Κοινωνία

Κύκλωμα εκβιαστών: Αποφυλακίζεται ο Τάκης Μουσσάς

Μετά από ένα χρόνο παραμονής στη φυλακή ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς ο οποιος εμπλέκεται σε κύκλωμα φερόμενων εκβιαστών περνάει την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού σε λίγη ώρα καθώς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμα του διέταξε την αποφυλάκιση του.

Στον 50χρονο δημοσιογράφο επιβλήθηκαν απο το δικαστικό συμβούλιο οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη όταν πριν από ένα χρόνο μετά από καταγγελίες ότι εκβίαζαν για να πάρουν κρατική διαφήμιση.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Χρ.Φράγκου ενώ ποινική δίωξη είχε ασκηθεί και στον Παν. Μαυρίκο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το περασμένο καλοκαίρι οταν ξέσπασε φωτιά στο αμάξι του ενώ ήταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.

Για την αποφυλάκιση του Τ. Μουσσά εξέφρασε την ικανοποίηση του ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου, τονίζοντας: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποφάσεις που ελήφθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...