλμανων.

     • Proud to be Greek

      Εγώ βλέπω τον bmw να παντά στον Ταξίαρχο που λεει:
      «Τι δικαιώματα; Ευρωπαίοι πολίτες είναι, ότι ισχύει για όλους ισχύει και γι αυτούς».

     • Aναξ

      οκ > αλλα εχουν αμφοτεροι δικιο, ο BMW ισως δεν το θετει ορθα,η αναφορα > Οι άπιστοι είναι ένα έθνος. > σημαινει οτι απεμπολει τα πολιτικα του δικαιωματα (ο μουσουλμανος δημαρχος) > αυτος το προκαλει, οχι η πολιτεια η ο χριστιανος στον οποιο αναφερεται.

      Αυτο σημαινει οτι δεν εχει πλεον ο συγκεκριμενος που επισημα ανφερθηκε σε αυτο πολιτικα δικαιωματα, διοτι ο ιδιος τα απεμπολησε. και οσοι συμφωνουν μαζι του.

      Ειναι δικοι τους επιλογη αυτη.

     • Bmw m5

      Τουρκοι ειναι, γραφτω οπως θελεις.

     • Bmw m5

      Λαθος, ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ.

     • Proud to be Greek

      Στην ψυχή ναι.
      Στα χαρτιά ελληνες.

     • Bmw m5

      Και στο σωμα, γνωριζω ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

     • Proud to be Greek

      ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

     • Ταξίαρχος

      Δε ξέρω τι γνωριζεις, εμένα πάντως όταν πρωτοπήγα Dusseldorf Ελληνας μουσουλμάνος οδηγός αστικού λεωφορείου που με άκουσε να μιλάω στο τηλεφωνο, με βοήθησε, με κατατοπισε και τον θυμάμαι ακόμα, πολύ καλός άνθρωπος, σταματάγε στο δρόμο και έβαζε μέσα τζάμπα κόσμο.

     • Proud to be Greek

      Εγώ τους είχα στον Στρατό.

     • Bmw m5

      Αλλο αυτο, το 95% απο αυτουςΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

     • Ταξίαρχος

      Γιατί να αλλάξουν σε τουρκικα, για χάσουν τη σεγκεν;

     • Bmw m5

      αφου ειναι ηδη τριαντα χρονια μεσα γερμανια δεν χανουν τιποτα.

     • Ταξίαρχος

      Ρε φίλε έλεος με αυτή τη Γερμανία πια, μόνο στη Γερμανία πας με ελληνικό διαβατήριο και στον Καναδά πας και στις ΗΠΑ με εύκολη βίζα.

     • Bmw m5

      Ρε παλουκαρι ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ????

     • Bmw m5

      Εισαι πολυ πονηρος, προπαγανδιζης ασχημα.

     • Aναξ

      Ταξιαρχε, δεν ειναι εναντιον των ελληνων μουσουλμανων η θεση η οποια ανφερεται, ειναι ενατιον οσων ελληνικης υπηκοοτητας μουσουλμανων πιστευουν οτι οι > Οι άπιστοι είναι ένα έθνος. > αυτος που το ειπε και αυτοι που στηριζουν τη συγκεκριμενη αποψη και αφισα, απεμπολουν το δικαιωμα να ανηκουν σε μια κοινωνια για ολους, απεμπολουν το δικαιωμα και την υποχρεωση, να συμπεριφερονται και να ειναι Ελληνες πολιτες, αρα χανουν και τα πολιτικα τους δικαιωματα εφοσον οι ιδιοι το επιλεγουν.
      Κανενα προβλημα, αφου αυτη ειναι η επιλογη των συγκεκριμενων ατομων.
      Διοτι το επομενο θα ειναι να ζητησουν δημοψηφισμα σε μια χωρα που δεν ανηκουν και βαζοντας κριτηριο το θρησκευμα.
      Αυτοι δεν μπορουν να εχουν δικαιωματα, διοτι τα εχουν εκ προιμιου οι ιδιοι δηλωνοντα ς αυτα, απεμπολησει.

     • Ταξίαρχος

      Άτομα τέτοια υπάρχουν σε όλες τις κοινότητες και εμείς έχουμε τέτοιους, που ονειρεύονται κρεματόρια και κρεμάλες αλλά δε μπορούν να μιλάνε για την πλειοψηφία.

     • Aναξ

      Ναι αλλα αλλο να το λεει καποιος απλος ανθρωπος και αλλο να το λεει εκλεγμενος φορεας, αυτος επρεπε να εχει χασει τα πολιτικα του δικαιωματα αυτοματα για διασπορα μισους, αντεθνικη συμπεριφορα, προκληση κοινωνικων ταραχων και αμα ρωτησουμε κανενα νομικο δε ξερω και εγω τι αλλο, επρεπε να του στερησουν τα πολιτικα δικαιωματα δια παντος διοτι αυτη ειναι η θεση που ο ιδιος εκφραζει.

      Το ιδιο θα επρεπε να συμβαινει και σε οσους ειναι εναντιοι στο ελληνικο κρατος, δεν γινεται να εχεις πολιτικα δικαιωματα και να μην δεχεσαι την αρχη και τους νομους.

      ——————————————

   • Aναξ

    ειναι υποκινηση κοινωνικων ταραχων με χρηση θρησκευτικου υποβαθρου, η αφισα και η υποστηριξη της απο επισημο φορεα(δημαρχος).

  • Bmw m5

   Και λιγα γραφεις, ΑΠΕΛΑΣΗ.

   • Γιώργος fs.

    Καρντάση είσαι καλά; ;
    Χτες κάπου διάβασα πως σε χάσαμε !!!

    • Bmw m5

     Μεθυσα ασχημα εχτες.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πρόσεχε,είναι τής μοδός τά διαζύγια.Θά τά πάρει στό κρανίο η σύζυγος.

     • Bmw m5

      Μπαααααααα, με αγαπαει τρελα, βασιλισα την εχω.

     • Γιώργος fs.

      Από την πεθερά κινδυνεύεις Καρντάση!!!

     • Bmw m5

      Μην μασας, το νερο μπηκε στο αυλακι.

     • Γιώργος fs.

      Δεν θέλω να ξεφεύγεις Καρντάση.
      Πάντα πρέπει να έχουμε μέτρο.

     • Bmw m5

      Εχθες ημουν πολυ χαρουμενος.

     • Γιώργος fs.

      Πάν μέτρο άριστον !!!

     • Bmw m5

      😎😎😎😎😂😂😍😍😍😍

     • Proud to be Greek

      Το σχόλιο μου (χαρακτηρισμός) λόγω του ενδιαφέροντως σου για το καρντάσι.

   • Proud to be Greek

    Είμαι ρεαλιστής.
    Θα έγραφα για κλέισιμο του Προξενείου, αλλα δεν το βλέπω………

    (Δες απαντηση Ταξίαρχου σε εμένα).

    • Bmw m5

     Καταντια.

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    Εκχριστιανισμος με την βια οπως κανουν αυτοι. Αλλιως θανατος……

    • Bmw m5

     Τιποτα, ΔΡΟΜΟ.

    • VLAD the impaler

     οι χριστιανοι δε τιμουν γεννιτσαρους.

 • Γιώργος fs.

  Για να μην ξεχνιόμαστε. Ο πρώτος Βαλκανικός πόλεμος έγινε εναντίον της Τουρκίας, αλλά ο δεύτερος Βαλκανικός πόλεμος έγινε εναντίον της Βουλγαρίας.

  • Bmw m5

   Γεωργιε καρνταση ολα καλα???

   • Γιώργος fs.

    Καλά είμαι Καρντάση.
    Εύχομαι το ίδιο και για εσένα.

    • Bmw m5

     Ολα ρολοι πανε τωρα.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Όποιοι σκάψαν τον λάκκο της Ελλάδας θα πέσουν οι ίδιοι μέσα 

  Όσα γειτονικά κράτη επιβουλεύτηκαν την Ελλάδα, είναι στα πρόθυρα εμφυλίου…

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ

  «Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΘΗ» (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΝΕΤΑΙ))

  http://anargyros61.blogspot.gr/2015/07/blog-post_27.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ), ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

  .. http://anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

  • Bmw m5

   Φλασφημο και πονηρο blog.

 • Bmw m5

  Μεγαλη φλασφιμια κατα του Αγιου πνευματος οταν γραφουν οτι η ΠΑΝΑΓΙΑ ειναι πανταχου παρον. Αυτη η φλασφιμια αναρτηθικεστο μπλοκ ΑΝΑΡΓΥΡΩΣ.

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ναί,τό είδα.Καί κάτι ακόμη ανακριβές γράφει.Δέν τό εμπιστεύομαι αυτό τό σάιτ.

   • Bmw m5

    Μακρια απο αυτο σαιτ, ΕΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     όλο γιά γέροντες καί τά τοιαύτα.Πήξαμε στούς γέροντες καί τίς προφητείες.Άλλα αντί άλλων..

     • Bmw m5

      Και διαστρευλωση ΚΑΡΓΑ.

 • AthanRules

  Το κακό είναι ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το σημερινό μας καθεστώς. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι φιλογερμανικοί και αυτό είναι κακό.

 • Γιώργος fs.
  • προχθες στον ΣΚΑΙ ελεγε καποιος οτι εχουν ερθει πολλοι επενδυτες και εχουν ξεκινησει επενδυσεις αλλα καποιοι κανουν προσφυγές και ετσι δεν εχει υλοποιηθει καμμια επενδυση.

   ποιοι κανουν προσφυγές δεν εχω καταλαβει! ακτιβιστες συριζαῖοι;

   • Γιώργος fs.

    18 ψυχασθενείς βουλευτές του Σύριζα κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή κατά της επένδυσης στο Ελληνικό διότι τα παλιά κτίρια έχουν αρχαιολογική αξία .
    Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την Ελλάδα με τέτοιους βουλευτές!

