Κοινωνία

Tο ιστορικό ουζερί «Τηνιακό» δεν θα κλείσει τελικά!

Με μια ανακοίνωση στο FACEBOOK μια παρέα ανακοίνωσε ότι θα πάρει τη σκυτάλη από την προηγούμενη ιδιοκτησία

Με μια ανακοίνωση στο FACEBOOK μια παρέα ανακοίνωσε ότι θα πάρει τη σκυτάλη από την προηγούμενη ιδιοκτησία και θα συνεχίσει να λειτουργεί ένα από τα πλέον ιστορικά καφενεία-ουζερί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το «Τηνιακό».

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η προηγούμενη ιδιοκτησία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει οριστικά το ουζερί μετά από 80 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας, διοργανώνοντας αποχαιρετιστήριο πάρτι το περασμένο Σάββατο.

Η τύχη όμως φαίνεται ότι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στο ιστορικό ουζερί της Αλεξάνδρας.

«Όπως πιθανότατα γνωρίζετε από χτες μια παρέα νεαρών ανέλαβε να ενοικιάσει τον χώρο του “Τηνιακού” μετά το κλείσιμο του και με μια ανακαίνιση που θεωρούμε απαραίτητη αλλά με ίδιο στυλ και αναβαθμισμένα ΜΕΝΟΥ μεζέδων αλλά και νέες ποικιλίες μπύρας και να το λειτουργήσουν ως συνεργατικό καφενείο-μπαρ. Θα χαρούμε να σας δούμε στο άνοιγμα μας», ανέφερε η παρέα φίλων που αναλαμβάνει το ουζερί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...