Αρχείο

"Nεκρός" ο Ν.Τραμπ: Όλοι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ τον παρακολουθούσαν - Στο στόχαστρο και ο ΥΠΕΞ, Ρεξ Τίλερσον! - Συγκλονίζεται η Αμερική

Του Βασίλη Καπούλα

Σοκ και δέος στις ΗΠΑ. Ο Ν.Τραμπ θεωρείται πλέον "νεκρός" για πολλούς με τις μυστικές υπηρεσίες να μην τον εμπιστεύονται ενώ στο στόχαστρο έχει μπει πλέον και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον! Ο Ν.Τραμπ δεν κατασκοπεύεται πλέον μόνο από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών αλλά και από Δυτικές Ευρωπαϊκές και Βαλτικές! Μιλάμε για ένα απίστευτο μπάχαλο και αν αποδειχθούν τα όσα λέγονται, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών! Ουσιαστικά ο Ν.Τραμπ δεν μπορεί πλέον να κυβερνήσει με τις σκιές που υπάρχουν ενώ κανείς δεν τον εμπιστεύεται.

Όπως αναφέραμε, στο στόχαστρο είναι πλέον και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Rex Tillerson, για τον οποίον υπάρχουν πληροφορίες για δοσοληψίες με τον μακροχρόνιο φίλο του, Igor Sechin, μέλος της FSB, ευνοούμενου του Κρεμλίνου και επικεφαλής της Rosneft. Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ήταν απών στις επισκέψεις του Καναδού και Ισραηλινού πρωθυπουργού γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός που ερευνάται.

Ως τμήμα των επιχειρήσεων κατασκοπείας , ένας τουλάχιστον Δυτικός Ευρωπαϊκός σύμμαχος των ΗΠΑ έχει υποκλέψει μια σειρά επικοινωνιών μεταξύ των συμβούλων του Ν.Τραμπ και Ρώσων ανώτατων αξιωματούχων!

Οι υποκλοπές αφορούν τουλάχιστον μια επικοινωνία μεταξύ του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Michael Flynn και Ρώσου αξιωματούχου στις ΗΠΑ. Δεν πρόκειται για επικοινωνία του Μ.Φλυν με τον πρέσβη της Ρωσίας, Sergey Kislyak, αλλά για άλλη επικοινωνία με δεύτερο Ρώσο αξιωματούχο.

Όλες οι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ πλέουν βλέπουν ως "Ρώσο εχθρό" τον Ν.Τραμπ και συγκεντρώνουν ηλεκτρονικές και πληροφορίες από ανθρώπινες πηγές για τις επιχειρήσεις του Ν.Τραμπ ώστε να εντοπιστεί πως η Ρωσία "κρατά" τον Ν.Τραμπ.

Επιπλέον, ακόμη και κράτος της Βαλτικής συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Ν.Τραμπ και αξιωματούχους του στο Λευκό Οίκο αλλά και στις επιχειρήσεις του με την αιτιολογία ότι μια αλλαγή της Αμερικανικής πολιτικής θα πλήξει την κυριαρχία του.

Το κράτος της Βαλτικής συγκεντρώνει πληροφορίες για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ενώ παρακολουθεί επίσης μέλη του στενού κύκλου του Ν.Τραμπ που ταξιδεύουν στην Ευρώπη.

Οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών Πληροφοριών ξεκίνησαν τον Αύγουστο μόλις η Βρετανική Κυβέρνηση απέκτησε πληροφορίες που ανέφεραν ότι άνθρωποι που δρούσαν εκ μέρους της Ρωσίας βρίσκονταν σε επαφή με μέλη της εκστρατείας του Ν.Τραμπ.

Οι πληροφορίες των Βρετανών μεταφέρθηκαν σε συμμάχους των ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ.

Μερικές πληροφορίες για συνεργάτες του Ν.Τραμπ έφτασαν στα χέρια των Αμερικανικών Υπηρεσιών Πληροφοριών λίγους μήνες πριν.

Η Γερμανία έδωσε πληροφορίες ότι ο πατέρας συνεργάτη του Ν.Τραμπ που ήταν Αζέρος είναι κυβερνητικός αξιωματούχος που ξέπλυνε χρήματα για ιρανούς στρατιωτικούς.

Η πληροφορία αυτή έφτασε στη CIA.

Επιπλέον νέες πληροφορίες έρχονται και από τις Φιλιππίνες, καθώς συνεργάτης του Ν.Τραμπ  είναι ειδικός εκπρόσωπος  στην Ουάσινγκτον απεσταλμένος από τον πρόεδρο Rodrigo Duterte.

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος είναι ο Jose E.B. Antonio, επικεφαλής της Century Properties, ο οποίος είναι και συνεργάτης του προέδρου στην κατασκευαστική του Ν.Τραμπ στο Makati,Φιλιππίνες.

Ευρωπαϊκές μυστικές Υπηρεσίες παρακολουθούν την κατάσταση και έχουν αποκτήσει πληροφορίες και άλλα νομικά έγγραφα για τις επαφές Ν.Τραμπ και Antonio.

Η μεταξύ τους συμφωνία έχει αποφέρει μεγάλα κέρδη στις επιχειρήσεις του Ν.Τραμπ με εκατ δολάρια.

Τις πληροφορίες έχουν συλλέξει Δυτικές Ευρωπαϊκές μυστικές Υπηρεσίες και έχουν μοιρασθεί ανάμεσα στους συμμάχους του ΝΑΤΟ.

Μάλιστα και η ίδια η Βρετανή πρωθυπουργός Theresa May έχει ενημερωθεί για το περιστατικό πριν την συνάντηση της με τον Ν.Τραμπ ενώ και η ίδια η Α.Μέρκελ έχει ενημερωθεί ώστε να μην μεταδίδονται κρίσιμες πληροφορίες στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Απίστευτα πράγματα...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...