   • καληνυχτα δελφινακι!

 • Bmw m5

  Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν διναται να ειναι ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ , η Παναγια κινητε με ασιλιπτες ταχυτιτες και αυτο της επιτρεπει να πηγενει σε χρονο 0 παντου.

  • Ταξίαρχος

   Η ανώτερη ταχύτητα στο σύμπαν είναι αυτή του φωτός.

   • ξεπεραστηκε αυτο ηδη.

   • VLAD the impaler

    κοψιμο σ εχει πιασει;

   • Bmw m5

    Ασε της μλς, επι του θεματος.

   • Αλέξανδρος

    Ναι, στο υλικό σύμπαν αυτού του κόσμου.

    • Ταξίαρχος

     Μόνο το ίδιο το σύμπαν μπορεί και ξεπερνάει την ταχύτητα του φωτός σε περιπτώσεις που διαστέλλεται πιο γρήγορα από αυτό.

     • Αλέξανδρος

      Νομίζω ούτε τότε, οτιδήποτε πλησιάζει την ταχύτητα του φωτός αποκτά αδράνεια που τείνει στο άπειρο, οπότε νομίζω δεν γίνεται…αλλά δεν ξέρω πολλά. Αν το ‘χεις ψάξει, εγώ σε εμπιστεύομαι και το δέχομαι.

     • Ταξίαρχος

      Έχει παρατηρηθεί ότι γι αυτό το λόγο το φως από μακρινά άστρα δε φτάνει στη γη ποτέ και τα τηλεσκόπια βλέπουν μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Επειδή το σύμπαν διαστέλλεται πιο γρήγορα, το φως από αυτά τα άστρα δε φτάνει ποτέ σε εμάς.

     • Bmw m5

      Δεν μας συμφερει να φταση.

     • Αλέξανδρος

      οκ. Το ‘χα διαβάσει και εγώ νομίζω κάποτε, αλλά δεν έδωσα σημασία, όπως και αυτό που λέει ο Λαλάκης παραπάνω, κάπου το ‘χα διαβάσει.
      Εντάξει φιλαράκι, το δέχομαι.

     • βρες το τελευταιο πειραμα του cern
      τα νετρινα εφτασαν πιο γρηγορα
      αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κατα πολυ ανωτερη ταχυτητα απο αυτο.

     • Bmw m5

      Λαλακη ασε το σερν ειναι ψηλα τα γραμματα αυτα για σενα

     • Ταξίαρχος

      Ήταν λάθος υπολογισμοί τελικά από την ομάδα του πειράματος.

     • Μας τρολλαρουν κι αυτοι;

  • Αλέξανδρος

   Φυσικά και δεν είναι!

   • Bmw m5

    Στο μπλοκ αναργυρως το ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.

    • Αλέξανδρος

     Να μάθει ο κόσμος να μην δίνει βάση, σε ό,τι γράφει ο καθένας.

     • Bmw m5

      Λιγοιειναι ομως σε θεση να το καταλαβουν.

     • Αλέξανδρος

      Δυστυχώς.

 • Proud to be Greek

  Καλώς τον ακακαλίδη.
  Σε κατάλαβα απο τις αρνητικούλες.

 • ΘΗΣΕΑΣ

  κανεις δεν πρεπει να ξεχασει τα αισχη των κομιτατζιδων κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π., καθως και τις παραδωσιακα καλες σχεσεις των βουλγαρων με τους γερμανους, οπως επισης κατα την διαρκεια του βυζαντιου με την καθοδο των σλαβικων φυλων στα βαλκανια και την δραση τους τοτε.
  η βουλγαρια εχει προωρες εκλογες που θα γινουν τελος του μηνος, και οι τουρκοι φοβουνται μην εκλεξουν φιλορωσικη κυβερνηση εκει, διοτι τοτε θα απομονωθει εστω γεωγραφικα απο τα βαλκανια, και αντιθετως η ρωσικη επιροη θα αυξηθει επικινδυνα ( για τους τουρκους) τοσο πολιτικα οσο και πολιτιστικα-πνευματικα. η ΕΛΛΑΔΑ πρεπει να αποφυγει καθε εμπλοκη στα εσωτερικα της βουλγαριας, εννοω επισημως….., αλλα μετα τις εκλογες τους θα επρεπε να ερθουμε σε επαφη μαζι τους για μια στρατιωτικη συμμαχια, αλλα και εμπορικες σχεσεις-ενεργιακες (αγωγους …κτλ.)
  σωστα ο κοτζιας προχωρει στην δημιουργια μιας τριμερους (ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ και βουλγαριας), και αυτο διοτι η τουρκια ειναι με την πλατη στον τοιχο, αφου τα οικονομικα τους πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο, και η ρωσια πλεον με την επεμβαση της στην συρια την απομονωσε κυριολεκτικα απο ενεργια και πετρελαιο, καθιστωντας την εξαρτημενη χωρα απο τον ρωσικο παραγωντα.
  ηΕΛΛΑΣ οφειλει να περικυκλωσει την τουρκια γεωστρατηγικα με συμμαχιες και θα πρεπει να ειναι ετοιμη ανα πασα στιγμη.

  • VLAD the impaler

   τελικα η επιθεση (επεκταση) προς δυσμας, φανταζει μονοδρομος για τα μεμετια.

   • ΘΗΣΕΑΣ

    οι τουρκοι πλεον θα στραφουν στην μεσογειο , θελοντας και μη, ετσι ωστε να διεκδικησει ενα μεγαλο ποσοστο των τεραστιων κοιτασματων που ανακαλυφθηκαν εκει, ετσι ωστε να αποδεσμευτει απο την ρωσια και να εχει καποιο ηγετικο ρολο στα βαλκανια και στην μεση ανατολη.

    • η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, ίσως θα είναι και η τελευταία πράξη του λεγόμενου «ανατολικού ζητήματος» το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε, και με ποια ηγεσία κυρίως, πάντως πολλά θα μπορούσαμε να έχουμε ήδη πετύχει κινούμενοι κατάλληλα μεταξύ των πολιτικών των μεγάλων, αλλά αυτό θέλει ηγέτες και δεν υπάρχουν!

    • VLAD the impaler

     Η λογικη λεει οτι οταν εχεις δυνατους ομορους γειτονες κ ψαχνεις διεξοδο, ριχνεις ολη σου την ισχυ, στον πιο αδυναμο!
     Κ η κυπρος αυτη τη στιγμη φανταζει ως ο πιο αδυναμος κ ο πιο πλουσιος γειτονας.

     • χμμ…δεν νομίζω πως η Κύπρος είναι και τόσο αδύναμος γείτονας όσο μπορεί να νομίζουν οι μεμέτηδες…και μάλιστα η Κύπρος έχει προχωρήσει κατά πολύ περισσότερο στην υπόθεση της έρευνας στην ΑΟΖ της και; και τι έκαναν τα μογγολάκια; Τον ήπιαν! (εντάξει για την ώρα βέβαια…αλλά δείχνει να προχωρά ακάθεκτη η Κύπρος και η Τουρκία μόνο σκούζει….)

 • Π.Π.

  Μην αυταπατωμεθα.
  Ο Α΄Βαλκανικος Πολεμος εγινε απο 4 ακμαζοντα Βαλκανικα κρατη, που παρεταξαν υπερδιπλασιο στρατο απο την παρηκμασμενη, ανευ συμμαχων και εν διαλυσει Οθωμανικη Αυτοκρατορια.
  Σημερα η Τουρκια εχει πολλαπλασιο στρατο απο την Ελλαδα και την Βουλγαρια, εχει συμμαχους (στην πραξη δορυφορους) την Αλβανια, την Βοσνια και τα Σκοπια, εχει συμμαχους οπως το Πακισταν και το Αζερμπα’ι’τζαν και κατ΄ουσιαν ολες τις Ισλαμικες χωρες, οι υποθετικοι «συμμαχοι» δεν εχουν κανενα συμμαχο (η Σερβια δεν εχει πλεον κανενα λογο να εμπλακει σε μια συρραξη που δεν την αφορα) και εχουν τεραστιες μειονοτητες μουσουλμανων , που σ΄ ενα πολεμο θα λειτουργησουν σα;ν «πεμπτη φαλαγγα » της Τουρκιας.

  • όλα τα βαλκανικά κράτη μαζί, αποτελούν και σήμερα όπως και τότε τον εφιάλτη της Τουρκίας, ίσως βρισκόμαστε και στην πλέον συμφέρουσα για μας στιγμή, τη στιγμή που η τουρκία δεν προλαβαίνει να κλείσει «τρύπες» που ανοίγει η πολιτική των μεγάλων στο κορμί της…το ζήτημα είναι όμως πως η Ελλάδα είναι και η μοναδική στρατιωτική δύναμη – αυτή τη στιγμή – στα Βαλκάνια, σ΄αυτήν την δύναμη προσβλέπουν οι…ατακτούληδες γείτονες μας Βαλκάνιοι, τώρα που πήραν και…σφίγγουν τα γάλατα!
   υ.γ. την Σερβία κι αν αφορά η εξέλιξη του όλου ζητήματος!!!

   • Π.Π.

