Πολιτική

«Bullying και δολοφονία χαρακτήρα» κατά του Κιμούλη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για ένα απίστευτο φαινόμενο bullying και μια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα του Γιώργου Κιμούλη, κάνει λόγο το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναφερόμενο στις διαστάσεις που πήρε η πληροφορία για την ενδεχόμενη τοποθέτηση του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «εδώ και λίγες μέρες, τόσο από τον έντυπο όσο και από τον διαδικτυακό Τύπο, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρείται ένα απίστευτο φαινόμενο bullying και δολοφονίας χαρακτήρα του Γιώργου Κιμούλη».

Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης λόγος για «χλευασμό, άγριο επαγγελματικό και κοινωνικό ρατσισμό απέναντι στον ίδιο τον Γ. Κιμούλη» και ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για άλωση του χώρου του πολιτισμού από τα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι προκλητικό, αν σκεφτεί κανείς ποιοι έχουν επιλεγεί τα τελευταία δύο χρόνια για διοικητικές θέσεις στους μεγάλους πολιτιστικούς οργανισμούς» τονίζεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει:

«Είναι αυτονόητο ότι ως Τμήμα Πολιτισμού καταδικάζουμε όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και συνολικά το πνεύμα κανιβαλισμού και ωμοφαγίας που γιγαντώνεται επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...