Εκκλησία

Χειρουργείο στη Γερμανία για τον Πατριάρχη Γεωργίας

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει στη χοληδόχο κύστη.

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γερμανία, οι κλινικές, εργαστηριακές και λοιπές εξετάσεις του πατριάρχη ολοκληρώθηκαν. Βασει των συλλεχθέντων δεδομένων, η ανάγκη χειρουργικής επέμβασης επιβεβαιώθηκε" αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του γεωργιανού Πατριαρχείου.

Σύμφωνα με προηγούμενες εκθέσεις, μια γρίπη προκάλεσε φλεγμονή στη χοληδόχο κύστη του πατριάρχη στις αρχές Ιανουαρίου και έτσι προέκυψε η ανάγκη για χειρουργική επέμβαση. Γεωργιανοί γιατροί προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τον κ.Ηλία στη Γερμανία για θεραπεία, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Στις 2 Φεβρουαρίου, οι γιατροί επέμειναν στην θεραπεία στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον γιατρό του, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από εξέταση που έδειξε επιδείνωση της νόσου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...