    Οταν λες ολα, φιλε μου, μεσα στα «ολα», πλην Ελλαδος και Βουλγαριας, περιλαμβανεις και την Αλβανια, τα Σκοπια, την Σερβια, το Μαυροβουνιο, την Σλοβενια, την Κροατια, την Βοσνια, την Σλοβενια και την Ρουμανια, γιατι και αυτες ολες ειναι «βαλκανικα κρατη»;;;
    Πιστευεις οτι, στην υποθετικη περιπτωση που η Τουρκια μας αρπαξει ενα νησι (πραξη που μπορει να την κανει ανα πασαν στιγμη), θα ενδιαφερθουν οι Σερβοι ή Ρουμανοι ή ακομη και οι Βουλγαροι, που το αρθρο τους αναγορευει «συμμαχους» μας;;;;

    • Μιλώ κυρίως για τα ιστορικά Βαλκανικά κράτη τους συμμάχους του Α΄Βαλκανικού πολέμου..το συμφέρον τους αυτό ακριβώς υπαγορεύει, να αντιδράσουν και να μας στηρίξουν, αν και όλα αυτά τα κράτη δεν έχουν ακόμη συνέλθει απο την πτώση του συστήματος εκεί τη δεκαετία του ΄90, σε μας κυρίως προσβλέπουν για συνδρομή…δεν είναι εύκολο όλο αυτό που περιγράφει το άρθρο, αλλά όχι κι ανέφικτο….

    • Anadelfos

     Εάν δεν ενδιαφερθούν, θα σημαίνει πως ενστερνίζονται μοιρολατρικά την λογική εκβιασμού του κροκόδειλου προς τα υποψήφια θύματα του «κάτσε ήσυχα, αν θες να σε φάω τελευταίο»…

  • Anadelfos

   Κάνεις λανθασμένη εκτίμηση, όσον αφορά την ΠΓΔΜ και την Σερβία. Η πρώτη αρχίζει σταδιακά να αντιλαμβάνεται τον διαλυτικό ρόλο της Αλβανικής μειονότητας και τον θανάσιμο κίνδυνο γιά την κρατική της ακεραιότητα, ενώ και οι Σέρβοι, έχουν πολλά μαζεμένα στους Αλβανούς ,λόγω Κοσσυφοπεδίου και Βοσνίας.

   • Π.Π.

    Αναφερομαι, αν προσεξες, σε μια πιθανη εμπλοκη Ελλαδος-Τουρκιας που θα προελθει απο μια τουρκικη επιθετικη ενεργεια στο Αιγαιο ή την Κυπρο, που ειναι και ο μεγαλυτερος κινδυνος. Σ΄ αυτη την περιπτωση,τι λογους εχουν να αναμειχθουν τα Σκοπια ή η Σερβια, υπερ ημων;;;; Πλην καποιας πλατωνικης υποστηριξεως, καθαρα φραστικης, εκ μερους των Σερβων, τι άλλο μπορουμε να περιμενουμε.
    Εμεις σε τι τους βοηθησαμε, οταν ενεπλακησαν με τους Μουσουλμανους και με τους Κροατες;;;
    Παρατηρω οτι σε κατι τετοια αρθρα, μπαινουν αθροοι οι » μπαρουτοκαπνισμενοι στρατηγοι» και οι «πολυμαθεις ιστορικοι» και γραφουν «αρες, μαρες, κουκουναρες». Η δε στηριξη των «επιχειρηματων» τους βασιζεται σε προφητειες και στην «λογικη» του Πασά της γνωστης ιστοριουλας, που πιστευε οτι «το επομενο καλοκαιρι θα ειχε πολλα συκα, γιατι του αρεσαν».

    • Anadelfos

     Εσύ αναφέρεσαι στο Αιγαίο, όμως στην επικαιρότητα βρίσκεται η απροσδόκητη ένταση Τουρκίας με Βουλγαρία. Η συνειδητοποίηση του κινδύνου και η χάραξη- εφαρμογή συμμαχιών, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, αποσκοπεί ακριβώς στην υλοποίηση ενός συγκροτημένου σχεδίου, που να καλύπτει όλους τους συμβαλλόμενους, γιά κάθε πιθανό σενάριο.» Κάλλιον το προλαμβάνειν, από του θεραπεύειν». Ελπίζω τέλος, να μην περιλαμβάνεις την δική μου παρέμβαση, στα περί «μπαρουτοκαπνισμένων στρατηγών», καθώς δεν διεκδίκησα ποτέ παρόμοιο ρόλο, περιοριζόμενος στην έκφραση της κοινής λογικής.

     • Π.Π.

      Η Τουρκια βρισκεται σε ενταση με ολους τους γειτονες της (Ελλαδα, Αρμενια, Συρια, Ιραν και τωρα και με την Βουλγαρια). Ειδες τις ελλαδικες αθλιες κυβερνησεις, και τωρα και στο παρελθον να εχουν κανει κατι με αυτες τιος χωρες;;; Που εδω που τα λεμε και τι θα μπορουσαν να κανουν.
      Αντιθετα η Τουρκια εχει εκμεταλλευτει τις κακες σχεσεις της Ελλαδος με την Αλβανια και εγκατεστησε βασεις στην γειτονα.
      Εαν δεν κανεις προβλεψεις της μορφης «μακαρι να μας κουνηθουν οι Τουρκοι για να τους παρουμε την Πολη και την Σμυρνη» και «βαθυστοχαστες αναλυσεις» οπως:
      «οταν παρουμε την Μικρα Ασια, το 1/3 των Τουρκων θα διωχτει, το 1/3 θα γινουν χριστιανοι και το 1/3 <>» (*), φυσικα δεν θα σε περιλαβω στα «περι μπαρουτοκαπνισμενων στρατηγων».

      (*) Η διατυπωση ειναι αυθεντικη. Ειναι «απαντηση» σε ερωτηση μου «αντε και πηραμε την Μ.Ασια, τι κανουμε τα 80 εκατομμυρια Τουρκους;;;». Ο «αναλυτης», θεωρουσε πολυ φυσικο την εξοντωση 25 εκατομμυριων ανθρωπων, εστω και τουρκων.

     • Anadelfos

      Μακριά από εμένα, παρόμοιες «αναλύσεις». Αν έχεις χρόνο να περιδιαβείς το ανοιχτό προφίλ μου, θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος.

    • Anadelfos

     Κάποιος διέγραψε την απάντηση μου. Καλή συνέχεια…

 • firestormLouis

  Γεια σας και παλι
  Μια ερωτηση!
  Πολυ καλα κανανε και δωσανε 8 χρονια στον Σωρρα και στερηση πολιτικων δκαιωματων Απατεωνας χωρις συζητηση!!
  Τωρα αυτα τα ρεμαλια που πετανε Μολοτωφ και καινε την Ελληνικη σημαια αυτη την στιγμη στη Θεσσαλονικη(αναρχικοι κλεφτρονια μπαμπας βολεμενος)
  Αυτο τι ειναι?
  Ειναι ενταξει?
  Δεν ειναι κατι ποινικο»
  Ολα καλα δηλ ?
  Τι λεμε εδω?
  Παιδια ειναι μωρε! Πως κανεις ετσι !!

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Κατ’ εμέ, η μόνη λύση είναι να τεθεί ο Μωαμεθανισμός εκτός νόμου.

  • Bmw m5

   Ανατολια διαβασες σημερα ( αναργυρω) ????

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Όχι.

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   Και ο πάπας

   • Bmw m5

    Ο βαρθωλομαιος???

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Με τον πάπα, το θέμα είναι πνευματικό.
    Για τον Μωαμεθανισμό είναι θέμα αυτοάμυνας σε φυσικό επίπεδο. Δεν γίνεται να ανεχτούμε εκείνους που έχουν ιερό σκοπό να μας δολοφονήσουν ή να μας εκμωαμεθανίσουν.

  • Proud to be Greek

   Καλά θα ήταν, αλλα την Ευρώπη την πουλημένη στο πετροδόλαρο ξεχνα το.

  • Αλέξανδρος

   Αδύνατον φίλε.

   • Bmw m5

    Θα γινη.

    • Αλέξανδρος

     Δεν ξέρω ίσως, αλλά αν γίνει, θα το κάνουν εξεπίτηδες, για να έρθει το χάος….νομίζω.

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Γιατί όχι; Το κοράνι διατάσσει την δολοφονία όλων των «απίστων» ανά 10 σελίδες. Πώς αυτό γίνεται ανεκτό;

    • Αλέξανδρος

     και τώρα το θυμήθηκαν? Εκμ από αυτούς είναι στην Ευρώπη, καθαρά Ευρωπαίοι πολίτες, δεν λέω για πρόσφυγες! Πως θα γίνει, τι θα τους κάνουν? Εκτός και αν θέλουν να έρθει χάος.

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Αυτό δεν γίνεται μονομιάς. Πρέπει αρχικά το κράτος να λάβει ξεκάθαρη θέση, να διαφωτίσει τους πολίτες του για τα αίσχη του Μωαμεθανισμού και να μην το αφήνει στους Ιμάμηδες.
      Η κατήχηση και η βάπτιση θα ακολουθήσουν για όποιους θέλουν. Οι υπόλοιποι να επιλέξουν που θα μεταναστεύσουν.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   κατεμε οι λυσεις θα βρισκουν εφαρμογη μονο αν οι λαοι ενθρονιστουν καθολικα και αυτοπροσωπα(ενθρονισμενος λαος=καταργηση θρονων)

   • Bmw m5

    Εμενα μου αρεση ο ΘΡΟΝΟΣ.

    • Γιώργος fs.

     Ασπάστηκες τον σπαρτακισμό …Καρντάση; ;

     • Bmw m5

      Πεστω και ετσι.

 • Γιώργος fs.
  • Proud to be Greek

   Με Μητσοτάκη θα είχε κλείσει επειδή θα είχε ξεπουλήσει την ΔΕΗ, και γενικώς θα τους είχε δώσει οτι απαιτούσαν.

   • βαζουν τους αριστερους για αυτα.
    οι αλλοι υπγραφουν το πλαισιο μονο.

    αλλιως θα ειχαν ξεσηκωθει και οι πετρες.

    • έτσι έτσι…

    • Γιώργος fs.

     Και θα είχε καεί η Αθήνα από τους μπαχαλάκηδες!!!😆😆😆😆

     • Proud to be Greek

      Και αύριο μπορεί να καεί αν ενας μπάστος σκοτώσει εναν πιτσιρικά στα Εξάρχεια.

