Κοινωνία

Διευθυντής σχολείου Ωραιοκάστρου: «Έχουμε πέντε εκατ. πρόσφυγες - Εδώ θα μείνουν - Πρέπει να τους ενσωματώσουμε» (βίντεο)

Ένα βίντεο που μας αφήνει άναυδους βλέπει το φως της δημοσιότητας με τον διευθυντή σχολείου του Ωραιοκάστρου να ζητάει την ένταξη 5.000.000 προσφύγων- μεταναστών στην κοινωνία αφού όπως λέει «είναι δεδομένο ότι δεν θα φύγουν από εδώ, λογικοί άνθρωποι είμαστε»!

Αμέσως ξέσπασε χαμός από τους γονείς που τον ακούγανε και ένας μάλιστα εξ'αυτών του λέει «να τους πάρεις σπίτι σου».

Το πρόβλημα που τίθεται εδώ είναι το εξής: Από τη στιγμή που ο άνθρωπος αυτός είναι διευθυντής τότε ότι λέει είναι και η πολιτική που θα ακολουθήσει το υπουργείο Παιδείας.

Εάν το υπουργείο Παιδείας δεν συμφωνεί τότε θα πρέπει να διαχωρίσει την θέση του και να επιπλήξει τον διευθυντή για την «μεταναστευτική» πολιτική που θέλει να ακολουθηθεί από την ελληνική κοινωνία.

Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τα νούμερα.

5.000.000 πρόσφυγες-μετανάστες σημαίνει ότι θα πρέπει να αφομοιωθούν από 10.000.000 γηγενείς εκ των οποίων οι ηλικιωμένοι-μεσήλικες αποτελούν πλέον την πλειοψηφία. Δηλαδή οι δυνάμενοι να φέρουν όπλα και να εργαστούν θα είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς!

https://www.youtube.com/watch?v=Gia77bOg4m8

https://www.youtube.com/watch?v=rf4UhZFUkkI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...