Κοινωνία

Η Χρυσή Αυγή μηνύει την Τατιάνα Στεφανίδου - Άφαντη η δημοσιογράφος για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στις τελευταίες εκπομπές της Τ. Στεφανίδου στο κανάλι "Ε" παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Γιάννη Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών προσφύγων και παράνομων μεταναστών στο σχολείο.

Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον - άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...