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Sos μπορείς να μου ξεναδώσεις το λίνκ για το ντισκας φίλε ;

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Κάτι περίεργο γίνεται. Όταν πατάω το συγκεκτιμένο άρθρο δεν με πάει όπως το πρωί στα σχόλια αλλά με πάει στο 5από και φορτώνει όλο το θέμα και στο τέλος λέει , με φόντο τη σελίδα του 5από : «λυπούμαστε η σελίδα που ζητάτε δεν βρέθηκε». Στοιχειωμένο είναι. Δεν εξηγείται αλλιώς.

     • να πατησεις επανω στον αριθμο των σχολίων, οχι στον τιτλο του αρθρου.

   • χαχαχαχαχα το έχουν τονίσει οι νουδούλδες αυτό : ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (προς διάσωση του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου βέβαια!!!)

   • Γιώργος fs.

    Τώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ttps:// δινουν περισσοτερα uploads.disquscdn.com/images/a262891505641cd62ee2cf0a874ce6cd1ff0182a7edee0831b3931ead1369669.gif

    • Proud to be Greek

     To βλέπω…….ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ…….

     • Γιώργος fs.

      Οι Ψυχασθενείς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα υπογράψουν τα πάντα αρκεί να κρατηθούν στην εξουσία!

     • δε βλέπω καμια διαφοροποίηση τους με τους νουδητες….εκείνοι άρχισαν, ετούτου αποτέλειωσαν….

     • Proud to be Greek

      Το βλέπω πόσο εύκολα υπογράφουν και δεν κελέινει η αξιολόγηση.

      Ψυχασθενείς είναι αυτοί που αρνούνται να εχουν επαφή με την πραγματικότητα και την αντικειμενικότητα.

     • Γιώργος fs.
     • Proud to be Greek

      Τσίμπα μια αθώα αρνητικούλα μπας και σε κάνει να γίνεις περισσότερο αντικειμενικός και αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα σωστά.
      Λες και δεν υπαρχουν αλλοι του αγαπάνε την καρέκλα*, και αυτοί πρωτοτυπούν……..

      *Ποιά καρέκλα????
      Ο Τσίπρας απειλει με αυτοκτονια δια των εκλογών…..
      ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ

     • χαχαχαχαχαχαχα Επώνυμε…δεν έχεις αλλάξει στο ελάχιστο!
      Ωραίος!

     • Proud to be Greek

      Μα ετσι είναι……….
      Ο Τσίπρας επειλεί με εκλογές που παίζει να χάσει, και ο άλλος μιλάει για καρέκλα.
      Αυτοί διαπραγματεύονται μπας και περισώσουν τουλάχιστον την ΔΕΗ και ο άλλος μιλαει για ξεπούλημα…..
      Μάλλον η μνήμη του ξεκινάει απο τις 15/1/15

     • χαχαχαχαχαχα πόσο γοητευτικές αυτές οι επιλεκτικές μνήμες ρε παιδί μου τελικά…πόσο…μοιάζουν με την κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

     • Γιώργος fs.

      Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο πρώτος σχολιαστής που βάζει αρνητικές.
      Το κρατάω αυτό το σχόλιο,για να το δείξω στους υπόλοιπους σχολιαστές!

     • Proud to be Greek

      Τσίμπα και αλλη μια.
      Ποτέ μου δεν το εκρυψα.

      (αλλα στο 247 δεν σου ειχα βάλει καμία (0), επειδή το ονομα σου είναι ιδιο με του ιδιοκτητη του defencepiont οπου τον ειχα συναντήσει και του έκανα πρόταση για δουλειά)

     • Γιώργος fs.
     • Proud to be Greek

      Θετική__γέλασα κι εγώ.

     • DisqussioneR

      Ετοιμάζουν το νόμο που θα καταργήσει τα μνημόνια… Με ένα άρθρο…
      Να του δώσουμε και ένα ζουρνά να τους χορέψει πεντοζάλη χαχαχαχαχαχα

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      με ενα νομο κανοντας βουλη τον ιδιο τον λαο καταργουνται ολα τα εκτροπα !!! να πως γινεται αν θελουν τετοιο νομο!

    • firestormLouis

     Το δικο μου παντως ταραχθηκε
     Σαν την πεθερα του μοιαζει !!

  • firestormLouis

   Ρε για μια στιγμη τρομαξα
   Ρε λεω
   το πουλι μου εαλω!!

  • Spyros Spyropoulos

   Εγω νομισα οτι ειναι ο Λουης και τρομαξα……….χαχαχα

   • firestormLouis

    Άύτό κάτάρχήν έίνάί άρσένίκό !!
    Το δικό μου είναι θήλύκό !!
    Τι λες να κουβαλαμε αρσενικό?
    Τι ειμαστε Ζουραρ ?
    Χαχαχα!!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Οἱ Βαλκανικοί Πόλεμοι τοῦ 1912-13 εἶναι ἀπελευθερωτικοί πόλεμοι.
  Καί ὁ στρατός μας ἐλευθέρωνε σκλάβους Ρωμηούς,
  οἱ ὁποῖοι γιά 500 καί πλέον χρόνια διατήρησαν ἄσβεστη
  τήν ἐθνική τούς συνείδηση.

  Γιατί –ἀναμφίλεκτη ἀλήθεια αὐτό– κρατήθηκαν
  ἀπό «τό ἄμφιο» τῆς ἑλληνοσώτειρας Ἐκκλησίας μας._

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  για συμμαχιες λαων αρμοδιοι ειναι μονο οι ιδιοι οι λαοι αυτοπροσωπα και ουδεις αλλος!!

  • α καλά…θα χρειαστεί να περιμένεις κάτι αιώνες για αυτό….!

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    ναι αμε και πριν δυο χιλιετιες ισως ομοια σκεφτοντουσαν !!! αλλα βλεπεις πως στην εποχη μας μιλαμε-επικοινωνουμε απευθειας απακρη σακρη της γης και δεν στελνουμε περιστερια!!

    • ψευτομιλάμε και …ψετυτοεπικοινωνούμε! Αμα αν ήταν όλη αυτή η….»επικοινωνία» ειδικά μέσω διαδικτύου να άλλαζε πράγματα και καταστάσεις θα μας είχαν όλους συλλάβει Σπάρτακε!
     Η δράση, η αληθινή δράση που ανατρέπει πράγματα και καταστάσεις ή κατεστημένα, δεν κινείται στους χώρους των πληκτρολογίων (τα τελευταία επτά μνημονιακά χρόνια απο σχόλια μπουχτήσαμε όλοι στα σόσιαλ μίντια και; Και τι έγινε; Ή τι άλλαξε τελικά, πέρα απο το να λέμε τον… καημό μας εδώ;)

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αγαπητε αμα ειχαν λυσεις αυτοι που κυβερνουν-εξουσιαζουν θα μας ειχαν συλλαβει οπως λες ,, αλλα δεν εχουν λυσεις και απλα αλληλοτρογωνται σαν τα ορνεα(η καταρα του θρονου)!!

     • φυσικά και δεν έχουν και όσο ο κόσμος κοιμάται αυτό θα αναπαράγεται…δεν είδα πάντως κανέναν να ξυπνάει απο σχόλια, ομιλίες, αναλύσεις και δε συμαζεύεται…αντιθέτως ο κόσμος δείχνει σήμερα εν έτει 2017 πιο…αποχαυνωμένος, πιο παραδομένος στο…μοιραίο!
      (οκ, προσωπική μου γνώμη αυτή εννοείται)
      οπότε το να μαζευτεί και να αποφασίσει με όρους άμεσης δημοκρατίας που πρεσβεύεις δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να γίνει ποτέ…

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αυτο που φρονεις οτι ειναι παραδοση , δεν ειναι ! ειναι εκφραση απογοητευσης ,εκφραση ελειψης εμπιστοσυνης στους ενθρονισμενους , εκφραση αδιαφοριας για αυτους , οργη για αυτους κλπ απαξιωτικα(αλλα και οργης) αισθηματα που καποια στιγμη αν οι ενθρονισμενοι δεν μετανοησουν(σπαζοντας τους θρονους τους)και παυοντας να κοιτουν υπεροπτικα απλα η εκφραση των λαων θα ειναι καθαρα οργη!!

     • άντε να την δούμε αυτήν την…οργή λοιπόν….για να δούμε!

     • Ο Σύντεκνος

      Πολύ αφθαδιαζεις στον δάσκαλο κ δεν σε βλέπω καλα.

     • χαχαχαχαχαχα γεια σου σύντεκνε, κέρνα καμια ρακή!

     • Ο Σύντεκνος

      Που εξαφανίστηκες εσύ?

     • εδώ στα…πέριξ!

     • Ο Σύντεκνος

      Που εδώ?μήνες έχεις να φανείς

     • Γιώργος fs.

      Πέστα Σύντεκνε !!
      Κάτω τα χέρια από τον Σπάρτακο!
      Και τώρα τα ευχάριστα νέα…ο BMW εμφανίστηκε. Τώρα ήσυχασα.

     • Ο Σύντεκνος

      Τον αμολησε η »μαμα»?

     • Γιώργος fs.

      Ο Γιώργης μου έγραψε χτες …πως έστειλαν το μεγάλο δάσκαλο για μπάνιο και γι αυτό το λόγο ανησύχησα!!!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αυτα που του ειπα θα μπορουσε να τα σκεφτει και ο ιδιος αρα δεν αφθαδιαζει σε μενα !!! καπως στραβα τα βλεπετε καποια πραγματα ακομη!!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      το τι θα γινει εξαρταται και απο τι θα πραξουν τελικως οι καταραμενοι του θρονων μεσα στα χρονικα ορια που διαρκως στενευουν!!!

  • Proud to be Greek

   Να μαζευτούμε να κάνουμε μια Συνέλευση.

   • Bmw m5

    Ουτε ταξι θα γεμισετε αχαχαχαχαχαχ

  • brοukios

   ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ?

   • κάλεσε τους μέσω βάϊπερ όλους χοχοχοχοχοχοχ είναι και ποιο φθηνό!

    • brοukios

     ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ?

     • Που είσαι μαν; Όλα καλά;
      Τι λέει ο παγωμένος βορράς;

     • brοukios

      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ. ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΡΟΛΟΙ.
      ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

     • επιβιώνω :)))

     • brοukios

      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ?
      ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ.

     • εεε έτσι είναι αυτά, πάνε με τις…εποχές και την όρεξη!

     • brοukios

      ΕΜΠΑΙΝΑ Κ ΕΓΡΦΑ Κ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
      ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ? Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

     • καλά πρέπει να ΄ναι, πάντως εχω καιρό να τον δω κι εγώ

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    οταν θα ερθει δημοκρατια θα ζητηταμε και για συμμαχιες, θα υφισταται εννοια χρεων-οφειλων προς τριτα κρατη(λαους) κλπκλπ , θα αλληλοεπικοινωνουμε και με τηλεφωνα!!!οκ?

    • brοukios

     ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ποιοι ειναι το κρατος , οι βολεμενοι σε θεσεις αξιωματα και θρονους?

 • Ταξίαρχος

  Βελόπουλος τώρα στον Φουρθιωτη

  • Αλέξανδρος

   Ο πρώτος κάτι μου λέει σαν όνομα, ο δεύτερος τίποτα!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ὁ Α’ Βαλκανικός Πόλεμος ἔληξε νικηφόρος γιά τά βαλκανικά κράτη,
  ὅμως οἱ Βούλγαροι «ἐμνήσθησαν ἡμερῶν ἀρχαίων».
  Ξαναθυμήθηκαν τόν χάρτη τῆς Μεγάλης Βουλγαρίας.
  Νόμισαν ὅτι ἔφτασε ἡ ὥρα νά πραγματοποιήσουν τά παλιά χιμαιρικά τους σχέδια.
  Εἰς βάρος καί τῆς Σερβίας καί τῆς Ἑλλάδας.

  Ἡ ἀπληστία τῆς Βουλγαρίας,
  ἡ ὑπερφίαλη συμπεριφορά της πρός τούς συμμάχους
  κι ἕνα πλῆθος ἀπό δόλιες ἐνέργειες,
  ἔστρεψαν τήν Ἑλλάδα καί τήν Σερβία ἐναντίον της.
  Καί ὁδήγησαν στόν Δεύτερο Βαλκανικό Πόλεμο (Β’ ΒΠ).

 • Γιώργος fs.

  Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
  Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

  • Κουβάς

   Αν.

 • Αλέξανδρος

  Δεν ήξερα καν ότι η λέξη »άπλυτος» έχει πολιτική χροιά, το διαπίστωσα, όταν σε κάποιο παιχνίδι είχα και τέτοιο προφίλ, εξαιτίας των επιθέσεων που δέχτηκα! Τελικά είμαι πολύ πίσω σε μερικά πράγματα.

  • Γιώργος fs.

   Δεν έχεις ακούσει τη λέξη αναρχοάπλυτος; ;

   • πάντως εσχάτως πρέπει να υπάρχουν και….δεξιοάπλυτοι, διότι άντε να αγοράσεις με τους μνημονιακούς μισθούς τώρα κανά αφρο-ντους της προκοπής!

    • Θαλασσόλυκος

     Παπουτσάνης εταιρεία. Δεν ξέρω αν την έχει εξαγοράσει κάποιος όμιλος διεθνής, πάντως ξέρω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Εταιρείες εν Ελλάδι. Στηρίξτε τη.

   • Αλέξανδρος

    Δεν θα το πιστέψεις, μπορεί και να την είχα ακούσει, αλλά μπαινάκης βγαινάκης! Δεν έδινα ποτέ σημασία σε τέτοια. Ήξερα απλά τι σημαίνει αναρχικός, σαν θεωρία!

  • firestormLouis

   Το Larousse δεν το εχεις?

   • Αλέξανδρος

    Όχι.

    • firestormLouis

     Πιανο, βιολη
     Τετοια ξερεις ?

     • Αλέξανδρος

      ούτε

     • firestormLouis

      Ε πως να βοηθησω?
      Γαλλικο δεν κατεχεις !
      Βιολη δεν παιζεις
      ουτε και πιανο!
      Γραφεις και απλυτος στον λογαριασμο
      Δηλ μιλαμε
      δεν βοηθας μεγαλε!!

      ΥΓ Δεν εστειλες στο Σωρρα καμια εισφορα τιποτα?

     • Αλέξανδρος

      Δεν χρειάζεται, τότε που μου την έπεφταν τους έλεγα, αιρετικοί είναι μόνο οι »καθαροί» και δεν ήξεραν τι να μου πουν!
      Ψάξε το, ιστορικά είναι αληθές αυτό…
      …..
      Σώρρας? Δεν πρόλαβα φίλε, έμαθα τον μπαγλάρωσαν

     • firestormLouis

      Χαχαχαχα!!!

  • Θαλασσόλυκος

   Χαχα Αλέξανδρε είχες φτιάξει λογαριασμό με το ψευδώνυμο «Άπλυτος»;; χαχα

   • Αλέξανδρος

    ναι σε παιχνίδι, είχα 5-6 προφίλ
    Aristos
    Axilleas
    aplytos
    και πολλά ακόμα, που δεν θυμάμαι.

    • firestormLouis

     Κολλησες με το αλφα !!
     Ψυχολογικο!
     Να το κοιταξεις!
     Χαχαχα!!

     • Αλέξανδρος

      έχεις δίκιο, δεν το ‘χα προσέξει! Ωραίος ο φίλος.

     • firestormLouis

      Απο μικρος ηθελες να εισαι ο πρωτος
      The Alpha man !!Χαχαχα

     • Αλέξανδρος

      Λες? Τώρα θυμήθηκα, είχα και προφίλ »Alpha»!!!
      Σαν να ‘χεις δίκιο μου φαίνεται! Και εγώ άδικο, που επιμένω!!!
      Που να το καταλάβω όμως ο μποyφος! Ευχαριστώ φίλε, με βοήθησες πολύ!

     • firestormLouis

      Νασαι καλα και παντα πρωτος!!(και στα games}

     • Αλέξανδρος

      Τι πάντα πρώτος! Μόνο στο δημοτικό ήμουν και αυτό επειδή δεν είχε άλλους!

     • firestormLouis

      Μμμμμ!
      Μου θυμιζεις εμενα!!
      Εγω παλι ημουν το αφεντικο στην ταξη!!
      Επρεπε να πλακωνα κανα δυο την ημερα στο ξυλο για να παει η μερα μου καλα!
      Παντα τελευταια σειρα θρανιων!!
      Ημουν το «αφεντικο » της τελευταιας σειρας θρανιων !!
      !Ποσοι δασκαλοι κλαψαν για παρτυ μου ?
      Αγιοι ανθρωποι η υπομονη που ειχαν μαζι μου!
      Αχχχχχχ ομορφα χρονια !!
      Χαχαχαχα!

     • Αλέξανδρος

      Παρόλα αυτά με συμπαθούσαν! Δεν αστειεύομαι…βρήκα τυχαία έναν καθηγητή από το λύκειο και είπα, να του ζητήσω συγνώμη επ ευκαιρίας, για τις πλάκες, που έκανα στο μάθημά του και τελικά μου ζήτησε αυτός!

     • firestormLouis

      Σωστος μετα απο καιρο τα βλεπουμε αλλιως!!

     • firestormLouis

      Ξερεις ημασταν ζωηροι
      αλλα σε καμια περιπτωση καταληψιες και αναρχικοι !!
      Ειχαμε αξιες !
      Αν μας μαλωναν ντρεπομασταν και κοκκινιζαμε !!
      Τι ειναι αυτο το χαλι σημερα ?

     • Αλέξανδρος

      Δεν ξέρω τι γίνεται φίλε σήμερα…πραγματικά όμως, τους σεβόμουν τους καθηγητές, δεν είχα και λόγο, όλοι καλοί ήταν….

 • DisqussioneR

  Ο ψυχάκιας με τις αρνητικές να ανοίξει και τους άλλους λογαριασμούς του να βάζει καμια 15αριά στον καθένα που κατηγορεί τους σιριζανέληδες…
  Και μετά περιμένετε σωτηρία!…
  Ρε πρώτα οι ψηφοφόροι θέλουν κρέμασμα. Οι πολιτικοί βρίσκουν και τα κάνουν!…….

  • κανονικά αρνητικές θα έπρεπε να μπαίνουν ασυζητητί σε όλους όσους υποστηρίζουν μνημονιουπογράφοντες ασχέτως κόμματος και κατεύθυνσης…αλλά άντε να τους βρείς αυτούς επειδή υπάρχουν και πολλοί κρυφοί που γοητεύονται απο την μνημονιακή λαγνεία ένθεν και ένθεν!

   • DisqussioneR

    Πού το έχεις παρκάρει το διαστημόπλοιο? Θέλω να μπω… έστω και λαθρεπιβάτης!!!

    • έλα δεν κόβω (για την ώρα) εισιτήρια!

     • DisqussioneR

      Με το στρατάρχη τον καμένο πώς βρίσκεις άκρη και μπαίνεις στο ελληνικό FIR?…

     • είμαι σε…τροχιά πάνω απο την Ελλάδα, με άδεια απο την νέα ελληνική διαστημική υπηρεσία!

    • Ο Σύντεκνος

     Δεν είναι εξωγήινος ρε μαστορα…χρονοταξιδιωτης ειναι λεμε

     • έτσι, αρέσεις επειδή είσαι…διευκρινιστικός!

     • Ο Σύντεκνος

      Μα σε λέει ufo…

     • μα μπορεί και να ΄μαι :Ρ
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Ο Σύντεκνος

      Ε τότε μην το κάνουμε βουκινο

     • Α Ρ Ε Σ Ε Ι Σ !

     • Γιώργος fs.

      Σύντεκνε ..είσαι μαρτυριάρης!!😆😆😉😉😆😉

     • Ο Σύντεκνος

      Ε ακόμα δεν μπήκε ο άνθρωπος κ θα τον στολισουμε?

     • Γιώργος fs.
     • DisqussioneR

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Ο Σύντεκνος

      Σαν εκατονταρχος στο αστεριξ κ οβελιξ ειναι

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      σωστος!!ο υπερβολικα ευτραφης ειναι σαν μονομαχος διαδοχης θρονου!!

     • DisqussioneR

      χ=ν? :-)

     • DisqussioneR

      Εντάξει, το διορθώνω… Μια θέση στηνη «κάψουλα» παρακαλώ, έχει για μένα?

    • Γιώργος fs.

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++συν χίλιες ακόμα

 • Proud to be Greek

  ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ή ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ
  ΡΙΧΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ

  • Ταξίαρχος

   Λες και δε το ξεραμε

   • Proud to be Greek

    υγ:
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΜΑΤΣ

    (πάλι καλά που μου το θύμησες….)

 • Θαλασσόλυκος


  Πάρτε τραγουδάρα.

 • DisqussioneR

  ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ BOLD ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΑΚΟΥΤΕ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ?

  • Θαλασσόλυκος

   ΟΥΥΥΥΥΥΥ

   • DisqussioneR

    Δε θέλω ΟΥ.. είπαμε όχι ΟΥΥΥΥΥΥΥ (Γεώργιος Ράλλης)

    • ΧΑΧΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕς…ΆΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΙ ΑΥΤΟ…

     • DisqussioneR

      Ο Γγγγγάλης χαχαχαχαχαχα

    • Θαλασσόλυκος

     Δεν είναι ουυυ τύπου γιούχα, είναι ΟΥΥΥ ότι αρχίζει τσακωμόΖ!

     • DisqussioneR

      Πάτα Φ5

  • Γιώργος fs.

   Ποιος πείραξε το καλό παιδί;;
   Πριν έρθεις στο Λουτράκι…περιμένω ειδοποίηση!!

   • DisqussioneR

    Γειά σου Γιώργαρε! Εννοείται. Κάτσε λιγο, τώρα άνοιξε ο καιρός, μας έπηξαν με τα χάαρπ τους ;-)

    • Γιώργος fs.

     Τι αμαρτίες έχουμε κάνει για να διαβάζουμε τέτοια σχόλια ;;
     Οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι !!!

     • DisqussioneR

      Το άσχημο είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε εμείς τις επιλογές τους. Αποφασίζουν για τη δικιά μας τύχη. Εδώ είναι το θέμα…

 • Ο Σύντεκνος

  Πασατεμποοοοο,αναψυκτικάααααααα,σαμαλιιιιιιιιιι

  • Θαλασσόλυκος

   Χαχα στο μυαλό μου είσα!!

  • DisqussioneR

   Δε χάνεις ευκαιρίες να κονομήσεις χαχαχαχαχα
   Σαν τους μικροπώληδες.. όπου δουν μπούγιο τρέχουν με την πραμάτεια ;-)

  • brοukios

   ΡΟΞΑΚΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ

  • τελικά έχεις επιχειρηματικό πνεύμα…καλά σε είχα καταλάβει!

   • Ο Σύντεκνος

    Δύσκολες εποχες…έχουμε να πληρώσουμε εφκα

    • αστα αυτά…μην κλαίγεσαι…δε σε πιάνει κρίση εσένα εκεί κάτω,,,,

     • Θαλασσόλυκος

      Έχει 3.000 πρόβατ α και γίδι α. Διπλοκάμπινα Ναβάρα και καμιά κατοσταριά τσοπανόσκυλα. Γεια σου Σύντεκνεεεεεε!!!

     • σ΄αυτόν θα πάμε για δουλειά να μας δώσει να φυλάμε πρόβατα όταν πέσει η μεγάλη πείνα, έννοια σου!

     • Ο Σύντεκνος

      Κιομως φίλε μου…

  • Ταξίαρχος

   Μια μέρα είμαι στην κερκίδα και κάποιος φωνάζει

   «Ει αναψυκτικατζηηηηηη»

   Κάγκελο όλη η κερκίδα

   • τρομερό!

    • Ταξίαρχος

     Επ που είσαι εσύ;

     • εδώ γύρω γύρω…:) όπως βλέπω φτιάξατε και εδώ στο 5 καλό…τσαρδί!

     • Ταξίαρχος

      Δε μπήκες σαν Time Traveller;

     • εδώ; όχι ποτέ φίλε! στο ντισκάς πάντα σαν Χρονοτ…5000 κλπ

     • Θαλασσόλυκος

      Μπήκε εχθές ένας σαν Time Traveller για αυτό σου το λέει..

     • είναι πολλοί οι χρονοταξιδιώτες υποθέτω!

     • Ταξίαρχος

      Θα συμβεί ατύχημα

     • Θαλασσόλυκος

      ΧΑΧΑΧΑ

     • εάν καταρρεύσει το χωροχρονικό συνεχές μόνον αυτός μπορεί να τα βγάλει πέρα ταξ….

   • Θαλασσόλυκος

    Καλέ συ φυστικοπώληηηηη!

    • Ο Σύντεκνος

     Να βάλω φυστικι μεσιε?

     • Θαλασσόλυκος

      Να βάλετε σενιόρ!!

   • DisqussioneR

    Η φτερού ήταν?

   • Ο Σύντεκνος

    Κ πως να τον πει?

    • Θαλασσόλυκος

     Εεε φίλεεε τσάκα ένα σποράκι να ούμε.

     • Θαλασσόλυκος

      Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος ρε Σύντεκνε.

     • Ο Σύντεκνος

      Τσίμπα κατσουλι

  • Γιώργος fs.

   Σύντεκνε στο γήπεδο είσαι; ;

   • Θαλασσόλυκος

    Ρε σεις παίζει βάζελος-γαύρος σήμερα! Πώς το βλέπετε παίδες;

    • Γιώργος fs.

     Θα σου πούμε το βράδυ, αν λήξει το ματσάκι!!

     • Θαλασσόλυκος

      Ε τι να το κάνω τότε;;

     • Ο Σύντεκνος

      Είσαι πάντα τόσο έγκυρος?

     • Θαλασσόλυκος

      ΧΑΧΑΧΑ

     • DisqussioneR

      Όσο και ο «Πρωταθλητής» του Θέμου χαχαχαχα

     • Γιώργος fs.

      Σε ευχαριστώ Σύντεκνε !!!

   • Ο Σύντεκνος

    Μου φάνηκε πως θα είχαμε ματσακι αλλά άκυρο

    • DisqussioneR

     Ενα ματσάκι μαϊντανό παρακαλώ

     • Ο Σύντεκνος

      Για τον bmw με πέρασες?

     • DisqussioneR

      Κάτι για συνεταιριλίκια ακούω εδώ μέσα τελευταία… δεν αποκλείω τίποτα ;-)

     • Ο Σύντεκνος

      Λινκ με συναιτερισμο

     • DisqussioneR

      συριζανελ… Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερος συνεταιρισμός !

     • Θαλασσόλυκος
     • Γιώργος fs.

      Assour k paris@. Com.

  • DisqussioneR

   • Γιώργος fs.

    Είσαι ωραίος !
    Mία από τις καλύτερες διαφημίσεις!!!!!!

    • DisqussioneR

     Για πολύ γέλιο μιλάμε ε? χαχα

 • isonymoi

  Και σιγα να μην συμμαχησουμε με τους σκοπιανους!Σιγα να μην τους πουμε και μπραβο που μας βριζουν και μας συκοφαντουν

  • ΄δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα νομίζω, ούτε και στο άρθρο αναφέρθηκε κάτι τέτοιο…

   • isonymoi

    Τις σημαιες των «συμμαχων« δεν τις ειδες;

  • Anadelfos

   Δες το δάσος και όχι το δένδρο.

   • isonymoi

    Το να εχουν οι σκοπιανοι με αλλων πλατες βεβαιως βλεψεις ως την θεσσαλονικη το κρινεις ως το «δενδρο«;;

    • Anadelfos

     Οι Σκοπιανοί πλέον, δεν είναι σίγουροι, ούτε γιά τα Σκόπια, βλέποντας τον αλβανικό αλυτρωτισμό να σιγοντάρεται ,από αυτούς που θεωρούσαν σαν υποστηρικτές τους.

 • Γιώργος fs.

  Μία χώρα που πιστεύει σε Σώρρα υπάρχει πιθανότητα να σωθει;;;;

  • μια χώρα που γενικώς πιστεύει στα νυν αποτυχημένα κόμματα που διαχειρίστηκαν την ψευτοκρίση είναι αδύνατο να σωθεί…..

   • Γιώργος fs.

    Για να ακούσω λύση που προτείνεις; ;;

    • άμεση απόρριψη κάθε μνημονιακού κόμματος και…επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας στους Έλληνες…απο ΄’κει ξεκινάμε και ο κατάλογος είναι μακρύς, να υποθέσω πως δεν το ακούς αυτό πρώτη φορά; το πως μπορεί να γίνει αποτελεί αντικείμενο τεράστιας συζήτησης και κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές τέτοιες…α! ναι,.,,,,επίσης προϋποθέτει όρεξη για αγώνα και θυσίες σε κάθε επίπεδο….τα υπόλοιπα τ΄αφήνω στη φαντασία σου…
     Πάντως σίγουρα αποστροφή απο οτιδήποτε αποτυχημένο και μνημονιακό….!

     • brοukios

      ΣΩΣΤΟΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ .
      ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

     • κόμμα να μην κάνει πίσω….αυτό είναι το ζητούμενο…! άντε να το βρείς βέβαια…θα ψάχνουμε όπως περίπου ψάχνει να βρει κι ο Ερντογάν στρατηγούς για το στρατό του αφού τους έχει φάει η μαρμάγκα όλους εκεί…αντίστοιχα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια σχεδόν κανείς Ελληνας πολιτικός με…αξιώσεις γερές αντιμνημονιακές, μόνο λόγια παχιά…εξ΄ου και η κατάσταση χειροτερεύει….

     • brοukios

      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      θα αναλλαβει ο λαος ! σε χαλαει προφανως γιατι θελεις θρονο , ε?

     • DisqussioneR

      λολ

     • Γιώργος fs.

      Κέρδισες …..θρόνο!!😆😉😆

     • DisqussioneR

      Με την αξία μου? χαχαχαχαχα

     • brοukios

      ΠΡΗΞΕ ΜΕ ΡΕ ΜΠΑΜΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ?
      ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟ ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ PSI ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ?
      Κ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΥΣ?
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

     • Θαλασσόλυκος

      Ας μη βρίζουμε αγαπητέ.

     • brοukios

      ΟΚ ΦΙΛΕ. ΑΝ Κ ΤΟ ΜΠΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ

     • DisqussioneR

      Με τρίχες ή αποτριχωμένη?

     • Θαλασσόλυκος

      Άντε πάλι!!

     • brοukios

      ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ
      ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΓΩ

     • Θαλασσόλυκος

      Ε είναι λίγο.

     • DisqussioneR

      Λάθος! Αν είναι με χαλάουα και περιποιημένη…..

     • brοukios

      ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
      Η ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΒΛΑΚΟΛΟΓΙΑ Η ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΑΚΙ?
      ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Κ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      κατσε να δεις πως αμα ξεσπασει ο λαος σε οργη , θα ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις με τα μυαλα που κουβαλας και δεν αλλαζεις!

     • brοukios

      ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ?
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΗΓΕΣΙΑ Κ ΒΥΘΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ?
      ΠΟΤΕ Θ ΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΖΕΣ?

     • DisqussioneR

      Χαρά στο κουράγιο σου πάλι χαχαχαχαχα

     • brοukios

      ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.
      ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
      ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ

     • DisqussioneR

      Εύγε!!! ++++
      Τίποτα άλλο! ;-)

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ποτε θα καταλλαβεις οτι τιποτα δεν ειναι αιωνιο? μηπως οταν αντιληφθεις οτι και τιποτα δεν ειναι στασιμο? μηπως οταν αντιληφθεις οτι ο χρονος ειναι η αντιληψη αυτων?

     • DisqussioneR

      Τη λύση ΠΡΕΠΕΙ να την αναλάβει ο λαός. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!… Και όχι για θρόνους και καναπέδες που λες εσύ…

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      δηλαδη τι εννοεις? να ματωσει ο λαος για να ενθρονισει καποιον καινουργιο δηλαδη παντα να εχει καποιον κατεργαρη πανω στο κεφαλι του?

     • DisqussioneR

      Ε να έχει και κάποιον… Και όχι τη γιαγιά μου που δεν ξέρει τί είναι το PSI… τί δεν καταλαβαίνεις?

     • brοukios

      7000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Κ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΓΗ.
      ΠΑΜΕ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Κ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

      ΑΝ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      μηπως να ζητησουμε συγνωμη που η ανθρωποτητα εξελισσετε και δεν μενει στασιμη , μηπως να θεωρησουμε την εξελιξη προπαρτορικο αμαρτημα και μεταννοντας να γυρισουμε στις ζουγκλες?ειδαλως τι?και μη ξεχνας πως και στην αρχαιοτητα υπηρξε δημοκρατια και ελληνες την πρωτο-υλοποιησαν και δεν θα ειναι κατι το πρωτογνωρο η αθρονια(δημοκρατια) (εξαλλου ο παρθενωνας απο τοτε στεκει)!!

     • brοukios

      ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΛΙ. ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?
      Κ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΚΛΗ Κ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ Κ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΗΤΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      ο εφιαλτης την εφερε την δημοκρατια στην αθηνα!!!

     • brοukios

      ΠΟΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ?

      ΠΑΡΕ ΛΙΓΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      ὁπότε γοῦν αἴσθοιτό τι αὐτοὺς παρὰ καιρὸν ὕβρει θαρσοῦντας,
      λέγων κατέπλησσεν ἐπὶ τὸ φοβεῖσθαι, καὶ δεδιότας αὖ ἀλό-
      γως ἀντικαθίστη πάλιν ἐπὶ τὸ θαρσεῖν. ἐγίγνετό τε λόγῳ
      μὲν δημοκρατία, ἔργῳ δὲ ὑπὸ τοῦ πρώτου ἀνδρὸς ἀρχή.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      βρουκιε ασε τις μπουρδες !!! και μην μου μιλας για θουκυδιδη γιατι ξερεις πως δεν ηταν δημοκρατικος!!

     • Γιώργος fs.

      Δώσε όνομα αρχηγού και κόμμα!!!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      και εγω ετσι καταλλαβα οτι μιλα !! εξαλλου δεν απορριπτει γενικα τα κομματα αλλα τα διαχωριζει!!

  • brοukios

   ΑΣΕ. ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ

   • Γιώργος fs.

    Τον έπεισες Μπρούκι σίγουρα ;;;

    • brοukios

     ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ Κ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΙΓΟΡΗΣΕ Κ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΤΗΜΑ ΑΥΤΟΙ. ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

   • Θαλασσόλυκος

    Καλά έκανες.

 • DisqussioneR

  Αφού υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές των συριζανελ…. μάγκες την κάτσαμε!!! Αργεί πολύ το χιλιάρμενο…

 • SPARTIATIS301

  • ωραίος!

  • Θαλασσόλυκος

   Πάρε ένα εμβατήριο που ακούγαμε στον στρατό:

  • brοukios

   ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ «ΕΛΞΑΤΕ ΣΠΑΘΗΝ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Κ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.
   ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΤΟ. ΘΑ ΣΑΡΕΣΕΙ

 • Proud to be Greek
 • Αθηνά

  Μιας και σας πετυχα σχεδόν όλους σας αποχαιρετω για πάντα.ΑΝΤΙΟ φίλοι μου καλοί,αντίο και εχθροί.Ο Θεος μαζι σας και η Παναγία να σας προστατεύει.Να έχετε αληθινη πίστη αυτή ειναι το κλειδί για να ανοίξουν οι πόρτες στις δύσκολες ωρες που περναμε σαν ανθρωποι και σαν χώρα.

  • Θαλασσόλυκος

   Όταν λες αντίο;

   • DisqussioneR

    Θα σε δω στο πλοίο…

    • Αθηνά

     πουθενα

     • DisqussioneR

      Στο θαλασσόλυκο πήγαινε αυτό με τα πλοία…

     • DisqussioneR

      Αλλά τώρα έχει πιάσει κουβέντα από κάτω με τις μπάμιες

     • Θαλασσόλυκος

      ΕΕΕΕΕΕΕΠ

     • DisqussioneR

      ΩΠ!!!!!!!!!

     • Γιώργος fs.

      Μπάμιες με χνουδι ή χωρίς ;;;

     • DisqussioneR

      Οταν μπει ο ασσούρ θα μας το διευκρινίσει. Αυτό το θέμα δεν το είχα παρακολουθήσει καλά, δεν έμπαινα τακτικά εκείνες τις μέρες και έχασα επεισόδια ;-)

    • Γιώργος fs.

     Μη γίνεσαι κακός!!!

     • DisqussioneR

      Καθόλου Γιώργο μου. Το «θαλασσόλυκος» το έχω συνδέσει με πλοία… λάθος κάνω?

     • Θαλασσόλυκος

      Άπσογοσ!

     • DisqussioneR

      Το κλέβεις?

     • Γιώργος fs.

      Σε αυτό δεν έχεις άδικο .
      Η αγαπητή Αθηνά δεν πρέπει να φυγει,επειδή κάποια τρολάκια της κάνουν επιθέσεις

     • DisqussioneR

      Δεν ξέρω αν φεύγει ή αν δε φεύγει η Αθηνά. Αυτή τη «διακήρυξη» της τη σημερινή την έχω δει άπειρες φορές.. Και αν έχεις προσέξει ποτέ δεν την είχα αποχαιρετήσει.. Ούτε και τώρα ξέρω αν πρέπει. Είναι καθαρά δικό της θέμα, δικές της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι αποφάσεις της και δεν μου/(και μας) πέφτει λόγος.
      Εγώ για το θαλασσοπνιγμένο μίλησα… και από ότι είδα από κάτω, το έπιασε ;-)

     • Αθηνά

      Δεν το εχω ξαναπει,τουλαχιστον οχι αποφασιστικα

     • Αθηνά

      Γι αυτον μου τις κανουν τις επιθεσεις

   • Αθηνά

    φευγω για ΠΑΝΤΑ

    • Θαλασσόλυκος

  • DisqussioneR

   Αν και δεν τους πέτυχες όλους εδώ…. είναι μεσημεράκι ακόμα…
   Στο καλό!

  • Αλέξανδρος

   όχι.

   • Αθηνά

    μεχρι εδω ηταν

    • Γιώργος fs.

     Αθηνά μείνε !!!

    • Proud to be Greek

     Μά τι εχεις πάθει??

     • Αθηνά

      πολλα

     • Proud to be Greek

      Εσύ ξέρεις Αθηνούλα, αν και το ΠΑΝΤΑ με τρόμαξε λίγο, για αυτό που λέγαμε πριν (ονειρο – συνάντηση με τον Θεό), σε σημείο να νιώθω ανακούφιση που εννοείς το ιντερνετ και οχι την ζωή.

      (Συμφωνώ με τους υπόλοιπους σχολιαστές___ΜΕΙΝΕ)

     • Αθηνά

      δωσε μου μειλ η φβ

     • Proud to be Greek
     • firestormLouis

      Μεινε!
      Στα δυσκολα σε θελω
      Ας τους νεκρους να περπαταν!
      Μην δινεις σημασια!

     • firestormLouis

      Μεινε
      γιατι αν φυγεις κερδιζουν τα τρολια !!

     • Γιώργος fs.

      Την έχουν στοχοποιήσει μερικά τρολάκια!!

     • Proud to be Greek

      Δεν εχω δεί τιποτα εγώ, κι εγώ ομοιοπαθής είμαι.

     • Γιώργος fs.

      Η Αθηνά έχει δίκιο .
      Για κάποιον λόγο τα τρολάκια της κάνουν επιθέσεις…και αυτό έχει γίνει πολλές φορές και εντελώς άδικα !!!

     • Proud to be Greek

      Το μυαλό μου παει μονο σε ενα τρόλ που μπαινει με πολλα νικ, και που κάποτε ηταν αρχοντας, αλλα η ξαφνική και ακατανόητη εμπάθεια του για εμένα τον κατάστρεψε

     • Αθηνά

      Σε ποιον?

     • Proud to be Greek

      Στον τέως ΒΑS – VZ – ΝΙΚΗΤΑΣ – Ελευθέριος – vasiapapadimitriou – ασβουκλουοβ – POYTARNAKI – 5stagma commendator κτλ. κτλ.

     • Αθηνά

      ειναι πολυ μεγαλυτερος διπλα συν αλλα αυτον επελεξα δικαιωμα μου δεν ειναι?

    • Αλέξανδρος

     Εντάξει, αφού μας βαρέθηκες οκ! Άδικο δεν έχεις.

     • Αθηνά

      βαρεθηκα την αδικια και τα υπουλα και πισωπλατα χτυπήματα

     • Proud to be Greek

      (Αφησε να περάσει λίγος καιρος και αν θέλεις μπαίνε με αλλο νικ).

     • Αθηνά

      δεν εχει νοημα το αλλο νικ,τα ιδια θα γινονται

     • Αλέξανδρος

      και μας εγκαταλείπεις, να αδικούμαστε μονάχοι, χωρίς φίλους. Εντάξει Αθηνά!

     • Αθηνά

      δεν εχει αδικηθει κανεις περισσοτερο απο μενα,εσεις εσιτε αντρες μπορειτε να αντιμετωπισετε τις καταστασεις

     • SPARTIATIS301

      ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ!

     • Αλέξανδρος

      Ναι καλά, άντρες… σιγά τα αυγά….Με κοροϊδεύεις Αθηνά. Είναι φανερό σε όλους, ότι εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα, από εμάς.

     • firestormLouis

      Ειναι και σημερα πολυ δυσκολο να εισαι γυναικα!!!

  • SPARTIATIS301

   ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ.

   • Αθηνά

    ο Θεος λεει ΝΑΙ

    • SPARTIATIS301

     ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ…ΠΑΩ ΠΑΣΟ…ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

  • Γιώργος fs.

   Αγαπητή φίλη Αθηνά θέλω να γνωρίζεις πως οι περισσότεροι σχολιαστές του site σε αγαπάμε και δεν θέλουμε να φύγεις!!

   • Αθηνά

    Εχω και εχθρους καλά κρυμένους με χριστιανική προβια

    • Γιώργος fs.

     Θα τους αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί …είμαστε δίπλα σου!!!

     • Αθηνά

      ξερουν και κρυβονται καλα ευχαριστω για την συμπαθεια σου

   • Αθηνά

    κι εγω σας συμπαθω αλλά δεν αντεχεται ολο αυτο

    • Spyros Spyropoulos

     Αθηνουλα παλι φαινεται οτι εχω χασει επεισοδια…..τεσπα, σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις!

     • Αθηνά

      Έχω μεγάλο και υπουλο εχθρο εδω μεσα που ασχολειται με την μεγαλη διαφορα ηλικιας λες και του πεφτει λογος

     • Proud to be Greek

      Αν δείς επάνω σου εχω λινκ.

     • Αθηνά

      το ειδα

     • Αθηνά

      ευχαιστω,πηρα τον πνευματικο τηλεφωνο,καποιος η καποια μου στελνει αρνητικη ενέργεια,στα κεφαλια τους να παει και να μην μπορουν να τα σηκωσουν απο το βαρος

     • Αθηνά

      Σπυρο το διαβασες?

     • Spyros Spyropoulos

      Οχι, δεν διαβασα και δεν ξερω τιποτα! Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν θελω να φυγεις!

     • Αθηνά

      πρεπει ομως Σπύρο για την ψυχική μου ηρεμία

  • SPARTIATIS301

   ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ;

   • Γιώργος fs.

    Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ!

   • Αθηνά

    Ελληνιδα ειμαι

    • SPARTIATIS301

     ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Σ’ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ..!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ως γνήσια Ελληνίδα να μάχεσαι όπου κι αν είσαι, για την Πατρίδα, την οικογένεια, τον Θεό μας…
   Να είσαι πάντα καλά & δυνατή…
   Θα μας λείψουν οι φοβερές σου ατάκες, το χιούμορ σου, η εμψύχωση που μας έδινες…
   Εις το επανιδείν !

  • Ο Σύντεκνος

   Πάλι τυρί κουμπαρε

  • Βραδύνους ψηφοφόρος

   Συγνώμη… η πίστη στον Ολυμπιακό μετράει;;;;

   • Αθηνά

    ΦΥΣΙΚΑ

 • Αλύπιος

  Ηνωμένοι εν Χριστώ αδελφοί έναντι της βαρβαρικής ισλαμικής τουρκιάς +++

 • DisqussioneR

  Καλό απόγευμα μάγκες! Να περνάτε καλά και ήρεμα!

  • SPARTIATIS301

   ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΛΦΕ.!

  • Γιώργος fs.

   Καλό απόγευμα στο καλό παιδί!

   • Αθηνά

    στενοχωρηθηκε

    • SPARTIATIS301

     ΝΑΙ…ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ..ΟΧΙ ΕΔΩ…

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  μαγκες θα πρεπει να κατσουμε φρονημοι και ταπεινοι και αλλησοδεμενοι κλπ οι ελληνες γιατι ο βρουκιος θελει θρονο !!

  • Ο Σύντεκνος

   Εινσι γνωστός θρονιος…αλλά θα αλλάξει όπως άλλαξα κ γω.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    αν δεν αλλαξει θα βρει τον θρονο μεσα στον καιαδα , ή θα παει σε ζουγκλα να κανει το βασιλια της ζουγκλας(ταρζαν)!!!

    • Ο Σύντεκνος

     Φίλε θα αλλαξει…φταίει το κρυο του βορρά. Θέλει χρόνο απλά

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      μεχρι ο λαος να βγει στους δρομους για καταδιωξη πορτα-πορτα(δηλαδη αν θρονιοι και αυλικοι παραμεινουν καθυλομενοι στον θρονο τους μεχρι τελους χρονικων οριων) εχει χρονο !!μετα θα ειναι αργα για μετανοιες!!

     • Ο Σύντεκνος

      Δεν είναι κακό παιδί οπότε πρέπει να τον έχουμε από κοντά κ να τον συμβουλευουμε

 • Proud to be Greek
 • mhtsaropinigitakis

  anoistoritos o arthografos…den polemisan se 2 valaknikous polemous enantion tis tourkias…polemisan se 1 valkaniko polemo enantion tis tourkias ston allo polemisan enantion tis voulgarias!

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Η Ελληνικη κοντοφθαλμη εξωτερικη πολιτικη της Ελλαδος και οι ανικανοι πολιτικοι μας οδηγησαν την χωρα σε μειωνεκτικη εξοπλιστικη θεση εναντι της Τουρκιας αφουκατελαμβαναν τις θεσεις μονο για αξιωματα και μιζες.Τους ενδιεφερε μονο να τα δοσουν ολα αρκει να μην χασουν την εξουσια.Γιαυτο αυτοι οι ανοητοι που ψηφισαμε να φιαξουν ισχυρη Ελλαδα η μονη τους φροντιδα ητο να γινονται κουμπαροι με τους Τουρκους,να χορευουν ζε¨μπεκικα και να μ
  σκορπαν γαρυφαλλα και τριανταφυλλα και να γινομαστε ολοι γελιοι στους Τουρκου.Αυτοι ησαν οι κληρονομικοι Πρωθυπουργοι που φιλοδοξουν να μας ξανακυβερνησουν,Τωρα οσον αφορα τις συμμαχιες ΝΑΤΟ Γερμανοι Αμερικανοι κλπ αυτους απο τα δικα τους συμφεροντα δεν τους ενδιαφερει αν ποιος ποιον θα κατακτησει αλλα ναμην θιγουν τα δικα τους συμφεροντα.Το ΙΣΙΣ πουλουσε πετρελαιο παντου γιαυτο και το ανδροσαν,το εξοπλισαν και το στηριξαν.
  Τωρα τι γινεται.Η Ελλαδα εχει αναγκη απο Εθνικο ηγετη για να αναλαβει την ευθυνη της χωρας και οχι τακουνακιδες,ζαρτεργιακιδες,χαραμοφαγους και ανικανους.

  • Εμπεδοκλής

   ο λαος φταιει. οχι οι πολιτικοι.

 • stev

  Αυτά ο αρθρογράφος που τα ονειρεύεται και τα γράφει ένας θεός ξέρει ορισμένοι δουλειά δεν έχουν και ξύνουν τον ώμο τους

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Ας μην μας προβληματιζουν αυτα.Εχουμε τον Μπουταρη,τον Καμινη και τον κουμπαρο με τους συγχορευτας και το θεμα θα λυθει φιλικα και ειρηνικα υπερ των συμφεροντων της Ελλαδος.